kuraiko 16.11.08, 02:04 może nie nas tak mało, jak się wydaje ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bambinooo Re: biuściaste z RZESZOWA i okolic - zapraszam :) 16.11.08, 12:27 Witam:) Mam nadzieję, że jest nas tu więcej, bo troszkę osamotniona się czuję :) Odpowiedz Link
kuraiko Re: biuściaste z RZESZOWA i okolic - zapraszam :) 16.11.08, 18:03 jeszcze przynajmniej dwie osoby ;))) Odpowiedz Link
zazulla jam jest rzeszowianka :) 16.11.08, 21:36 Ale przeprowadzilam sie czasowo do Radomia, co pare tygodni bywam na weekendzie w Rzeszowie. Odpowiedz Link
anodka Re: biuściaste z RZESZOWA i okolic - zapraszam :) 16.11.08, 22:05 Witam z okolic Rzeszowa :) Odpowiedz Link
aska_987 Re: biuściaste z RZESZOWA i okolic - zapraszam :) 17.11.08, 14:27 Z okolic rzeszowa :) Odpowiedz Link
kuraiko Re: biuściaste z RZESZOWA i okolic - zapraszam :) 18.11.08, 00:48 ale możecie wpisać jakie okolice? ;) wiem, że ktoś był z Jarosławia, ale nie pamiętam kto :( (chyba z Jarosławia) Odpowiedz Link
h4szi Re: biuściaste z RZESZOWA i okolic - zapraszam :) 28.11.08, 22:27 Jeszcze ja. Oj mało nas. Odpowiedz Link
kuraiko Re: biuściaste z RZESZOWA i okolic - zapraszam :) 28.11.08, 23:28 więcej niż się spodziewałam :) Odpowiedz Link
aksanti Re: biuściaste z RZESZOWA i okolic - zapraszam :) 29.11.08, 18:03 okolice Rzeszowa:) troszke na północ:) Odpowiedz Link
no-surprises Re: biuściaste z RZESZOWA i okolic - zapraszam :) 30.11.08, 14:00 Mielec. Odpowiedz Link
beata9957 Re: biuściaste z RZESZOWA i okolic - zapraszam :) 30.11.08, 15:22 Zgłaszam sie i ja.Nie jestem z samego z Rzeszowa a okolic. Odpowiedz Link
marsiesol Re: biuściaste z RZESZOWA i okolic - zapraszam :) 11.12.08, 12:04 Ja też z okolic Rzeszowa i chętnie się dopisuję. Odpowiedz Link
marsiesol Sklepy w Rzeszowie - opinie 11.12.08, 12:17 Dziewczyny czy wiecie coś o sklepach w Rzeszowie z biustonoszami powyżej miseczki D? Ja dawniej polecałam sklep na ul. św. Mikołaja, ale ostatnio bardzo się zawiodłam bo maja tylko Gaię, Dalię i Samantę i za wszelka cenę próbują sprzedać nie słuchając sugestii np mniejszego obwodu. Mnie Pani chciała wcisnąć na siłę 70-75 przy czym nie powiedziała mi, że 65 Dalia nie robi tylko, że 70 będzie ok a ja czułam , ze jest zbyt luźno pod biustem a na moje spostrzeżenie , ze Gaia się rozciąga to minę miała paskudną i wyraźnie była nadąsana, że cokolwiek wiem na temat tych firm Jest tez stoisko w Plazie BDB tam maja firmy Felina i Corin w dużych rozmiarach ale tez i w dużych cenach ( 200-300 zł.) No i jeszcze w pasażu Auchan jest stoisko Donna - ceny ok 100 zł a obsługa bardzo fachowa i naprawdę dobrze doradza i stara się dobrać jak tylko może. Pozdrawiam i z niecierpliwością czekam na wasze spostrzeżenia. Odpowiedz Link
aska_987 Re: Sklepy w Rzeszowie - opinie 16.12.08, 21:18 w galerii graffice na parterze naprzeciwko drogerii douglas jest taki maly sklepik z miskami D+. niestety czy maja obwody 60 i 65 nie wiem :/ raczej nie :( Gdzie w rzeszowie moge dostac staniki z obwodem 60?? Odpowiedz Link
kuraiko Re: Sklepy w Rzeszowie - opinie 16.12.08, 22:58 aska_987 - z tego co się orientuję, to nie dostaniesz :( ja jeszcze nigdzie nie widziałam 65-tek, ale też prawda, że ostatnio biustonosza szukałam we wrześniu... powinny być gdzieś 65-tki z Dalii i Kostara jeśli je raczyli sprowadzić. a nie, chyba Kostar robi 60-tki... Odpowiedz Link
h4szi Re: Sklepy w Rzeszowie - opinie 17.12.08, 16:42 Pani w sklepiku w pasazu Leclerca wspomniala, ze moze po swietach bedzie miala jakies 65 (chyba z Mileny). Miewa tez miseczki do polskiego H. Dla mnie to za malo ale moze komus sie poszczesci. Sorry za brak plskich liter ale cos mi w kompie sie przestawilo :/ Odpowiedz Link
aska_987 Re: Sklepy w Rzeszowie - opinie 17.12.08, 17:30 > chyba Kostar robi 60-tki... no robi ale wlasnie odeslalam jeden do sklepu bo 60 moglam zapiac na najciaśniejsza chaftke i jeszcze zrobic proce z tyłu :/ Odpowiedz Link
aksanti Re: Sklepy w Rzeszowie - opinie 29.12.08, 01:15 Kostar robi 60ki i 65ki, model 035 jest ścisły, natomiast 0217 i 047 baaardzo rozciągliwe.. a i przyczepie się do sposobu kształtowania biustu przez ichniejsze staniki..:/ (sorki za wpinanie info nie na temat):P Odpowiedz Link
taka_mala86 Re: Sklepy w Rzeszowie - opinie 05.05.09, 19:20 Niestety, o ile mi wiadomo, to NIGDZIE nie można w Rzeszowie kupić biustonoszy z obwodem 60, 65. Jeśli chodzi o Grafice i ten "luksusowy" sklep z bielizną, to porażka. Na moje pytanie, czy jest biustonosz 65G, pani zrobiła baardzo duże oczy i stwierdziła, że miseczka G jest od obwodu 80... Chyba więcej nie muszę nic mówić... :/ Odpowiedz Link
kuraiko Re: Sklepy w Rzeszowie - opinie 16.12.08, 22:57 opisy sklepów znajdziecie tu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=82044682&a=82045043 oraz posty niżej i tu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=27220992&a=61625625 oraz niższe posty... ja na św. Mikołaja poprosiłam kiedyś o 70E i nie było żadnych pytań. hmmm a Dalia robi 65... widziałam Donnę w Tesco ale tam chyba miski do D były i praktycznie same push-upy Odpowiedz Link
magenta_72 Re: biuściaste z RZESZOWA i okolic - zapraszam :) 29.07.09, 23:02 witam, pozdrawiam z Rzeszowa Odpowiedz Link
kuraiko Re: biuściaste z RZESZOWA i okolic - zapraszam :) 29.12.08, 01:50 a była ostatnio któraś z was w LaVantil? ja muszę się tam wybrać złożyć CV, ciekawa jestem czy mają Kostary :P Odpowiedz Link
2pani_bovary Re: biuściaste z RZESZOWA i okolic - zapraszam :) 24.02.09, 08:38 witam! Jam z okolic rzeszowa (a dokładnie R-ce) :D Odpowiedz Link
kuraiko Re: biuściaste z RZESZOWA i okolic - zapraszam :) 10.03.09, 02:45 zajrzałam wczoraj do LaVantil, tak dla picu, żeby zobaczyć czy mają 65-tki Samanty lub Kostara. za to zobaczyłam, że sklep w likwidacji. przecena 40% na wszystko. no na tej prowincji to żaden w miarę normalny sklep się nie utrzyma :/ 65-tek oczywiście nie widziałam :P dla zainteresowanych - Samanta w cenach ok 90zł. widziałam ślicznego brązowego softa Ewy Bien, za 104zł www.ewabien.com/eshop/?prod,1003 można na pewno znaleźć coś fajnego w atrakcyjnej cenie, dla mnie niestety nic nie ma, ale dla obwodowych 70-tek coś się może znajdzie ;) Odpowiedz Link
klakierka Re: biuściaste z RZESZOWA i okolic - zapraszam :) 10.03.09, 08:11 Ja też ololice Rzeszowa :) niedalekie bardzo :) Odpowiedz Link
justyna-8 Re: biuściaste z RZESZOWA i okolic - zapraszam :) 10.03.09, 11:42 No to muszę się przejechać do Reala. Szkoda sklepu, staników może na mnie nie mieli, ale fajne dziewczyny tam pracowały. A ta przecena to tylko na staniki? Czy na inne rzeczy też? Odpowiedz Link
kuraiko Re: biuściaste z RZESZOWA i okolic - zapraszam :) 10.03.09, 15:09 chyba na wszystko. tzn na pewno rajstopy były w promocji i jakieś stringi ;) niestety jakoś mało moim zdaniem zostało :/ kiedyś mieli nawet trochę Dalii, Ewy Bien też sporo, a teraz chyba końcówki serii wiszą. no Samanta chyba tylko normalnie ;) Odpowiedz Link
doda1983 Sklep STALKA w E.leclerc :) 19.04.09, 13:40 No więc wczoraj nawiedziałam ten przybytek i jestem baaardzo mile zaskoczona :) Zapytałam o bardzo ścisłe i miekkie 70D (bo juz straciłam nadzieje na 65E/F) i Pani podała mi kilka sztuk, po czym powiedziała: Jak pani chce to mogę dać też 65-tkę bo mamy!!!! Z szoku szczęka mi opadła ;) hehe Powiedziałam pani, ze właściwie noszę 65-tki, ale że ich nigdzie nie ma w Rzeszowie to juz nawet nie pytam o nie, na co Pani odpowiedziała, że wiedzą o tym i one są uświadomione co do rozmiarówki ;) hihi No więc dostałam do mierzenia 65-tki E i F (chyba 3 sztuki) niestety póki co były tylko padded. Pani weszła do przymierzalni zobaczyc jak wyglądam po założeniu, po czym zawołała młodsza koleżankę i mówi: "Patrz, pierwsza Pani która zmierzyła ten 65F i patrz jak idealnie leży, ścisłe tak jak powinno" ;))) No więc wdałam się potem w rozmowę z Panią i usłyszałam, że niestety klientki nie chcą u nich mierzyć ścisłych obwodów i te kilka staników które maja, wisi juz dlugo i nie moze się sprzedać :( Tak samo z softami - prawie nikt ich nie chce, więc Panie niestety sprowadzaja w wiekszości usztywniane padded i pushapy, bo tylko to im dobrze schodzi :( W każdym bądź razie, informuję, że sprzedawczyni (blondynka, koło 50- tki, chyba właścicielka) sprowadza "nietypowe" ;) rozmiary polskich firm i mysle że można by u niej polobbowac i poprosić o sprowadzenie swoich rozmiarów. Mi obiecała, że postara się sprowadzić miękkie 65 E i F. Odpowiedz Link
justyna-8 Re: biuściaste z RZESZOWA i okolic - zapraszam :) 10.03.09, 11:43 A może spotkanko jakieś zorganizujemy? Odpowiedz Link
justyna-8 Re: biuściaste z RZESZOWA i okolic - zapraszam :) 12.03.09, 19:13 W La Vantil jest wymiana całego asortymentu. Nie likwidują sklepu :) Odpowiedz Link
anodka Re: biuściaste z RZESZOWA i okolic - zapraszam :) 12.03.09, 21:06 A gdzie jest LaVantil,nie bardzo znam Rzeszów, podajcie jakiś namiar Odpowiedz Link
kuraiko Re: biuściaste z RZESZOWA i okolic - zapraszam :) 13.03.09, 00:21 czyli jak zwykle ściema, aby zachęcić do kupna ;) swoją drogą, jak wyprzedaż to mogłaby być o więcej niż 40% :/ Odpowiedz Link
2pani_bovary odetchnęłam z ulga! 27.03.09, 12:33 odetchnęłam z ulga! muszę tam zaprowadzic kolezankę. Wstepnie wymierzyłam ja na 70H(pl), miałysmy sie wybrac do intimo ale jakos nie mozemy ustalic terminu a zawsze to do reala blizej ;) Odpowiedz Link
misslondon Re: biuściaste z RZESZOWA i okolic - zapraszam :) 19.03.09, 17:07 Witam:) Również z okolic Rzeszowa(Kąkolówka) jestem jak najbardziej za spotkaniem :) tylko czas i miejsce ustalić i chętnie wybiorę się na kawę i ciastko :) Odpowiedz Link
aksanti Re: biuściaste z RZESZOWA-spotkanie? 26.03.09, 21:07 Jestem bardzo za:) większość czasu spędzam z dala od Rzesz, ale możmy zacząć coś wstępnie planować bo jest nas już na tym wątku kilka(naście?):) mogę się podjąć współorganizacji:) Masz bardziej skonkretyzowany plan? wg mnie największy problem to lokal. Chętne się znajdą:) Odpowiedz Link
kuraiko Re: biuściaste z RZESZOWA-spotkanie? 26.03.09, 23:10 moim zdaniem to jeszcze zależy od tego co by miało się dziać na tym spotkaniu ;) ja jestem mało kreatywna jeśli chodzi o planowanie spotkań jakichkolwiek Odpowiedz Link
2pani_bovary 3 razy tak!!! 27.03.09, 12:07 pod pomysłem spotkania podpisuję sie obydwiema łapkami ;) Pytanie tylko do organizatorki. Jaki masz pomysł an spotkanie? Ma być towarzysko czy stanikowo? itp? Odpowiedz Link
justyna-8 Re: 3 razy tak!!! 27.03.09, 18:10 Oj tak. Tylko podajcie termin i rzeczywiście co na tym spotkaniu się będzie działo. I jeszcze jedno, ja 8 kwietnia wyjeżdżam i wracam 20. Odpowiedz Link
aksanti Re: 3 razy tak!!! 27.03.09, 20:11 Mogę się podjąć (współ)organizacji dopiero w okolicach końca czerwca.. wcześniej praca/studia trzymają mnie w innym mieście:) Szczegółowe cele są do ustalenia, ale sądzę, że dobrze byłoby takie spotkanie połączyć z uświadamianiem nowych osób np. przyprowadzonych z grona znajomych:) świetnie by było, jeśli ktoś byłby w stanie poprowadzić (przynajmniej pokazowy) bra-fitting;D Odpowiedz Link
2pani_bovary Re: 3 razy tak!!! 27.03.09, 20:21 aksanti napisała: > Mogę się podjąć (współ)organizacji dopiero w okolicach końca > czerwca.. wcześniej praca/studia trzymają mnie w innym mieście:) > Szczegółowe cele są do ustalenia, ale sądzę, że dobrze byłoby takie > spotkanie połączyć z uświadamianiem nowych osób np. przyprowadzonych > z grona znajomych:) > świetnie by było, jeśli ktoś byłby w stanie poprowadzić > (przynajmniej pokazowy) bra-fitting;D Myśle że podstawowy bra-fitting byłaby w stanie zrobic każda z nas. Potrzeba by tylko było znaleźć dziewczyny chcące tego wysłuchać, bo nie ma sensu uświadamiać juz ostanikowane dziewczyny ;) Jakiś czas temu czytałam gdzies na lobby, że jeśli zbierze sie grupa minimum 15 osób to jedna z forumek (chyba maheda) chętnie takie spotkanie poprowadzi. (zaraz przeszukam wątki moze znajde gdzie to było) Jeśli zaś chodzi o samą organizacje spotkania to ja do takich rzeczy raczej nie jestem stworzona choc w miare możliwości chętnie pomogę. :) Może w końcu coś ruszy i przestaniemy byc białą plamą na stanikowej mapie?? ;) Odpowiedz Link
2pani_bovary znalazłam :D 27.03.09, 20:28 o tu była mowa o bra-fittingu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=92157924&a=92157924 Odpowiedz Link
aksanti Re: znalazłam:D lokal? 28.03.09, 13:00 Dzięki za przypomnienie o tym wątku i podlinkowanie 2pani_bovary:) do mahedy można będzie napisać jak już coś konkretnego ustalimy:) A czy któraś z was moze zna jakieś miejsce typu klubo-kawiarnia typowo dla kobiet? Mam na myśli takie miejsce w Rzesz, gdzie nie byłoby problemu z organizacją tego typu spotkania? niezbyt znam Rzesz pod tym kątem:/ czekam na pomysły, sama też zaczynam poszukiwania:) Odpowiedz Link
kuraiko Re: znalazłam:D lokal? 28.03.09, 14:59 niestety nie słyszałam o takim miejscu :/ Odpowiedz Link
kuraiko duże przeceny w Splendo (dawniej Oblicie)wGraffice 04.04.09, 01:41 Dzisiaj zajrzałam ;) oczywiście nic dla mnie, bo 65-tek nie ma, a 70- tki Milavitsy za luźne :( sporo staników Splendo przecenionych na 39,90 z ok 125zł czy więcej. Są też nowe kolorowe Milavitse, ale pytałam (umyślnie ;) ) panią o 65-tki i ona nawet się nie orientowała, jaka jest rozmiarówka i sprawdziła w kompie, okazało się, że nadal od 70... (miałam nikłą nadzieję ;) ) W każdym razie ceny bardzo atrakcyjne, jeśli ktoś się mieści w rozmiarówce (miski do G) Odpowiedz Link
janikovka Re: duże przeceny w Splendo (dawniej Oblicie)wGra 07.04.09, 13:58 Witam Dziewczyny:) Do tej pory byłam bierną czytleniczką ale brafittingu rzeszowskiego nie moge przeoczyć, bo sama mam problem z dobraniem stanika w naszym mieście. Mam jeszce jedno pytanie - Czy były byście zainteresowane rozmową o brafitingu do artukułu do GW Rzeszów?Obecnie odbywam tam praktyki i szukam tematu na artykuł.Pozdrawiam;) Odpowiedz Link
kuraiko lobbowanie w sklepie na Matejki?? 07.04.09, 20:25 wpadłam dzisiaj tak dla picu, bo zauważyłam na wystawie nowe kolorowe modele z pionowym cięciem. w sumie nawet rozglądać mi się nie chciało, ani mierzyć ;) zauważyłam, że na wieszaczkach rozmiary od 70D. pytam czy jest może katalog, bo ja wolę tak na papierze obejrzeć :PPP w katalogu też widzę, że te nowe od 70 :/ pytam, czy z tych nowych są 65-tki, kobieta mówi że nie. ja na to, że widziałam że na stronie Samanty było wspomniane od 65-tkach, ale nigdzie ich nie widziałam i ciekawa jestem czy u nich w sklepie były. kobieta na to, że nie ma, bo "ona nie widzi potrzeby". (!!!!!!!!!!!!!) oczywiście ja jestem cicha i niemrawa, więc na tym się skończyło. ale cóż... Samanta ma ładne staniki, ceny nieładne ;) mam jeden stanik Samanty, obwód się rozciągnął (do poczucia dyskomfortu) po jakiś może 3 miesiącach :/ jeszcze zajrzę na dniach do LaVantil z ciekawości, czy mają 65-tki z Samanty i może przymierzę któryś z tych nowych modeli z pionowym cięciem. ale wydaje mi się, że to co powiedziała ta sprzedawczyni, to jest hm przegięcie, ale z drugiej strony.... skoro mało osób pyta, to widać nie ma potrzeby :/ ok 70-tka jest dla szczupłej osoby, ale te z Samanty naprawdę się rozciągają sporo :/ skoro ja potrzebuję 65, to co dopiero cała masa dziewczyn i kobiet szczuplejszych ode mnie ;/ a te, co mają 65cm pod biustem i mniej? to co ta pani im zaproponuje? 70-tkę? Odpowiedz Link
justyna-8 Re: lobbowanie w sklepie na Matejki?? 08.04.09, 07:37 Czy to może ta sama Pani, co mnie mierzyła przez zimowy płaszcz. I mówiła, że głupoty gadam chcąc węższy obwód? Jeżeli tak, to chyba długo nie pociągnie, bo widzę, że traci kolejne klientki. Odpowiedz Link
kuraiko Re: lobbowanie w sklepie na Matejki?? 08.04.09, 23:36 za każdym razem jak tam zaglądam to jest ta sama pani - blondynka trochę postawna z włosami prostymi do ramion mniej więcej. jak u niej kupowałam moją pierwszą 70-tkę to nie miała żadnych wątów i mówiła, że owszem pod biustem powinno być ciaśniej i powinno brać się mniejszy obwód (ja wówczas miałam pod biustem 75cm). ok potrafiłabym zrozumieć, gdyby miała tylko firmy, które produkują od 70. ale skoro Samanta niby szyje 65-tki, to czemu nie zamówi chociażby kilku sztuk w podstawowych kolorach na próbę :/ heh w Rzeszowie jeszcze nie widziałam stanika o rozmiarze 65 :/// ale o czym tu mówić, jak nieco ponad pół roku temu znalezienie softa 70E czy 70F było sztuką Odpowiedz Link
doda1983 Re: lobbowanie w sklepie na Matejki?? 09.04.09, 21:40 To i ja sie dopiszę do rzeszowskiego wątku ;) Oczywiście na forumowe spotkanie jestem chętna :) Jesli chodzi o Rzeszów, to dla mnie (65E) jest stanikową pustynią... :( Jedyny sklep gdzie widziałam i mierzyłam 65-tki to Atlantic/Mistique w Galerii Grafice - mają 65 od D do F chyba. Trzeba pytac, bo nie sa wywieszone na wieszakach, bo podobno nie ma na nie klientek?! Sklep Samanty na Matejki to wielka porażka - a raczej pracująca tam pani. Próbowała mi wcisnąc 70D, a jak załozyłam stanik i zapięłam sie swobodnie na ostatnia haftkę (z duzym luzem i "procą") to weszła do przymierzalni i mi go przepięla na środkową haftkę twierdząc, że nie powinno się zapinac na ostatnią... Cycki mi opadły dosłownie i w przenośni ;) Czasem można upolowac fajny stanik w sklepie outletowym na Grunwaldzkiej (na przeciwko wydziału prawa, tam gdzie dawniej było RULI). Mają tam pojedyncze sztuki angielskich staników. Kupiłam tam jednego M&S, widzialam Freyę. Odpowiedz Link
aksanti Dzięki za info;) 09.04.09, 22:00 Fajnie, że nas przybywa;) możesz coś więcej na temat tych staników w Atlantic/Mistique napisać? usztywniane/miękkie? ścisłe/rozciągliwe? Myślę, ze wpadnę tam jak będzie okazja, no i do tego outletu też:) myślisz że jest tam szansa na jakieś28E/F? Odpowiedz Link
kuraiko Re: lobbowanie w sklepie na Matejki?? 10.04.09, 01:59 omg omg!!!! M&S i FREYA (!!!!!!!!!!) w Rzeszowie !!!!!!! a w jakich cenach? chyba wiem, o który sklep Ci chodzi, ja tam nigdy nie wchodziłam, bo sprzedawali tam markową odzież (= dla mnie za drogą), teraz pisało coś że wyprzedaż. ale nie miałam pojęcia, że to sklep outletowy O__o normalnie jestem w szoku :P Odpowiedz Link
doda1983 odpowiem zbiorowo ;) 10.04.09, 17:27 Jeśli chodzi o Misitique - to widzialam zarówno miekkie jak i usztywniane. Fiszbiny na mnie nie leżały, ale mierzyłam tylko jeden model (miekki w kolorze jasnego rózu). Ceny przesadzone - 74zł za stanik, a wtej cenie można juz spokojenie upolować freyę czy panache, przez internet. Niemniej jednak są tam zawsze spore przeceny w okolicach wyprzedaży i ceny za stanik spadaja nawet do 25zł więc może warto poczekać ;) Jesli chodzi o ten sklep outletowy to jest tam głownie odziez i torebki, to nie jest sklep bielizniany :( Stąd też jest tam tylko kilka sztuk staników, widziałam chyba 7sztuk ostatnio. Mojego M&S kupiłam za 23złote (oczywiscie nowka z metkami). Inne widziałam chyba w maksymalnej cenie do 35zł jak sie nie mylę. Warto tam zaglądac na bieżąco, bo są pojedyncze rzeczy dokladane 3 razy w tygodniu, więc moze z bielizną jest tak samo. Odpowiedz Link
kuraiko Re: odpowiem zbiorowo ;) 10.04.09, 18:40 och... szkoda że teraz nie mam kasy ;(( bo ceny naprawdę niziutkie Odpowiedz Link
doda1983 Re: odpowiem zbiorowo ;) 10.04.09, 18:50 Kuraiko, nie wiem jak się zapatrujesz na zakup staników uzywanych, ale jesli ci to nie przeszkadza, to przeogromny wybór jest w rzeszowskich SH. Dla mnie wszystko jedno czy kupuje na Allegro czy ebayu uzywane czy w SH. Są w bardzo dobrym stanie, bardzo często maja metki/zawieszki plastikowe. Dzieki temu upolowałam: - freya retro rózowa i freya retro plunge padded czarna - Elle macpherson Coranto - 3sztuki - róż, beż, mieta - Gossard padded plunge 3 sztuki biały, bez, czarny - Young Attitude bordowy, miekki Żaden z nich nie kosztował więcej niż 4 (słownie cztery) złote... Mój rozmiar 65dd/65e, dośc zadko mozna znależc, ale rozmiary z obwodami od 32 i miski pozyżej E widzę non-stop. Odpowiedz Link
kuraiko Re: odpowiem zbiorowo ;) 11.04.09, 00:44 Freya w lumpeksie?... nie widziałam nigdy :/ na rogu Sobieskiego i Grunwaldzkiej upolowałam w zeszłym roku pratkycznie nówkę M&S ceriso padded plunge 65F. tam i w innych z tej sieci widziałam kilka panache, ale to były albo totalne szmaty albo jakieś poprzerabiane (ucięte ramiączka). W NOT znalazłam dwa Gossardy - biały plunge i czarny satynowy plunge (biały odsprzedałam bo bułował) w rozmiarze 32E. oprócz tego widzę masę M&S, ale zazwyczaj nie te rozmiary i większość z nich nawet na ścierki się nie nadaje ;) potrzebuję rozmiaru 65FF, 70-tki raczej odpadają :/ Odpowiedz Link
doda1983 Re: odpowiem zbiorowo ;) 11.04.09, 09:55 O popatrz, a ja Freyi widze bardzo dużo :) Kilka razy kupilam juz mojej siostrze i kolezance w pracy która tez ostanikowałam ;) Nawet w zeszły wtorek kupilam Panache tango różowe (nówka z zawieszką plastikową) i Fantasie Jenna plunge dla siostry w rozmiarze 32FF i 32G. Sprobuj tez w sieci POLO w dniu dostawy, wlasnie tam trafiaja mi się najczęsciej takie perełki :). Kolejny sklep to taki mały SH na "moście" na Baranówce. Jak ścierpisz wyjątkowo niemiłego babsztyla który tam sprzedaje i nadaje sie do wątku o głupich tekstach sprzedających :///// Staniki w super stanie, często nowe z metkami, w cenie około 15zł/szt. Kupiłam tam nowe białe tango 65E z kompletem metek, ale niestety ze mna niekompatybilne :( A tak poza tym, to juz nie mogę sie doczekać jakiegos normalnego sklepu w Rzeszowie, w którym mozna by poprzymierzać do woli... ahh... Odpowiedz Link
2pani_bovary Polo 11.04.09, 11:29 Mogłabyś podać namiary na tą sieć lumpków? Do tej pory zawsze chodziłam do NOTu i tam rzeczywiście nic ciekawego nie ma. :/ Odpowiedz Link
doda1983 Re: Polo 11.04.09, 13:10 Jasne :) Marszałkowska/Warszawska(po drugiej stronie ulicy od szkoły specjalnej) Zeromskiego 6 (obok dawnego Baru Rybnego) Ofiar Katynia 15 Zamenhoffa Dabrowskiego (obok byłej czytelni Uniwersytetu) Targowa (naprzeciw Hali Targowej) Tyle pamietam na chwile obecna :) Najczesciej ładne staniki sa na Dąbrowskiego i Zamenhoffa. Tam własnie kupilam w zeszłym tygodniu 2 szt. Najlepiej przyjśc w dzień dostawy towaru, we wtorek. Aha, no i nie nastawiac się, że od razu za pierwszym razem znajdziecie swój rozmiar ;) Bo może to potrwac trochę, zanim sie na cos trafi ;) Jeden biustonosz wychodzi w granicach 2-4zł :))))) Odpowiedz Link
kuraiko Re: Polo 11.04.09, 16:38 ooo dzięki za cynk :) ja na Zamenhofa raz byłam, ale na pewno nie w dniu dostawy i same szmajory były ;) Odpowiedz Link
2pani_bovary Re: Polo 11.04.09, 19:02 O dzieki, musze poszukac na mapce tych ulic ;) Jak dobrze ze wtorki mam na uczelni wolne :D Odpowiedz Link
kuraiko Re: Polo 19.04.09, 14:43 byłam na Zamenhofa, to się już inaczej nazywa, nie Polo... bielizna była wyceniona po 8zł/szt. w moich okolicach rozmiarowych znalazłam tylko miękkiego różowego Gossarda 32E. obwód zapięty na ostatnią haftkę uszedłby, ale fiszbiny okropnie szerokie i miski ciut za duże... Polo jeszcze jest na Zygmuntowskiej. byłam w dniu dostawy i nic ciekawego nie widziałam. to co zwykle, czyli szmaty, rozmiary typu 70B, 75B, 75C, 80C itp. jedyny ładny to był secret possesions usztywniany wyceniony na kilkanaście zł, ale rozmiar coś w stylu 75C Odpowiedz Link
sloneczkoasia Re: lobbowanie w sklepie na Matejki?? 27.04.09, 21:41 Pani, o której piszecie w sklepie Samanty to właścicielka. Odczucia po próbie kupienia tam stanika mam niestety podobne - wrecz naskoczyła na mnie mówiąc mi, ze jestem w błedzie chcąc kupić 65, a nie 70, bo ona pracuje w bieliźniarstwie 15 lat i wie najlepiej jak dobrać rozmiar (sic!) Ręce mi opadły do ziemi i wyszłam. Pamietam jak otwierała swoje pierwsze stoisko na Sobieskiego i zachowywała się podobnie, a ja wtedy nastolatka byłam zdenerwowana, że za kazdym razem włazi mi do przymierzalni, nawet gdy mówie, że sobie tego nie życzę. To taki typ :( Odpowiedz Link
2pani_bovary wypad do intimo? 10.04.09, 11:11 Dziewczyny, a nie planuje któraś może wycieczki do Krakowa? Bo ja mam troche dość zamawiania przez internet i denerwowania się czy moze poczta "zgubi" paczkę, a stanik nie bedzie pasował. Tylko, że ja wogóle nie znam Krakowa :/ I wolałabym wybrać się z kims kto sie troche lepiej orientuje :) Jakieś chętne? :) Odpowiedz Link
doda1983 Re: wypad do intimo? 11.04.09, 13:12 Chwilowo nie mam kasy :( Ale tak się zastanawiałam, czy ewentualnie któraś z Was byłaby chętna na wspolne internetowe zakupy? Wyprzedaże zaczna się juz niedługo, więc może warto byłoby cos zamówic razem, byłoby taniej :) Odpowiedz Link
2pani_bovary przecież nie jedziemy już jutro ;) ... 11.04.09, 19:08 przecież nie jedziemy już jutro ;) ... wspólne zamówienie to dobry pomysł, ale najblizsze wyprzedaże/promocje to chyba dopiero w okolicy dnia matki :/ Odpowiedz Link
d0lcevita Re: wypad do intimo? 11.04.09, 15:10 fajny pomył....ostatnio jak się ładna pogoda zrobiła to nawet namawiałam kolegę na wyjazd do Krakowa....ale przecież nie będę z nim polować na staniki;/....więc byłabym chętna....tym bardziej że jestem dopiero początkująca i chętnie bym skorzystała z porady:) Odpowiedz Link
doda1983 STALKA - E.Leclerc - przeklejony :) 19.04.09, 13:42 przeklejam wątek niżej, bo wkleił mi się gdzieś w środku i pewnie nikt go nie zauważy... No więc wczoraj nawiedziałam ten przybytek i jestem baaardzo mile zaskoczona :) Zapytałam o bardzo ścisłe i miekkie 70D (bo juz straciłam nadzieje na 65E/F) i Pani podała mi kilka sztuk, po czym powiedziała: Jak pani chce to mogę dać też 65-tkę bo mamy!!!! Z szoku szczęka mi opadła ;) hehe Powiedziałam pani, ze właściwie noszę 65-tki, ale że ich nigdzie nie ma w Rzeszowie to juz nawet nie pytam o nie, na co Pani odpowiedziała, że wiedzą o tym i one są uświadomione co do rozmiarówki ;) hihi No więc dostałam do mierzenia 65-tki E i F (chyba 3 sztuki) niestety póki co były tylko padded. Pani weszła do przymierzalni zobaczyc jak wyglądam po założeniu, po czym zawołała młodsza koleżankę i mówi: "Patrz, pierwsza Pani która zmierzyła ten 65F i patrz jak idealnie leży, ścisłe tak jak powinno" ;))) No więc wdałam się potem w rozmowę z Panią i usłyszałam, że niestety klientki nie chcą u nich mierzyć ścisłych obwodów i te kilka staników które maja, wisi juz dlugo i nie moze się sprzedać :( Tak samo z softami - prawie nikt ich nie chce, więc Panie niestety sprowadzaja w wiekszości usztywniane padded i pushapy, bo tylko to im dobrze schodzi :( W każdym bądź razie, informuję, że sprzedawczyni (blondynka, koło 50- tki, chyba właścicielka) sprowadza "nietypowe" ;) rozmiary polskich firm i mysle że można by u niej polobbowac i poprosić o sprowadzenie swoich rozmiarów. Mi obiecała, że postara się sprowadzić miękkie 65 E i F. Odpowiedz Link
kuraiko Re: STALKA - E.Leclerc - przeklejony :) 19.04.09, 14:31 a tak, pamiętam, że jak kiedyś pytałam tam o softy, to pani mi powiedziała, że prawie nie sprowadzają, bo klientki wolą padded i półusztywniane :/ te 65-tki to były Dalii? ja bym chętnie przymierzyła 65G lub 65H z Dalii... poza tym mają tam korzystne przeceny Odpowiedz Link
aksanti Re: STALKA - E.Leclerc - przeklejony :) 19.04.09, 14:32 a jakich firm te staniki? ;) Odpowiedz Link
doda1983 Re: STALKA - E.Leclerc - przeklejony :) 19.04.09, 16:43 Niestety nie Freye i nie Panache... ;) Jest na pewno Dalia od 65, a od obwodu 70 z miskami powyżej D jest na pewno Konrad i Kris Line. Poza tym mierzyłam jeszcze cos jednego, ale z nic nie mogę sobie przypomniec nazwy... :( Mam nadzieję, że jak jeszcze kilka lobbystek sie tam wybierze i poprosi o swoje rozmiary, to właścicielka w końcu zobaczy, że popyt jednak jest i zacznie sprowadzać softy, z obwodem od 60 i miskami do K conajmniej :) Odpowiedz Link
aksanti Re: STALKA - E.Leclerc - przeklejony :) 19.04.09, 18:34 to, że nie freya i panache to jak dla mnie sklepu nie dyskwalifikuje:) właśnie polskie staniki chciałam potestować, więc chyba ruszę tam jak będę miała mozliwość:) nie wykupcie mi wszystkiego! :P chociaż dalię mierzyłam chyba kiedyś w krk przy okazji i nie zachwyciła mnie, ale to już inna sprawa. Odpowiedz Link
kuraiko Re: STALKA - E.Leclerc - przeklejony :) 25.04.09, 22:04 zajrzałam do Stalki dzisiaj... no fakt, nie pytałam o nic, ale nie wypatrzyłam żadnej 65-tki na wieszaczku, z softami bieda i chyba jeden stanik Dalii widziałam O____o co jest grane??!! kryzys stanikowy w Rzeszowie? w tym dużym z bielizną w Plazie na górze również nie było 65-tek Samanty... 65-tki tej firmy to chyba urban legend ;))) Odpowiedz Link
kuraiko OT - kosmetyki Hean i Bell 19.04.09, 14:33 Wiecie może gdzie znajdę kolorówkę Heana? kiedyś była w leclercu, ale chyba już nie ma :( no i trudno mi znaleźć duży wybór kolorówki Bella. np teraz są te nowe szminki i jeszcze nigdzie ich nie widziałam :/ Odpowiedz Link
zazulla Re: OT - Bell 19.04.09, 15:09 Duzo Bella jest w DH Pionier, na dole. A przynajmniej bylo :) Odpowiedz Link
doda1983 Re: OT - kosmetyki Hean i Bell 19.04.09, 16:45 Kiedyś używałam korektora z Bell i dostępny był tylko w sklepie na Placu wolności, obok przystanku, tuz obok przejścia dla pieszych i Triumpha :) Mieli swego czasu sporo Bell-a, zagladnij, może mają to czego szukasz. Odpowiedz Link
kuraiko Re: OT - kosmetyki Hean i Bell 20.04.09, 14:50 dziewczyny, dzięki za cynk ;) zupełnie zapomniałam o Pionierze - tam kiedyś znalazłam odżywkę do rzęs Celii ;) Odpowiedz Link
kuraiko Re: OT - inne kosmetyki ;) 20.04.09, 15:46 moja friend znalazła gościa z Rzeszowa, który sprzedaje na allegro odsypki pigmentów MAC i inne pigmenty. ona zamówiła u niego MACa, ja jakiś inny pigment, oczywiście odbiór osobisty. Szperając za innymi allegrowiczami z Rzeszowa sprzedającymi kosmetyki znalazłam jeszcze jednego użytkownika, który tanio ma np Loreal, Revlon czy Sally Hansen. teraz nie mam kasy, ale kiedyś pewnie coś zamówię ;) www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9890432 www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=108086 co do tych pigmentów MAC, to wypróbowałam je tylko na ręce, są baaardzo wydajne, przyjaciółka ma ten złoty i brązowy i jeszcze różowy, ale tego już nie ma na aukcji. podobno trzymają się kilka godzin bez zmian, tylko trzeba ostrożnie nakładać Odpowiedz Link
kuraiko Re: to juz powinno byc na Offtopach n/t 20.04.09, 19:41 no nie wiem, bo musiałabym założyć nowy temat dla rzeszowianek. w wątku o kosmetykach by zaginęło. poza tym nie wierzę, że we wszystkich wątkach regionalnych rozmawia się tylko na stanikowe tematy :PPP Odpowiedz Link
kuraiko Re: to juz powinno byc na Offtopach n/t 20.04.09, 19:43 bo to chodzi o pominięcie kosztów przesyłki ;) wiadomo, że na allegro jest masa sprzedawców sprzedających podobne produkty w atrakcyjnych cenach, ale do tego trzeba koszty wysyłki doliczyć, więc chciałam napisać o tych z naszego miasta ;) a na tematy kosmetyczne prawie nikt nie zagląda btw Odpowiedz Link
aksanti Lobbowanie w Rzeszowie? 19.04.09, 18:41 Dziewczyny, chyba musimy się wziąć za lobbowanie w Rz;) myślałam o porozkładaniu 'Piersiówki' w miejscach często odwiedzanych przez kobiety. Może dzięki temu trochę się 'u nas'(bo ja taka połowiczna rzeszowianka) ruszy? Mimo wszystko wydaje mi się, że w Rz jest jeszcze mały popyt na szerszą rozmiarówkę, dlatego kiepsko jt też w sklepach.. Odpowiedz Link
janikovka Re: Lobbowanie w Rzeszowie? 20.04.09, 13:59 Dziewczyny ponawiam pytanie o artykuł go GW< niestety mialam problem z pocztą>.Trzeba szerzyć wieśći o lobby rzeszowskim gdzie się da czyż nie? Kilka z Was otrzymało maile na skrzynkę gazetową o spotkanie w tej sprawie.Jeżeli jest ktoś zainteresowany jeszce to bardzo proszę o wiadomość na mojego gazetowego maila. ps.Czy ten tydzien byłby odpowiedni na spotkanie? Odpowiedz Link
janikovka Re: odpisałam na mail:) n/t 21.04.09, 11:56 najbliższy piatek terminem na spotkanie? propozycje miejsca dowolne- pewnie jakaś knajpka.propozycje dowolne;D Odpowiedz Link
2pani_bovary hmm 22.04.09, 12:31 mnie tam pasuje niemal kazdy dzień ;) a miejsce to nie wiem bo nie znam dobrych rzeszowiskich miejscówek. Odpowiedz Link
kuraiko bielizna w Realu - niesmak ;) 22.04.09, 01:14 nie to, żebym się czegokolwiek spodziewała, bo widziałam kiedyś jakie tam mają "cuda". ale z ciekawości zajrzałam na regały z bielizną, no i tak pod kątem push-upów, bo mam obecnie kompleks malejącego biustu... ;) kilka sztuk push-upów i całkiem miłych padded... ale te cacka padded nie miały w ogóle rozmiarów, tzn miały... typu 38/XXXL O______o ale ładne, kolorowe, spoko, trafi do młodych nieuświadomionych, mało- średniobiuściastych. patrzę dalej, czarne i białe koronki w rozmiarach pewnie od 75B do 90 coś tam... w cenach 45zł, nie wiem za co tyle kasy ;) a dalej.... białe, czarne i beżowe CHOMĄTA, dla "biuściastych". oto większe miski :/ z obwodami pewnie od 80 albo i więcej. jaka porażka. a koszu ze stanikami w promocji jakieś koszmarnie sztuczne koronki... jak pisałam, nie spodziewałam się nie wiadomo czego, ale np w Tesco mają takie F&F które rozmiarowo wypada już lepiej (do 70F), a i design atrakcyjny. a tu kilka push-upów i chomąta. błeee do tego byłam w niedzielę w LaVantil i wybór porażkowy... ani nie było tych nowych ładnych modeli z Ewy Bien, ani nawet tych kolorowych z Samanty z pionowym cięciem :/ Odpowiedz Link
kuraiko outlet na Grunwaldzkiej ;) byłam dzisiaj 25.04.09, 00:32 i widziałam słodkie majtki Frei za 8zł ;) takie brzoskwiniowe w kropki, niestety rozmiar 12 :/ były jeszcze jakieś stringi Frei z metką z bravissimo, ale też duże. w ogóle sporo majteczek. jakieś staniki, ale cóż rozmiary przeciętne tzn "standardowe". śliczna La Senza, ale chyba z obwodem 38 o ile pamiętam :/ ceny staników ok 25zł, majtek do kilkunastu zł. wszystko leżało w koszyczku przy wejściu do drugiego pomieszczenia. jakieś 3 staniki na wieszaczkach, ale też jakieś białe przeciętniaki typu 34B :/ Odpowiedz Link
doda1983 Re: outlet na Grunwaldzkiej ;) byłam dzisiaj 25.04.09, 11:19 Ja też nie mam jakos ostatnio powodzenia w szukaniu staników... W SH jakis nieurodzaj ;))), na Grunwaldzkiej też brak. Nawet na Allegro nie mogę nic upolować :( Czekam jeszcze na info od Pani z Oblicie/Splendo, która miała mi zamówić z innego sklepu 70D lub 70E z moja miską. Bo w mierzeniu (próbowałam 70C) okazało się, że jest dużo ścislejsza niż moja Freya retro z obwodem 65! Tylko oczywiście miska zdecydowanie za mała. Odpowiedz Link
kuraiko Re: outlet na Grunwaldzkiej ;) byłam dzisiaj 25.04.09, 14:04 oj masz fajnie, ja już jesienią zeszłego roku byłam za wąska na MilaVitsę, bo miałam jakieś 72/73cm pod i w 70-tce się zapinałam na ostatnią haftkę spokojnie :/ a haftek było 2 rzędy, a nie 3 ;/. a szkoda, ładne mają staniki Odpowiedz Link
doda1983 Re: outlet na Grunwaldzkiej ;) byłam dzisiaj 25.04.09, 17:11 Kuraiko, to nie była MilaVitsa ani princesse tamtam. Juz nie pamietam co to była za marka. te dwie wyżej mierzyłam, i 70-tką princesse mogłabym się 2 razy owinąc ;) ja mam 71 pod biustem i zdziwiłam sie bardzo jak przymierzyłam ten model, że jest taki ścisły. zobaczymy tylko, czy sie uda sprowadzić wieksze miski. No i cena idealna - przeceniony ze 180zł na 39zł :))) Odpowiedz Link
kuraiko Re: outlet na Grunwaldzkiej ;) byłam dzisiaj 25.04.09, 22:01 o to jak będę w grafice to obczaję ;) Odpowiedz Link
kuraiko Tesco - F&F podupada czy przebrane rozmiary? 25.04.09, 22:02 byłam dzisiaj, z ciekawości zajrzałam na staniczki... przy obwodzie 70 miska max D :/ co mnie zdziwiło, bo kiedyś normalnie było 70E czy 70F... Odpowiedz Link
kuraiko Re: Tesco - F&F podupada czy przebrane rozmiary? 09.05.09, 00:31 no niestety w gazetce tesco widziałam promocję staników F&F i były miski tylko do D :((( ciekawe czy tylko u nas, czy tak jest w całej Polsce :/ Odpowiedz Link
dancia23 Re: biuściaste z RZESZOWA i okolic - zapraszam :) 27.04.09, 19:36 witam serdecznie. ja również jestem z okolic Rzeszowa. dziewczyny doradzcie mi gdzie znajde tanie sklepy z bielizną z rozmiarami 75/80 E/F. bardzo proszę. :) Odpowiedz Link
2pani_bovary Re: biuściaste z RZESZOWA i okolic - zapraszam :) 27.04.09, 20:43 Dancia 75/80 i do tego e/f hmm... duża rozbieżność rozmiarów. Do wątku rozmiarowego biegiem marsz! ;P a potem jak wrócisz z wynikiem podanym przez dziewczyny to doradzimy parę sklepów ;) Odpowiedz Link
dancia23 Re: biuściaste z RZESZOWA i okolic - zapraszam :) 27.04.09, 22:29 juz sie dostowałam do rady i czekam na odpowiedź. rzeczywiście troszke niesprecyzowany mam ten rozmiar. może w końcu dojde do ładu. Odpowiedz Link
dancia23 Re: biuściaste z RZESZOWA i okolic - zapraszam :) 28.04.09, 07:52 75G???? ja takie znajde? masakra, pomóżcie. Odpowiedz Link
kuraiko Re: biuściaste z RZESZOWA i okolic - zapraszam :) 28.04.09, 12:53 hm myślę, że możesz spróbować w Stalce w Leclercu, w Splendo w Graffice (akurat teraz jeszcze mają przeceny ^^), możesz próbować w Full Markecie w tym dużym z bielizną na piętrze, ostatecznie w sklepach na św. Mikołaja i na Matejki. Odpowiedz Link
dancia23 Re: biuściaste z RZESZOWA i okolic - zapraszam :) 28.04.09, 14:30 kuraiko, bardzo dziękuję za wskazówki. z tego co napisałaś to wiem jedynie gdzie jest graffica i leclerc. ale znajde. czy znajde tam staniki tak w granicach do 30 zł? nie muszą byc ekskluzywne. byle wygodne by byly i w moim rozmiarze. Odpowiedz Link
kuraiko Re: biuściaste z RZESZOWA i okolic - zapraszam :) 28.04.09, 16:19 Matejki to taka ulica obok Rynku zaczynająca się na Placu Farnym, św. Mikołaja jest za sądem apelacyjnym - równoległa do Piłsudskiego krótka uliczka. do 30zł będzie problem :/ najprędzej w tym Splendo w Graffice, bo teraz są przeceny do 30 kilku zł. i może w tym Full Markecie (na Rejtana, blisko Leclerca), tam powinny być tańsze, ale takich do 30zł nie obiecuję ;/ Odpowiedz Link
dancia23 Re: biuściaste z RZESZOWA i okolic - zapraszam :) 28.04.09, 17:36 :(((( pewnie wejde i wyjde. ale musze w końcu poznać swój rozmiar. jeszcze nie miałam okazji go zobaczyć. może uda sie cos kupić. najpierw chyba pójde do Stalki. tam bedą wiedzieć co i jak z tego co piszecie. Odpowiedz Link
doda1983 Re: biuściaste z RZESZOWA i okolic - zapraszam :) 04.05.09, 15:42 Do 30zł w sklepie, będzie bardzo, oj bardzo cięzko. W Stalce ceny w granicach 70-100zł. Jak mi sie dobrze wydaje to widziałam ładna kolorową Freyę 75G w outlecie na grunwaldzkiej za około 40żł. Na Twoim miejscu, przy ograniczonym budżecie szukałabym w szmateksach. Na Allegro i Ebay też można czasem upolowac cos ładnego za 30zl :) Odpowiedz Link
dancia23 Re: biuściaste z RZESZOWA i okolic - zapraszam :) 04.05.09, 17:08 tak. niestety pochodziłam po sklepach w rzeszowie polecanych przez Was i nie zostaje mi nic innego jak lumpeksiki i allegro. ale poprzymierzałam sobie ten właściwy rozmiar i tak bardzo nie chciałam go zdejmować. :( będe szukać. już mam na oku pollyanne, tylko boje sie ze nie trafie w rozmiar. Odpowiedz Link
kuraiko Re: biuściaste z RZESZOWA i okolic - zapraszam :) 04.05.09, 23:05 dancia ---> nie przejmuj się. ja też teraz tylko w lumpeksach będę szukać, gdybym miała chociaż 30-40zł to bym się zaczajała na ten outlet. byłam dzisiaj w NOT i nędza jeśli chodzi o staniki, tzn jak fajne miękkie na fiszbinkach to malutkie albo takie 34B :( poza tym tradycyjnie szmajory :/ ale trzeba szukać... Odpowiedz Link
kuraiko w tym outlecie na grunwaldzkiej dzisiaj 04.05.09, 23:03 widziałam właśnie Freyę Margo (tą niebieską) 38G, śliczny stanik jakiejś firmy której nie znam, czarny w białe haftowane kwiatki 32E, ale od razu mogłam się zapiąć na ost haftkę, a miski kiepsko leżały, od przodu spłaszczały, z boku robiły stożki ;) był jeszcze jeden taki w innym rozmiarze. oprócz tego mierzyłam plunga Ceriso M&S w rozm. 30E, jasnoróżowego z czarną koronką, padded. tu obwód niezbyt ścisły, mogłam się zapiąć na środkową haftkę, do tego w miskach było pustawo (!), a jednocześnie było widać że krawędzie wbijałyby się w piersi, gdyby było ciut pełniej (ale nadal byłoby pustawo), do tego dekolt wąski do "V" ;/ to był chyba ten model, jeszcze była jedna sztuka innego rozmiaru. gatki i stringi Freyi nadal są ;) i13.ebayimg.com/07/i/001/3e/0b/e464_1.JPG Odpowiedz Link
aksanti Re: w tym outlecie na grunwaldzkiej dzisiaj 04.05.09, 23:33 Kurcze muszę się tam wybrać przy jakiejś okazji, ale chyba nieprędko:/ a orientujesz się czy jest tam szansa na jakies figi s/xs? tania freya antoinette 28F mi się marzy;))) na przykład czerwona..;) mmm.. znów się rozmarzyłam..:) Odpowiedz Link
kuraiko Re: w tym outlecie na grunwaldzkiej dzisiaj 05.05.09, 00:30 oj nie wiem... frejowe gatki to raczej większe rozmiary, ale jakieś tam inne figi były, na moje oko coś ok M, no i trochę stringów. ale ja się głównie na stanikach skupiałam ;) pewnie kiedyś też sobie tam jakieś figi/stringi kupię, bo ceny spoko Odpowiedz Link
2pani_bovary Re: w tym outlecie na grunwaldzkiej dzisiaj 05.05.09, 09:16 I ja buszowałam wczoraj w tym outlecie. :D szkoda, że nie wiedziałam o nim wcześniej eh. Czy tam są jakieś dni dostawy jak w lumpach? Czy może nie ma dostaw i puste wieszaki są zastępowane nowymi na bieżąco? Odpowiedz Link
dancia23 Re: w tym outlecie na grunwaldzkiej dzisiaj 05.05.09, 14:03 jak nazywa sie ten outlet? koło czego sie znajduje? bo ja potrafię przejść i nie widzieć. :) Odpowiedz Link
kuraiko Re: w tym outlecie na grunwaldzkiej dzisiaj 05.05.09, 16:54 oj nie wiem jak się nazywa :/ jest naprzeciwko wydziału prawa uniwerku, wydaje mi się, że bliżej mc donalds niż yves rocher. z zewnątrz to wygląda na mały sklepik Odpowiedz Link
agusia66live Re: w tym outlecie na grunwaldzkiej dzisiaj 05.06.09, 15:24 Witam,ja pierwszy raz na forum.Nie mam pojecia jak sie na tym forum działa!. Ale jestem z Rzeszowa i dołączam do biuściastych! Oczywiscie łączy nas problem "stanikowy" Odpowiedz Link
doda1983 Re: w tym outlecie na grunwaldzkiej dzisiaj 05.05.09, 21:31 Tak dostawy sa podobno wieksze we wtorki, ale oprócz tego na bieżąco jest dowieszany towar :) Odpowiedz Link
doda1983 Re: w tym outlecie na grunwaldzkiej dzisiaj 05.05.09, 21:34 Kuraiko, tez mierzyłam tego plandża M&S 30E i myślałam, ze się w niskach utopię! Przy moim 89/90 w biuście był chyba ze 2 rozmiary za duży! Może im sie metka pomyliła? ;) A ta Freyka niebieska cudna, to fakt, od razu mi sie rzuciła w oczy, niestety rozmiar nie mój :( Odpowiedz Link
kuraiko Re: w tym outlecie na grunwaldzkiej dzisiaj 06.05.09, 00:06 hehe, 30E to rarytas, więc nawet dla picu wypada zmierzyć :D mi wypada teraz chyba 30F, tzn raz jak się mierzę mam 91,5 innym razem 92 lub 93... na mnie był za duży chyba o rozmiar, ale trudno było to ocenić w tych usztywnianych michach o takim kroju :/ no 30G to byłoby prędzej ;) a ta Freya 38G, to będzie na "nasze" 85I/J? no rozmiar niebagatelny, nie znam chyba osoby, na którą mógłby pasować. ale pewnie znajdzie właścicielkę :> plusem tego outletu jest to, że ekspedientki się nie interesują i nie ma głupich komentów "na panią to B" xD a nawet jakbym wzięła tą Freyę to co im do tego xD a w koszyczku, czy mnie wzrok nie mylił, czy leżała czerwona Doreen? :DDDDDDDD Odpowiedz Link
2pani_bovary tango 80HH 05.05.09, 22:34 widziałam dziś nowiutkie tango full cup 80HH w SH koło carefura na rejtana. SH obok sklepu zielarskiego. Pomyślałam, że może którejś z was podpasuje. ;) Odpowiedz Link
kuraiko Freya Iona 38G w Polo na Targowej ;) 09.05.09, 00:37 W tym Polo bliżej ZUSu ;) bielizna na wagę, więc pewnie za grosze heh... dzisiaj przeszłam się znowu po lumpeksach i nic :( prawie same obwody od 34 wzwyż :/ ale przynajmniej widziałam drugą Freyę na żywo ;) bardzo miły materiał :) wyglądała jak nowa, metka niesprana. Odpowiedz Link