Dodaj do ulubionych

Komentarze dla eponak - Effuniak n/t

06.03.09, 14:28

Obserwuj wątek
    • butters77 Re: Komentarze dla eponak - Effuniak n/t 06.03.09, 16:38
      PRZEPIĘKNE szmaragdowe kolory! Naprawdę, zachwycające jest to zestawienie:)
      Gratuluję nowego nabytku:)
      • joannea Re: Komentarze dla eponak - Effuniak n/t 06.03.09, 16:58
        chcę taki stanik, chcę taki stanik, mmmmaaammmmmmmmmooooo chcę taki stanik. A
        myślałam, że po Emeraldzie już nic mnie pozytywnie nie zaskoczy...
        • eponak Re: Komentarze dla eponak - Effuniak n/t 10.03.09, 00:13
          joannea napisała:

> chcę taki stanik, chcę taki stanik, mmmmaaammmmmmmmmooooo chcę taki stanik. A
          > myślałam, że po Emeraldzie już nic mnie pozytywnie nie zaskoczy...

Błagam nie :D Ula - asystentka mówiła, że materiału może nie być więcej, ale nie
          róbcie mi tego :D:D To naprawdę miłe uczucie: mam stanik, który nikt poza mną
          nie ma. Poza tym on był szyty na ślub, więc to dodatkowo podnosi jego wartość w
          moich oczach :) Dorobił się własnego wieszaczka i miejsca w szafie ;) Wezmę go
          na zjazd w Krakowie/Warszawie, ale nie zamawiajcie takich samych :D Mój nick na
          forum gazetowym nawet nie pasuje, żeby ochrzcić stanik Effuniakowy.
    • zazulla kolory/koronki 06.03.09, 17:01
      Kolorystyka super, szczegolnie ten bezowy/zloty akcent. Stringi podobaja mi sie
      bardziej niz biustonosz i juz pisze dlaczego. Brzeg miseczki wykonczony jest
      turkusowa koronka, ktora "wyglada spod" zielono-bezowego materialu. Granice
      wyznacza bezowy haft i tam wystaje tylko kawalek tej turkusowej koronki -
      osobiscie nie zauwazam calego pasa koronki tylko to co wystaje spod bezowego
      haftu. Patrzac na biustonosz, nie mysle o niczym innym tylko o tym "wystajacym"
      kawaleczku. Mam nadzieje, ze wiecie o co mi chodzi :)
      • lolkalolka Re: kolory/koronki 06.03.09, 23:20
        Ja wiem i wg mnie masz rację.
        A tak w ogóle to ja bym go widziała ze wstawkami w tym złotawym kolorze zamiast
        turkusu.
        Ale ogólnie ładny stanik, ładnie leży :) a ten szmaragdowy materiał bardzo fajny.
      • eponak Re: kolory/koronki 10.03.09, 00:06
        Przepraszam, że dopiero teraz odpisuję, ale jedyne czym na pewno nie grzeszę to
        czasem :) Mi stringi też się bardziej podobają - rozwaliły mnie przy nich te
        fantastyczne kokardki, które dodają im mnóstwo uroku, a przy tym są wygodne
        (Effuniakowa magia?). Wina tego, że skupiasz się na tym pasku leży w
        zafałszowanych kolorach :) Nie zwróciłam na to uwagi, ale rozjaśniło trochę
        kolor ciemnozielony miseczki (tj tego co jest pod koronką ze złotymi kwiatami) i
        morski koronki wystającej z miseczki i obwodu (jest taki ciemny, realnie wygląda
        na stringach). W rzeczywistości gubi się ten fragment wystający i nie zwraca na
        siebie uwagę :) A jak teraz kontempluję zdjęcie to myślę,że wystający fragment
        optycznie "wyszczupla" miseczki. Bez niego wydawałoby się to bardziej
        zabudowane. Naprawdę w rzeczywistości nie rzuca się to w oczy :)
    • dziudziulek Re: Komentarze dla eponak - Effuniak n/t 06.03.09, 20:44
      super wyglądasz, rewelacyjny komplet
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka