edytaf5 Robi ktos jeszcze zakupy w tym sklepie? 26.01.09, 20:00 Kurcze, za pozno sie obudzilam i dopiero teraz zauwazylam, ze tam sa takie fajne wyprzedaze... Czy jest jeszcze ktos, kto by sie nade mna zlitowal i kupil mi tam stanik? Bardzo prosze o maila na poczte gazetowa, bo ze mnie taka gapa, ze pewnie bym tutaj przeoczyla :( Odpowiedz Link
daisy0811 Re: Robi ktos jeszcze zakupy w tym sklepie? 27.01.09, 14:29 Ja też bym się chętnie dołączyła, bo też zbyt późno się zorientowałam, jakby coś to mój mail kotwbutach4@op.pl (gazetowego nie posiadam) Odpowiedz Link
boziaj mam awizo - paczka 3-miejska 27.01.09, 14:55 odbiore niestety dopiero w czwartek, bo jutro caly dzień jestem w pracy :( Odpowiedz Link
jud.yta Re: mam awizo - paczka 3-miejska 27.01.09, 15:00 boziaj bierz wolne :) oczywiście żartuję :) super, że paczuszka jest już u Ciebie :) Odpowiedz Link
wiedzma.jaga Re: szukam forumki z UK ws. zakupów - do skasowan 28.01.09, 16:14 Jako, że dziś odebrałam swój zakup z rąk samo_zloto chciałabym podziękować wszystkim paniom, które wzięły udział w tej inicjatywie. Oczywiście szczególne podziękowania i ukłony dla: yarshivy za założenie tematu na forum, od którego się zaczęło joankb za całą robotę ze zbieraniem zamówień i pieniędzy samo_zloto za odbiór i dystrybucję w Kraku. Życzę dalszej cierpliwości paniom które nadal czekają. Bo warto ;) Odpowiedz Link
boziaj Ucayali, Wierka 123 - prosze o kontakt 28.01.09, 19:53 mój chłop paczkę juz odebrał :P teraz proszę o kontakt osoby, które dotąd sie ze mna nie skontaktowały w sprawie odbioru/wysyłki, czyli ucayali i wierka 123 Odpowiedz Link
paulina_h81 III zamowienie zaplacone 29.01.09, 09:49 dzisiaj pakuje, jutro wysylam i niech wam pieknie nosza te staniki :) Odpowiedz Link
ucayali Re: III zamowienie zaplacone 29.01.09, 12:00 Paulinko, jesteś boska :))) I w ogóle chciałabym podziękować wszystkim dziewczynom za pomoc, wspaniałą organizację i poświęcenie czasu na bieganie na pocztę, pakowanie, przesyłanie, zamawianie, przelewanie, i zarządzanie takim skomplikowanym zamówieniem :) Jesteście wspaniałe. Odpowiedz Link
boziaj Paulinko 30.01.09, 15:27 dzieki Twojej uprzejmosci jestem wlascicielka slicznej wrzosowej antoski :)) dzieki serdeczne, ze Ci sie chciało w to wszystko bawić :* Odpowiedz Link
paulina_h81 MOJE DROGIE 30.01.09, 15:31 to byla praca zespolowa no!!!! my biusciaste fajne babeczki musimy sobie pomagac i juz! dzisiaj wysylam do warszawy III - ostatnio wieksza nieco paczke! buziaki wam wszystkim sle i oby was fiszbinki nie uwieraly ;) cmok Odpowiedz Link
akli-mak Re: MOJE DROGIE 02.02.09, 12:46 jesteście Wieeelkie :) A ja czekam na wiadomość jak już paczka będzie w Wa-wie. Prostokvashino, proszę daj znać na maila jakie będą koszty przesyłki itd, bo to chyba do Ciebie idzie ostatni "rzut"? :) Odpowiedz Link
kizombalover Re: MOJE DROGIE 02.02.09, 21:51 Podziękowania serdeczniaste dla wszystkich pośredniczek dzięki którym stałam się posiadaczką różowiutkiego tanga i gatek (z zalotną dziureczką z tyłu, hi hi) - yarshiva, paulina, joankb, no i na końcu łańcucha pokarmowego - boziaj ;-))) - jesteście niesamowite! Antośka 65E czeka na przymiarkę u potencjalnej właścicielki, w razie wtopy rozmiarowej będzie na giełdzie. Odpowiedz Link
kotwtrampkach a może podsumowanie? :-) 03.02.09, 12:31 natknęłam się na wątek, jak juz nie było mojego rozmiaru, ale lubiłam go przeglądać - jest NIESAMOWITY! no i nieprawdopodobne rzeczy się tu działy. Aż nie chce się wierzyć, ze istnieją ludzie, którzy są w stanie sobie pomagać tak...bezinteresownie? Jesteście niesamowite:-) Pomyslałam, ze może dałybyście znać, ile tych staników zostało wysłanych? Tak dla potomności - że Polak potrafi również fajne rzeczy :):):):) Odpowiedz Link
wierka123 Boziaj. 03.02.09, 17:23 Dzisiaj dotarła moja Casablanka.Jeszcze raz pragnę podziękowac wszystkim dziewczynom ,dzięki ktorym udało mi sie zdobyc ten upragniony model . Odpowiedz Link
ucayali Re: Boziaj. 03.02.09, 21:31 Ja też już mam moją Casablankę. Dziękuję ślicznie :) Odpowiedz Link
paulina_h81 te staniki mozna liczyc w kg ;) 03.02.09, 17:43 nie mam pojecia ile ich bylo :) ale super sie akcja sie udala:) Odpowiedz Link
prostokvashino Mam paczkę warszawską 03.02.09, 18:22 Hej dziewczyny, mam warszawską paczkę. KWażyła trochę, chyba na granicy możliwości przesyłki listowej. Proszę się do mnie zgłaszać na gazetowego. Jeszcze jedna sprawa, w czwartek rano wyjeżdzam w delegację, wracam w niedzielę lub poniedziałek. Jeśli ktoś jest z warszawy i bardzo mu żależy to mógł by jutro wieczorem do mnie podjechać(ja nie będę miała czasu gdzieś jechać żeby się spotkać z wami). Odpowiedz Link
joankb Gratulacje dla wszystkich!!!! 03.02.09, 19:59 W parę osób to my i z Marsa te staniki sprowadzimy :DDD Znajdziemy miejsce w satelicie, amerykańskim albo i chińskim, a co... Czekam na potwierdzenie kosztów ostatniej przesyłki z UK, kosztów wysyłek z Warszawy i wrzucę tabelki z rozliczeniem. Zaraz potem robię zwroty i zdzieram długi :)) Odpowiedz Link
jud.yta Ukłony i podziękowania dla WSZYSTKICH dziewczyn :) 03.02.09, 21:56 Za moją boską antosię wrzosową. Odpowiedz Link
joankb Rozliczenie 04.02.09, 14:43 Dla Krakowa i Gdańska końcowe, dla Warszawy BRAK jeszcze kosztów przesyłek krajowych. Opublikowałam tu: spreadsheets.google.com/pub?key=p_BWVMmx7aZPDbe0guuJLfA Robię zwroty i proszę o wpłaty - Kraków i Gdańsk. Warszawa - po wysyłkach, kiedy dostanę info od prostokvashino. Odpowiedz Link
wiedzma.jaga Re: Rozliczenie 04.02.09, 18:07 Super rozliczenie, jak profesjonalna księgowa ;) Przelew przed chwilą nadałam, oby szybko dotarł. Odpowiedz Link
prostokvashino Warszawska paczka 10.02.09, 20:03 Hej dziewczyny, wróciłam, dziś popakowałam staniki do kopert, myślę że jutro dam radę je wysłać. Odpowiedz Link
prostokvashino Mama-ryba podaj adres 10.02.09, 20:04 Podaj swój adres, bo tylko ty się nie zgłosiłaś po swoją maskaradkę. Pisz na gazetowego Odpowiedz Link
joankb Rozliczenie - przesyłka warszawska 12.02.09, 11:36 Zaktualizowałam rozliczenie końcowe, przelewy zrobię dziś, proszę też o wpłaty. Odpowiedz Link
akli-mak Re: Rozliczenie - przesyłka warszawska 12.02.09, 14:10 Pieniądze przelałam. dzięki :) Odpowiedz Link
ewajan-2 Re: Rozliczenie - przesyłka warszawska 13.02.09, 18:53 Bardzo dziękuję wszystkim dziewczynom , które zaangażowały się w to zamówienie -dzięki wam mam super wygodne staniki. :)) Odpowiedz Link
joankb Re: Rozliczenie - przesyłka warszawska 13.02.09, 19:29 Wyślij je do galerii - ktoś szukał informacji o tej firmie i stanikach :)) Odpowiedz Link
yarshiva ^^ 13.02.09, 19:03 Serdecznie dziękuję wszystkim aktywnie zaangażowanym w "stanikową akcję" i szczególnie za cierpliwość forumce samo_zloto, która w końcu się doczekała mego zgłoszenia po stanik. Niestety mój egzemplarz okazał się w rozmiarze większym (złą naklejkę przykleili), ale może na mamusie dobry będzie (nie wiem czy się dopnie, nie wiem, czy miski się za małe nie okażą, ale zobaczymy), a jeśli nie, to go odsprzedam na giełdzie naszej. Jeszcze raz wielkie dzięki :) Odpowiedz Link
jud.yta Re: ^^ 13.02.09, 19:09 Co za pech :( Przecież to dzięki Twojemu wątkowi mamy te staniczki. Stasznie mi przykro :( Odpowiedz Link
joankb Re: ^^ 13.02.09, 19:27 Głask :)) Nieładnie z ich strony... Wątek był dzięki Tobie - niesprawiedliwe to jest! Odpowiedz Link
yarshiva Re: ^^ 13.02.09, 20:09 No nie sprawiedliwe, ale cóż zrobić. Od kilkunastu minut się zastanawiam, czy może nie miało tak by po to, żebym na allegro kupiła gorset Antośkę w dobrym rozmiarze za 150zł :P Kurczaczek, kusi mnie to niemiłosiernie... Mamusia twierdzi, że niepotrzebny mi ten gorset, a ja jestem innego zdania i nie wiem co robić :P Wystawiam na giełdzie ten stanik, mamusia się poirytowała, że on taki ciasny i że ma problem z zapięciem go. Odpowiedz Link
yarshiva Re: ^^ 13.02.09, 20:21 Miało być "niesprawiedliwe" :P tnij.com/yPFxJ <<- Antośka na giełdzie już jest :) Odpowiedz Link
akli-mak Dziękuję wszystkim:) 15.02.09, 18:36 W końcu i do mnie dotarł aragon:) Niezawodna sieć, ślicznie Wam dziękuję. Odpowiedz Link
dinnah mam i ja ! ;) 16.02.09, 11:43 Bardzo dziękuję wszystkim, dięki którym mam przepiękną,fioletową antośkę i równie piękny srebrno-czarny regency! Takiej "organizacji" to jeszcze nie było! Odpowiedz Link
mgosiaw Dziękuję wszystkim zaangażowanym Dziewczynom 17.02.09, 10:44 Jesteście Wspaniałe :-) Odpowiedz Link
wierka123 Dziękuję 17.02.09, 13:25 Dzisiaj odebrałam paczkę warszawską ,od piątku leżała na poczcie .Dla mnie to były bardzo udane zakupy.Wszystko pasuje idealnie.Dziękuję jeszcze raz wszystkim zangażowanym dziewczynom za poświęcony czas i trud. Odpowiedz Link