agastrusia 15.12.08, 09:36 Poprzedni dobił już do magicznej liczby 500 i czas na nowy ;-) Zapraszam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ballerinapl Re: ŚMIETNIK Nr 7 15.12.08, 13:41 To ja się dorzucę: Elle UK, specjalne wydanie zakupowe, grudzień. W skrócie: Felieton pani X: miała biust F (tak, wiem, że literka to żaden rozmiar, ale powiedzcie to tej pani), ale przeszła na dietę, chudła, chudła, chudła i nie ma już biustu F. I podsumowuje to tak: Dobrze, że nie mam już tak dużego biustu, bo czułam się jak nadmuchiwana lala. O rany... Same lale dmuchane na tym forum, tak wnioskuję :( Odpowiedz Link
paskud_agg Re: ŚMIETNIK Nr 7 15.12.08, 16:13 Nie mogę, muszę to gdzieś wrzucić, więc chyba śmietnik się nada: kobieta.wp.pl/gid,10635429,img,10635587,kat,52556,galeriazdjecie.html?T[page]=9 Odpowiedz Link
wronki12 Re: ŚMIETNIK Nr 7 15.12.08, 16:21 ło matko paskud_agg uprzedzaj, bo można dostać zawału Odpowiedz Link
inez69 Re: ŚMIETNIK Nr 7 15.12.08, 16:30 Dosłowny dreszcz przerażneia i obrzydzenia mi przeszedł po ciele. Odpowiedz Link
wera9954 Re: ŚMIETNIK Nr 7 15.12.08, 20:19 To już było w poprzednim śmietniku. A mnie najbardziej przeraża ten efekt push-up. W rozsądnych granicach to może wyglądać OK, ale to już gruba przesada. Ona ma biust pod samą szyję :o Odpowiedz Link
kuraiko Re: ŚMIETNIK Nr 7 18.12.08, 02:54 a pod tym zdjęciem komenty, m.in. szczupła dziewczyna twierdząca, że nosi 85D O___o tnij.org/cjh8 Odpowiedz Link
nelyen 35 ogromnych biustów 15.12.08, 19:45 facet.wp.pl/gid,10348392,img,10348427,kat,1007871,galeriazdjecie.html i do tego mnóstwo kretyńskich komentarzy internautów:/ Odpowiedz Link
nikusz Re: ŚMIETNIK Nr 7 16.12.08, 12:20 www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/article2001875.ece "A PAIN-racked woman has had her disability benefit stopped after inspectors ruled her agony was caused by her huge boobs. Jessica Andersson, who wears an F-cup bra, received £630 a month for six years after suffering whiplash in a car crash. But authorities in Sweden have withdrawn it — and told her to have a breast reduction op. Jessica, 33, of Landskrona, said: “It wouldn’t make a difference. I will appeal.” " ale to "the sun"... Odpowiedz Link
stary_dywanik Re: ŚMIETNIK Nr 7 16.12.08, 14:59 www.bramakerinorlando.com/Orlando/Bra.asp I ta pani uczy innych gorseciarstwa i bra-fittingu... "After taking the professional bra-making course, I also completed the Instructor Training Course. I am therefore licensed to teach worldwide using Beverly Johnson’s patterns, notes and fitting methods" Odpowiedz Link
fiu_bziu Re: ŚMIETNIK Nr 7 18.12.08, 00:48 Stanik nr 2 - SZOK!!! Nie dość, że dzioby jak się patrzy, to jeszcze kanciaste :/ Odpowiedz Link
kuraiko Re: ŚMIETNIK Nr 7 18.12.08, 03:01 qrcze, takie właśnie biusty (na brzuchu) ma wiele starszych kobiet w moim mieście :/ no ale jak pomóc "babci emerytce", która ma kilkaset złotych emerytury/renty, nie posiada uświadomionej wnuczki ;), a staniki mierzy na bazarze "na sweter" :/ Odpowiedz Link
agastrusia Re: ŚMIETNIK Nr 7 18.12.08, 14:25 kuraiko napisała: > qrcze, takie właśnie biusty (na brzuchu) ma wiele starszych kobiet Niestety nie tylko starszych - młode dziewczyny też się trafiają i to nie tak rzadko. Odpowiedz Link
lavaenn silikony w rozmiarze EE 17.12.08, 22:54 www.lansik.pl/10800/jest-obrzydliwa-i-malo-seksowna/ na swój sposób możemy to uznać za wzrost stanikowej świadomości - do tej pory "niewyobrażalnie wielki biust" to było DD, a teraz już... EE! :D Odpowiedz Link
kuraiko Re: silikony w rozmiarze EE 18.12.08, 03:10 no cóż, dla mnie Dita też jest sztuczna, ale przynajmniej w fajnym stylu. w ogóle silikonowe lale nie powinny się wypowiadać w tym tonie ;) Odpowiedz Link
agastrusia NIE namiotom... 18.12.08, 14:23 www.joemonster.org/mg/displayimage.php?pos=-51805 Odpowiedz Link
the_mariska Re: NIE namiotom... 19.12.08, 16:00 Tak patrzę na komentarze pod tym zdjęciem i zastanawiam się - która z lobbystek oprócz nas ma jeszcze konto na JM? ;) Odpowiedz Link
wronki12 kolejna gwiazdorska masakra - ostrzegam 18.12.08, 19:21 kobieta.wp.pl/gid,10679770,img,10679996,kat,52556,galeriazdjecie.html?T[page]=1&ticaid=172a4 Odpowiedz Link
kika_t auuu:/ 18.12.08, 23:58 nie wiem jak ona wytrzymuje z TAK ściśniętym biustem...a wygląda to przerażająco:/ kobieta.wp.pl/gid,10635429,img,10635587,kat,52556,galeriazdjecie.html?T[page]=9 Odpowiedz Link
kk345 Re: auuu:/ 19.12.08, 00:04 Nie wytrzymuje, sama zobacz, jak jej się szczęki zacisnęły z bólu:-) Odpowiedz Link
kika_t Re: auuu:/ 19.12.08, 00:09 a juz nawet nie wiem czy wyraz jej twarzy wynika z tego dramatycznego ściśnięcia czy ze zbyt wielu operacji plastycznych:P w każdym razie przeraziła mnie kobita, będą mi się te buły po nocach śniłyxP Odpowiedz Link
kika_t Re: auuu:/ 19.12.08, 15:02 ups, właśnie zauważyłam, że post z linkiem do tego zdjęcia już był wcześniej, sorry za zaśmiecanie śmietnika;P Odpowiedz Link
marciasek mandi w sutkozakrywaczu 19.12.08, 18:08 Miski o jakieś kilka numerów za małe... I to ma być seksowne??? muzyka.onet.pl/10172,64028,0,2,2,galerie.html Odpowiedz Link
paskud_agg Re: mandi w sutkozakrywaczu 19.12.08, 18:33 No bo Mandaryna powiększyła sobie swego czasu biust "z A do C". To jak teraz ma taki duży, to chyba mogą być na nią staniki (w tym wypadku gorseciki) za małe, co nie? ;] Odpowiedz Link
bathilda To nie buła, to bochenek 19.12.08, 19:37 www.wazzzup.pl/index.php?page=wazzzup_details&cmn_id=31407 Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: ŚMIETNIK Nr 7 23.12.08, 16:06 tinyurl.com/7dr32c wszystko mnie rozbolało, z zębami włącznie! Odpowiedz Link
wera9954 Re: ŚMIETNIK Nr 7 24.12.08, 12:30 www.edressme.com/7445.html Coś takiego nie ma prawa istnieć! Odpowiedz Link
magdalenak2 Re: ŚMIETNIK Nr 7 27.12.08, 01:40 na stronie bieganie.pl znalazłam super wyliczenie ;-) Już do nich napisałam "Jak prawidłowo zmierzyć swój rozmiar biustu? - Obwód pod biustem: Stojąc prosto zmierz obwód swojej klatki piersiowej pod biustem tak aby taśma ciasno przylegała do ciała. Podziel przez 2,54 Zaokrąglij numer do najbliższej liczby całkowitej. Dodaj do niego 5 a jeśli wyjdzie ci jakiś nieparzysty numer zaokrąglij go do parzystego. Przykład: obwód 76, dzielimy przez 2,54 (liczbę cm w calu) i otrzymujemy 29,9. Najbliższa liczba całkowita to 30. Teraz 30+5=35. 35 jest liczbą nieparzystą więc dodajemy 1=36. (#1 - Obwód w biuście: Zmierz obwód piersi w najszerszym ich punkcie, tak aby taśma była luźna. Zrób to mając na sobie stanik (bez bluzki). Podziel przez 2,54, zaokrąglij wynik do liczby całkowitej. Przykład: 38 (#2) - Określenie rozmiaru miseczki: odejmij rozmiar pod biustem (#1) od rozmiaru biustu (#2). Odczytaj rozmiar miseczki z poniższej tabeli. Przykład: 2= miseczka B " 1 A 2 B 3 C 4 D 5 DD Odpowiedz Link
psuj-ka Re: ŚMIETNIK Nr 7 27.12.08, 10:59 no ale to jest wyliczenie rozmiarów angielskich, w calach więc w czym problem? :> wiadomo, że nie ma mowy o zaniżaniu obwodów itp. ale oni normalnie tak liczą. chociaż to, że dla obwodu 76 pod biustem proponują angielski obwód 80 to trochę niefajnie. w sumie gdyby nie dodawać tej piątki, tylko zaokrąglić obwód, to wychodziłoby całkiem rozsądnie - dla 76 pod obwód 65. Odpowiedz Link
wera9954 Re: ŚMIETNIK Nr 7 27.12.08, 11:15 Nie dość, że nie wychodzi dobry wynik, to jeszcze się trzeba nieźle naliczyć. Odpowiedz Link
thorrey Moja prywatna pierwsza nagroda za bezsens 28.12.08, 13:44 Dziewczyny! No muszę, musze się z Wami tym podzielić, bo nie wytrzymam. Otóż w sobotę łaziłam się sobie po Alfie w Olsztynie (czekaliśmy z męzem na rozpoczęcie filmu), no i weszłam sobie do H&M do działu z bielizną aby popatrzeć, czy nie mają fajnych majtek do kompletu. W dziale stała sobie za szkłem ulotka "jak dobrać stanik" Po prostu mnie skręcilo, że nie miałam aparatu i nie sfotografowałam tego, kraść też mi było nijak ;). No ale brzmiało to mniej więcej tak: Literka miseczki mówi nam o tym, jak duży jest biust. A jest to mały biust, B nieco większy, C średnio duży a D jest odpowiednie dla dużego biustu. Jeśli np. mierzysz 80C i miseczki są idealne, ale czujesz ucisk pod biustem, weź 85C - miseczka zostaje taka sama. Natomiast jeśli 80 C jest za luźny- przymierz 75D. Powiem Wam, że przeczytałam to trzy razy, czy aby się nie pomyliłam, ale NIE! Wszystkie ulotki na dziale bieliźnianym miały taki sam tekst. Aha, i ich tabelka wyglądała tak: 65 A 70 A 70 B 70 C 75 A 75 B 75 C 75 D 80 A 80 B 80 C 80 D 85 A 85 B 85 C 86 D Ciekawa jestem, ile wśród tych drobniutkich nastolatek które tłoczyły się w H&M jest takich, które noszą 85C ... Odpowiedz Link
luincir Re: Moja prywatna pierwsza nagroda za bezsens 28.12.08, 14:01 Pewnie niewiele, bo wszystkim jak ulał pasuje 75B :p Staniki z H&M rozciągają się tak bardzo, że nawet mając 95 pod można się wcisnąć w 75B, więc wątpię, by którakolwiek uświadczyła ucisku pod biustem. A biust można upchnąć pod pachą, ew. wziąć 75C. Szczerze mówiąc, w życiu nie widziałam u nich miseczki D, no, może jakieś paskudy z żelaznej kolekcji 80D, ale tak, to tylko 75A, 75B, 75C, 80A, 80B, 80C, może jakieś 70A, jeśli to model z Hello Kitty... Odpowiedz Link
daslicht Re: Moja prywatna pierwsza nagroda za bezsens 28.12.08, 16:09 Są miseczki D, pamietam jak wydzierałam się na obsługę o 75E :) "Ale co paniii, pani nie ma tak dużego biustu, żeby nosić Eeeeeeee! Pani se spróbuje 80D albo 85C! Pani nie ma ani 75, ani E!" Ostatnie zdanie całkiem trafne, jako że miałam wtedy 75/105 :P Odpowiedz Link
wera9954 Re: Moja prywatna pierwsza nagroda za bezsens 28.12.08, 16:15 Ostatnie zdanie rzeczywiście zgodne z prawdą :) Odpowiedz Link
plica Re: Moja prywatna pierwsza nagroda za bezsens 28.12.08, 14:36 Po prostu > mnie skręcilo, że nie miałam aparatu i nie sfotografowałam tego, > kraść też mi było nijak ;). daslicht gdzies wklejala te tabelke z opisem. calkiem niedawno. nie wiem czasem, czy nie na odziezowym. Odpowiedz Link
daslicht Re: Moja prywatna pierwsza nagroda za bezsens 28.12.08, 16:02 Zgadza się, w odzieżowym :P img216.imageshack.us/img216/2139/f1192zh3.jpg Odpowiedz Link
thorrey Re: Moja prywatna pierwsza nagroda za bezsens 28.12.08, 16:35 Tabelka tabelką, taka sama jak w każdej sieciówce, tylko nie wiem, czy zauważyłyście ten genialny przelicznik: Jeśli chcemy WIĘKSZY obwód (80 "za ciasne"), to miseczkę bierzemy TAKĄ SAMĄ (85 C), ALE jeśli chcemy MNIEJSZY obwód, to miseczkę bieżemy literkę WIĘKSZĄ (75D). To znaczy co, miseczka C jest taka sama dla obowdu 80 i 85, ale już nie dla 75, gdzie obowiązuje D ???? Co za bzdura... To właśnie to mnie "rzuciło o glebę" :) Odpowiedz Link
psuj-ka Re: Moja prywatna pierwsza nagroda za bezsens 28.12.08, 16:39 no właśnie, bo jeszcze stwierdzenie, że jak 80c jest za luźne, to mamy brać 75d jest rozsądne, to równość miseczek c w różnych obwodach mnie zadziwia i przeraża :O jak tu prowadzić naszą propagandę, skoro nawet producenci ubrań nie mają pojęcia o podstawach stanikologi :( Odpowiedz Link
wera9954 Re: Moja prywatna pierwsza nagroda za bezsens 28.12.08, 16:57 Kurczę, nie zauważyłam. Ale ze mnie gapa/ Odpowiedz Link
lavaenn Re: Moja prywatna pierwsza nagroda za bezsens 28.12.08, 18:21 a ja w tym widzę pewien sens - jak wiemy, zazwyczaj ciśnie za mała miska, a nie obwód (a kogo mogłoby cisnąć haemowe 80 to nie mam pojęcia :P) - czyli bierzemy większą miskę, która dla niepoznaki ma taką samą literkę ("bo ja mam ceee") Odpowiedz Link
alitea Re: Moja prywatna pierwsza nagroda za bezsens 28.12.08, 18:34 Hm, 70C to ja jeszcze nigdy w H&M nie widziałam, a zaglądam tam dosyć często, bo lubię stringi tej firmy - mają dobry stosunek jakości do ceny ;) Z ciekawości też staniki oglądam, krótko po uświadomieniu miałam nadzieję upolować tam coś z obwodem 70 i odpowiednio dużą miseczką, zdarzają im się serie "Available in D cup" i to nawet bez wbudowanych na stałe wkładek powiększających, ale z 70 to mają tylko A i Beee. Odpowiedz Link
malen.ka Re: Moja prywatna pierwsza nagroda za bezsens 28.12.08, 18:35 nosz k**** co za idioci ! Kobity głupie pewnie wierzą takim haemowym tabelkom, bo przecież taki H&M to jedna z lepszych i popularniejszych sieciówek :/ więc 'pewnie prawdę piszą' :/ Odpowiedz Link
malen.ka Re: Moja prywatna pierwsza nagroda za bezsens 28.12.08, 18:36 a wzornictwo to akurat bardzo ładne mają :( czasami majtki do kompletu tam kupuję bo śliczne Odpowiedz Link
wera9954 Re: Moja prywatna pierwsza nagroda za bezsens 28.12.08, 18:39 Rzeczywiście ładne staniki mają :( Bardzo ładne :( Odpowiedz Link
thorrey Re: Moja prywatna pierwsza nagroda za bezsens 28.12.08, 18:46 wera9954 napisała: > Rzeczywiście ładne staniki mają :( Bardzo ładne :( Pewnie, że ładne, jak ktoś lubi sztywne pusiapki z wkładką wielkości bułki kajzerki (macałam). Nie widziałam ani jednego miękkiego stanika. Majtki rzeczywiście fajne, no właśnie po to tam poszłam. Odpowiedz Link
malen.ka Re: Moja prywatna pierwsza nagroda za bezsens 28.12.08, 18:59 ja widziałam miękką bardotkę ostatnio, nawet se przymierzyłam 80D :/ (bo to z tych "cup D available") a te gąbki przeważnie są wyjmowane w haemowych stanikach. Sama tam kiedyś się zaopatrywałam w staniki, w rozm. 85 C :/ :/ (teraz noszę 65G/H ;)) Odpowiedz Link
wera9954 Re: Moja prywatna pierwsza nagroda za bezsens 28.12.08, 20:23 thorrey napisała: > Pewnie, że ładne, jak ktoś lubi sztywne pusiapki z wkładką wielkości > bułki kajzerki (macałam). Nie widziałam ani jednego miękkiego > stanika. Nie no, ja się przyglądałam z dużej odległości :D Muszę się im przyjrzeć dokładnie, pomacać, aby wreszcie całkowicie dotarło do mnie, że to brzydkie jest i beznadziejne, a ładnie wygląda tylko z daleka. Bo to szajs jest, tylko wzornictwo ładne. Odpowiedz Link
psuj-ka Re: Moja prywatna pierwsza nagroda za bezsens 28.12.08, 18:47 malen.ka napisała: > a wzornictwo to akurat bardzo ładne mają :( > > czasami majtki do kompletu tam kupuję bo śliczne > prawda, prawda, ostatnio mieli takie ładne staniki i gorsety - tańsza wersja antosi, przymierzyłam nawet - relacja na lobby odzieżowym - w skrócie tragedia. Odpowiedz Link
malen.ka psuj-ka 28.12.08, 19:05 przeczytalam relację na LO i chyba mierzyłysmy ten sam gorsecik - czerwona satyna z czarną koronką? wizualnie przepiekny, taki buduarowy, seksowny... ahh...ja też przymierzyłam jakieś C z wielkim obwodem, oczywiście porażka na całej linii. A mógłby robić za super-seksowny top! gdyby tylko mieli 65G :/ jako 'seksowny top' posłuży mi mam nadzieję gorset Sahara, na który czekam, o ile się polubimy :)) Odpowiedz Link
psuj-ka Re: psuj-ka 28.12.08, 19:11 malen.ka napisała: > przeczytalam relację na LO i chyba mierzyłysmy ten sam gorsecik - czerwona > satyna z czarną koronką? wizualnie przepiekny, taki buduarowy, seksowny... > ahh...ja też przymierzyłam jakieś C z wielkim obwodem, oczywiście porażka na > całej linii. A mógłby robić za super-seksowny top! gdyby tylko mieli 65G :/ > > to chyba to samo, tyle że gorset nie miał rozmiarów stanikowych, tylko s,m,l :D i nawet na manekinie odstawały miseczki, a manekin oczywiście miał gorset w rozmiarze s :D ja też mam nadzieję, że Sahara się z nami polubi ;) ps. jeśli to jest zbyt wielki offtop nawet jak na śmietnik to proszę o pocięcie tego wątku ;) Odpowiedz Link
luincir Re: Moja prywatna pierwsza nagroda za bezsens 28.12.08, 19:34 Oczywiście, że wierzą :( Bo to jest oficjalnie napisane i wisi, więc gdyby było źle, to ktoś by to zgłosił, nie? A guru w sprawie doboru rozmiaru jest tabelka Triumpha (który jest szczytem bieliźnianego luksusu). A przynajmniej, oba te źródła są o wiele bardziej wiarygodne niż jakieś bzdury z internetu, bo wiadomo, że w internecie każdy może sobie coś napisać, a potem jacyś idioci w to wierzą - oto rozumowanie mojej przyjaciółki, której za nic nie mogę uświadomić... I jeszcze jak byłam z nią na zakupach, to zaszłyśmy do działu bieliźnianego w H&M i miałam nadzieję, że w końcu jej uświadomię, jak źle leżą jej staniki, ale tak sobie wszystko upchnęła (nie wiem gdzie), że nie miałam się do czego przyczepić. A na uwagę, że owszem, może buł nie ma, ale za to przy każdym poruszeniu biust dynda na wszystkie strony i że to nie jest dobre podtrzymanie odpowiedziała, że "podskakujący biust jest seksi". I dobrze, jak ktoś jest niereformowalny i nie słucha dobrych rad, to niech sobie będzie mieć na starość seksi placko-zwisy >:( Odpowiedz Link
alexkieszek Re: Moja prywatna pierwsza nagroda za bezsens 29.12.08, 17:29 Jak już tak o HM sobie skrobiecie oglądałyście kiedyś bieliznę w Kaphaal? Ja swego czasu zanim zaszłam w ciążę kupowałam tam cudne miękkie takie sportowawe staniki. Nosiłam wtedy 70E i nawet mieli. Kupiłam sobie chyba, ze 6 tych staników :D Ciekawa jestem czy jeszcze mają? oczywiście teraz odpada bo krówka mlekówka nosi 65H (och urósł cyc na całego bo drugą ciążę zaczynałam z 65E) więc nie ma szans, ale gdyby któraś szukała czegoś miękkiego to tam bywały. I mają śliczne majtki :D Odpowiedz Link
daslicht Re: Moja prywatna pierwsza nagroda za bezsens 29.12.08, 17:42 KappAhl też wymiata: img222.imageshack.us/img222/1294/f0899vu2.jpg "Stanik na panią? Pewnie, 85C... Cooo? Jot? Ale pani ma wielki biust!" tja, urósł w 5 sekund :P Odpowiedz Link
eriu Re: Moja prywatna pierwsza nagroda za bezsens 30.12.08, 03:17 No super. Mój biust nawet się nie załapie na "ekstra duży". A obwód? Nawet nie biorą go pod uwagę. Co ze mnie za niewymiarowe stworzenie ;) Odpowiedz Link
alexkieszek Re: Moja prywatna pierwsza nagroda za bezsens 30.12.08, 10:10 heheehe dlatego ja nie gadam z obsługą i sama wygrzebuje. Teraz to tam dla siebie nic nie znajdę bo mleczarnia wyskoczyła z E do H :) Ja w ogóle przestałam chodzić do sklepów z obsługą i albo grzebie sama, albo kupuje przez internet. Wolę ew. zapłacić za pocztę i zwrócić niż słuchać głupot :) Odpowiedz Link
the.munsters Re: Moja prywatna pierwsza nagroda za bezsens 30.12.08, 23:44 HAHAHAHA :D Nawet nie zaniżając obwodu (czyli wg nich mam 75) nie mieszczę się w ich tabeli. :D:D:D Chyba muszę się tam przejść, mam nadzieję, że nie umrę ze śmiechu przy tych ekspedientkach. ;D Odpowiedz Link
ania.kar tabela w KappAhl 13.03.09, 19:36 daslicht napisała: > KappAhl też wymiata: > img222.imageshack.us/img222/1294/f0899vu2.jpg Zauważyłam, że jakiś czas temu zniknęły te wielkie tabele z ich sklepów. Ktoś w końcu zdał sobie sprawę z tych bzdur, które były tam wypisane. Odpowiedz Link
malen.ka największy absurd z jakim się spotkałam 30.12.08, 18:36 cytat z jakiegoś durnego forum : "baby z dużymi cyckami są kiepskie w łóżku ! a te z małymi lepsze bo im chociaż nic nie skacze!" kogo obstawiałybyście za autora/autorkę? <hahaha> Odpowiedz Link
daslicht Re: największy absurd z jakim się spotkałam 30.12.08, 19:19 Autorkę, którą facet zdradził z kobietą z większym biustem ^^ Odpowiedz Link
agastrusia Re: największy absurd z jakim się spotkałam 30.12.08, 20:09 malen.ka napisała: > kogo obstawiałybyście za autora/autorkę? <hahaha> kogoś kto ma zerowe doświadczenie w sprawach łóżkowych ;-P Odpowiedz Link
alitea Re: ŚMIETNIK Nr 7 03.01.09, 15:34 Kasia Cichopek chyba zaczęła tu zaglądać :) www.pudelek.pl/artykul/14593/wypchala_sobie_stanik/ Odpowiedz Link
sharteel najlepsze jest sformułowanie... 05.01.09, 15:08 ... "nienaturalnie duży biust". Hy hy. Mało widzieli. Odpowiedz Link
daslicht Durny suwaczek 05.01.09, 10:26 www.joemonster.org/art/10561/Co_oznaczaja_literki_w_rozmiarach_biustonoszy JJ = Ja Je...! ? Jak siedzę przed kompem, to mi cycek nawet biurka nie dotyka, a według tej skali powinien leżeć na progu, bo jeszcze do pokoju go nie wciągnęłam... ;) Odpowiedz Link
wera9954 Re: Durny suwaczek 05.01.09, 11:16 Ale głupie! Ja noszę Ha. Wg nich mój biust to coś pomiędzy Be a Ce. Odpowiedz Link
