olenka.s1984 Re: Stroje kąpielowe 27.04.09, 21:02 Byłam i kupiłam śliczny kostium kąpielowy z Freyi - Tigertail Beach. Jest po prostu piękny!!! Chociaż zastanawiałam się jeszcze nad Vodkatini. Ale to może następnym razem... :) Pozdrawiam Odpowiedz Link
iza-bel Re: Stroje kąpielowe 28.04.09, 11:26 a moge spytać czy kostiumy 70H, 75 G mniej więcej są a tankini jakieś? bo mi się nie chce jechać na próżno:) Odpowiedz Link
fiszbinka_cz-wa Re: Stroje kąpielowe 29.04.09, 11:37 Myślę, że coś dla Pani będzie :) Najlepiej jednak przymierzać Zapraszam :) Odpowiedz Link
olenka.s1984 Re: Stroje kąpielowe 22.09.09, 08:53 Witam serdecznie! Mam pytanie, czy są jeszcze w sprzedaży stroje kąpielowe? Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
fiszbinka_cz-wa Re: Stroje kąpielowe 24.09.09, 13:39 Witam, już ne tyle, jak na początku lata, ale jeszcze są :) Pzdr Odpowiedz Link
fiszbinka_cz-wa weekend majowy 29.04.09, 11:41 1 maja nieczynne, jedziemy na majówkę :) 2 maja zapraszamy od 9 do 14 Odpowiedz Link
mikita10 Re: weekend majowy 29.04.09, 14:47 Muszę przyjść koniecznie:) Tylko jak trafię:) wiem, że był opis i ja tamtęty nawet często jeżdzę, ale za chiny ludowe nie wiem gdzie to jest konkretnie:) u "Adama i Ewy" byłam wczoraj, obsługa porażka Odpowiedz Link
bydlaczek87 Re: weekend majowy 19.04.10, 20:57 Witam czy dostane u Panstwa stanik w kolorze smietanowym/ivory bez ramiaczek obwod 60 lub 65 ? pozdrawiam Odpowiedz Link
fiszbinka_cz-wa Re: weekend majowy 20.04.10, 13:09 Witam, Mamy cztery modele z odpinanymi ramiączkami w podanych przez Panią kolorach - Panache Evie, Confetti, Fantasie Ava oraz Masquerade Hestia. Występują one w obwodach od 65 cm do miseczki G, w przypadku Evie - do H. Jeśli któryś z modeli przypadł Pani do gustu - zapraszamy do zmierzenia, ewentualnie proszę się z nami kontaktować drogą mailową :) Pozdrawiam Odpowiedz Link
nightsong Re: NARESZCIE W CZęSTOCHOWIE!!! 14.05.09, 14:05 Byłam wczoraj i oczywiście jak najbardziej wszystkim polecam. I dziękuję Pani ekspedientce za cierpliwość - obmierzyłam chyba z połowę sklepu :P Zakupiłam Tango II w rozmiarze 28G - zmiana z 30E. A miałam nic nie kupować, tylko przedłużkę :P I czekam na kolory :D Odpowiedz Link
3mila_m Re: NARESZCIE W CZęSTOCHOWIE!!! 21.05.09, 10:14 Czy znajdę w "Fiszbince" biały biustonosz bez ramiączek do sukni ślubnej? Odpowiedz Link
eklama Re: NARESZCIE W CZęSTOCHOWIE!!! 30.05.09, 21:57 Byłam, polecam :) Przemiła obsługa, niezły wybór. Powodzenia :) Odpowiedz Link
fiszbinka_cz-wa 12,13 czerwca (po Bożym Ciele) 06.06.09, 10:22 Witam. Chciałam poinformować, że w tych dniach (czwartek, piątek) sklep będzie nieczynny. Zapraszam w środę lub poniedziałek. Miłego długiego weekendu :) Pozdrawiam Odpowiedz Link
fiszbinka_cz-wa Re: 12,13 czerwca (po Bożym Ciele) 06.06.09, 17:00 Oczywiście chodziło mi o piątek i sobotę :) Sorki za pomyłkę i jeszcze raz miłego! :) Odpowiedz Link
ank_a84 strój kąpielowy 11.07.09, 18:11 Czy dostanę w tym sklepie strój kąpielowy w rozmiarze 60G lub jakieś mało rozciągliwe 65 F? Odpowiedz Link
listizy Re: strój kąpielowy 11.07.09, 19:55 O! ja się piszę na ten sam rozmiar :) Poza tym wciąż poszukuję gorsetu/ślubnej bardotki, a że w Cz-wie będę za 13 dni.. ;) Odpowiedz Link
fiszbinka_cz-wa Re: strój kąpielowy 13.07.09, 18:43 To jak Pani będzie, serdecznie zapraszam :) Odpowiedz Link
fiszbinka_cz-wa Re: strój kąpielowy 13.07.09, 18:41 Stroje kąpielowe są dopiero od 65cm pod biustem. Jeden model jest ciaśniejszy, inny luźniejszy, więc zapraszam do mierzenia :) Odpowiedz Link
ank_a84 Re: strój kąpielowy 14.07.09, 11:04 Mam jeszcze pytanie: czy jakieś tankini w takim mniejszym obwodzie by się znalazło? Przyznam się, że specjalnie będę jechać do Częstochowy w drodze na urlop po ten strój, więc nie chciałabym w ciemno tylko z myslą, że jakiś wybór będzie. Dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link
fiszbinka_cz-wa Re: strój kąpielowy 15.07.09, 08:24 Przykro mi, ale tankini nie. Stroje (m.in. Vodkatini, Vodka Chaser, Soda) póki co są. Niestety tankini nie ma Odpowiedz Link
jo.lanta Re: strój kąpielowy 21.07.09, 21:38 Witam "Biuściaste"!! Przez przypadek trafiłam na to forum i cieszę się bardzo z istnienia takiego sklepu w Częstochowie! Odwiedzę Was niedługo. Mam pytanko, czy coś w rozmiarze 70I znajdzie się (taki rozmiar wyliczyła mi maszynka internetowa)? Chodzi mi o bieliznę oczywiście :) Pozdrawiam gorąco. Odpowiedz Link
fiszbinka_cz-wa Re: strój kąpielowy 22.07.09, 18:34 Na pewno się znajdzie :) Zapraszam do mierzenia :) Odpowiedz Link
kindafunny Re: NARESZCIE W CZęSTOCHOWIE!!! 22.07.09, 18:42 Są moze u Was, drogie dziewczyny, kolorowe Arabelki 65f? Jak często macie dostawy? Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
fiszbinka_cz-wa Re: NARESZCIE W CZęSTOCHOWIE!!! 23.07.09, 22:16 Arabelki tylko czarne w tym sezonie. Ale zostało jeszcze trochę kolorowych Eleanor, podobnych do Arabelek. Dostawy to róznie. Przynajmniej raz w miesiącu coś nowego jest, czasem częściej. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
kejzi-mejzi Re: NARESZCIE W CZęSTOCHOWIE!!! 23.07.09, 00:35 Super nowina, czy będzie cos dla mnie w rozmiarze 65 GG? Wkrótce wpadnę, rozgłoszę też koleżankom. Odpowiedz Link
fiszbinka_cz-wa Re: NARESZCIE W CZęSTOCHOWIE!!! 23.07.09, 22:11 Jasne, że będzie. Zapraszam :) Odpowiedz Link
fiszbinka_cz-wa 3 sierpnia (poniedziałek) 01.08.09, 09:54 Sklep będzie nieczynny w poniedziałek 3 sierpnia. Zapraszam w inne dni. Pozdrawiam Odpowiedz Link
martialis Re: 3 sierpnia (poniedziałek) 11.08.09, 15:29 Witam A jak z Tango Plunge czarnym 70 GG? Znalazłoby się? Odpowiedz Link
fiszbinka_cz-wa Re: 3 sierpnia (poniedziałek) 13.08.09, 13:23 Znalazłoby się, zapraszam :) Odpowiedz Link
fiszbinka_cz-wa ZMIANA godzin otwarcia W SOBOTY! 07.10.09, 23:31 Witam, w soboty sklep będzie czynny od godz. 10. Gdyby jednak była potrzeba, żeby otworzyć wcześniej, proszę o info na maila fiszbinka@gmail.com Pozdrawiam Fiszbinka Odpowiedz Link
niunia_k16 Hej 20.10.09, 18:55 Cześć Dziewczyny, byłam u Fiszbinki wczoraj. Zakupiłam śliczne rio 30G. Nigdy w życiu nie naprzymierzałam się takiej ilości staników, stanikowy raj. obsługa jest wspaniała, miła i cierpliwa. Jestem naprawde zachwycona. Odpowiedz Link
fiszbinka_cz-wa Keia Pink 23.10.09, 15:41 od dziś w sprzedaży modele Bridgette, Ella i Natalie. Zapraszam Odpowiedz Link
fiszbinka_cz-wa Bony Podarunkowe 02.12.09, 14:16 w sprzedaży bony podarunkowe o dowolnej wartości; dobry pomysł na prezent :) Zapraszam i pozdrawiam Fiszbinka Odpowiedz Link
rysia_zdzisia Re: NARESZCIE W CZęSTOCHOWIE!!! 23.12.09, 20:08 Mam pytanie, czy jutro macie otwarte? Jak tak, to do której, bo chciałabym zaciągnąć babcię, by ją odpowiednio ostanikować. I też w sumie dobrze byłoby wiedzieć, czy macie coś z obwodów 85+ (jeszcze jej nie mierzyłam, ale myślę, że ma pod biustem ok 90cm), bo może niepotrzebnie będę ją ciągać. Odpowiedz Link
fiszbinka_cz-wa Pierwsze Urodzinki Fiszbinki 31.01.10, 15:47 Zapraszamy do Fiszbinki na 1 Urodzinki :) Z tej okazji od 1 do 13 lutego w naszym sklepie atrakcyjne zniżki i promocje dla wszystkich Klientów! Dla przypomnienia w ofercie m.in.: PANACHE: Harmony, Tango, Tango Two, Confetti, Eliza, Zara, Atlantis, PANACHE MASQUERADE: Hestia, Antoinette, Madison, Tiffany, PANACHE CLEO: Danni, Billie, Brooke, George FREYA: Pollyanna, Rio, Arabella black i chassis, Antoinette, Estelle, Mischa, Jolie, Daisy, Lucy, Carolyn, Layla, Retro, Deco FANTASIE: Isla, Julianne, Mariette, Evie ELOMI: Cleo, Jasmine, Caitlyn, Smoothing KEIA PINK: Bridgette, Ella, Natalie, Georgie Zapraszamy :) Odpowiedz Link
fiszbinka_cz-wa 4 marca (czwartek) 01.03.10, 13:43 sklep będzie nieczynny. Przepraszamy i zapraszamy w inne dni Odpowiedz Link
fiszbinka_cz-wa 15 marca (poniedziałek) sklep nieczynny 12.03.10, 17:44 Przepraszamy i zapraszamy w inne dni Odpowiedz Link
fiszbinka_cz-wa BRA-FITTING z Mahedą 15.05 30.04.10, 21:31 15 maja odbędą się w Częstochowie warsztaty brafittingowe, które poprowadzi Maheda. Więcej informacji tutaj: maheda.eu/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=10&Itemid=57&lang=pl i tutaj: inspiracjemocy.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=178&Itemid=28 Polecam i zapraszam :) Odpowiedz Link
fiszbinka_cz-wa URLOP 1-15 sierpnia 24.07.10, 13:24 Uprzejmie informujemy, że od 1 do 15 sierpnia Fiszbinka "idzie na urlop" :) Odpowiedz Link
fiszbinka_cz-wa KLINIKA STANIKA - 20 listopada 17.11.10, 21:11 Serdecznie zapraszam w najbliższą sobotę do Fiszbinki na spotkanie ze Stanikowymi Paniami Doktor :) W dniu akcji bielizna marek Panache 10% taniej i konkurs, w którym do wygrania biustonosz. Fiszbinka zaprasza :) Odpowiedz Link
fiszbinka_cz-wa 2 URODZINIKI FISZBINKI!!! 01.02.11, 11:42 Z okazji 2 urodzin naszego salonu na wszystkie Klientki w dniach od 2 do 9 lutego czekają atrakcyjne rabaty. Świętuj razem z nami! Odpowiedz Link
fiszbinka_cz-wa 10 lutego (czwartek) 01.02.11, 11:51 Informujemy, że w tym dniu Fiszbinka będzie nieczynna. Przepraszamy i zapraszamy w inne dni. Odpowiedz Link