Dodaj do ulubionych

Hojnie Obdarzona

• prostokvashino Opinia 06.08.09, 22:33
      Kupiłam kilka miesięcy temu Harmony na wyprzedaży. Zero problemów, szybko wysłany.
      Nie wiem jak ze zwrotami, bonie musiałam tego robic:)
    • aaneczka80 Re: Hojnie Obdarzona 13.08.09, 15:49
      Świetny sklep, miła obsługa. Tylko trochę mały wybór mają. Zamawiałam raz,szybka
      dostawa i dobra komunikacja ze sklepem. Nie było problemu ze zwrotem nie
      pasującego stanika i wymianą na inny rozmiar. Na pewno nie raz jeszcze zrobię
      tam zakupy.
    • la_parisiene Świetny sklep! 13.09.09, 11:16
      Mimo kontrowersyjnej jak dla mnie nazwy - podążyłam na zakupy, bardzo fajne ceny
      i świetna obsługa. Mega ekspresowa wysyłka - na drugi dzień miałam pudełko u
      siebie! A w środku, coś czego nigdy jeszcze nie widziałam na własne oczy -
      pudełko Panache w margaretki :) Nie żeby mi bardzo zależało na tym pudełku, ale
      kiedyś tutaj dziewczyny zastanawiały się, jak to jest z opakowaniami Panache -
      teraz na własne oczy zobaczyłam panachowe pudełko.
      • ewajan-2 Polecam sklep :) 11.06.10, 15:26
        Wczoraj wieczorem zamówiłam a dzisiaj w południe juz miałam paczkę u siebie :)
        Super miły kontakt.I też mam pudełka Panache w margaretki :)
        Elizę kupiłam za 99 zł a tango za 85, wydaje mi się że to dobre ceny
        przy dzisiejszym kursie funta.
    • ania.kar Re: Hojnie Obdarzona 04.11.09, 23:59
      Zajrzałam na stronę sklepu, a tam pustki... Nie ma niczego z ostatnich kolekcji
      Panache, a jako "nowość" widnieje tam np. Masquerade Isis czy Soria po 183zł.
      Ciekawe czy i ten sklep zawiesza działalność i wyprzedaje to co ma. A może
      jednak się rozkręci?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka