Dodaj do ulubionych

pomoc dla arwena-g

26.05.09, 21:32
komentujemy Pippe z galerii
Obserwuj wątek
    • kasica_k Re: pomoc dla arwena-g 27.05.09, 00:31
      Ja bym wzięła FF, jeśli jest bułka nadmiskowa (na zdjęciu słabo widać). Nie
      wyrokowałabym na podstawie tego, co masz pod pachą - sprawdź raczej, jak
      wyglądają plecy. Przed decyzją jednak poczekałabym na inną fazę cyklu ;) U
      niektórych to naprawdę sporo zmienia.

Pippa wygląda na siostrę Katie - ona nie jest tak dużomiskowa jak Rio, może
      trochę większa od przeciętnej, ale niedużo.
    • joannea Re: pomoc dla arwena-g 27.05.09, 09:19
      na zdjęciach nie wygląda na bardzo za mały, ale wiem, dzięki wyrośnięciu ze
      starych staników, że taki dziób jest często oznaką za małej miseczki. Ja bym
      celowała w FF, bo G może być już sporo za duże. I może Ci się zacząć marszczyć
      góra miski, ten model ma nieco do tego tendencję.
      Aha, rozmiar określiłabym jako standart: mam taką samą w 30GG, i aktualnie to
      mój najulubieńszy model. I jeszcze jedna uwaga: weź pod uwagę, że większym
      rozmiarze ten stanik robi się całkiem pancerny, mi to jednak jak najbardziej
      odpowiada (trzy haftki, szeeeroki obwód, te sprawy, ale trzyma na mur beton,
      choć już mi sie baaardzo rozciągnął).
    • arwena-g Re: pomoc dla arwena-g 27.05.09, 10:05
      Dzięki, dziewczyny za rady. Nad prawą - większą piersią jest bułka nad górą
      miski. Dziś się znów mierzyłam i już obwód w biuście spadł do zwykłych 98 cm.
      Te 101cm to mam tak 3 - 4 dni w miesiącu. Przymierzyłam też znów Pippę i leży
      nieco lepiej, ale bułeczka nadal widoczna. Będę szukać w takim razie 70FF. Mam
      jeszcze takie pytanie (przy okazji), czy Freyę Retro brać w rozmiarze 70G? -
      ponoć bardzo małomiskowa?
      Jeszcze raz dzięki za rady.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka