olabrassiere Nowość firmy Lisca już w sprzedaży. 12.11.09, 13:17 Na polskim rynku premiera jesiennej nowości marki Lisca - biustonosza Smart Memory Bra. Jest to pierwszy push-up, który pod wpływem ciepła ciała dopasowuje się indywidualnie do kształtu piersi, dbając o to, aby wyglądały jeszcze bardziej apetycznie. Miseczki wykonane z poliuretanowej pianki pod wpływem temperatury stają się miękkie, dając uczucie drugiej skóry i niezwykłej wygody. Jest to o tyle ważne, że ponad 90% z nas ma zazwyczaj jedna pierś większą od drugiej, a rozmiar biustu zmienia się w zależności od dnia cyklu kobiety. Biustonosz wraca do oryginalnej formy po każdym praniu, za każdym razem osiągając na nowo optymalny dla piersi kształt. Klasyczna kolorystyka czerni i beżu oraz gładka forma biustonosza są najlepsze pod dopasowane topy i sukienki. Odpinane ramiączka to także praktyczne rozwiązanie przy odsłaniających ramiona bluzkach. Staniki są dostępne w rozmiarach standardowych, tzn. z miseczkami A-C i w obwodach 70-80. Serdecznie zapraszam. Odpowiedz Link
kalia2010 Re: A w Łodzi Brassiere! 16.11.09, 18:46 Pani Natalio, Olu. Jakie staniki są w rozmiarze 70G i 65GG (65G zrobiło się za małe:(), i jakie są ich ceny. Zamierzam pojawić się w sklepie w przyszłym tygodniu. Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link
olabrassiere Pani Asiu. 17.11.09, 13:49 Na obecną chwilę mogę zaproponować Cleo Brooke i Cleo George, Arizę, Jolie, Confetti, Eleanore, Katie, Tango i Rio w rozmiarze 65GG oraz większość z dostępnych w Salonie modeli w rozmiarze 70G. Serdecznie zapraszam. Odpowiedz Link
olabrassiere Spotkanie brafittingowe w Salonie Brassiere 17.11.09, 13:51 Salon Brassiere i B.Style - dystrybutor Marki Freya serdecznie zapraszają na profesjonalny brafitting, który odbędzie się 21.11.2009 w Salonie przy Piotrkowskiej 59. W godzinach 11.00-15.00 będziemy dobierać bieliznę, a każda Pani, która zdecyduje się na zakupy w tym dniu otrzyma 10% rabatu na wybrany model stanika. Gorąco zapraszam. Odpowiedz Link
kalia2010 Re: Spotkanie brafittingowe w Salonie Brassiere 17.11.09, 15:37 Dziękuję za informacje Pani Olu. W takim razie zjawię się i to pewnie w sobotę:) Najbardziej zależy mi na stanikach z serii Cleo:) Pozdrawiam i do zobaczenia. Odpowiedz Link
olabrassiere Sobotnie "Dopasowanie w Brassiere" 24.11.09, 11:47 W związku z dużym zainteresowaniem jakim cieszyło się spotkanie brafittingowe w Brassiere w dniu 21.11.2009 zapraszamy na cykl spotkań "Dopasowanie w Brassiere", które bedą się odbywały w każdą sobotę w salonie przy Piotrkowskiej 59 (w podwórku, lewa oficyna) w godzinach 11.00-15.00. Czekają na Was: darmowy profesjonalny brafitting, materiały informacyjne, atrakcyjne rabaty oraz filiżanka gorącej czekolady i pyszne ciastka. Serdecznie zapraszamy. Odpowiedz Link
lalka1112 Re: Sobotnie "Dopasowanie w Brassiere" 29.11.09, 17:14 Dzień dobry. Mam pytanie: Jak wygląda taka wizyta w waszym sklepie? Proszę o odpowiedź i z góry dziękuje. Odpowiedz Link
olabrassiere Re: Sobotnie "Dopasowanie w Brassiere" 02.12.09, 16:50 Z każdą Panią wchodzimy do jednej z dwu przymierzalni, obmierzamy i dopasowujemy rozmiar i model. W czasie sobotnich spotkań rozdajemy także materiały informacyjne dotyczące odpowiedniego dopasowania bielizny, i skutków złego dopasowania. Można się wiele dowiedzieć nt. poprawy kondycji biustu oraz tego, jak sprawić by wyglądał lepiej. Zapraszamy do sprawdzenia "na własnym biuście" :) Odpowiedz Link
marikooo A ja mam głupie pytanie... 29.11.09, 21:19 Jak się czyta nazwę sklepu? Z angielskiego, czy niekoniecznie? Czy ktoś mi to może fonetycznie zapisać? :) Odpowiedz Link
olabrassiere Nie ma głupich pytań :) 30.11.09, 12:22 Nazwa jest z angielskiego, więc jak najbardziej należy ją czytać tak jak jest napisane z tym, że bez "e" na końcu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
olabrassiere Modele FREYA na Gwiazdkę 11.12.09, 11:23 Wczoraj dotarły do nas trzy modele Frei: Libby, Jessica i Nadia. Rozmiary od 60 do 75, miseczki od E do GG. Do każdego zakupu - upominek. Serdecznie zapraszam na świateczne zakupy. Do zobaczenia. Odpowiedz Link
olabrassiere Corin w Brassiere 16.12.09, 13:15 Witam. Mam przyjemność poinformować wszystkie Panie, że poszerzyliśmy asortyment o bieliznę polskiego producenta. W ofercie mamy staniki, komplety nocne oraz szlafroczki firmy Corin. Zapraszam na zakupy. Ola. Odpowiedz Link
olabrassiere Wiosenna kolekcja już dostepna!!!! 19.12.09, 12:22 Witam. Od dziś dostepne są najnowsze modele już z kolekcji wiosennej. Modele Simone, Arabella cassei i Deco nude można sobie sprezentować pod choinkę :) Doczekaliśmy się też dostawy modelu Elodie Slade w pięknym popielatym kolorze (także do kupienia z satynową koszulką). Serdecznie zapraszam do Salonu. Ola. Odpowiedz Link
olabrassiere Z okazji świąt... 23.12.09, 12:07 Niech moc i czar wigilijnego wieczoru obudzą w sercach radość i nadzieję. Niech spokój i harmonia zagoszczą w domach i pozostaną z Wami w Nowym Roku. Zespół Brassiere. Odpowiedz Link
olabrassiere W wigilię otwarte !! 23.12.09, 18:34 24.12.2009 otwieramy już o 10.00 i będziemy do 14.00. Zapraszamy na ostatnie, przed świętami, zakupy. Odpowiedz Link
olabrassiere Święa, święta i po świętach... 28.12.09, 11:39 A u nas pojawiła się nowa Ariza!! Idealna przed sylwestrem, bo cielista, więc pod każdą kreację (no może poza tymi bez ramiączek) świetnie się nadaje. Model, jak wiadomo, bardzo udany i leży świetnie!! Gorąco zapraszam. Odpowiedz Link
olabrassiere Od dziś w Salonie 29.12.09, 16:37 Od dziś w Salonie dostępne są modele bielizny wyszczuplającej firmy Cupid. W ofercie pasy wyszczuplające, majteczki z podwyższonym stanem oraz podobny model, ale z nogawkami. Producent zastosował w nich rozwiązanie „Wonderful Edge” czyli wykończenie bielizny cienkimi paskami silikonu, zapobiegające jej rolowaniu, odznaczaniu się pod ubraniem i tworzeniu fałdek na ciele. Gorąco zapraszam. Odpowiedz Link
olabrassiere Jak pracujemy w okresie sylwestrowym 30.12.09, 22:23 31.12.2009 Salon otwarty będzie od 11:00 do 16:00 02.01.2010 pracujemy od 11:00 do 15:00 Serdecznie zapraszamy Odpowiedz Link
olabrassiere WYPRZEDAŻE W BRASSIERE!! 04.01.10, 13:23 Modele z kolekcji letniej od dziś dostępne są z 45% rabatem. Modele z kolekcji jesień/zima 2009 oferujemy z 25% rabatem. Gorąco zapraszamy wszystkie Panie na zakupy :) Uwaga Maturzystki!! Przyjęło się, że na studniówkę trzeba mieć czerwoną bieliznę, by zapewnić sobie szczęście na maturze. Dlatego specjalnie dla Was na modele w kolorze czerwonym dodatkowe 5% rabatu!! Odpowiedz Link
aniajs1 Re: A w Łodzi Brassiere! 10.01.10, 22:11 witam, również ja chciałabym się podzielić opinią na temat tego małego ale uroczego sklepu.Jestem zachwycona fachowością obslugi pań Oli i Malgosi moje piątkowe zakupy były już kolejnymi nabytkami tej bielizny-używam takiej od trzech lat(wczesniej z oferty sklepu peachfield) jest rewelacyjna,czekam z niecierpliwością na kolekcję wiosenną i oczywiście kostiumy kąpielowe Odpowiedz Link
olabrassiere PRZECENA!!! 13.01.10, 10:07 Uwaga! Najbliższy miesiąc, czyli od dziś do Walentynek wszystkie staniki firmy CORIN mają cenę o 50% NIŻSZĄ!!! Rabat obejmuje też zakup kompletów stanik + majtki. Serdecznie zapraszamy. Rozmiary już od obwodu 65!!! Odpowiedz Link
olabrassiere UWAGA - NOWOŚCI 21.01.10, 11:00 Od dziś dostępne są nowe modele w kolorze granatowym, fioletowym i ecru. Male obwody, duże miseczki. Gorąco zapraszam. Ola. Odpowiedz Link
olinkaw Re: UWAGA - NOWOŚCI 29.01.10, 12:42 witam, mam pytanie czy sklep oferuje również biustonosze dla mam karmiących? jeśli tak to od jakiego rozmiaru? Interesuje mnie 65I lub 65 J (muszę coś dobrać na zmieniający się biust :) ) Pozdrawiam Odpowiedz Link
olabrassiere Staniki dla mam 30.01.10, 18:30 Witam. Aktualnie mamy dostępne staniki dla mam od Freyi. Co do rozmiaru - zapraszam do salonu na dobór. Angielska rozmiarówka różni się nieco od polskiej (nie ma w niej np. rozmiaru 65I)dlatego najlepiej będzie odwiedzić nas i "oddać się w ręce brafitterki :) Zapraszamy także do odwiedzenia naszej strony internetowej www.brassiere.pl na której znajduje się m.in. tabela rozmiarów. Odpowiedz Link
gosia_brassiere Re: UWAGA - NOWOŚCI 01.02.10, 16:29 Miłe Panie, chciałam poinformować o dostępności i zaprosić do mierzenia biustonoszy Panache-Harmony w kolorze białym i cielistym. Są to modele klasyczne, wygodne, z małymi obwodami i dużymi miseczkami. Jako ciekawostkę polecam również prześliczne body Confetti w kolorze ivory. Z pozdrowieniami Salon Brassiere Odpowiedz Link
paulaalt Re: UWAGA - NOWOŚCI 06.02.10, 10:38 Witam, mam pytanie, czy można dostać u Państwa bieliznę dla małobiuściastych, rozmiar 60D albo nawet mniejszy. Jeśli tak, to jakie modele są dostępne? Pozdrawiam. Odpowiedz Link
gosia_brassiere Re: UWAGA - NOWOŚCI 06.02.10, 11:24 Witam, uprzejmie informuję, że w rozmiarze 60d dostepne są liczne modele zarówno miękkich biustonoszy, jak i z wypełnieniem. Chętnie służę pomocą przy doborze. Zapraszam. Odpowiedz Link
gosia_brassiere Tango w Brassiere 08.02.10, 17:22 Panię ceniące klasykę... Tango Classic to właśnie propozycja dla Pań! Jest to model gładki, tym samym bardziej uniwersalny i dostępny zarówno w wersji plunge, jak i balkonetki. Zapraszamy! Odpowiedz Link
gosia_brassiere Re: Tango w Brassiere 09.02.10, 11:28 Tango Classic Plunge jest w cenie 139zł, udzielamy też rabatów! serdecznie zapraszamy. Odpowiedz Link
olabrassiere Olivia, Flawia, Sophia i Milena. 13.02.10, 15:49 Nowe modele w czerni i w kolorze cappucino od dziś dostępne są w naszym salonie. Świetnie profilujące biust miseczki z delikatnymi wzorami cieszą oko. Gorąco zapraszamy na zakupy. Odpowiedz Link
lalka1112 Pytanie 14.02.10, 15:21 Czy za dopasowanie biustonosza płaci się osobno?Proszę o odpowiedź. Odpowiedz Link
olabrassiere Odpowiedź 14.02.10, 18:04 Dopasowanie biustonosza jest u nas darmowe. To podstawowa usługa przy doborze pierwszego biustonosza, dlatego chcemy, by nasze klientki były w pełni usatysfakcjonowane bez ponoszenia dodatkowych kosztów. Zapraszamy na dopasowanie i na zakupy. Odpowiedz Link
gosia_brassiere Re: Pytanie 15.02.10, 11:32 Ceny biustonoszy w Salonie Brassiere są elastyczne tzn: w zależności od promocji i rabatów dla stałych klientek ceny wahają się od 100zł do 279zł. Na nowe modele, jak i kolekcje bazowe nie ma bonifikaty. Średnio jest to wydatek 150zł. Specjalistyczna porada brafitterki jest nieodpłatną usługą, z której do skorzystania serdecznie namawiam. Z pozdrowieniami Gosia z Brassiere. Odpowiedz Link
olabrassiere Tiffany Orchid 16.02.10, 17:49 Witam. Pragnę poinformować, że w salonie dostepny jest kolejny model z kolekcji wiosna/lato 2010. Jest to Tiffany plunge z Masquerade w kolorze orchidei. Do kompletu mamy piekne szorty. Zapraszamy na zakupy. Odpowiedz Link
gosia_brassiere NOWE MODELE NA WIOSNĘ 24.02.10, 14:32 Pojawiły się pierwsze symptomy wiosny w postaci RHIANNON Fantasie, MAIA i ESTEPONA Masquerade. Serdecznie zapraszamy. Odpowiedz Link
olabrassiere Nowy model z Fantasie 03.03.10, 16:51 Od dziś w sprzedaży pięknie zbierający biustonosz - Evie Fantasie w kolorze czerwonym. Zapraszamy na zakupy. Odpowiedz Link
kurnaflak Re: Nowy model z Fantasie 03.03.10, 23:01 Potrzebuję ładne tankini. Znajdę coś? Odpowiedz Link
olabrassiere Re: Nowy model z Fantasie 05.03.10, 12:32 Oczywiście :) Mamy bardzo duży wybór. Zapraszamy do Salonu na Piotrkowską 59. Odpowiedz Link
olabrassiere Dzień Kobiet w Brassiere 08.03.10, 10:18 Witam Miłe Panie. Dziś z okazji święta wszystkich Pań zapraszamy na zakupy. Każda klientka dokonująca w dniu dzisiejszym zakupów otrzyma rabat. Serdecznie zapraszamy. Odpowiedz Link
kalia2010 Re: A w Łodzi Brassiere! 08.03.10, 19:50 Uu lala, ale mnie dawno nie było w Państwa sklepie, niestety okres zimowy to dla mnie martwy okres w wypłacie, ale zbliża się wiosna i w związku z tym czas na małe zakupy. Czy mają Panie aktualnie na stanie staniki sportowe w okolicach rozmiary 65G? Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link
gosia_brassiere Re: A w Łodzi Brassiere! 09.03.10, 15:20 Witam, informuje, że dostępny mamy model Freya Active w rozmiarze 65G,w kolorze czarnym z przeznaczeniem do aktywnego trybu życia,o wyjątkowo wytrzymałej i komfortowej konstrukcji. Zapraszam Salon Brassiere Piotrkowska 59 90-413 Łódź tel.: 42 630 22 45 sklep@brassiere.pl www.brassiere.pl Odpowiedz Link