gdynianka4-live Otwarcie w Gdańsku - 21.10.09 godz.17 20.10.09, 16:28 Zapraszam na otwarcie kolejnego punktu LINGERIA - tym razem w Gdańsku ul.Dmowskiego 5. Sklep otwarty będzie jutro tj. 21.10.09 od 17:00 do 19:00. Zapraszamy wszystkie zainteresowane osoby na symboliczną lampkę szampana. Godziny otwarcia sklepu w Gdańsku: pn-pt 10-18 sob 10-14 Przez pierwszy tydzień od otwarcia na hasło "Lobby" - 10 % rabatu (21-28.10.09) Pozdrawiam, Beata Gołębiewska www.lingeria.com.pl Odpowiedz Link
victoria08 Re: Otwarcie w Gdańsku - 21.10.09 godz.17 04.11.09, 23:45 nareszcie w Gdańsku:) przejdę się sprawdzić przy najbliższje okazji. czy ubrania biubiu tez będą i tutaj? doszły mnie słuchy że w Gdyni są/mają być? czy db słyszałam? Odpowiedz Link
gdynianka4-live Re: Otwarcie w Gdańsku - 21.10.09 godz.17 09.11.09, 12:33 Witam, Zapraszam gorąco do Gdańska. Niestety ubrania Biubiu dostępne są tylko w Gdyni. Obecnie mamy wielką wyprzedaż ostatnich sztuk kolekcji wiosna/lato. Z ofertą można zapoznać sie na naszej stronie www.lingeria.com.pl. Jeżeli jest Pani zainteresowana przymierzeniem wybranego modelu w Gdańsku to proszę o kontakt sklep@lingeria.com.pl Pozdrawiam, Beata Gołębiewska www.lingeria.com.pl Odpowiedz Link
anakre Re: Otwarcie w Gdańsku - 21.10.09 godz.17 22.11.09, 21:39 Mam przyjemność jako pierwsza podzielić się wrażeniami z zakupów w nowym sklepie w Gdańsku. Może zacznę od początku - miejsce w którym usytuowany jest sklep czyli Dmowskiego we Wrzeszczu jest super- blisko skm, tramwaje i autobusy- ja nie miałam żadnych problemów z dojazdem :) Sklep nie jest duży, ale bardzo ładnie urządzony, jest wygodna kanapa ze stolikiem dla ewentualnego towarzysza/szki i co jest ogromnym plusem- naprawdę przestronna przymierzalnia, w której swobodnie zmieści się zarówno klientka jak i brafiterka-konsultantka. Na pierwszy rzut oka wydawało mi sie że w sklepie nie będzie dużego wyboru- na wieszakach na ścianie oferta wydaje się być skromna ale okazało się że za to szuflady mieszczą w sobie o wiele większy wybór. Pierwszą czynnością było dobranie odpowiedniego rozmiaru biustonosza, a następnie zaczęła się najprzyjemniejsza część czyli mierzenie kolejnych modeli. Szukałam codziennego staniczka białego lub w cielistym kolorze i dostałam do wyboru ponad 10 rożnych modeli co dla mnie która rzadko dostawała jeden byle jaki było szokiem. Wybrałam Freya Jolie Plunge Balcony i jestem bardzo zadowolona :) Dodam jeszcze tylko, że pani, która mnie obsługiwała mimo, że była troszeczkę zdenerwowana, wykazała się ogromnym profesjonalizmem, uprzejmością i taktem. Kończąc - polecam każdej kobiecie ten sklep. Odpowiedz Link
roza_am Anakre 22.11.09, 22:00 Sklep w Gdańsku ma swój własny wątek. Przekopiuj tam swój post, jeśli możesz: forum.gazeta.pl/forum/w,32203,102112410,102112410,LINGERIA_Gdansk_Wrzeszcz.html Odpowiedz Link
gdynianka4-live ZMIANA TERMINU - Otwarcie w GDAŃSKU 24.10.09 20.10.09, 22:50 Niestety z przyczyn od nas niezależnych musimy przełożyć otwarcie sklepu w Gdańsku na sobotę (24.10.2009). Godziny otwarcia sklepu w dniu otwarcia 10:00-14:00. Zapraszamy. Odpowiedz Link
ewik-mysza Prawo do publikacji zdjęć.. 22.10.09, 17:30 a w zasadzie brak tego prawa... nie chcę robić wielkiego halo.. ale... oświadczam, że nie wyraziłam zgody na publikację swoich zdjęć na stronie sklepu lingeria.. zgodę taką ma tylko Kinga w swoim sklepie... skopiowanie bez pytania z biubiu i używanie bez pozwolenia tych zdjęć na stronie sklepu jest niezgodne z wszelkimi zasadami, a nawet prawem... Nieładne zachowanie... nu nu nu... Odpowiedz Link
gdynianka4-live Re: Prawo do publikacji zdjęć.. 22.10.09, 20:16 Przepraszamy najmocniej. Jutro wszystkie zdjęcia zostaną usunięte.Pozdrawiam,Beata Odpowiedz Link
gdynianka4-live Elomi Lara ... 27.11.09, 20:26 ...przepiękny usztywniany half-cup dostępny w sprzedaży w sklepach w Gdańsku i Gdyni.Więcej informacji na stronie www.lingeria.com.pl/advanced_search_result.php?categories_id=&inc_subcat=1&manufacturers_id=&rozmiar_search=&obwod_s earch=&miseczka_search=&keywords=lara Odpowiedz Link
gdynianka4-live Bielizna modelująca i korygująca... 27.11.09, 20:32 W ofercie sklepu pojawiła się bielizna modelująca - szczegóły na stronie sklepu internetowego www.lingeria.com.pl Odpowiedz Link
lingeria_gdynia nowa marka - Keia Pink 10.12.09, 14:55 Zapraszamy do obejrzenia oferty nowej marki dostępnej w Lingerii. W tej chwili mamy dostępne modele Bridgette, Ava, Ella i Natalie. Szczegóły w naszym sklepie internetowym www.lingeria.com.pl Odpowiedz Link
lingeria_gdynia Fauve Emmanuelle w kolorze Amethyst 10.12.09, 15:01 Pojawił sie nowy kolor - Amethyst, modelu Emmanuelle firmy Fauve. Zapraszamy do nas :) Odpowiedz Link
lingeria_gdynia Nowosc w Lingerii - Freya DECO 18.12.09, 12:19 Zapraszamy do nas na przymiarkę modelu Deco. Odwody od 60 do 85. Biustonosz plunge do miseczki GG ucieszy każdą Panią ;) Kolor czarny i beżowy. Odpowiedz Link
lingeria_gdynia Zimowa przecena 11.01.10, 18:02 Zapraszamy do zimowej przeceny Masquerade całej kolekcji jesien/zima 2009 oraz modeli Cleo by Panache. Szczegóły na naszej stronie www.lingeria.com.pl Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: L I N G E R I A , GDYNIA - BIELZNA D+ 16.01.10, 16:51 Witam! Miałam okazję dzisiaj w końcu wybrać się do tego sklepu :) I tak, wszystki pozytywne opinie na temat tego miejsca muszę potwierdzić- z wielką przyjemnością. Natomiast kiedy poprosiłam o coś 32HH dostałam Tango, Arizę i Rio - chciałabym wiedzieć czy jest szansa na znalezienie czegoś więcej w tym rozmiarze? :) Odpowiedz Link
gdynianka4-live Re: L I N G E R I A , GDYNIA - BIELZNA D+ 18.01.10, 12:47 Witam, Dzięujemy za pozytywne komentarze. Pełną ofertę naszych sklepów znajdzie Pani na stronie naszego sklepu internetowego www.lingeria.com.pl .Proszę w wyszukiwarce wpisac swój rozmiar i pojawią się wszystkie propozycje, jakie mamy obecnie na stanie w Pani rozmiarze. Przed kolejną wizytą w Gdyni, prosimy skontaktowc się z nami to przewieziemy ze sklepu z Gdańska modele, które chciałaby Pani przymierzyc w Gdyni. Dodatkowo jest możliwośc zamówienia wybranych przez Panią fasonów i kolorów z katalogów. Chętnie służę pomoc, jeżeli ma Pani jeszcze pytania. Nasz adres e- mail: sklep@lingeria.com.pl Odpowiedz Link
k_asiulka Re: L I N G E R I A , GDYNIA - BIELZNA D+ 23.01.10, 17:07 Ja niestety nie mam pozytywnej opinii na temat tego sklepu :( W kwietniu ubiegłego roku zamawiałam białe figi. Miał to być komplet do kupionego stanika. Dodam: komplet ślubny! Mojego rozmiaru nie było na stanie sklepu (nie mam o to pretensji), więc pani ekspedientka zapisała w zeszycie moje dane, telefon, model fig i miała zadzwonić, kiedy już będą. Do czerwca nikt nie odezwał się, więc poszłam zapytać, co z moim zamówieniem, bo ślub zbliżał się wielkimi krokami. Pani uspokoiła mnie, że figi przyjdą a ona do mnie zadzwoni. Mamy styczeń, a nikt nie dzwonił :( Czuję się zlekceważona. Szczególnie, że do tego sklepu jechałam z drugiego końca Polski :( A figi byłam zmuszona kupić inne. Baardzo brzydko, LINGERIA! Nie tak powinno traktować się klientki. Odpowiedz Link
gdynianka4-live Re: L I N G E R I A , GDYNIA - BIELZNA D+ 26.01.10, 17:55 Bardzo mi przykro, że miała Pani złe doświadczenia z naszą firmą. Proszę o informację, jakie majtki Pani zamawiała, zaraz sprawdzę co się stało, że nie została Pani poinformowana. Pozdrawiam, Beata Gołębiewska ------- www.lingeria.com.pl Odpowiedz Link
k_asiulka Re: L I N G E R I A , GDYNIA - BIELZNA D+ 26.01.10, 20:13 W tej chwili już nie pamiętam, jaki miał to być model. Białe, rozmiar M, z delikatną koronką, nazwa jakoś na H bodajże. Mój telefon zaczynał się na 503, kończył 4. Nie jest dla mnie w tej chwili ważne, co się stało ani dlaczego, niemniej złagodziło to odrobinę mój żal :-) Może nawet pojawię się kiedyś w Pani sklepie :-) Odpowiedz Link
lingeria_gdynia nowosci Freya, Fauve, Fantasie... 15.02.10, 14:37 Zapraszamy na www.lingeria.com.pl i zapoznanie sie z nowosciami u nas w sklepie :) Odpowiedz Link
amoureuse Re: L I N G E R I A , GDYNIA - BIELZNA D+ 20.05.10, 22:39 Witam, czy i kiedy będzie nowa kolekcja Showgirls? Jest szansa, że jeszcze w maju, czy raczej trzeba nastawić się na czerwiec? Pozdrawiam Odpowiedz Link
jusgdy Re: L I N G E R I A , GDYNIA - BIELZNA D+ 28.07.10, 23:20 I jak się ma Lingeria w Gdyni? Czy znajdę tam rozmiary 90HH/K albo może polskie M? Pozdrawiam Odpowiedz Link
gdynianka4-live Re: L I N G E R I A , GDYNIA - BIELZNA D+ 16.09.10, 20:32 E-mail: sklep@lingeria.com.pl Sklep internetowy: www.lingeria.com.pl Lingeria Gdańsk-Wrzeszcz ul.Dmowskiego 5, Tel. 607 050 042 E-mail: sklep_gdansk@lingeria.com.pl Odpowiedz Link