mentha Re: A w Łodzi Brassiere! 13.07.09, 08:25 Jeszcze ja nie podzieliłam się bardzo pozytywnymi wrażeniami z zakupów w Brassiere. Na pewno będę stałą klientką tego sklepu. Pozdrawiam i dziękuję :) Odpowiedz Link
natala7brassiere Witam.Mam miłą informację straplessy już są:) 15.07.09, 10:51 Zapraszam serdecznie Pozdrawiam Natalia Odpowiedz Link
timmy_sheep Re: A w Łodzi Brassiere! 15.07.09, 12:55 Witam! Czy posiada Pani stroje kąpielowe w rozmiarze 32HH/J ? Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam. Odpowiedz Link
natala7brassiere Odp dla Pani timmy_sheep 15.07.09, 14:59 Niestety tego rozmiaru już nie ma,wśród modeli które posiadam w salonie. Pozdrawiam Natalia Odpowiedz Link
kalia2010 Re: A w Łodzi Brassiere! 15.07.09, 14:37 Pani Natalio czy są straplessy w rozmiarze 30DD ewentualnie 32D i 30G? Odpowiedz Link
natala7brassiere Odpowiedz na pytanie Pani Kali2010 15.07.09, 14:49 30DD oraz 30G jeszcze są,natomiast 32D niestety już nie ma.Zapraszam. Pozdrawiam Natalia Odpowiedz Link
kalia2010 Re: Odpowiedz na pytanie Pani Kali2010 15.07.09, 19:44 Super, będziemy z koleżanką w piątek rano:) Odpowiedz Link
bell9 32H/HH 16.07.09, 10:59 P.Natalio, czy jest obecnie w sklepie coś jasnego w tym rozmiarze??? Odpowiedz Link
natala7brassiere Re: 32H/HH 16.07.09, 12:02 Witam.Tak znajdziemy oczywiście coś jasnego w Pani rozmiarze.Mogę zaproponować Pollyanne,RIO białe(jest tylko 32H),Tango białe,Confetti,Jolie oraz strapless Evie(został tylko 32H! HH już nie ma)ewentualnie z jasnych moge też zaproponować Katie jest bardzo wygodna i w tym momencie mamy ją w promocji(30%) z tym,że trzeba wziąć poprawke na to,że nie jest ona biała czy kremowa ale szara z różowiutkimi motywami kwiatowymi więc jeśli byłaby Pani zainteresowana to serdecznie zapraszam. Pozdrawiam Natalia Odpowiedz Link
kalia2010 Re: A w Łodzi Brassiere! 17.07.09, 13:31 Pani Natalio bardzo dziękuję wraz z koleżanką za przemiłe przedpołudnie i świetnie dobrane staniki. Atmosfera w sklepie super i teraz mogę się cieszyć pięknym Panache Evie:) Pozdrawiam kalia2010 Odpowiedz Link
kalia2010 Pytanie 20.07.09, 21:07 Pani Natalio czy jest u Was w sklepie dostępna są Panache Cleo? Interesuje mnie najbardziej Robyn i George. I drugie pytanie: czy są teraz jakieś promocje? Odpowiedz Link
natala7brassiere Re: Pytanie 21.07.09, 12:59 Witam:) Niestety nie posiadamy jeszcze tych modeli o które Pani pyta.Promocje owszem są:), w chwili obecnej promocją objęte są Katie i Eleanor pistacja(-30%). Pozdrawiam Natalia Odpowiedz Link
natala7brassiere Re: Czy jest już Pani po dostawie?i co przyszło?? 21.07.09, 13:04 Witam.Niestety wciąż oczekujemy dostawy.Jak tylko pojawi się nowy towar natychmiast napisze na forum. Pozdrawiam Natalia Odpowiedz Link
kalia2010 Tango 22.07.09, 13:08 Pani Natalio czy jest na stanie jeszcze to Tango plunge, które mierzyłam ostatnio 70FF? Bo bym się po nie zgłosiła w piątek:) Odpowiedz Link
natala7brassiere Re: Tango 22.07.09, 14:06 Witam. Tak Tango w Pani rozmiarze jeszcze jest. Zapraszam Pozdrawiam Natalia Odpowiedz Link
anna75e kostium jednoczęściowy Panache Brighton 22.07.09, 21:58 Pani Natalio, proszę mi powiedzieć czy jest w sklepie ten kostium w rozmiarze 32FF, lub zbliżona miska? I proszę mi jeszcze powiedzieć czy jest on mocno zabudowany w dekolcie? Odpowiedz Link
natala7brassiere Re: kostium jednoczęściowy Panache Brighton 23.07.09, 11:07 Niestety nie posiadam tego modelu kostiumu kąpielowego. Pozdrawiam Natalia Odpowiedz Link
kalia2010 Dziękuję bardzo! 24.07.09, 13:08 Pani Natalio bardzo dziękuję za kolejne udane zakupy, Tango już się ułożyło i leży idealnie! Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link
kalia2010 Masquerade 24.07.09, 14:46 Pani Natalio jeszcze jedno pytanko: czy będziecie mieli może w sklepie Masquerade Antoinette? Odpowiedz Link
natala7brassiere Re: Masquerade 24.07.09, 15:33 Pani Asiu najprawdopodobniej ten model juz niebawem będzie w salonie. Pozdrawiam N. Odpowiedz Link
joannea Re: A w Łodzi Brassiere! 26.07.09, 10:48 wysłałam do sklepu koleżankę Łodziankę, którą udało mi się wcześniej zdalnie wsadzić w 34GG, ale dalej już nie (a miska nadal była za mała). Pani z Brassiere dokonała niemożliwego, przesadzając ją na 34HH/32J, w dodatku z taktem i wyczuciem. Zaraz po wizycie w sklepie dostałam 4 smsy wychwalające "super panią" pod niebiosa, która ją "strasznie wymęczyła" (jak najbardziej pozytywnie ;) ) oraz sam sklep ("tylko tam będę kupować"). Gratuluję! Się nie mogę doczekać najbliższej wizyty w Łodzi ;) Odpowiedz Link
anna75e Sorrento bikini plunge 26.07.09, 16:30 Pani Natalio, czy jest ten model bikini w sklepie? Odpowiedz Link
natala7brassiere Re: Sorrento bikini plunge 27.07.09, 14:41 Witam. Niestety nie posiadam tego modelu w salonie. Pozdrawiam Natalia Odpowiedz Link
natala7brassiere Witam.Część dostawy już doszła!!! 28.07.09, 12:39 Zapraszam wszystkie zainteresowane Panie do salonu.W chwili obecnej doszły do nas modele English Rose,Luna oraz Lilly są one obniżone o 30% a więc ich cena w chwili obecnej po przecenie przedstawia się: English Rose 104,30zł Luna 104,30zł Lilly 94,50zł.Doszedł jeszcze model Evie z Fantasie niestety na niego nie ma obniżki i jest on w normalnej cenie 226zł.Jest to narazie część dostawy wciąż spodziewamy się reszty modeli,o czym będę informowała na bieżąco. Pozdrawiam Natalia Odpowiedz Link
anna75e Re: Witam.Część dostawy już doszła!!! 29.07.09, 11:03 Pani Natalio, czy English Rose jest w rozmiarze 30F? I jeżeli tak to czy istnieje możliwość rezerwacji do godziny 18? Czy można się z Panią skontaktować telefonicznie? Odpowiedz Link
natala7brassiere Odpowiedź dla Pani anny75e:) 29.07.09, 11:49 Witam:) Tak ten rozmiar jest i oczywiście moge go przechować do 18:) a telefonicznie można się ze mną skontaktować pod numerem 42 630-22- 45 Pozdrawiam Natalia Odpowiedz Link
hania.z Re: Witam.Część dostawy już doszła!!! 05.08.09, 20:41 Witam. Czy jest English Rose w rozmiarze 34G? Czy aktualna jest jeszcze obniżka cen? Jesli tak, to do kiedy? Pozdrawiam. Odpowiedz Link
ph78 Pytanie o karminki 28.07.09, 12:44 Pani Natalio, a ja mam pytanie o staniki dla matek karmiących - czy są lub będą i jakie. Przygotowuję się do zakupu za ok. 4 tygodnie. Dziękuję i pozdrawiam! Odpowiedz Link
natala7brassiere Re: Pytanie o karminki 28.07.09, 13:26 Witam:)Tak karmniki będą. Za ok 4 tygodnie będziemy mieć model Emily z frei.Więc serdecznie zapraszam:) Pozdrawiam Natalia Odpowiedz Link
kitten1 Re: Niedługo wizyta w sklepie 29.07.09, 13:06 Witam Pani Natalio. Mam pytanie, czy znalazłyby się jakieś staniczki w rozmiarze 60J oraz 60HH? Ewentualnie 65HH, 65H? Za parę dni odwiedzę Łódź i na pewno wstąpię do Brassiere :) Z góry dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam Odpowiedz Link
natala7brassiere Re: Niedługo wizyta w sklepie 29.07.09, 15:01 Witam serdecznie:) Oczywiście w Pani rozmiarze jest duży wybór i z pewnością coś znajdziemy by była Pani zadowolona:) Zapraszam serdecznie Pozdrawiam Natalia Odpowiedz Link
mentha Re: A w Łodzi Brassiere! 29.07.09, 15:27 I ja zawitałam dzisiaj - ponownie - do Brassiere. Jeszcze raz polecam sklep, dziękuję za pomoc i za wyperswadowanie mi nietrafionego zakupu (Pani Natalia tak długo mnie maglowała, aż zrezygnowałam z nierozsądnego, przyznaję, pomysłu zakupienia nie najlepiej pasującej na mnie Lilly). Cieszę się, że ostatecznie udało się coś dla mnie dobrać :) Odpowiedz Link
