tulinn Re: KAMEA sklep w Zabrzu 05.03.09, 00:56 A czy są stroje kąpielowe i opalacze? Zajrzałam na stronę Comeximu i zaskoczyły mnie ceny i dostępne rozmiary. Chętnie bym nareszcie wskoczyła w strój dwuczęściowy - od lat nie miałam :D Odpowiedz Link
kam.ea Re: KAMEA sklep w Zabrzu 06.03.09, 10:17 Niestety nie mam stroi w ofercie gdyż trzeba je zamawiać ze sporym wyprzedzeniem. Być może w przyszłe wakacje. Pozdrawiam Odpowiedz Link
ederlezi1981 właśnie, stroje :-) 06.03.09, 12:44 weszłam na stronę, pooglądałam- fajne. Odpowiedz Link
zawijka Re: KAMEA sklep w Zabrzu 05.03.09, 17:53 Witam, nie odzywam sie, ale zapamiętale czytam forum:) Dziś w Głosie Zabrza artykuł o "Kamei" - dzięki Forum wiedziałam, o który sklep chodzi, bo nazwa w samym tekście nie padła ani razu... Adresu też nie podali... Przeczytała go też moja mama - obieśmy Zabrzanki rodowite, w najbliższym czasie, zachęcone reklamą i pozytywnymi opiniami forumowiczek - wybieramy się:) Odpowiedz Link
kam.ea Re: KAMEA sklep w Zabrzu 06.03.09, 10:18 Zapraszam serdecznie. Adres nie mógł być podany gdyż to nie był artykuł sponsorowany:) Odpowiedz Link
klaviel Re: KAMEA sklep w Zabrzu 07.03.09, 15:40 Też przeczytałam artykuł w Głosie Zabrza, fajnie,ze się ukazał! Odpowiedz Link
kam.ea Re: KAMEA sklep w Zabrzu 21.03.09, 08:45 Witam powoli czynam sprzedaż przez Allegro. Mój nick to kamea-sklep. Serdecznie zapraszam:) P.S. z danego modelu mam wiecej rozmiarów niż jest wystawione na allego więc można dopytywać o inny:) Odpowiedz Link
oset_winny Jak z godzinami otwarcia przed Wielkanocą? 22.03.09, 16:43 Pytanie oczywiście do pani Ani, jak w tytule. Chciałabym ostanikować siostrę (zapał neofitki;)) i mogłybyśmy przyjechać w czwartek, piątek lub sobotę (9-11 kwietnia), o ile sklep będzie otwarty. Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam. Odpowiedz Link
kam.ea Re: Jak z godzinami otwarcia przed Wielkanocą? 28.03.09, 22:38 przepraszam że dopiero teraz odpisuje ale przeoczyłam Pani post. Najprawdopodobniej sklep będzie otwarty w normalnych godzinach (no może w sobotę troche krócej;) ale jakby były jakieś zmiany to dam znać:) Pozdrawiam Odpowiedz Link
akna Re: KAMEA sklep w Zabrzu 02.04.09, 21:28 A czy jest aktualnie coś, poza tangiem i harmony dostępne w rozmiarach 32-34J/K? Odpowiedz Link
kam.ea Re: KAMEA sklep w Zabrzu 02.04.09, 23:02 w takich rozmiarach mam jeszcze Confetti oraz Elizę. Pozdrawiam Odpowiedz Link
estrelka84 Re: KAMEA sklep w Zabrzu 05.04.09, 12:37 Absolutnie mój ulubiony stanikowy sklep :D Pani jest przesympatyczna, dobrze zorientowana. Byłam w sklepie dosyć długo i widziałam jak dobiera staniki osobom noszącym do tej pory 80D ;) Dojazd do sklepu super (jestem z innego miasta), wybór modeli całkiem fajny. Z każdego modelu pełna rozmiarówka. Nic tylko mierzyć :D Odpowiedz Link
kam.ea Re: KAMEA sklep w Zabrzu 10.04.09, 22:55 Witam. Jutro (11 kwietnia - Wielka Sobota) sklep będzie czynny do godziny 14. Korzystając z okazji chciałabym życzyć wszystkim Paniom zdrowych i rodzinnych świąt Wielkanocnych :) Odpowiedz Link
kam.ea Re: KAMEA sklep w Zabrzu 20.04.09, 10:33 Witam z powodu choroby córki sklep będzie nieczynny od dziś do piątku. Za niedogoności przepraszam. Anna Odpowiedz Link
soniuchna84 Re: KAMEA sklep w Zabrzu 20.04.09, 14:27 jakoś nie mam szczęścia do pani sklepu. W zeszłym tygodniu byłam ale z własnej głupoty za wcześnie bo nie doczytałam na forum że są nowe godziny otwarcia a dzisiaj ten przypadek losowy. Chyba nie jest mi dane zrobić zakupy w pani sklepie. A tak na marginesie to dobrze takie informacje wywieszać także w sklepie bo ja dzisiaj spędziłam pod nim 30 minut myśląc że może pani gdzieś wyszła i zaraz wróci... A niestety nie mam do Zabrza zbyt blisko... Odpowiedz Link
kam.ea Re: KAMEA sklep w Zabrzu 20.04.09, 15:07 Bardzo mi przykro. Od rana byłam z dzieckiem u lekarza i nie miałam jak dać informacji. Bardzo przepraszam. Odpowiedz Link
kam.ea Re: KAMEA sklep w Zabrzu 13.05.09, 08:56 Witam dziś wyjątkowo sklep będzie czynny od 12 do 16.30. Pozdrawiam serdecznie. KAMEA Odpowiedz Link
oskaaa Re: KAMEA sklep w Zabrzu 20.05.09, 14:41 witam, czy moge prosic o informację jakie biustonosz Pani posiada w rozmiarze 65h, 65hh ? Odpowiedz Link
kam.ea Re: KAMEA sklep w Zabrzu 20.05.09, 23:33 Witam w takim rozmiarze powinno być Panache: Confetti, Harmony, Tango, Eliza oraz Comexim: Lily i Harriet. Serdecznie zapraszam:) Odpowiedz Link
fruzi_a Re: KAMEA sklep w Zabrzu 21.05.09, 16:05 Mam pytanie. Kiedy będą dostępne biustonosze z kolekcji Cleo? Odpowiedz Link
kam.ea Re: KAMEA sklep w Zabrzu 21.05.09, 21:12 Witam w sklepie dostępne staniczki Cleo: George różowy oraz Charlie turkusowy + do kompletu są majtki i stringi. Serdecznie zapraszam:) Odpowiedz Link
oskaaa Re: KAMEA sklep w Zabrzu 21.05.09, 22:56 a czy przewiduje Pani sprowadzić model Harry ? Odpowiedz Link
kam.ea Re: KAMEA sklep w Zabrzu 22.05.09, 10:28 niestety z Cleo będą dostępne tylko te dwa modele. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link
kam.ea Comexim 25.05.09, 21:53 Witam dziś do sklepu doszło uzupełnienie rozmiarówki Comeximu z modeli Lily i Harriet. Zapraszam:) Anna Odpowiedz Link
kam.ea urlop 09.06.09, 20:12 Z powodu urlopu od jutra do niedzieli (10.06-14.06) sklep będzie nieczynny. Zapraszam od poniedziałku. Pozdrawiam. Anna :) Odpowiedz Link
nokola-5 Re: urlop 13.06.09, 21:54 Witam p.Aniu.Bardzo się cieszę, że intnieje "taki" sklepik i to niedaleko bo mieszkam w Rudzie Śląskiej :) Od poniedziałku mam urlop więc napewno do Pani zawitam tylko proszę o podanie dokładnie adresu ( wiem że był już wcześniej podawany ale chyba przeoczyłam )Czy to gdzieś niedaleko Mcdonaldsa ? I jeszcze jedno pytanko-czy znajdzie się coś w rozmiarze 80J ? Pozdrawiam serdecznie-Monika :) Odpowiedz Link
kam.ea Re: urlop 15.06.09, 09:40 Witam bardzo dziękuje za miłe słowa:) sklep jest na ul. Wolności 207 (obok UrZędu Stanu Cywilnego) od centrum trzeba jechać na Gliwice. W rozmiarze 80J powinno być pare modeli. Zapraszam serdecznie :) Odpowiedz Link
nokola-5 Re: urlop 15.06.09, 21:14 Super, napewno zjawię się w tym tygodniu, proszę tylko o potwierdzenie godzin otwarcia 12-18 ? pozdrawiam Monika :) Odpowiedz Link
nokola-5 Re: urlop 15.06.09, 21:16 ojj,czyli nie wpadę w tym tygodniu :( postaram się w przyszłym choć będę już w pracy więc trudno mi będzie Odpowiedz Link
nokola-5 Re: urlop 15.06.09, 21:22 ojjjj coś tu pokiełbasiłam hihihi :)) źle odczytałam termin Pani urlopu :) Odpowiedz Link
kam.ea Re: urlop 15.06.09, 22:05 :)) w tym tygodniu już jestem i zapraszam serdecznie :) godziny otwarcia w tygodniu: 12-18. Pozdrawiam Odpowiedz Link
kam.ea Re: KAMEA sklep w Zabrzu 16.06.09, 21:51 Witam niestety z powodu choroby sklep nie będzie czynny do końca tygodnia. Bardzo przepraszam ale roZchorowałam sie z dnia na dzień - jeszcze wczoraj byłam zdrowa:/ bardzo przepraszam za niedogodności. Anna Odpowiedz Link
czerwona_pomadka pytanie do Pani Kamei 17.06.09, 22:25 Czy są może w sklepie staniki białe Confetti i biała Lily w okolicach rozmiarowych 60G, 60GG albo 65F? albo biała/ecru Eliza w tych okolicach? Z góry dziękuję za odpowiedź, zależy mi na informacji bo do Zabrza mam ok.70 km a jechałabym tylko na ewentualne zakupy stanikowe :) Odpowiedz Link
czerwona_pomadka Re: pytanie do Pani Kamei 18.06.09, 17:20 zależy mi zwłaszcza na informacji o dostępności Confetti białego 60G. Odpowiedz Link
kam.ea Re: pytanie do Pani Kamei 18.06.09, 18:09 Witam Niestety na Polskę Confetti jest dostępne od rozmiaru 65 i takie mam (część straplessy a część balkonetki w kolorze kości słoniowej). Elizę mam w pełnej wymiarówce ale czarną:/ do ślubu często kupowana jest Hestia strapless ivory – ona jest od 65 pod biustem ale ma ścisły obwód (mam całą rozmiarówke w sklepie). Do ślubu klientki kupują również porcelain – ja mam w sklepie w kolorze czekoladowym ale nie ma problemu żeby po wymierzeniu zamówić białą. Lilly nie mam niestety. Najwięcej zależy jaki ma Pani dekolt w sukni bo nie każdy stanik później pasuje. Pozdrawiam serdecznie. Anna:) Odpowiedz Link
czerwona_pomadka dziękuje za informację 18.06.09, 19:31 ale ja jeszcze nie do ślubu :) po prostu potrzebuję czegoś jasnego i niezbyt zabudowanego pod jasne, dopasowane bluzeczki, mam takich sporo, a stanika niestety żadnego do takich ubrań. Myślałam też właśnie o Hestii. Strapless 65F była za mała i spłaszczała, więc raczej nastawiałabym się na tą z ramiączkami i 65FF. No i Confetti balkonetka, chętnie przymierzyłabym również 65F lub 65FF. Co mogłaby Pani jeszcze polecić do takich letnich, cienkich jasnych bluzek? Odpowiedz Link
czerwona_pomadka i jeszcze 18.06.09, 19:34 chciałabym zapytać, czy sklep będzie otwarty od poniedziałku, czy jutro już też? Mam nadzieję, że zdrowie coraz lepiej :) Odpowiedz Link
czerwona_pomadka Re: pytanie do Pani Kamei 18.06.09, 21:27 w takim razie chciałabym się dowiedzieć, czy jest Confetti 65F albo 65FF kość słoniowa? chodzi mi koniecznie o balkonetkę,nie straplessa. bardzo przepraszam za natłok pytań i zawracanie głowy :) Odpowiedz Link
kam.ea Re: pytanie do Pani Kamei 18.06.09, 22:21 najprawdopodobniej balkonetka confetti jest w rozmiarze 65ff (ale głowy nie dam;)) dobrze sie sprzedają staniki w kolorze cielistym a w takim mam tango plunge pełną rozmiarówke - może kolor "nude" piękny nie jest ale naprade super się sprawdza. w razie wątpliwości proszę pytać:) a sklep będzie czynny od poniedziałku bo do jutra mam zwolnienie a w sobote się wybieram najprawdopodobniej na zlot lobby. Pozdrawiam. AniA:) Odpowiedz Link
czerwona_pomadka Re: KAMEA sklep w Zabrzu 22.06.09, 18:05 Ja też w końcu wpadłam do Kamei - właścicielka jest bardzo sympatyczna a jej córeczka słodziutka - rośnie nam mała brafitterka :) Niby miałam kupić coś jasnego, ale że mam słabość do wszelkich odcieni niebieskiego to stanęło na turkusowym Charlie Cleo ;) Sklep bardzo polecam! :) Odpowiedz Link
czerwona_pomadka Re: KAMEA sklep w Zabrzu 22.06.09, 18:28 a właśnie, zapomniałam się zapytać keidy można się spodziewać jesiennych maskaradek? sierpień, wrzesień czy październik? słyszałam, że sklepy stacjonarne otrzymują staniki trochę szybciej niz internetowe, ale nie wiem. Odpowiedz Link
kam.ea Re: KAMEA sklep w Zabrzu 23.06.09, 11:16 Dziękuje za miłe słowa:) i za wyrozumiałość – bo wczoraj to miałam urwanie głowy;) A pierwsza dostawa jesiennej kolekcji ma być pod koniec sierpnia – serdecznie zapraszam:) Odpowiedz Link
xalomea Re: KAMEA sklep w Zabrzu 30.06.09, 22:29 Czy znalazloby się coś z mniej zabudowanych pod pachami i niższymi miseczkami (po bokach) takie do bluzek na ramiączkach na 71/97? Ciemne. Jeśli nie ma aktualnie, to kiedy można się spodziewać czegoś bardziej "wyciętego"? Odpowiedz Link
kam.ea Re: KAMEA sklep w Zabrzu 01.07.09, 08:20 Witam :) Mniej zabudowane pod pachami są staniki Comeximu – mam dwa modele Lily i Harriet. A z Panache najmniej zabudowane są Cleo – mam George i Charlie. Serdecznie zapraszam do mierzenia :) Pozdrawiam Odpowiedz Link
alhana82 Re: KAMEA sklep w Zabrzu 23.07.09, 08:44 Bardzo sie ciesze ze niedaleko mnie mam sklep stacjonarny, mam pytanie z racji tego iz zabiore ze soba pare osob, ktore MUSZE uswiadowmic, Czy jest wybor w 65I/J, szczegolnie cos malo zabudowanego, Reszta mi sie jeszcze nie zmierzyla, ale mysle ze to nie bedzie problemem. Najbardzije martwi mnie to 65I/J Czy ma Pani w ofercie poduszeczki wypełniajace, przy asymetrycznych piersiach? Bede wdzieczna za informacje Odpowiedz Link
kam.ea Re: KAMEA sklep w Zabrzu 24.07.09, 08:21 Witam Mam kilka modeli w rozmiarze 65j brytyjskie –Panache: Elizę, Confetti, Harmony, Tango i George oraz Comexim w rozmiarze 65k. wkrótce będzie więcej modeli z kolekcji jesiennej. Poduszeczek do wypełnienia niestety nie mam. Serdecznie zapraszam:) Anna Odpowiedz Link
kam.ea Re: KAMEA sklep w Zabrzu 30.07.09, 08:48 Witam Od 31.07 do 09.08 sklep będzie nieczynny z powodu urlopu. Za niedogodności przepraszam i zapraszam od 10 sierpnia. Pozdrawiam. Anna Odpowiedz Link
kam.ea urlop 30.07.09, 08:48 Witam Od 31.07 do 09.08 sklep będzie nieczynny z powodu urlopu. Za niedogodności przepraszam i zapraszam od 10 sierpnia. Pozdrawiam. Anna Odpowiedz Link
skrzydlasta Polecam ten sklep! 04.08.09, 21:46 Jakiś czas temu udałam się do Kamei w celu dobrania stanika dla mojej mamy. Spotkałyśmy się z profesjonalizmem, wyczuciem, cierpliwością i dużym taktem. Pani Ania była świetnie zorientowana w tym, co sprzedaje (np. które modele są bardziej rozciągliwe i trzeba bardziej zaniżyć obwód). Mama dostała do przymierzenia dużo różnych modeli, a wszelkie błędy w ubieraniu stanika były dyskretnie i delikatnie korygowane. Mama jest zachwycona swoim nowym stanikiem i do sklepu zabrała swoją znajomą (w tej wyprawie już nie uczestniczyłam ale podobno koleżanka mamy mierzyła staniki bitą godzinę, aż jej ręce odpadły i wtedy to już pani Ania zapinała jej i odpinała staniki) - koleżanka również wyszła zadowolona z zamiarem zaprowadzenia do Kamei swojej córki. Prawdopodobnie ten łańcuszek ciągnie się jeszcze dalej... Odpowiedz Link
kam.ea Re: Polecam ten sklep! 10.08.09, 18:30 Witam bardzo mi miło czytać takie opinie o mnie i o sklepie – aż się chce wracać po urlopie do pracy:) Bardzo dziękuje i pozdrawiam. Anna Odpowiedz Link
brzydula13 Re: KAMEA sklep w Zabrzu 05.08.09, 19:50 Niezbyt często na LB się udzielam, ale tym razem postanowiłam napisać. BARDZO BARDZO DZIĘKUJĘ właścicielce sklepu, że pierwszy dzień urlopu umówiła się ze mną na spotkanie , przyjechała do sklepu i dobrała mi stanik pod sukienkę na wesele (Hestia jest świetna!). Była to moja ostatnia deska ratunku... pozostała mi tylko w planach sobotnia wyprawa do W-wy, pozostałe sklepy miałam już "zaliczone", niestety bezowocnie. Jestem oczarowana zarówno sklepem jak i Panią Anią. I wiem, że wrócę tam na pewno! I pewnie nie sama. Jeszcze raz dziękuję. Odpowiedz Link
kam.ea Re: KAMEA sklep w Zabrzu 10.08.09, 18:32 Naprawdę nie ma za co. Najważniejsze że stanik dobrany i Pani jest zadowolona:) Pozdrawiam. Anna Odpowiedz Link
beza30-to-ja Re: KAMEA sklep w Zabrzu 10.08.09, 21:18 witam, chciałam zapytać czy mogę u Pani zakupić biustonosze do karmienia, najlepiej czarne lub jakieś ciemne, w roz. 70 D? Odpowiedz Link
kam.ea Re: KAMEA sklep w Zabrzu 11.08.09, 21:50 Niestety nie mam biustonoszy do karmienia. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link
ewik-mysza a sportowe? 11.08.09, 22:19 była by szansa na sprowadzenie jakiś sportowych staników? chyba żaden ze stacjonarnych nie ma :( freya albo royce jakies 32H/HH? Odpowiedz Link
kam.ea Re: a sportowe? 13.08.09, 08:54 Niestety na razie nie. Freyi nie mam wcale w ofercie a Panache nie ma żadnego sportowego. Pozdrawiam Odpowiedz Link
kam.ea Nowości na jesień 14.08.09, 21:02 Witam W sklepie nowy model Zara (w obwodach 32 i 34) oraz w pełnej rozmiarówce Maia śliwkowa (plum). Serdecznie zapraszam. Anna Odpowiedz Link
kam.ea Re: KAMEA sklep w Zabrzu 20.08.09, 22:30 Witam W sklepie promocja na niektóre modele staników. Zapraszam serdecznie. Anna Odpowiedz Link
olikander Re: KAMEA sklep w Zabrzu 21.08.09, 15:20 Mam pytanie. Chciałam jutro nawiedzić Pani sklep ale teraz nie wiem czy jestem odpowiednią klientka. Dokladnie chodzi o to ze jestem mloda ( 21 lat ) i tak dokladnie nie wiem jaki powinnam mosic rozmiar, chwilowo jest to 70 C ale nie wiem czy jest to odpowiedni rozmiar dla mnie i wlasnie chodzi o to , że zazwyczaj do Pani zglaszaja sie osoby a duzo wiekszym biuscie i nie wiem czy znajde u Pani cos na siebie. Pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedz :) Odpowiedz Link
kam.ea Re: KAMEA sklep w Zabrzu 21.08.09, 20:02 Witam Serdecznie Panią zapraszam, gdyż w sklepie mam dostępną pełną rozmiarówke już od 60c z linii Cleo bądź 60d (np. z modelu Harmony). Mam nadzieje że znajdzie Pani coś dla siebie. Pozdrawiam. Anna Odpowiedz Link