Dodaj do ulubionych

Prośba do warszawianek!!!

27.04.09, 18:59
Czy którakolwiek z Was mogłaby się przejść do KDT pod Pałac Kultury, do sklepu
LiParie w butiku numer B60 i sprawdzić, jaka jest oferta staników w miseczkach
powyżej brytyjskiego G?
Czy jest tam jakiś model do brytyjskiego J? A może do K?
Do jakiej miseczki są staniki w obwodach 60 i 65?

:-)
Obserwuj wątek
    • nelyen Re: Prośba do warszawianek!!! 27.04.09, 19:29
      to w KDT mają takie cuda?! nie, no jak mi się jutro jakoś uda, to
      zajrzę, ale jakoś nie mogę uwierzyć, przecież w kadecie w
      bieliźniakach same chińczyki królująO.O!
      • maheda Super by było :) 27.04.09, 22:28
        Jeśli dasz radę, to napisz, co tam znalazłaś :D
    • athena1983 Re: Prośba do warszawianek!!! 27.04.09, 19:34
      O ciekawa informacja, w KDT będę najwcześniej w sobotę ale będę
      pamiętać tam wejść bo sama jestem ciekawa
    • beatrycze123 Re: Prośba do warszawianek!!! 27.04.09, 23:19
      Jak tam ostatnio byłam to proponowali zwężanie.
      • maheda Re: Prośba do warszawianek!!! 27.04.09, 23:22
        Tak, bo oni mają w ofercie również zwężanie, wszywanie wkładek wyrównujących i
        jeszcze parę innych rzeczy.
        Ale chciałam się właśnie dowiedzieć, jak jest z ofertą dostępną od ręki.
    • mefistofelia Re: Prośba do warszawianek!!! 28.04.09, 00:22
      Byłam ostatnio i Pani mi wciskała kit, że za mała i za luźna 70tka Samanty leży na mnie akurat. Po czym proponowała puszapiki do miski E.
      • maheda Rozumeim, ale ja nie pytam o brafitting 28.04.09, 08:01
        Pytam za to, w jakich rozmiarach można tam znaleźć "brytyjczyki" :-)))))
    • clarisse Byłam. 28.04.09, 18:55
      Obwody 60 i 65 oraz duże misteczki w rozmiarówce brytyjskiej są tylko w teorii. Będą (podobno) w nowym sklepie, który ma się otworzyć w innym miejscu.

Po kolei:
      - Na pytanie (od którego zaczęłam, bo mnie zagaiły panie, w czym mogą pomóc, a stałam przy kostiumach) o kostium kąpielowy jednoczęściowy z fiszbinami w rozmiarze 30J pani zaproponowała mi jakąś Freyę 34E. Bo kostiumy dopiero wprowadzają w tym roku, będą mieli w nowym sklepie, który powstanie niedługo, a 34E i tak będzie na mnie dobry.
      - Tzn. na pytanie czy są biustonosze 30(65)J - panie mówią, że tak. Po długim szukaniu pani wygrzebała JEDEN model, ostatni który "jeszcze jej został" - Freya Greta. Cena coś w okolicach 180-190zł (możliwe, że 189). [Na marginesie: przymierzyłam, kapitalna i nie robi mi zmarchy... tylko kasy nie mam już w budżecie na stanik :/]
      - Na pytanie, czy są mniejsze obwody, tj. 60 - odpowiedź brzmi, że tak
      - Na prośbę, by pokazały mi jakiś model - odpowiedź brzmi, że 60-tek w tej chwili nie ma, będą dopiero w nowej lokalizacji, do której sklep się przenosi.
      - Na pytanie o inne marki z dużymi miseczkami pani mówi: Panache do miseczki K. Ale dopiero bedziemy mieć, w tej nowej lokalizacji. I będą droższe niż Freya (to info chyba jako reakcja na to, że Grety nie kupiłam :D)

Pani podała mi też na jakiej ulicy i kiedy mniej więcej otworzą ten nowy sklep, ale nie zapamiętałam (miałam bagaż w postaci Jęczącego Młodego Pokolenia, które nie uważa jeszcze biustonoszy za ciekawy temat). Generalnie poprosiły o adres e-mail, żeby powiadomić o nowym sklepie, kiedy powstanie.

Z tego wszystkiego (JMP, patrz wyżej) zapomniałam zapytać o miseczki powyżej G :/ Może ktoś miał okazję być i może uzupełnić.
      • maheda Super, dzięki za info! 28.04.09, 18:59
        Czyli pełna rozmiarówka, to dopiero na nowej lokalizacji.

Od razu powiem, że nowa lokalizacja, to Chmielna 15, i że rusza 4 maja, w
        poniedziałek.
        Ale to już info wystawię pewnie pojutrze-za trzy dni...
        • annasi23 Re: Super, dzięki za info! 28.04.09, 20:20
          Świetna wiadomość.
          Ale do tej pory się chowali, nic o nich nie słyszałam...
          A przyszła lokalizacja fajna, dostępna metrem. Super!
        • kasia_grubasia Ja też dzisiaj byłam 28.04.09, 20:34
          Przy okazji się przywitam, przywędrowałam tu z "małego" forum. Z brytyjczyków
          mają dosłownie pojedyncze sztuki, to mi wygląda bardziej na firmowy sklep
          Samanty. Mają też Ewę Bień, co jest wiadomością dnia! Dostałam zaproszenie na
          brafitting z Mahedą ;) w nowym sklepie na Chmielnej. Chyba się wygadałam...?
          • maheda Re: Ja też dzisiaj byłam 28.04.09, 20:40
            Wygadałaś ;)
            Ale nie szkoi, oficjalna informacja będzie trochę później.
            Czyli kolejne potwierdzenie tego, że brytyjska rozmiarówka pełną gębą to będzie
            dopiero na Chmielnej.
            No dobra.
            :-)
            Dziękuję, Kasiu :-)
            • ania.kar Li Parie 28.04.09, 22:19
              > Wygadałaś ;)
              > Ale nie szkoi, oficjalna informacja będzie trochę później.

To ta jest w takim razie nieoficjalna? :)
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=94481919&wv.x=2&a=94563171
              Już teraz rozumiem o co chodzi z tymi różnymi adresami "Li Parie" :)

Dobrze, że się przenoszą do większego i oddzielnego pomieszczenia, bo w KDT ich
              stoisko było tak zawalone, że nic nie można było znaleźć. Chyba z tysiąc
              staników na metr kwadratowy ;-) Przede wszystkim Samanta, a Freya gdzieś była
              wciśnięta z tyłu na ostatnim wieszaczku za innymi stanikami, obwodów poniżej 70
              podobno nie było. Kiedyś tam właśnie zajrzałam, bo ktoś w jakimś wątku
              wspominał, że właśnie tam jest w sprzedaży Freya.
    • anulla1974 Re: Prośba do warszawianek!!! 28.04.09, 21:21
      Ja też dziś byłam i jeśli kogoś interesuje mają pojedyncze rozmiary Frei
      Pollyanny z większymi miseczkami GG, H, HH, J - kolor czarny i biały, obwód 70
      wzwyż. A z mniejszych rozmiarów pod biustem jest tylko 65.
      • maheda Re: Prośba do warszawianek!!! 29.04.09, 22:56
        No, to na Chmielnej będzie, mam nadzieję, szersza rozmiarówka.

:) Panie ze sklepu zauważyły ostatnio wyraźnie wzmożony ruch klientek pytających
        o Freyę w 65tkach ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka