kasienka.b jesienne nowości w Body 03.10.09, 10:14 W sklepie dostępne są nowe modele - Firma Keia Pink - model Fifi oraz Natalie, firma Panache Masquerade Orion w kolorze białym, Panache Superbra Tango plunge w kolorze fioletowym, koszulki z wbudowanym biustonoszem, Freya Mischa w kolorze czarno fioletowym oraz Fauve India w kolorze Berry. Zapraszam Odpowiedz Link
kasienka.b nowe Maskaradki - już dostępne 10.10.09, 16:34 Dostępne są już nowe modele Panache Masquerade - Madison (biustonosz i gorset), Tiffany (plunge i bandeau), Georgiana (od obwodu 60cm), Curtesan. Zapraszam Odpowiedz Link
sherlook Re: nowe Maskaradki - już dostępne 11.10.09, 14:40 Dzień dobry:) Też mam zamiar wybrać się do Pani sklepu i mam pytanko czy są panache zaraz plunge, tango plunge, retro frey plunge lub jakieś inne o modelu plunge na rozmiar 65f?ff ? Odpowiedz Link
kasienka.b Re: nowe Maskaradki - już dostępne 11.10.09, 18:03 odpisałam na maila :) Jest tango plunge, oprócz tego plungowe Maskaradki i Freye :) Odpowiedz Link
kasiulalbn Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 17.10.09, 14:52 Witam, Pani Kasiu a czy ma Pani doświadczenie w doborze biustonosza u osób z implantami sikikonowymi? niby jest podobnie ale są pewne róznice i nie każdy ma o tym pojęcie...... Odpowiedz Link
kasienka.b Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 17.10.09, 15:15 Może nie mam specjalnie dużego doświadczenia, ale kilkukrotnie już dobierałam Paniom z implantami biustonosze i myślę, że dałam radę ;) Zatem zapraszam serdecznie :) Odpowiedz Link
kasiulalbn Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 17.10.09, 20:22 wybiorę się na pewno :) tylko niech mnie choroba odpuści, ba narazie wjestem uwięziona w domku, pozdrawiam Odpowiedz Link
kasienka.b Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 17.10.09, 21:12 zdrówka życzę zatem :) Odpowiedz Link
kasienka.b nowości w Body 25.11.09, 11:07 W sklepie dostępny jest nowy wiosenny model Fantasie Simone, od jutra powinna być też nowa wersja kolorystyczna Arabelli. Wiele modeli zostało przecenionych do 30%, m. in. wiosenne Maskaradki i Superbra. Zapraszam Odpowiedz Link
kasienka.b Sylwestrowa przecena gorsetów 02.12.09, 20:38 Cała linia Madison Masquerade - czyli gorsety, biustonosze, szorty i stringi została przeceniona. Zapraszam www.body.sklep.pl/product-pol-89-Panache-Masquerade-Madison-Black-Ivory-Gorset.html Odpowiedz Link
relapse Re: Sylwestrowa przecena gorsetów 06.12.09, 15:03 Bede w Lublinie pod koniec grudnia i juz sie cieszylam, ze znalazlam na forum info o tym sklepie i ze moze uda mi sie tam zajzec ale widze na stronie sklepu, ze nie ma nic na mnie :( czyli 65B (70/80) Odpowiedz Link
kasienka.b Re: Sylwestrowa przecena gorsetów 06.12.09, 21:00 niestety nie mam póki co nic w rozmiarze 65B, jedyne co w tej chwili mogę zaproponować to pomierzenie bardziej rozciągliwych 60tek - być może jakiś model pasowałby w rozm. 60D/DD. Odpowiedz Link
kasienka.b godziny otwarcia w okresie świątecznym 20.12.09, 14:57 W okresie świątecznym sklep będzie otwarty w następujących godzinach: 21-23 grudnia: 12.00 - 18.00 24 grudnia: nieczynne 28-30 grudnia: 12.00 - 18.00 31 grudnia: nieczynne od 4 stycznia powrót do dotychczasowych godzin. Odpowiedz Link
upcinka Byłam i jestem zachwycona! 21.12.09, 22:21 Pani w sklepie przesympatyczna.Obsługa w stu procentach profesjonalna.Mimo,że było już po 18(czyli sklep powinien być już zamykany)Pani służyła chętnie pomocą.Na dodatek staniki w dobrej cenie!Jestem zachwycona.I muszę przyznać,że po raz pierwszy,dzięki Pani pomocy,mam idealnie dobrany stanik,bo jednak jak sama dobierałam to zawsze jakieś 'ale' było.Tym razem jest to strzał w dziesiątkę.Mierzyłam po raz drugi w domu i nie mogę wyjść z zachwytu.Ogromnie cieszę się,że sklep ten mieści się w Lublinie.Na pewno niedługo się tam zjawię,bo prawdę mówiąc upatrzyłam sobie już nowy biustonosz:) Bardzo dziękuję za Pani pomoc!! Pozdrawiam! Odpowiedz Link
kasienka.b ZIMOWA MEGA WYPRZEDAŻ - 70% 04.01.10, 13:57 Prawie cały asortyment jest w bardzo korzystnych cenach - zapraszam na zimową wyprzedaż :) Odpowiedz Link
kasienka.body nowości wiosenne - Fantasie Rhiannon 29.01.10, 13:31 Już dostępny w sklepie - dostępna rozmiarówka: 30E-G, 32E-G, 34G Zapraszam! Odpowiedz Link
kasienka.body nowości Freya - Ritual i Charlotte 03.02.10, 13:25 Strój kąpielowy Ritual oraz Freya Charlotte już dostępne. Zapraszam! Odpowiedz Link
zmijunia.lbn Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 09.02.10, 19:43 Hmmm.. Czy dobrze widzę, że pojawiły się kostiumy kąpielowe? Chyba się zobaczymy w przyszłym tygodniu.. :> Odpowiedz Link
kasienka.b Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 09.02.10, 20:51 Pojawiły pojawiły :) Zapraszam :) Odpowiedz Link
kasienka.body wiosenne nowości - Fantasie Savannah Latte 10.02.10, 14:36 Kolejna wiosenna nowość - Fantasie Savannah w kolorze Latte jest już dostępna. www.body.sklep.pl/product-pol-154-Fantasie-Savannah-latte-plunge.html Odpowiedz Link
ilj Re: wiosenne nowości - Fantasie Savannah Latte 10.02.10, 14:46 A wiadomo może kiedy będzie nowa Georgiana? Wyczekuje jej z wielką niecierpliwością!! Odpowiedz Link
kasienka.body Re: wiosenne nowości - Fantasie Savannah Latte 10.02.10, 16:19 nowa Georgiana powinna być w marcu :) Odpowiedz Link
kasienka.body ciąg dalszy nowości - Curvy Kate 17.02.10, 21:44 Od dziś dostępne są Princess nude, Emily black oraz Thrill Me ivory/black. Zapraszam! Odpowiedz Link
catsumi Czy będą nowe modele Show girl 13.02.10, 17:35 Chciałam się dowiedzieć czy będą u Ciebie Kasieńka nowe staniki showgirl - Thril Me Fuchsia i Tease Me Lemon/Black , bardzo mi się podobają a są chyba z kolekcji zimowej? Można się ich jeszcze spodziewać? Chciałam się też zapytać o stanik Curvy Cate Angel pink/black, czy będzie? Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
kasienka.body Re: Czy będą nowe modele Show girl 13.02.10, 18:04 planowo będzie na pewno Thrill Me ivory/black. Pozostałe modele mogę zamówić na życzenie ;) Oczywiście nie zobowiązująco :) Odpowiedz Link
kasienka.body nowości wiosna 2010 - Maskaradki, tango 19.02.10, 13:16 nowa Maia i Estepona są już dostępne. Pojawiło się także Tango Spirit w kolorowe kwiatuszki. Zapraszam! Odpowiedz Link
kasienka.body informacje - nt godzin otwarcia 22, 25. 02. 2010 20.02.10, 13:12 Dnia 22 (poniedziałek) oraz 25 lutego (czwartek) sklep będzie nieczynny. Przepraszam i zapraszam w innym terminie. Odpowiedz Link
kasienka.body DZIEŃ KOBIET - zniżka na cały asortyment 05.03.10, 14:48 Od dziś do poniedziałku włącznie zniżka z okazji Dnia Kobiet - 10% na cały asortyment. Należy wpisać kod rabatowy KOBIETA. www.body.sklep.pl/ Odpowiedz Link
kasienka.body nowości wiosna c.d. - Panache SAFFRON 12.03.10, 14:25 Nowy model Panache Saffron już dostępny. Rozmiarówka: 30 D-J 32 DD-J 34 E-J 36 F-J 38 FF-G Do kompletu szorty lub stringi. www.body.sklep.pl/product-pol-106-Panache-Superbra-Saffron-Pink-Multi.html Odpowiedz Link
anuula12 Re: nowości wiosna c.d. - Panache SAFFRON 12.03.10, 15:08 A kiedy spodziewasz się Inci? (nie wiem, czy tak to się odmienia, chodzi mi o Incę Masquerade) ;) Odpowiedz Link
kasienka.body 13.03.(sobota)- sklep nieczynny 12.03.10, 15:27 W tę sobotę - 13. marca sklep będzie nieczynny. Za utrudnienia przepraszam. Odpowiedz Link
kasienka.body godziny otwarcia w okresie świątecznym 01.04.10, 20:28 W piątek - 02. 04. sklep czynny w godzinach 10.00 - 15.00, w sobotę 03. 04 sklep będzie nieczynny. Za utrudnienie przepraszam. Odpowiedz Link
kasienka.body FREYA SUMMER - już jest! 19.04.10, 12:46 Piękna wiosenno letnia Freya Summer jest już dostępna w Body. Lekko usztywniany half cup w kwiaty, a do kompletu figi bądź szorty. www.body.sklep.pl/product-pol-151-Freya-Summer-Fiesta.html Zapraszam! Odpowiedz Link
kasienka.body 23. 04 - sklep nieczynny 22.04.10, 14:39 23. kwietnia (piątek) sklep stacjonarny będzie nieczynny. Za utrudnienia serdecznie przepraszamy. Odpowiedz Link
kasienka.body Body na Festiwalu Kobiet - 15-16 maja 2010 13.05.10, 14:35 Zapraszam wszystkie Panie zainteresowane dobraniem odpowiedniego rozmiaru biustonosza na Festiwal Kobiet, na którym odbędzie się mini wykład oraz prezentacja na temat doboru biustonosza. Festiwal trwa dwa dni - 15-16 maja (sobota i niedziela) w Chatce Żaka w Lublinie, my będziemy pierwszego dnia, wykład przewidziany jest na godzinę 11.00 Zapraszam serdecznie! Strona internetowa festiwalu: festiwalkobiet.blogspot.com/p/piekna-byc.html Odpowiedz Link
kasienka.body 15 .05 - sklep nieczynny 14.05.10, 17:54 Dnia 15. maja (sobota) Body będzie na Festiwalu Kobiet w Chatce Żaka, z tego powodu sklep stacjonarny będzie nieczynny. Przepraszamy za utrudnienia! Odpowiedz Link
kasienka.body nowa dostawa - Freya, Panache 20.05.10, 15:30 W sklepie pojawił się kostium kąpielowy Freya Supernova w dwóch wersjach www.body.sklep.pl/product-pol-203-Freya-Supernova-Balconette-Bikini-Black-Gold.html oraz dwa rodzaje dołów do kompletu. Uzupełniona została również rozmiarówka modelu Harmony Panache w kolorze białym, cielistym i czarnym: www.body.sklep.pl/product-pol-192-Panache-Superbra-Harmony-Balconet-White.html Oraz modelu Porcelain strapless w kolorze białym www.body.sklep.pl/product-pol-175-Panache-Porcelain-Strapless-White.html Zapraszam! Odpowiedz Link
kasienka.body Sexy Mama wg Panache 21.05.10, 22:04 Już od soboty 22-go maja z okazji Dnia Matki wszystkie klientki, które zakupią bieliznę firmy Panache otrzymają na nią 10% rabatu. Dodatkowo wypełniąjąc ankietę wezmą udział w losowaniu wybranego biustonosza tej firmy. Akcja potrwa do środy - 26 maja włącznie. Odpowiedz Link
kasienka.body Letnie nowości FREYA i FANTASIE 16.06.10, 13:11 Od dziś w sprzedaży są dwa nowe modele - Freya Leona - soczysto zielona balkonetka i figi (miseczki od F do H) oraz porcealnowa Fantasie Madeline w kolorze antique white - krój na bazie popularnego modelu Simone. www.body.sklep.pl/product-pol-196-Freya-Leona-Kiwi-Biustonosz.html www.body.sklep.pl/product-pol-195-Fantasie-Madeline-Antique-White-Biustonosz.html Zapraszam! Odpowiedz Link
kasienka.body Panache Andorra uzupełnienie rozmiarów 25.06.10, 11:18 W sklepie uzupełniona została rozmiarówka modeli Panache Andorra white oraz pearl, a także Freya Pollyanna ivory. Odpowiedz Link