doris.sol Moonflower Freya 14.06.10, 11:30 Slyszalam ze majtki freyowskich bikini wypadaja dosc duze.Czy na 91 cm.w biodrach moznaby bylo wziasc S?Czy moze raczej juz M? Odpowiedz Link
nientepaura Re: Moonflower Freya 14.06.10, 15:10 są spore, to fakt, ale na 91 w biodrach na bank s, o ile nie xs Odpowiedz Link
nientepaura vodkatini brief 14.06.10, 15:12 czy na 93 te briefy xs mają szansę być ok, s niestety nie ma, a szorty wyczytałam, że sporawe, s na ok 100 w biodrach, to się boję, że zwyczajnie spadną;) Odpowiedz Link
kasienka.body Re: vodkatini brief 14.06.10, 16:54 wydaje mi się, że zarówno figi xs jak i szorty S powinny pasować. Nawet nie wiem czy Ska nie będzie lepsza. Spać raczej nie spadną. Ja mam w biodrach ok 105 i mam Mkę, ale Lka też jest dobra, nie spada. Odpowiedz Link
nientepaura Re: vodkatini brief 28.06.10, 16:17 no i mam;)już komplet - supernova 65f i briefy S ;)) rewelacja - lato czas zacząć;))) Odpowiedz Link
ailes Re: Moonflower Freya 14.06.10, 17:59 ja mam szorty XS Zodiac na 92cm i myślę że większe by mi spadały Odpowiedz Link
sybilla777 LILY FULL BIKINI TOP Brand: FULFILLED 14.06.10, 15:25 Czy ktoś ma ten strój? Jest na wyprzedaży na brastopie i bardzo mi się podoba wizualnie, ale marka nic mi nie mówi. Poza tym jestem ciekawa jak krój się sprawdza na większych biustach oraz jak wychodzą miseczki rozmiarowo. Odpowiedz Link
sybilla777 Re: LILY FULL BIKINI TOP Brand: FULFILLED - link 14.06.10, 16:43 Chodzi o ten strój: www.brastop.com/SetDetails.aspx?setId=2497&Product=Full-Filled_Lily_Full_Bikini_Top_Black/Floral Odpowiedz Link
korlat panache geneva 17.06.10, 13:19 Witam, Chcialam sie zapytac czy ktoras z Was ma moze ten stroj i czy polecacie :) Mam stara freye vodkatini ale schudlam ostatnio i zrobila sie duzo za duza... Mam arize 32H i harmony 30HH i zastanawiam sie nad rozmiarem tej genevy. Jak celowac? Dziekuje z gory :) Odpowiedz Link
apall szukam niby spodniczki do kostiumu 19.06.10, 00:59 pomozcie.kupiłam panache riviera swimsuit i wyglada super,ale mam mały problem.otoz ten kostium jest bardzo zabudowany z tyłu,a ja nie mam bioder i tyłka(płaska jestem z tyłu wprost mowiac)natomiast z przodu 34ff.no i wtym kostiumie to sie rzuca w oczy.musze sobie dokupic jakies cudenko zeby ten płaski tyłek zasłonic.moze jakas tycia spodniczka czy cos takiego.nie wiem tylko skad to wziac. Odpowiedz Link
victoria08 Re: szukam niby spodniczki do kostiumu 19.06.10, 01:12 Może chusta taka jak w kostiumach Ewy michalak? ma czarne i czerwone do kupienia osobno: www.ewa-michalak.pl/cat-pol-1214553887-Kostiumy-kapielowe-Doly.html Odpowiedz Link
keszurka Re: STROJE KĄPIELOWE dla biuścistaych - 3 19.06.10, 15:33 Bardzo chętnię kupię od kogoś używany strój kapielowy, dwuczęściowy w rozmiarze 65G. W rozsądnej cenie. PS. Zaszłam w ciążę i w swój się nie mieszczę a na jeden sezon żal wydawać trzy stówy;) Ma ktoś coś do zaoferowania?? Odpowiedz Link
apall panache genewa czy sorrento? 19.06.10, 19:24 Poradzcie.Kupiłam juz kostium jednoczesciowy(panache riviera)i teraz czas na bikini.Nie wiem tylko ktory plunge jest fajniejszy(tzn.lepiej trzyma przede wszystkim)-sorrento czy genewa.A moze nie ma roznicy.Mam 34ff i grawitacja mocno sie daje we znaki.Jestem plungowa,ale sama nie wiem w co celowac. Odpowiedz Link
sybilla777 Re: panache genewa czy sorrento? 22.06.10, 10:59 Jeśli chodzi o panache genewa to mierzyłam wersję czarną w rozmiarze 65H i naprawdę ładnie zbiera i kształtuje biust, niestety jest b.rozciągliwa i była za luźna w obwodzie. Z sorrento nie miałam do czynienia. Odpowiedz Link
nientepaura kalyani bikini red/white 22.06.10, 11:57 jak wychodzi rozmiar w tym modelu www.brastop.com/SetDetails.aspx?setId=1687 ?potrzebuję kostiumu, znalazłam ten model w dość okazyjnej cenie;) ktoraś mierzyła nabiustnie i coś napisze?na brastopie piszą, że małomiseczkowy-prawda to?? dzięki wielkie i obiecuję, że jak tylko dorwę kostiumisko, przestanę Was już nękać... Odpowiedz Link
pernille1 pytanie do sybilla777 01.07.10, 00:44 Czy moglabys dac mi znac na jakie wymiary mierzylas to 65h??? Czyli obwod dosc szeroki w tej genewie, a co z miskami - duze czy male ? wiesz moze czy majtki sa duze czy male? Z gory bardzo dziekuje za odp! Odpowiedz Link
sybilla777 Re: pytanie do sybilla777 10.07.10, 15:20 Sorrki, że odpowiadam dopiero teraz, ale ostatnio mało wchodziłam na lobby. Moje wymiary to 67/70 pod biustem na jakieś 100/101 cm w biuście. Niestety Panache Genewa 65H był całkowicie za luźny pod biustem, ale że potrzebowałam na szybko stroju to zaryzykowałam kupiłam i zwęziłam. Efekt jest niezły tzn. nie podjeżdża stanik a obwód trzyma, ale robi się taki mały dziubek przy ramiączkach przy obwodzie, bo przez zwężenie są przesunięte bliżej pleców, ale mi to nie przeszkadza. Co do dołu to nie kupowałam, bo nie wiedziałam jak wyjdzie z tymi przeróbkami i czy stanik nie pójdzie do kosza, a mam jeszcze z zamierzchłej epoki figi czarne triumpha, więc je akurat wykorzystałam. Ale to nie koniec moich poszukiwań stroju, wyjeżdżam w drugiej połowie sierpnia i chcę sobie kupić strój na mnie, bez przeróbek i w którym czułabym się naprawdę dobrze. Będę testować Freyę, szkoda, że nic nie ma w rozmiarze 65H i jestem zmuszona sięgać po okolice 70G... Odpowiedz Link
silv_via Panache geneva 17.08.10, 22:13 Witam :) Kupiłam Monroe Bikini dół w rozmiarze 36 (10) i jest na mnie za duże o jeden rozmiar. Zastanawiam się czy w przypadku Genevy jest podobnie... Brać mniejsze czyli 34 (8) czy te 36? Odpowiedz Link
moniach_1 Dwuczęściowy kostium ok. 85H - gdzie w Warszawie? 26.06.10, 16:52 Siostra mojego chłopaka ma duży problem ze znalezieniem kostiumu. Sama mówi, że nosi 85H, ale nie jest zbyt dobrze zbrafittowana, obstawiam, że może bardziej potrzebować 80 z większą miską. Pytanie brzmi: który sklep w Warszawie jej polecić? Z internetowych widziałam cokolwiek tylko w LiParie, ale go nie lubię i nie chcę go nikomu polecać. Najbardziej liczyłabym tu na odpowiedź którejś z właścicielek sklepów, bo nie chcę wysłać dziewczyny i potem dowiedzieć się, że nic nie było... Dzięki za wszelką pomoc :) Odpowiedz Link
sybilla777 Czy można zwęzić stanik od stroju kąpielowego? 29.06.10, 11:19 Mam problem z kupieniem stroju w rozmiarze 65H. Panache Genewa i Pebbles w tym rozmiarze są na mnie zdecydowanie za luźne w obowodzie mimo, iż świetnie się układają, natomiast Freye dostępne w Polsce są do rozmiaru 65GG, który jest na mnie za mały. Stąd moje pytanie, czy można zwęzić obwód w staniku Panache i nie utraci on na swej konstrukcji, czy nie posunie to jeszcze fiszbin na plecy? Może ktoś ma jakieś doświadczenie w tym zakresie? Odpowiedz Link
wodadobra Re: Panache BOHEMIA góra bikini 29.06.10, 17:20 Czy któraś z was ma doświadczenie z tym kostiumem? Jak z rozciągliwością i wielkością miski. Mam na niego chrapkę jako uzupełnienie do tankini. A może podsuniecie jakieś zdjęcia stroju na żywo a nie katalogowe. pzdr wakacyjnie! :-) Odpowiedz Link
m.arta.m kostium jak Freya Retro lub Masquerade Tiffany 02.07.10, 15:23 Jestem zachwycona tymi modelami i zadowolona z wyglądu mojego biustu w nich. Kojarzycie jakieś kostiumy, które byłyby ich odpowiednikami..? Odpowiedz Link
m.arta.m Jakość Freyowych kostiumów- jak spostrzeżenia? 03.07.10, 17:36 Mam Freyę Vodkatini Triangle, używałam bodajże przez 2 sezony, teraz chciałam przymierzyć, czy po schudnięciu jest jeszcze szansa, że przechodzę w nim jeszcze te wakacje i chyba stało się z nim coś złego :/ Materiał wierzchni- ten widoczny- jest moooocno rozciągnięty, nie przylega do tego wewnętrznego materiału miseczek, tylko swobodnie wręcz zwisa. Do tego biały materiał tak jakby...sparciał (to chyba to określenie). Po dotknięciu na palcach zostaje takie nieprzyjemne tępe uczucie, jakby lycra z niego wychodziła. Pamiętam, że kilka lat temu coś podobnego stało się z innym kostiumem- śmierdział gumą i wylatywały z niego takie gumowe śmieci. Zdarzyło Wam się coś takiego z Freyą? Odpowiedz Link
beakarp Re: Jakość Freyowych kostiumów- jak spostrzeżenia 26.08.10, 10:00 w moim kolory mocno wyblakły Odpowiedz Link
black_halo 38E czy 38F 09.07.10, 21:15 Chodzi mi o ten: cgi.ebay.co.uk/Panache-SW0405-Swimwear-Seychelles-Swimsuit-Blue-Multi-/180525058160? cmd=ViewItem&pt=Women_s_Clothing&var=&hash=item6fc2732789#ht_966wt_91 1 Normalnie nosze 34G albo 36FF ale mam kawxalek duzej dupy, 116 w biodrach wiec w te rozmiary sie nie zmieszcze. Mam gorset Hestia 38F i miski sa ciut za duze. A jesli chodzi o tankini - to w jaki rozmiar majtek celowac? Odpowiedz Link
viv78 Re: 38E czy 38F 22.07.10, 14:15 Ojej! A czemu Ty chcesz kupować takie wielkie!!! W zeszłym roku kupiłam sobie jesienią Sorrento jednoczęściowy w rozmiarze 36G. Miałam wtedy w biodrach chyba ok. 108cm? Nie wiem dokładnie bo nie mam przy sobie notesika z pomiarami, a teraz wymiary mam inne. Spokojnie do tego Sorrento weszłaby jeszcze większa pupa. A jeśli chodzi o miski w Sorrento to ja kupiłam go świadomie z konkretnie za dużymi miskami (w pracy dostałam łaskawie urlop i nadarzyła się okazja wyjazdu na Słowację-to był koniec września i tylko taki rozmiar był dostępny w 24h) i nie było źle - fiszbiny były ciut za długie ale nadmiar materiału z tej podszewki wewnętrznej trzymającej biust można było tak rozłożyć, że nic nie podpadało. Powiem tak - materiał tego stroju z boku sie ciut marszczył. Myślałam, że to dlatego, że jest w biodrach za ciasny, ale po dokładnym zbadaniu sprawy okazało się, że lepiej by leżał gdybym miała nawet szersze biodra ale dłuższy tułów. A kurduplem aż takim nie jestem (167cm). Odpowiedz Link
viv78 Re: 38E czy 38F 22.07.10, 22:26 Ech... teraz dopiero spojrzałam na datę... Black_halo już pewnie dawno kupiła sobie strój, może już nawet była w nim na jakiś wczasach... :D Odpowiedz Link
lenuuusia Sorrento plunge - jaki rozmiar...? 12.07.10, 20:26 czy ma któraś z Was doświadczenia z panache sorrento 70ff? czy mam szansę zmieścić się w 70FF przy wymiarach ok 71/98? dla porównania powiem że vodkatini triangle mam 70F i wielkie buły:P a effuniaki noszę z 70g/70gg. czy figi sorrento są niskie? jaki rozmiar celować na 100 w biodrach zeby nie wpijały się w tłuszczyk?:) chciałabym aby miały w obwodzie ok 40 bez rozciągania wtedy powinny być ok:) z góry dziękuję za pomoc:) Odpowiedz Link
sabrinaaa sprzedam tankini Panache st ives 32E/70E 20.07.10, 18:46 Tankini (nowe z kompletem metek) wystawiłam na allegro, podaje link: allegro.pl/item1155494504_okazja_tankini_panache_st_ives_70e_32e.html posiadam również kostium Freya model Kirsten w rozmiarze 65D: allegro.pl/item1146507713_freya_kirsten_okazja.html Odpowiedz Link
zireael00 Re: Rozmiar Zoggsa Bondi/Sports Tankini Panache? 03.08.10, 18:24 Chodzi o te: www.brastop.com/SetDetails.aspx?setId=2348 www.brastop.com/SetDetails.aspx?setId=2499 Czy mogę wziąć 34E na 79/100? Wiem, że kostiumów nie trzeba mocno zaniżać, ale trochę się boję czy taki gumkowy obwód na pewno mocno trzyma. Odpowiedz Link
mlodaaaa90 PRZYJMĘ 65H kostium! 07.08.10, 21:52 Dziewczyny!! Może któraś ma na zbyciu i odda kostium kapielowy dwuczęsciowy 65H Jest lato, moje miasto to wiocha i funduszy zbytnio brak a panie w sklepach traktują mnie jak wybryk natury:( gg;3753571 @ - mlodaaaa1990@gmail.com Odpowiedz Link
pernille1 FREYA VODKATINI szorty a wyciete majtki porow.rozm 11.08.10, 15:10 Czy wiecie jak szorty z tego modelu wygladaja rozmiarowo w porownaniu do wycietej wersji majtek?? Jestem w posiadaniu wycietej wesji majtek FREYA VODKATINI w rozmiarze S i sa one jak dla mnie zbyt wyciete i troche odciskaja mi sie na biodrach. Dlatego nie wiem czy z szortow zamowic S czy M??? Mam okolo 94-96 cm w biodrach i z tego co wyczytalam na lobby to S powinna byc dobra, ale dzis przyszla no i sie troche odciska no i jak dla mnie ten model jest zbyt wyciety. Dajcie znac jaki rozmiar zamowic z szortow S czy M?? Ja sie sklaniam do M, ale czytalam ze czasem szorty sa wieksze rozmiarowo w porownianiu do fig??? Prosze poradzcie! Odpowiedz Link
martulka_s Re: FREYA VODKATINI szorty a wyciete majtki porow 11.08.10, 19:17 a jaka wersja kolorystyczna? Odpowiedz Link
pernille1 COCOA BAY czekolada z łososiowym 11.08.10, 20:02 COCOA BAY czekolada z łososiowym.Bede wdzieczna za pomoc! :) Odpowiedz Link
martulka_s Re: COCOA BAY czekolada z łososiowym 12.08.10, 11:27 Ja mam inną ale brałabym S bo mi Mka spada z tyłka przy 93 cm. Ale może jakaś właścicielka tej wersji kolorystycznej się odezwie, nie wiem czy wypada tak samo jak moja. Odpowiedz Link
pernille1 wie ktos cos M w czekoladowym kolorze? 13.08.10, 00:48 Dzieki Martulka! Problem w tym ze figi w rozmiarze S sa troche za male... i dlatego mam watpliosci czy szorty brac S czy M? Ktos wie jak wygladaja te szoty Freya Vodkatini w kolorze czekolada+łososiowy??? Odpowiedz Link
martulka_s Re: wie ktos cos M w czekoladowym kolorze? 13.08.10, 11:12 W kolorze cafe latte była różnica w rozmiarach, szorty wypadały większe. Prawdopodobnie w cocoa bay też tak jest ale nie jestem tego pewna w 100 procentach. Odpowiedz Link
k_linka jednoczesciowa freya eclipse 12.08.10, 23:29 Bardzo prosze uzytkowniczki o opinie - staniki nosze 32ff - czy jednoczesciowy stroj w tym rozmiarze miesci nie najszczuplejszy brzuch? Ebras przecenil ten kostium, a nie mam nic przyzwoitego, co nadaloby sie i na basen, i - jesli kiedys sie wybiore - nad morze. Odpowiedz Link
vesper_lynd Shock Absorber - tankini i szorty Ocean Splash 09.09.10, 18:20 Tankini i szorty na basen, krój sportowy. Link: www.brastop.com/SetDetails.aspx?setId=2632&Product=Shock_Absorber_Sports_Tankini_Ocean_Splash Pierwsza moja styczność z Shock Absorberem - jestem zaskoczona na plus :) Piersi jak granit, nie drgną ni na milimetr, a w dodatku wyglądają całkiem kusząco - stulonę "w kreskę", nieco spłaczone, ale krągłe. Kupiłam 32F na noszone w standardzie 30G, szorty 12. Obwód naprawdę bardzo ścisły, aż ciężko mi się takie tankini zakłada, a co dopiero mówić o zapięciu (pomoc niezbędna). Całość estetyczna (dwa rodzaje lycry: matowa i błyszcząca w miejscach pionowych szwów), wyszczupla optycznie (znów: pionowe szwy), bardzo dobra jakościowo. Naprawdę mocno ścisła, przez co wyglądam nieco jak baleron ;) w miejscu gdzie mam zapięty obwód, ale za to czuję się bardzo opływowo ;) i stabilnie. Szczerze polecam, o wiele wygodniejszy wybor niż kostium jednoczęściowy! Odpowiedz Link
aankaa PANACHE Pebbles 10.09.10, 14:28 akurat te szorty mam ale pytanie z tych ogólnych - czy któraś z Pań zmniejszała dół od kostiumu ? czy zwykła krawcowa dysponująca overlock'iem poradzi sobie ? Odpowiedz Link
aankaa Re: PANACHE Pebbles 16.09.10, 20:27 dowartościowałam się :)) konfekcja 42 (14) a szorty 10 okazały się "przyjemnie luźnymi" no, firma nie popisała się z rozmiarem... Odpowiedz Link
gochalip Re: PANACHE Pebbles 27.04.11, 19:18 mam dokładnie to samo. Kupiłam okazyjnie górę od vodkatini khaki i do tego dół na ebayu w rozmiarze XL. Ale nie przewidziałam, że to "normalne" XL, a nie "polskie". I niestety sporo za duże. Niestety moja krawcowa nie podjęła się zmniejszenia, bo nie tylko chodzi o zmniejszenie w biodrach, ale i w kroku. Więc chyba pójdą na Allegro. Odpowiedz Link
aankaa pomysłowy Dobromir ;) 12.11.10, 20:17 ponieważ panache monroe zaoferowało jedynie kuse majteczki długo szukałam dołu, który by pasował do zakupionego - w promocji, po sezonie, na przyszły rok :D - tankini. No i, przy okazji polowania na okazje, kupiłam dół od panache geneve classic pant. Co prawda szorty bardziej wpadają w kolor malinowy niż w czerwień lamówki góry ale "odległość jednego koloru od drugiego" jest na tyle duża, że drobna różnica w odcieniu nie rzuca się aż tak w oczy fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2506132,2,1,DSCF2323.html Odpowiedz Link
aankaa Re: pomysłowy Dobromir ;) 12.11.10, 20:59 szorty, w których nie strach wskoczyć do wody (żeby nie popłynęły w siną dal) to 8 (ok 96 w biodrach !! ) Odpowiedz Link
arwena-g Panache Geneva tankini 19.01.11, 08:47 Panache Swim Geneva, rozmiar 75E, kolor koralowy, tankini Długo polowałam na tankini, wreszcie się udało, myślę , ze na razie, dopóki nie znajdę nic lepszego – to nie jest źle. Miękki, miły, ale dość cienki materiał ( sporo cieńszy niż np. w Sorrento), piękny kolor (bardzo lubię czerwienie). Wszyty stanik na fiszbinach, zapięcie stanikowe 3x2. Materiał w miseczkach od spodu też bardzo cienki. Ramiączka regulowane w całości. Obwód jak dla mnie dość luźny – stabilnie mi na środkowej haftce ( a jest wieczór, kiedy to robię się mało ściśliwa), z dość ścisłej siatki, miseczki standardowe, fiszbiny akurat nie za szerokie ( ale jakie mają być w takim rozmiarze?;) Całość niezbyt długa, mam 167 cm wzrostu, więc nie jestem specjalnie wysoka. Podsumowując - nawet mi się podoba. Z Panache noszę 70FF, z Frei i Fantasie zwykle 70F. Odpowiedz Link
szymianka21 Krisline Elit 21.01.11, 10:59 Śliczny i wygodny kostium dla kobiet z dużym biustem:) Elegancko podtrzymuje piersi nadając im ładny kształt ( polecam oczywiście wersję soft). Do tego w przyjemnej kolorystyce :)! Odpowiedz Link
myff Balkonetka panache sorrento 70H 07.04.11, 13:27 Nie mogłam nigdzie znaleźć informacji o tym staniku, a po zeszłorocznym zakupie plunga z tego modelu mam ogromny sentyment do niego...i kupiłam(w plunga już nie wejdę, dziwne, bo to rozmiar 70G). O zgrozo...70H okazuje się być mniejsze niż 65G (freya arabella) czy ten model tak, że jest mały, czy mnie się przytrafił jakiś wybitnie skurczony? Leży dobrze...to znaczy nie leży dobrze, bo mostek odstaje- ale mnie często odstaje i to nie jest kwestia za małości tylko konstrukcji mojej osoby i stanika:D- i piersi mi bułkują, nawet ta mniejsza, ale nie wygląda to tragicznie. Czy odsprzedać go dalej i szukać jeszcze większej miski, ale to chyba by było 70HH a nawet 70J, czy darować sobie ten model bo widać nie dla mnie? Dla ścisłości moje wymiary to 102-3 na 75 noszę 70G, ale chyba przestanę, bo nawet w dużomiskowej Cleo Brook (czerwonej) się nie mieszczę. Tragedia;/ Odpowiedz Link
akubaga Panache PEBBLES Tankini (36G) + Szorty (14) 08.04.11, 21:35 Panache Swimwear PEBBLES - Tankini (SW0393) w rozmiarze 36G + Szorty (SW0394) w rozmiarze 14 (EU 40). Komplet upolowany na wyprzedaży kolekcji w sklepie internetowym www.magic-bra.pl za dobrą cenę (109 zł + 49 zł). Długo szukałam tankini, bo w moim rozmiarze modele z obniżoną ceną rozchodzą się szybko, a nie chciałam na górę stroju wydawać 200 zł, więc zbyt długo się nie zastanawiałam nad zakupem. Tankini roz. 36G na moje wymiary 82/112 w sam raz, mimo, że bieliznę noszę 34H. Obwód w moim odczuciu wystarczająco ścisły, na razie nosiłam po domu zapięte na pierwsze haftki, więc wdaje mi się, że będzie ok, doszłam nawet do wniosku, że w rozmiar 34 byłby zbyt obcisły (trochę tłuszczyku mam tu i ówdzie ;) ). Materiał fajny - dość gruby, piękna kolorystyka. Co mnie pozytywnie zaskoczyło, to długość tankini - mam 161 cm, a sięga mi do bioder, więc nie mam obaw, że brzuszek przypadkowo wyskoczy spod materiału. Szorty w rozmiarze 40 oczywiście za duże (na 104 w biodrach), ale tego się spodziewałam. Wzięłam je, bo nie było mniejszych, a trzeba było kupić komplet (dół łatwiej dokupić). Przejdę się do krawcowej i zapytam czy da radę zwęzić. Reasumując - tankini naprawdę ładne, fajnie leży i jest porządnie uszyte. Na zbliżające się lato jestem pod względem stroju na plażę gotowa :) Odpowiedz Link
akubaga już wypróbowane 07.06.11, 19:01 już wypróbowane kilka razy na basenie - wrażenia bardzo pozytywne :) szortów nie zwęziłam (nie miałam czasu, więc chętnie odsprzedam), a jako dół dobrałam czarne figi kąpielowe i jest super Odpowiedz Link
joan-nako Kostium Loren turkusowy 09.04.11, 12:28 Zakupiłam kilka dni temu na bravissimo tankini i majtki 12, niestety okazało sie ze majtki wypadają na wieksze, wiec 12 była za duża, tzn "trzymała się" ale czułam luzy, wiec po wejściu do wody mogłam wrócić już bez. Odesłałam, bo stwierdziłam ze kupię w Polsce, przesyłka taniej wyjdzie. I tutaj klops. We wszystkich sklepach jakie znalazłam nie ma mozliwości zakupu samego dołu... Jeżeli ktoś gdzieś znajdzie, to proszę o namiary. Jeżeli chodzi o taniki, to mi sie podoba, ale jest to moje pierwsze, i jeszcze nie używane, wiec nie mogę wystawić jednoznacznej oceny. Na pewno jest na mnie za długie, ale ja jestem mała. Odpowiedz Link
azymut17 Re: Kostium Loren turkusowy 09.04.11, 17:41 U nas w Peachfield będzie można kupić sam dół - jeszcze go nie mamy, Loren przyjdzie po 22 kwietnia. Odpowiedz Link
joan-nako Re: Kostium Loren turkusowy 10.04.11, 20:06 Dziękuję bardzo za odpowiedź, już znalazłam i zamówiłam- drożej niż gdzie indziej, ale bałam sie ze nigdzie nie bedzie samego dołu. Odpowiedz Link
beakarp Re: Kostium Loren turkusowy 28.04.11, 17:10 Mam to tankini w rozmiarze 70F. Mierzyłam tez 70FF, ale jakoś tak biust rozstawiało na boki, natomiast to F ma minimalnie przymałą miseczkę. Wzór i kolorystyka obłędne! Majtki kwieciste w rozm 10 ogromniaste, zamówiłam ten drugi model tez 10 w Bravissimo, zobaczymy czy nie będą spadać;) Sorrento mam biodrówki 10, i są w sam raz. Czy te od Loren są jakieś ogólnie większe???Ktoś widział, i coś wie na temat? fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2703974,2,1,panache-loren-tankini.html Na fotce mam Loren z szortami PourMoi Odpowiedz Link
fitbra STROJE KĄPIELOWE dla biuścistych - W POZNANIU 11.04.11, 21:25 Biuściaste Panie w tym roku mają duży wybór strojów w Intimo w CH Piotr i Paweł Dąbrowskiego/Tatrzańska. Jest Sunflair, Opera, Seafolly i większość na duże biusty. Kolekcje są naprawdę ładne! Odpowiedz Link
beata-1978 Freya Cabaret 18.04.11, 13:43 Czy ktokolwiek może coś powiedzieć na temat tego stroju? Zwłaszcza tankini, choć opinia o plunku też będzie cenna. Poszukuję czegoś dla siebie, odkąd Effuniak napisała, że nie będzie u niej tankini i nic mi nie pasuje :/ Ten przynajmniej wizualnie mi odpowiada, nie wiem jak z dopasowaniem. Odpowiedz Link
nientepaura Panache Sorrento Triangle a Geneva 07.05.11, 09:45 pytanie apropos zeszłorocznego modelu;)jak się mają miseczki w Genevie halternecku do Panache Sorrento Triangle?Czy kolor ma znaczenie?Mierzyłam genevę coral 65ff - za duże miski, w końcu kupiłam freyę supernovę 30f black/gold. Teraz znalazłam w miarę okazyjnie Sorrento Triangle 30ff - no i nie wiem, czy nie będzie za duży;)pomocy;) Odpowiedz Link
nientepaura Re: Panache Sorrento Triangle a Geneva 08.05.11, 10:51 odpowiadam sama sobie, ale może komuś też się przyda;) miałam możliwość zmierzenia tegoż sorrento w rzeczonym rozmiarze;) i tak - rozmiarowo ok;), czyli miski mniejsze, takie jak freya supernova 30f, ale materiał jakiś dziwny.Freya zbiera i trzyma 10/10, sorrento 4/10, więc do wygibasów w wodzie polecam raczej freyę niż sorrento;) Odpowiedz Link