akna Krótkie śliwkowe kuscieliki BB/BBB 20.05.09, 14:41 od 36 do 44 ponownie dostępne. B/BB wkrótce :) Odpowiedz Link
ma_lgosia Re: Krótkie śliwkowe kuscieliki BB/BBB 21.05.09, 10:06 Kiedy będą dostępne kusicielki z krótkim rękawem w innych kolorach, np. turkusowym:D (rozmiary bb/bbb)? Jest szansa, że jeszcze dzisiaj? Odpowiedz Link
lukrecjabo Ale się cieszę:)))))))))))))) 20.05.09, 16:33 Serdecznie gratuluję Kindze oraz wszystkim dziewczynom, które Jej pomogły w otwarciu sklepu:) Kawał dobrej roboty Odpowiedz Link
kasiadj07 Re: Ale się cieszę:)))))))))))))) 21.05.09, 11:09 Bardzo się cieszę, że sklep ruszył, gratulacje! I z utęsknieniem czekam na większe rozmiary:( Odpowiedz Link
jul-kaa Re: www.biubiu.pl 21.05.09, 11:06 Ja również gratuluję i dołączam sie do prosb o bluzki z krotkim rekawem w rozmiarze 46 BB/BBB. Mnie interesuje kolor fioletowy, burgundowy, czerwony, czarny, ciemnozielony :) Odpowiedz Link
akj77 Re: www.biubiu.pl 21.05.09, 13:03 jul-kaa napisała: > Ja również gratuluję i dołączam sie do prosb o bluzki z krotkim rekawem w > rozmiarze 46 BB/BBB. Mnie interesuje kolor fioletowy, burgundowy, czerwony, > czarny, ciemnozielony :) I ja, i ja! Z tym że dla mnie może być jeszcze ten turkusowoniebieski, jak w którejś z kusicielek :) To jak to jest z tymi rabatami dla lobbystek/nowych klientek, są w końcu jakieś? Bo ja żadnego maila w tej sprawie po rejestracji ani po zapisaniu się do newslettera nie dostałam :-( Odpowiedz Link
krysanna Re: www.biubiu.pl 21.05.09, 14:28 Jak można skonakować się w sprawie rozmiarów? Na maila na @vp nie orzmałam odpowiedzi. Odpowiedz Link
nunia01 Re: www.biubiu.pl 21.05.09, 14:57 Zamówiłam dla siebie i siostry:) Przyłączam się do próśb o większe rozmiary! Odpowiedz Link
lucja-w Super!!!!! 21.05.09, 19:25 Kontakt mailowy rewelacyjny, wszelkie wątpliwości, problemy, niejasności są rozwiązywane szybciutko:-) Realizacja zamówienia błyskawiczna (we wtorek zamówienie, w czwartek bluzeczki u mnie!!!!). Na pewno coś jeszcze zamówię. Dziękuję całemu zespołowi Biubiu:-) Generalnie POLECAM!!! Odpowiedz Link
bebe.lapin Re: www.biubiu.pl 21.05.09, 23:11 Super, ze jest w koncu sklep, calkiem udany; szkoda, ze nie ma w nim nic na mnie; jeden postulat - wyszukiwanie po rozmiarach! Odpowiedz Link
akna Re: www.biubiu.pl 22.05.09, 08:50 Szukanie po rozmiarach się pisze. Niestety podstawowe funkcjonalności sklepu takiej opcji nie przewidują :( Odpowiedz Link
babazgaga Re: www.biubiu.pl 22.05.09, 08:31 Napisałam przedwczoraj maila z pytaniem o rozmiary, nie doczekałam się odpowiedzi:/ Znalazłam też błąd, a dokładnie pewne niedociągnięcie. Wrzuciłam do koszyka bluzkę, której już dziś nie ma (nie jest dostępna w tym rozmiarze), i niestety, nie mogę jej usunąć, i nie mogę zrobić dokładnie nic, bo blokuje mnie informacja że jeden z wybranych produktów jest niedostępny Odpowiedz Link
akna Babazaga 22.05.09, 08:38 Spróbuj usunąć cookies.Powinno pomóc. Co do rozmiarów - wysyłałaś z formularza czy na biubiu@.... Odpowiedz Link
babazgaga Re: Babazaga 22.05.09, 09:20 Dziękuję, usunęłam, pomogło Przedwczoraj wysłałam maila na biubiu@, dziś z samego rana formularzem Odpowiedz Link
akna Re: Babazaga 22.05.09, 10:49 Napisz mi na priv z jakiego maila oraz z którą opcją z formularza wysłałaś zapytanie :-) Odpowiedz Link
teresa104 Ale kiedy, kiedy, kiedy będą te sukienki?:) 22.05.09, 14:20 Ostrzę sobie zęby na turkusową sukienkę empire z krótkim rękawem i nie ma! Bardzo proszę o szybkie wyprodukowanie, bo byłaby to pierwsza moja sukienka po komunijnej. Odpowiedz Link
la_parisiene Re: Ale kiedy, kiedy, kiedy będą te sukienki?:) 22.05.09, 16:13 turkusowe były w serii super ekstra limitowanej i jest jedna na stanie :) Odpowiedz Link
teresa104 Zauważyłam ją. Ale jest BB/BBB 22.05.09, 17:20 czyli na moje 96cm za luźna. Bardzo szkoda. Zielona też jest ładna, ale widzę w niej raczej blondynkę albo rudaskę. Szyjcie, szyjcie. Kibicuję Wam z całego serca, może w końcu i na mnie jakieś giezło się znajdzie. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
ewik-mysza Kusicielki zielone B/BB turkus BB/BBB nowa dostawa 22.05.09, 15:38 juz w sklepie Odpowiedz Link
la_parisiene Re: Kusicielki zielone B/BB turkus też B/BB 22.05.09, 17:19 Ze zdenerwowania, za wcześnie wysłałam :( Nowe kusicielki są w rozmiarze B/BB. Przyszła Ewik i zmierzyła z ciekawości - okazało się , że po raz nie wiem już który szwalnia pomyliła się i uszyła B/BB, a do tego wszyła wszywki BB/BBB :( Na szczęście to już ostatnie rzeczy uszyte przez nich :) Odpowiedz Link
sybilla777 Gratuluję! 22.05.09, 17:18 I b.się cieszę, że sklep już ruszył:)) Wciąż nie mogę się doczekać sukienek z okrągłym dekoltem, kiedy jest na nie szansa? Odpowiedz Link
temperka Granatowe kusicielki b/bb.. 23.05.09, 13:52 beda dostępne? Złożyłam właśnie zamówienie na 2 ale jeszcze grnatowa by się przydała i wstrzymuje się z przelewem. Odpowiedz Link
la_parisiene Re: Granatowe kusicielki b/bb.. 23.05.09, 16:20 tak będą granatowe b/bb :) po niedzieli, może już w poniedziałek? Odpowiedz Link
golew Re: Granatowe kusicielki b/bb.. 29.05.09, 20:16 Czy jest szansa, że przy każdym pojawieniu się nowych bluzek/rozmiarów/kolorów będzie wysyłany newsletter do zapisanych na niego? Odpowiedz Link
la_parisiene Re: Granatowe kusicielki b/bb.. 31.05.09, 16:00 Tak, jak tylko opanuję działanie newslettera, to tak właśnie będzie- nowe kolory czy rozmiary będą ogłaszane także newsletterem. Granatowe kusicielki b/bb czekają już tylko na wszycie gumki. Kusicielki w innych kolorach b/bb są w sklepie, w poniedziałek dołożę jeśli brakuje. Odpowiedz Link
ciemnogrodzianka Re: www.biubiu.pl 24.05.09, 14:07 Pierwsze zakupy zrobione rozmiar dobralam do dolnej części Widzę że konto się zmieniło od czasu sklepu allegrowego więc będę musiała się przejść do banku zdefiniować nowego odbiorcę Odpowiedz Link
psuj-ka super szybka realizacja zamówienia i dostawa :) 28.05.09, 18:21 Zamawiałam 26, a już dzisiaj odebrałam bluzeczki z poczty :) Odpowiedz Link
beauty-gosiek Re: super szybka realizacja zamówienia i dostawa 28.05.09, 20:23 psuj-ka napisała: > Zamawiałam 26, a już dzisiaj odebrałam bluzeczki z poczty :) 26 robiłaś wpłatę? bo ja też a jeszcze nie mam.. hmm, dotrą na jutro?? nie mogę się doczekać, pisze że wysłane ale po 15-tej w środę.. najgorsze to czekać i na weekend się nie doczekać.. Odpowiedz Link
psuj-ka Re: super szybka realizacja zamówienia i dostawa 28.05.09, 20:39 Tak, 26 wpłaciłam. Nie martw się, ja miałam komunikat o wysłaniu po 15 wczoraj, a dzisiaj przyszły :) Odpowiedz Link
beauty-gosiek Re: super szybka realizacja zamówienia i dostawa 28.05.09, 22:23 psuj-ka napisała: > Tak, 26 wpłaciłam. Nie martw się, ja miałam komunikat o wysłaniu po 15 wczoraj, > a dzisiaj przyszły :) martwić to się nie martwię tylko chciałabym się na weekend wystroić i nie wiem czy się uda :) Odpowiedz Link
la_parisiene Re: super szybka realizacja zamówienia i dostawa 29.05.09, 18:51 Wysyłka jest robione kiedy indziej a komunikaty - po wysyłce, kiedy znajduję czas, żeby zaznaczyć w sklepie, że już jest wysłane- czasami w inny dzień nawet... więc nie ma się co sugerować datą i godziną z komunikatu. Odpowiedz Link
beauty-gosiek Re: super szybka realizacja zamówienia i dostawa 29.05.09, 19:33 la_parisiene napisała: > Wysyłka jest robione kiedy indziej a komunikaty - po wysyłce, kiedy znajduję > czas, żeby zaznaczyć w sklepie, że już jest wysłane- czasami w inny dzień > nawet... więc nie ma się co sugerować datą i godziną z komunikatu. fajnie wiedzieć, dzięki. a bluzeczki dotarły jednak na wczoraj tylko mąż zapomniał z pracy zabrać :) tak że bardzo błyskawiczna realizacja zamówienia! jak dla mnie super! Odpowiedz Link
la_parisiene Re: super szybka realizacja zamówienia i dostawa 31.05.09, 16:06 Staram się jak mogę, przesyłki przygotowuję na bieżąco, czasem coś się zagubi na innej półeczce zostanie, bo ja nie jestem typem księgowej, ale staram się jak mogę :) Odpowiedz Link
rysia_zdzisia Re: www.biubiu.pl 29.05.09, 16:53 Mam pytanie czy jest taka możliwość, by napisać obok (zdjęcia lub w opisie) jaki rozmiar ma na sobie modelka?? Bo przyznam, że oglądam tabelę rozmiarów na wszystkie strony i nie wiem jaki rozmiar wybrać (pisałam wyżej, jestem typową klepsydrą i jeżeli podejść do wyboru rozmiaru jak w instrukcji, to niestety wracam do punktu wyjścia, bo co z tego, że coś pasuje od pasa w górę skoro od pasa w dół muszę brać rozmiar, w którym góra się utopi), więc jeżeli ten rozmiar by był, to myślę że takie uwizualnienie rozmiaru ułatwiłoby zakupy wielu dziewczynom (przede wszystkim tym, które są na granicy 2 rozmiarów). Odpowiedz Link
akna Rozmiary na zdjęciach. 29.05.09, 17:52 Planujemy dodać te informacje. Dla wstępnej wiadomości Ewa- z krótkimi włosami na zdjęciach pozuje w rozmiarze 38-40BB/BBB, 164cm wzrostu Agnieszka -długowłosa ;-) 36/38BB/BBB chyba 170 ;-) Ania - mrrrau 44BB/BBB 164 Odpowiedz Link
nomina Wstążka w Kusicielce 31.05.09, 17:53 Wyjdę teraz na odzieżowego matołka, ale czemu służy ta zwisająca wstążka u dekoltu w Kusicielce? To ma luźno powiewać czy jakoś się wiąże? Odpowiedz Link
psuj-ka Re: Wstążka w Kusicielce 31.05.09, 18:15 Najładniej wygląda, jak się zawiąże na kokardkę :) Odpowiedz Link
marciasek Re: Wstążka w Kusicielce 31.05.09, 20:07 a czy łatwo się tej wstążki w ogóle pozbyć? da się odpruć tak, by nie pozostały ślady/dziurki? Odpowiedz Link
maja_sara Re: Wstążka w Kusicielce 31.05.09, 20:40 Ja odprułam bez problemu. I bez uszczerbku na wyglądzie bluzki. Ona jest jedynie przyszyta na środku, tak więc w sumie niczemu nie służy - nie znajduje się w żadnym "tuneliku", więc nie można za jej pomocą zmniejszyć/zwiększyć głebokości dekoltu. Odpowiedz Link
marciasek Re: Wstążka w Kusicielce 01.06.09, 19:52 dziękuję za info. najwięcej obaw budziła we mnie ta wskozowa dzianina i to, czy odprucie kokardki nie pozostawi w tym miejscu śladu/dziurek.. Ale skoro mówisz, że nie, to ufam i się chyba przyczaję na mój rozmiar ;) Odpowiedz Link
psuj-ka Re: Wstążka w Kusicielce 01.06.09, 19:59 Materiał w kusicielce jest przemiły w dotyku i bardzo fajny w noszeniu :) Odpowiedz Link
vesper_lynd koszule! :) 31.05.09, 20:18 Właśnie sobie przeglądałam Galerię wstecz i znalazłam biubiu-koszulę! Bo jakkolwiek ze swoimi 100cm w biuście nie mam problemu ze zwykłymi bluzkami, to z koszulami jest ciężko. I myślę, że ten problem dotyka większości średniobiuściastych i tych prawdziwie biuściastych. Dlatego z wielką niecierpliwością czekam na koszule, żakiety i pasujące ciuchy, które naprawdę najciężej znaleźć w sklepach. Doceniam oczywiscie pro-biu markę :) jaką jest biubiu, ale byłabym wdzięczna za zainteresowanie prawdziwie problematyczną kwestią ubioru, jaką są GUZICZKI NA BIUŚCIE. Niech będą przeklęte ;) Bo elastycznych, bawełnianych bluzek i tunik mam na kopy. A porządną koszulę jedną (którą i tak w określonych dniach miesiąca muszę wspomagać agrafkami od wewnątrz). Odpowiedz Link
rysia_zdzisia Re: koszule! :) 31.05.09, 22:20 Nie wiem czemu ale skojarzyło mi się z koszulami nocnymi:D Planujecie może koszulki nocne?? Bo ładna koszulka nocna to 1/3 piersi zakrywa, a w tych bawełnianych wygląda się na 20 kg więcej. Nikt nie powiedział, że tylko w dzień trzeba ładnie wyglądać;) Odpowiedz Link
bebe.lapin Re: koszule! :) 01.06.09, 00:40 A wlasciwie to dlaczego nie, bawelniane tez byly by dobre. I gory od pizamki. Cos, jak w bravissimo, tylko nie tak straszliwie drogie ;) Odpowiedz Link
la_parisiene Re: koszule! :) 01.06.09, 16:54 Ehhhh, myślicie, ze ja bym nie chciała piżamek fajnych szyć? na razie to skupiam się, na tym, żeby nadgonić zaległości letnie, potem koszule, żakiety.... Odpowiedz Link
sybilla777 koszule nocne i piżamki to rewelacyjny pomysł 18.06.09, 10:05 Tylko będzie trzeba Kingę skolonować:)) Odpowiedz Link
kasiadj07 Re: kiedy większe rozmiary? 01.06.09, 12:59 Czy będą większe rozmiary w najbliższym czasie? Chciałabym sobie sprawić na lato jakieś śliczne bluzeczki a tu nic:( Czekam więc wytrwale na 46-48 BB/BBB. Mam maczek i tunikę granatową w rozmiarze 46, ale tunika, przez to, że jest uszyta ze sprężystej dzianiny, jednak jest zbyt dopasowana w pasie, choć i tak ją noszę, a co:) Tego typu bluzeczki wolałabym jednak 48. Odpowiedz Link
sylwia-osama Re: kiedy większe rozmiary? 01.06.09, 19:01 To dobra wiadomość i dla mnie, mam nadzieję na jakiś biubiu ciuszek :) Odpowiedz Link
akj77 Kiedy będą nowe rzeczy? 10.06.09, 16:29 Są jakieś przybliżone daty pojawienia się w sklepie tego, co teraz jest w zapowiedziach? Sukienki to wiem z wątku obok, że jedna z nich dopiero się kroi, a druga jest w fazie projektowania - ok :) A co z zapowiadaną już jakiś czas temu bluzeczką Adriatyk? Czy to kwestia paru dni, czy paru tygodni? Jestem gotowa zaryzykować 44, z braku większych rozmiarów. Odpowiedz Link
ewik-mysza już za chwileczkę już za momencik... 10.06.09, 21:42 powinna to być kwestia początku następnego tygodnia :) Odpowiedz Link
aniazawieja www.biubiu.pl - zostanę fanką 01.06.09, 14:57 Dziewczyny, jeśli istnieje już fan club BiuBiu to możecie mnie oficjalnie dopisać. Realizacja szybka i bezproblemowa. Wprawdzie podniecona perspektywą posiadania kusicielek zapomniałam wpisać kod promocyjny w odpowiednie pole, ale rabat i tak został uwzględniony. Maile - po złożeniu zamówienia, po wpłynięciu pieniędzy i potwierdzające, że towar wysłano. Krótka ocena sklepu - profesjonalizm w każdym calu. Aż się chce pieniądze wydawać...Ehhh Odpowiedz Link
beauty-gosiek Re: www.biubiu.pl - zostanę fanką 01.06.09, 15:26 aniazawieja napisała: > Dziewczyny, jeśli istnieje już fan club BiuBiu to możecie mnie oficjalnie dopis > ać. > Realizacja szybka i bezproblemowa. > Wprawdzie podniecona perspektywą posiadania kusicielek zapomniałam wpisać kod p > romocyjny w odpowiednie pole, ale rabat i tak został uwzględniony. > Maile - po złożeniu zamówienia, po wpłynięciu pieniędzy i potwierdzające, że to > war wysłano. > > Krótka ocena sklepu - profesjonalizm w każdym calu. > Aż się chce pieniądze wydawać...Ehhh jaki kod i rabat?? Odpowiedz Link
aniazawieja kod 01.06.09, 15:38 był taki powitalny: welcome na 5%, ale z tego co mi wiadomo, był aktywny tylko do końca maja. Info przychodziło e-mailem przy rejestracji. Odpowiedz Link
akj77 Re: kod 01.06.09, 18:53 psuj-ka napisała: > kod się dostawało przy subskrypcji do newslettera :) się zasubskrybowało newslettera, ale się nie dostało kodu :-( a co do piżamek, to uważam, że Kartagina... eee, piżamki... to na samym końcu. Odpowiedz Link
mam_to_w_nosie Re: www.biubiu.pl 12.06.09, 15:12 Zrobiłam zamówienie, wszystko w miarę sprawnie (poza jednym małym szczególikiem, ale o tym za chwilę). Przelew zrobiłam w środę w nocy (inny bank, więc zaksięgowanie musiało potrwać), w piątek dostałam maila, że towar wysłany, we wtorek odebrałam na poczcie (listonosz zostawił awizo w poniedziałek). Fajny kontakt, szybkie odpowiedzi na maile, ogólnie super. Jedyny minus to pomyłka w rozmiarach, aczkolwiek przypadkiem wyszło dobrze. Zamawiałam bluzeczki w rozmiarze 38B/BB, hiszpanka super, a kocio-kocio przyszła 36B/BB no i dzięki temu nie muszę wymieniać, bo jest ciut większa i 38 byłaby za duża. To już sama nie wiem czy krytykować za pomyłkę czy się cieszyć ;)) Generalnie super, trzymam kciuki za dalszy rozwój sklepu! Odpowiedz Link
dorotaifilip Re: www.biubiu.pl 12.06.09, 18:21 9 czerwca polecenie zapłaty, a 12 już u mnie były bluzeczki, przy czym miały do pokonania całą Polskę: ze Śląska na Pomorze! U mnie tez była drobna pomyłka wymiarowa - kocikocio z szarfa dostałam 46bb/bbb zamiast 46b/bb. Leży super dobrze, to nie narzekam. Też zamówiłam newsletter i nie dostałam kodu rabatowego :( Ogólnie jestem zadowolona. dorota Odpowiedz Link
mam_to_w_nosie Re: www.biubiu.pl 12.06.09, 20:42 Jeśli to z tej samej partii, to prawdopodobnie to nie pomyłka tylko źle wszyte wszywki, miałam tak samo z kusicielką 38 B/BB, też przyszła 38 BB/BBB, ale Kinga wyjaśniła, ze wszywki są źle wszyte. Mnie wprawdzie kusicielka i tak coś nie leży i nie wiem czy jej nie zwrócę, ale rozmiar jest dobry mimo złej metki :) Odpowiedz Link
madzioreck Re: www.biubiu.pl 12.06.09, 18:39 Mam upolowane na zlocie 4 sztuki: hiszpanka 46 b/bb (powinnam wziąć 44 bb/bbb, ale już nie było, a ja się tak napaliłam, ze muszę mieć, że nie było innej opcji, tylko brać :D) maczek - j.w. kusicielka czerwona z długim rękawem r.44 i taka czarna tuniczka z marszczeniami na wysokości talii, tez 44. Jestem zachwycona, robię w nich furorę :) Odpowiedz Link
dorotaifilip reklamacja 13.06.09, 19:56 Powiedzcie mi, czy zwracając (z reklamacją) bluzkę płacicie za wysyłkę i biubiu tego nie zwraca, po uznaniu zasadności reklamacji? Czy zwraca? Jak to jest? Bo na stronie sklepu nie znalazłam info o tym. dorota Odpowiedz Link
ewik-mysza Re: reklamacja 14.06.09, 10:38 biubiu wysyła na wymianę na własny koszt nowa rzecz lub zwraca za dany egzemplarz Odpowiedz Link
dorotaifilip Re: reklamacja 14.06.09, 15:19 Dziękuje. Ale nie zwraca za przesyłkę wadliwej bluzeczki do niej, prawda? dorota Odpowiedz Link
olusimama Piątka :-) 16.06.09, 09:18 dotychczas zamawiałam biubiu-ciuhcy metodą nękania Kingi na GG, teraz pierwszy raz zrobiłam to po bożemu, za posrednictwem strony. No to napiszę wrażenia. 1. strona jest ładna i przejrzysta, łatwo się po niej poruszać a różne ujęcia na zdjęciach pozwalają obejrzec ciuchy porządnie. 2. rejestracja i zamówienie szybkie, łatwe i przyjemne 3. realizacja? błyskawiczna, w czwartek wyklikałam i zrobiłam przelew, w iatek wysłano, w poniedziałek dostała, dzisiaj przyszłam do pracy w kusicielce ;-) 4. po drodze dumałam nad rozmiarami i nękałam Kingę na GG, jak zawsze pomogła i życzliwie doradziła. wóżę tej firmie wielką przyszłość, z takim podejściem, z takim profesjonalizmem i otwartością - to będzie kiedyś wielka sieć sklepów. Biubissimo ;-) a turkusowa kusicielka jest PRZEŚLICZNA Odpowiedz Link
marciasek Re: Piątka :-) 16.06.09, 20:07 mi też w piątek wysłano i nic jeszcze nie dostałam i siedzę jak na szpilkach i nie mogę się doczekać, wrrrrr :/ Odpowiedz Link
marciasek no i nie ma paczki :/ 17.06.09, 19:13 a już środa. a mnie ciekawość i niecierpliwość zżerają :( Odpowiedz Link
ankakaszanka mrrrau... 16.06.09, 16:50 no już się nie mogę doczekać na mrrrau amarantowe... miało być od 15 czerwca, a ciągle nie ma :( a ja tu się czaję przy komputerze :) i sprawdzam czy może już... :D Odpowiedz Link
ida14 Re: mrrrau... 16.06.09, 17:10 tez chce amarantowe, ale i tak czaje sie zeby zamówic razem z sukienkami więc na razie mnie brak nie dobija. Odpowiedz Link
yasmeen Re: mrrrau... 16.06.09, 19:57 ez sie czailam... ale zniklo z zapowiedzi... :( nie wiem co myslec. Odpowiedz Link
ewik-mysza Re: mrrrau... 16.06.09, 20:00 tylko spokojnie... bez nerwów.. będzie dobrze... świat się nie zawali :) a poważnie: to produkty są w trakcie "wrzucania" na sklep... jeszcze troszkę cierpliwości... :) Odpowiedz Link
ankakaszanka Re: mrrrau... 16.06.09, 20:07 świat bez mrrrau... ja sobie tego nie wyobrażam :P ;) Odpowiedz Link