alitea Re: Durny suwaczek 05.01.09, 14:23 Nie martwcie się - mariska już ich tam w komentarzach nawraca :) Odpowiedz Link
wera9954 Re: Durny suwaczek 05.01.09, 14:50 No i dobrze :) Widać, że wymyślił to jakiś facet nie mający zielonego pojęcia o doborze stanika :/ Odpowiedz Link
wera9954 Re: Durny suwaczek 05.01.09, 15:18 To jest kiepsko przetłumaczone. Przy H jest napisane: "Help me, I've fallen and can't get up!", co przetłumaczono na "Pomocy! Upadłam i nie potrafię wstać!", a w tym kontekście "can't" oznacza "nie mogę". Albo mi się tak wydaje. Odpowiedz Link
roza_am Postanowienia noworoczne 05.01.09, 17:17 pomponik.pl/news/bede-nosic-stanik-czyli-noworoczne-postanowienia-gwiazd,1237063,4234 Odpowiedz Link
palacsinta Błyskotliwości z Polska Times 05.01.09, 22:50 Wywiad z Bogusławem Pawłowskim, dyrektorem Zakładu Antropologii Polskiej Akademii Nauk we Wrocławiu i profesorem Katedry Antropologii Uniwersytetu Wrocławskiego o ambitnym tytule: "Pierwsi do piersi" www.polskatimes.pl/meskarzecz/73054,pierwsi-do-piersi,id,t.html "Bo piersi są bardzo ważne. Ale, o dziwo, z badań wynika, że wielkie piersi - owszem, przykuwają uwagę, ale nie są dla wszystkich najatrakcyjniejsze. Mężczyźni wolą, jak piersi są średniej wielkości: takie w rozmiarze "B" i "C". Pewnie dlatego kobiety, które mają za duże piersi, często je sobie zmniejszają." Dotąd myślałam, że popularność oparacji zmniejszania piersi bierze się z przekonania, że "normalne" piersi to te, które można odziać w porażającą rozmiarówkę do D... Zwracam również uwagę na murowany klasyk rozkręcający każdą imprezę, czyli "za duże piersi". Jest to tym bardziej żenujące, że te bzdury kolportuje pod szyldem The Times człowiek mogący ze względu na wykształcenie aspirować do miana autorytetu. Odpowiedz Link
jaginger czrewony dywan 05.01.09, 23:44 zmaltretowana pierś na czerwonym dywanie www.peoplestylewatch.com/people/stylewatch/redcarpet/2009/gallery/0,,20249194_1145837,00.htmlauuu!!!! Odpowiedz Link
truscaveczka Re: ŚMIETNIK Nr 7 07.01.09, 12:37 m.onet.pl/_m/cf96a8cffd249127b0ce42ed3061c950,14,1.jpgYyyyyyyyyyyyyyyyyy............... Odpowiedz Link
the_mariska "sztuczne problemy na tle cycków" 07.01.09, 23:39 Dość głupie, ale schabowy z ziemniaczkami rozbawił mnie do łez :)))) vader.joemonster.org/upload/ztc/2e63fa9cmujeres_alteradas260pl.jpg Odpowiedz Link
dbj4 co gdy nie chcę otrzymywać katalogu bravissimo 09.01.09, 22:06 Rozglądałam się po zakładach zalogowana ale nie widzę opcji, żebym mogła dać im znać, że chciałabym zrezygnować chwilowo z ich katalogów? Proszę o ewentualną pomoc, wskazówkę :) Odpowiedz Link
samo_zloto Re: co gdy nie chcę otrzymywać katalogu bravissim 09.01.09, 22:12 proponuję napisać do nich maila :) Odpowiedz Link
nelyen uwaga! bardzo drastyczne! 09.01.09, 22:27 muzyka.onet.pl/10172,64239,galerie.html Odpowiedz Link
czikita1515 Re: uwaga! bardzo drastyczne! 10.01.09, 14:26 Drastyczne jak drastyczne, ale co ona robi ze ma TAKA skore?! kobieta.wp.pl/gid,10635429,img,10635618,kat,52556,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=1 Odpowiedz Link
nelyen Re: uwaga! bardzo drastyczne! 10.01.09, 14:29 stawiam na okłady z plastelinyXD na niektórych fotkach tak to wygląda Odpowiedz Link