magda-fl PILNE nie działający kod - prośba o pomoc 07.03.09, 23:06 Przed chwilką próbowałam złożyć zamówienie wykorzystując aktualną promocję. Mam w koszyku produkty powyżej 200zł, wpisuję kod 8 marca i wyskakuje info, że podany kod nie istnieje... Możecie sprawdzić czy Wy też tak macie, bo nie wiem czy ogólnie strona szwankuje czy może nie można zrobić 2 razy zakupów na ten sam kod. Bo jedne już zrobiłam i wszystko było ok. Odpowiedz Link
dopasowana_pl Re: PILNE nie działający kod - prośba o pomoc 07.03.09, 23:44 powinien już działać :) Odpowiedz Link
magda-fl Re: PILNE nie działający kod - prośba o pomoc 08.03.09, 01:00 dopasowana_pl napisała: > powinien już działać :) Faktycznie, już jest w porządku. Dziękuję za ekspresową reakcję :) Odpowiedz Link
magdalenka107 Zapytanie odnośnie Maskaradek 08.03.09, 10:54 Zauważyłam śliczną Antosię:) na stronie dopasowanej ale tak się zastanawiam że skoro dostępna będzie od końca sierpnia to kiedy można ją zamawiać? I kiedy płacić? Odpowiedz Link
iza.podlaska Re: DOPASOWANA - 2 08.03.09, 15:51 Witam! Bardzo polecam ten sklep, byłam w nim osobiście pod koniec lutego wybrać mój pierwszy prawidłowo dopasowany stanik. Pani bardzo cierpliwa, doradztwo profesjonalne, gdyby nie osobista wizyta, kupiłabym przez internet za małe modele. Jestem bardzo zadowolona z zakupu, na pewno tam wrócę po migracji mojego biustu na kolejne zakupy :) Odpowiedz Link
dopasowana_pl Re: DOPASOWANA - 2 10.03.09, 02:42 Witam, Gdyby któraś z Pań miała ochotę zachęcam do wypełnienia ankiet odnośnie do nowych jesiennych kolekcji Masquerade oraz Cleo. Cleo:tnij.org/c1i8 Masquerade:tnij.org/c1i7 Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam :) Odpowiedz Link
abw-online Re: DOPASOWANA - 2 10.03.09, 07:22 Czy nie zaszła jakaś pomyłka? Obydwa linki otwierają tę samą ankietę. Odpowiedz Link
anetaw2 Re: DOPASOWANA - 2 10.03.09, 08:33 wypełnione, fajnie , ze robicie "rozeznanie rynku" ale faktycznie to liki do tych samych ankiet Odpowiedz Link
dopasowana_pl popriawione linki do maskaradek 10.03.09, 09:28 Witam, faktycznie z rozpędu podałam tą samą. Masquerade tnij.org/c1i7 Odpowiedz Link
dopasowana_pl Re: popriawione linki do maskaradek 10.03.09, 09:39 program do skracania chyba zwariował... podaje więc pełne nie skrócone linki i proszę o usunięcie poprzednich. Cleo: webankieta.pl/ankieta/w1hpsiwuaefq Masquerade: webankieta.pl/ankieta/w1hpsix1r5x2 Odpowiedz Link
jul-kaa Re: popriawione linki do maskaradek 10.03.09, 11:03 Cudna granica wieku :) mam jeszcze 27, w tym roku koncze 28, pierwszy raz musialam sie zdecydowac :))) od dawna bylam 25-30 :) Odpowiedz Link
joankb Re: popriawione linki do maskaradek 10.03.09, 16:07 Cicho bądź kobieto, wybór jest tylko do 37... A reszta w jednym worku - staruszki :)) Odpowiedz Link
dopasowana_pl Re: popriawione linki do maskaradek 10.03.09, 16:51 nie zdawałam sobie sprawy, że pytanie o wiek będzie budziło takie dyskusje ;) Następnym razem postaramy się tak podzielić co by każda Pani była szczęśliwsza! Odpowiedz Link
jul-kaa Re: popriawione linki do maskaradek 10.03.09, 17:51 A tam dyskusje :) ja jestem zadowolona. I zaznaczylam nizszy przedzial :))) Odpowiedz Link
yaga7 Re: popriawione linki do maskaradek 10.03.09, 16:58 pięć razy chyba klikałam na link do ankiety i albo jestem jakaś masakrycznie ślepa (co jest prawdą ;) ), albo mi wskakuje jakaś inna ankieta, ale ja tam wieku nie widzę? hm? help? :) Odpowiedz Link
lucja-w Re: popriawione linki do maskaradek 10.03.09, 17:17 W ankiecie dot. Maskaradek nie ma zdjęcia biustonosza Georgina a jest o niego pytanie :-) Odpowiedz Link
dopasowana_pl Re: popriawione linki do maskaradek 10.03.09, 17:46 Wszystkie uwagi czytam i błędy poprawiam. Na naszych stronach są już realne zdjęcia na biuście 70E, o dziwo każdy biustonosz pasował w tym samym rozmiarze :) Do jutra też postaramy się dokładniej opisać każdy model aby ułatwić zakupy (rozciągliwość etc.) Odpowiedz Link
hanelore Re: polecam 11.03.09, 15:35 Kupiłam na miejscu dwa biustonosze. Podziwiam cierpliwość pani Moniki. Mierzyłam chyba wszystkie modele występujące w sklepie i nie odczułam ani przez moment śladu zniecierpliwienia. Okazała mi też zaufanie przy zapłacie: zapłaciłam 75% ceny gotówką a pozostałą część przelewem. Dodam, że był to mój pierwszy kontakt z tym sklepem, i od razu pozytywne wrażenia. Odpowiedz Link
your_ajemhepi Re: polecam 14.03.09, 21:13 witam, również odwiedziłam sklep i jestem bardzo z tych odwiedzin zadowolona:-) zkupilam 2 śliczne Masqueradki, moje pierwsze w życiu, więc mam nadzieję, że będą się super nosiły:-) polecam dopasowana.pl z pełną świadomością:-) pozdr, Odpowiedz Link
dopasowana_pl Re: DOPASOWANA - 2 13.03.09, 14:52 Od pewnego czasu zastanawiam się czy nie zorganizować spotkania dla Pań z Warszawy na temat dobierania odpowiedniego rozmiaru. Co prawda niedługo będzie zlot, ale tam większość Pań jest obeznana z tematem i nie wszystkie chętnę się załapały więc może otwarte ogólne spotkanie z możliwością mierzenia i zakupu od razu? Nasza siedziba na Huculskiej (mieszkanie) raczej nie wchodzi w grę więc penwie gdzieś indziej, ale to kwestia organizacyjna, z którą sobie poradzimy, ale pytanie czy są chętne? Pozdrawiam Monika Jaworska Odpowiedz Link
mirka.zdzirka Re: DOPASOWANA - 2 13.03.09, 15:03 Ja mogę przyprowadzić koleżanki - mam już co najmniej 3 chętne, a znalazłabym i więcej ;) Na zlocie same uświadomione, a takie spotkania mogą być bardzo dobrą okazją na wdrożenie w temat nowicjuszek, a w Warszawie takie spotkania nie są raczej organizowane, a nieuświadomionych jest na pewno więcej niż w innych miastach. Odpowiedz Link
ewik-mysza Re: DOPASOWANA - 2 14.03.09, 21:26 czy mi sie wydawalo czy byla taka chwila ze na dopasowej byly karmniki? bo teraz nie wiem i nie wiem czy mialam zwidy czy co :) Odpowiedz Link
dopasowana_pl Re: DOPASOWANA - 2 15.03.09, 00:50 były były i jeszcze się pojawią, ale z dostępnością 24h :) pozdrawiam Odpowiedz Link
dopasowana_pl Re: DOPASOWANA - 2 16.03.09, 23:31 Kolejna ankieta tym razem dotycząca jesiennej kolekcji Miss Mandalay, życzę miłego oglądania :) webankieta.pl/ankieta/w1hpsl77x8sg Odpowiedz Link
anka-ania Re: DOPASOWANA - 2 17.03.09, 12:50 Dawno już powinnam pochwalić Dopasowaną. Robiłam tu zakupy kilkakrotnie i nie mam zastrzeżeń. Wysyłka bardzo szybko, zwroty na konto też, no i rewelacyjny kontakt (porady odnośnie rozmiaru na gg, informacje e-mail dot. stanu zamówienia, wysyłki). Gorąco polecam. Odpowiedz Link
paskudek1 zakupy stacjonarne:) 17.03.09, 14:59 niepewna co powinnam zamawiać i trochę obawiając sie zakupów przez net zdecydowałam się pokonać trase Kutno-Warszawa i pojechałam:) Przymierzanie trwało ponad godzinę, której niemal nie poczułam. Pani MOnika cierpliwa szalenie, pomocna, dyskretna. Jakbym miała więcej kasy wyszłabym pewnie z dwoma stanikami. A tak wyszłam z czarnym tangiem plunge w rozmiarze 30GG!!! (kurcze, większość GG mierzyłam:) i notatkami co powinnam lub moge nosić a czego lepiej nie ruszać. WIzyta wspaniała. Czemu jak mieszkałam w Warszawi ani Lobby nie było ani tym bardizej sklepu? Na Huculska miałabym rzeut beretem Odpowiedz Link
azymut17 Re: zakupy stacjonarne:) 08.04.09, 10:49 Ja również miałam przyjemność kupować stacjonarnie w Dopasowanej :-) Co prawda dość dawno, bo niemal miesiąc temu, ale nie miałam kiedy opisać wizyty. Pani Monice należą się ode mnie wieeelkie podziękowania, bo zadzwoniłam do niej w sobotę rano z prośbą o umówienie się tego samego dnia (potrzebowałam na wieczór bezramiączkowca do sukni na bal, na który zaproszenie dostałam dzień wcześniej). Mimo, że miała inne plany, wcisnęła mnie między inne dziewczyny, tak że kiedy przyszłam, oprócz mnie były jeszcze 3 klientki. Jednak zajęto się mną profesjonalnie (na szczęście wiedziałam, czego chcę - Hestii strapless). Ostatecznie wyszłam z gorsetem, bo nie było mojego rozmiaru biustonosza. Wyszło nawet lepiej, bo gorset był w promocji, a w czasie balu lepiej wszystko mi podtrzymywał. Mogę rzec, że Dopasowana uratowała mój bal :-))) Odpowiedz Link
dopasowana_pl Re: DOPASOWANA - 2 17.03.09, 20:40 dzisiaj i jutro do godziny 24; promocja na wszystkie produkty Curvy Kate do 20% na hasło curvy kate zapraszam :) (produkty z dostępnością 10 dni są w trakcie dostawy, ale do środy powinny dotrzeć) Odpowiedz Link
dopasowana_pl wyprzedaż w dopasowanej 19.03.09, 12:26 Wyprzedaż w Dopasowanej :) Gorset Antośkowy 169 zł Gorset Sahara 169 zł Sienna czerwona i niebieska 99 zł I dodatkowo kolejna dostawa nowych maskaradek w niższej cenie dla lobbystek kod rabatowy to: maskaradki2 (tylko na nowe kolekcje) Odpowiedz Link
wolffie uwielbiam ten sklep 19.03.09, 18:46 Zamawiałam tam już 3 razy (ale zaliczyłam też pare zwrotów) i jak chcę coś kupić to najpierw tam zaglądam bo: zamówienia są błyskawicznie realizowane - mam na myśli towary z dostępnoscią 24h. - i o ich postępie informują nas kolejne mejle. Żadnych problemów ze zwrotami. Bardzo konkurencyjne ceny (w stosunku do innych polskich sklepów) I najfajniejsze: 28 dni od daty otrzymania na wymianę lub zwrot. Spokojnie można się zastanowić, wysłać fotki do oceny w galerii albo komuś się na żywo pokazać. Podobają mi się też częste promocje, zdjęcia na żywym biuscie przy niektórych modelach - bardzo pomocne - są bliższe prawdy niż katalogowe zdjęcia Odpowiedz Link
akj77 Też uwielbiam 20.03.09, 13:45 Trzy zamówienia w sieci i jedna wizyta osobiście na wymianę, która w końcu nie doszła do skutku, bo wybrany na początku rozmiar okazał się lepszy. I coraz bardziej lubię ten sklep. Wysyłka jest zawsze błyskawiczna (zamawiałam produkty z dostępnością 24h), a na miejscu można sobie te wszystkie cuda przymierzyć. Ilość modeli i rozmiarów, którą można zobaczyć na miejscu, robi wrażenie. Trzeba się tylko wcześniej umówić. Ja byłam umówiona tylko na odbiór, nie na przymierzanie, więc się nie załapałam, bo była inna klientka. Może to i lepiej, przyjdę pomierzyć jak będę miała więcej kasy :-) Dodam, że mimo że właściwa przymierzalnia była zajęta, mama mogła porównać oba staniki na miejscu i tylko dzięki temu wyszła z właściwym rozmiarem. Pozdrowienia dla obu Pań. Odpowiedz Link
missmurder Pozytyw :) 20.03.09, 18:43 Po początkowym nawaleniu producenta i niedosłaniem mojego rozmiaru Tango Plunge doszedł, do tego zamówiłam Lunę. Przy okazji okazało się, że w tym, na który trochę dłużej czekałam zmienił mi się rozmiar, ale koniec końców Tango w lepszym rozmiarze dostałam i wszystko super :) Miła obsługa i pomoc pani Moniki przy wyborze :) - nie mogłam się zdecydować przy Lunie, jaki wziąć rozmiar, bo przy wielu stanikach jestem na granicy obwodu 30/32. Przy okazji pani Monika mi uświadomiła jak to jest z szerokością ramiączek w T2 Plunge (myślałam, że od G robią się ramiącha - moja pomysłka :)) Do tego trafiłam na maskaradkowy rabat :) Jednym słowem: polecam :) Ps. Dopasowana ma chyba najlepiej strzeżone staniki :) 2x drzwi wejściowe na kod do budynku plus 2x drzwi do mieszkania :D Odpowiedz Link
wolffie Re: DOPASOWANA - 2 06.04.09, 00:20 ja znowu muszę pochwalić tak w ogóle za całokształt bo jest to sklep, któremu się chce nie dość że na zlocie warszawskim był cały asortyment sklepu to teraz (po raz już drugi) dopasowana przydzwigała całą walizę staników do Lublina :))) I ankiety organizuje I promocje I przeróżne kody promocyjne za recenzje np. Ja chcę więcej takich sklepów Odpowiedz Link
amijami blyskawiczna realizacja zamowienia 10.04.09, 12:19 Zamowienie wykonane blyskawicznie. Dostawalam maile na kazdym etapie realizacji co mnie bardzo ucieszylo bo wiedzialam co sie dzieje. Dodatkowo dostalam kartke z odrecznymi zyczeniami swiatecznymi :D Chociaz jestem niewierzaca to jest to b. mily gest. Odpowiedz Link
monissska Re: DOPASOWANA - 2 10.04.09, 22:30 kolejne zakupy i znowu jestem bardzo zadowolona:) wszystko szybko i sprawie - wysyłka, zwroty, wymiany; fajny rabat dla lobbystek;) pieniądze szybko lecą na konto w przypadku zwrotu. Na maile też odpowiadają szybko i wyczerpująco; z połączeniem zamówień nie było problemów. POLECAM!:) Odpowiedz Link
dopasowana_pl nowa dostawa w Dopasowanej. 14.04.09, 15:55 Od dzisiaj można u nas kupić Porcelain cielisty oraz biały (wersja z odpinanymi ramiączkami oraz bez) wybrane rozmiary z dostępnością 24h. Dotarła do nas również balkonikowa wersja Verony od miseczki GG w każdym obwodzie w obu kolorach (ivory oraz soft pink) Odpowiedz Link
jelonek_k pytanie o CK Showgirl 14.04.09, 16:02 A czy wiadomo już może kiedy mniej więcej pojawi się Showgirl Curvy Kate? Odpowiedz Link
dopasowana_pl Re: pytanie o CK Showgirl 14.04.09, 16:30 witam, pod koniec maja, ale być może będzie poślizg, ale myślę, że do czerwca będzie :) Odpowiedz Link
bluemacia Re: DOPASOWANA - 2 15.04.09, 09:48 Zrobiłam pierwsze zakupy. Zamówiłam dwa staniki. Jeden z nich wymieniałam na inny. :) Wszystko szło bardzo sprawnie, doskonały kontakt. Towar został do mnie wysłany szybko. Polecam i dziękuję. bluemacia Odpowiedz Link
zuzolineczka Re: DOPASOWANA - 2 21.04.09, 13:06 Ja nie mam dobrego zdania o tym sklepie.. Czytając te wszystkie entuzjastyczne opinie spodziewałam się naprawdę profesjonalnej i miłej obsługi. Byłam w domu u Pani Moniki i raczej nie wyszłam zadowolona. Pani Monika podała mi kilka staników którymi byłam zainteresowana i na tym sie skończyła cała obsługa... Odpowiedz Link
dopasowana_pl Re: DOPASOWANA - 2 21.04.09, 13:40 Witam, przykro mi, że wyszła Pani niezadowolona zazwyczaj podpytuję klientki o to czy potrzebują pomocy jeżeli nie zapytałam Pani to zapewne wynikało to z samej sytuacji jaka była w sklepie. Jeżeli potrzebowała Pani pomocy wystarczyło o tym wspomnieć a otrzymałaby ją Pani od razu. Odpowiedz Link
your_ajemhepi Re: DOPASOWANA - 2 21.04.09, 18:59 widać zależy od nastawienia klienteli... byłam już kilka razy, sama i z siostrą i zawsze obie wychodziłyśmy bardzo zadowolone i obkupione:-) jestem akurat osobą, która wie czego oczekuje i nie boi się tego komunikować, więc może to zależy właśnie od podejścia klientki? myślę, że Pani Monika nie jest w stanie czytać wszystkim w myślach i szczerze mówiąc dobrze też o niej świadczy, że się szczególnie nie narzuca, bo nie każda kobieta lubi jak jej się zagląda do przymierzalni... zdecydowanie nie można powiedzieć, że nie reaguje na zapytania, prośby o porady, albo na pytania "a czy ma Pani może jeszcze coś w moim rozmiarze?" jeżeli o mnie chodzi to chyba nie jestem w stanie wymienić wszystkich staników, które w tym sklepie przymierzyłam:-) nie mówiąc o stanikach przymierzonych przez siostrę:-))) na razie umiem wymienić te kupione, ale to też pewnie niedługo sie zmieni:-) polecam z pełną świadomością moich słów:-) pozdr Odpowiedz Link
zasi Re: DOPASOWANA - 2 21.04.09, 16:13 Byłam na sobotnich zakupach stacjonarnych na Huculskiej i jestem bardzo zadowolona. Moja kolekcja powiększyła się w koncu o dobrze dobrany stapless (porcelain) i 2 inne wiosenne cuda. Miły kontakt, profesjonalna porada. Na pewno wrócę do Dopasowanej. Odpowiedz Link
lukrecjabo Jaki jest aktualny kod promocyjny? 25.04.09, 12:25 Właśnie chcę zamówić staniki, a pogubiłam się totalnie. Nie wiem, jaki obowiązuje teraz kod rabatowy. A on daje jakąś zniżkę? Chcę złożyć zamówienie za 169 złotych. Bardzo proszę o odpowiedź Odpowiedz Link
moniach_1 Re: Jaki jest aktualny kod promocyjny? 25.04.09, 13:11 na kod "forum" masz 10% w dół :) Odpowiedz Link
aksanti Polecam ten sklep:) 26.04.09, 09:09 Rewelacyjny kontakt mailowy-szybkie odpowiedzi, przesyłka dotarła szybko. Zwracałam jeden stanik-szybko dostałam zwrot pieniędzy na konto;) Ponadto pani Monika jest miła i zaangażowana w swoją pracę-można ją np. spotkać na zlotach nie tylko warszawskim ale i lubelskim:) Odpowiedz Link
dopasowana_pl problem z pocztą 27.04.09, 11:25 Dzisiaj rano miałyśmy problem z pocztą nie dochodziły do nas wiadomości z powodu przepełnionej skrzynki. Jeżeli, któraś z Pań otrzymała zwrotke ze nasza skrzynka jest przepełniona to chciałabym prosić o podesłanie wiadomości raz jeszcze. Problem został już rozwiązany i nie pojawi się. Przepraszam za niedogodności. Odpowiedz Link