kitten1 Re: A w Łodzi Brassiere! 30.07.09, 19:27 Omg! Nie wiem, jakim cudem, ale wyryło mi się w pamięci, że Brassiere jest na piotrkowskiej 11! :O To było straszne przeżycie krążąc tak zaraz pod placem wolności między księgarnią a salonem optycznym i nie mogąc dopatrzeć się jakiegoś znajomego szyldu.. :D Kolejne przymiarki do odwiedzenia butiku już niebawem, chciałabym się tylko zapytać pań, które już tam były, czy łatwo jest odnaleźć sklep? Skoro znam juz nr lokalu to czy naprowadzi mnie jeszcze jakiś szyld? Odpowiedz Link
mentha Re: A w Łodzi Brassiere! 31.07.09, 09:54 Na bramie kamienicy nr 59 jest szyld. Musisz wejść w podwórko i iść prawie do końca. Sklep jest w lewej oficynie. Ostatnio chyba pojawił się jeszcze szyld na takim stojaku, wystawiany na chodnik - ostatnio stał już w podwórzu, na wysokości sklepu. Ja nie miałam za pierwszym razem żadnych problemów z trafieniem, myślę, że Ty też się nie zgubisz :) Odpowiedz Link
natala7brassiere Przecena stroi kąpielowych w Brassiere!!! 01.08.09, 12:32 Witam:)w związku z końcówką sezonu od dziś stroje kąpielowe Vodka CHSR oraz Vodkatini są przecenione o 30 %. Zapraszamy Pozdrawiam N. Odpowiedz Link
lafere Straplessy 04.08.09, 10:00 Pani Natalio, a jak wygląda sytuacja ze straplesami?Zostało coś z evie? Tak w okolicach 70H - 70GG? Lub ewentalnie 75 z przeliczonymi miseczkami? Odpowiedz Link
natala7brassiere Re: Straplessy 04.08.09, 11:27 Witam:) zarówno 70 H jak i 70 GG jesli chodzi o straplessy są :) Także zapraszam do salonu:) Pozdrawiam N Odpowiedz Link
natala7brassiere Kolejny nowy model w salonie :) 04.08.09, 11:31 Witam:) otrzymaliśmy właśnie model ARIZA z Panache. Jest w pełnej gamie rozmiarowej a więc zapraszam serdecznie. Pozdrawiam Natalia Odpowiedz Link
lafere Re: Straplessy 04.08.09, 12:11 O, super!To w takim razie muszę się wybrać na Piotrkowską:) Odpowiedz Link
kitten1 Pani Natalio! 05.08.09, 22:42 Pani Natalio, napisałm maila na pocztę gazetową,. Mogłaby Pani zerknąć, pomyśleć i odpowiedzieć? Odpowiedz Link
natala7brassiere Re: Pani Natalio! 06.08.09, 10:18 Pani Kasiu wczoraj trzy razy odpisałam na Pani meila, jeśli żaden z nich nie doszedł to odpisze dzis jak już będę w pracy. Pozdrawiam Natalia Odpowiedz Link
kitten1 Re: Pani Natalio! 06.08.09, 10:40 dziękuję bardzo, już dotarło. Postaram się przyjechać do Łodzi Odpowiedz Link
malpeczka32 I ja tam nareszcie dotarłam 13.08.09, 10:21 Hej. Już po urlopie :-(. Nareszcie znalazłam chwile czasu i wybrałam się do sklepu Brassiere. Tak że i ja tam byłam, zobaczyłam i jestem bardzo, ale to bardzo zadowolona. Sklep jest przytulny, fajnie urządzony i czysty. W przymierzalniach przybory do higieny - co było moim zaskoczeniem. Pani która tam pracuje, bardzo miła i profesjonalnie przygotowana do pracy. Po godzinie przymiarek wyszłam z zakupionym straplessem. Pozdrawiam i polecam :-) Odpowiedz Link
natala7brassiere INFORMACJA! W DNIU 14.08.2009 SKLEP CZYNNY DO 18 13.08.09, 11:31 Witam serdecznie:) Chciałam poinformować wszystkie Panie,iż w dniu 14.08.2009 sklep wyjątkowo będzie czynny tylko do godziny 18.00! Pozdrawiam Natalia Odpowiedz Link
natala7brassiere Nowość akcesoria do bielizny w salonie Brassiere. 13.08.09, 13:11 Przedłużki,wkładki sylikonowe,obniżacze obwodu,ściągacze ramiączek,podkładki pod ramiączka oraz bardzo przydatne i rewelacyjne worki do prania bielizny:)cały asortyment będzie dostępny w sprzedaży już od przyszłego tygodnia gorąco polecam :) pozdrawiam Natalia Odpowiedz Link
beretta40 Znowu udany zakup w salonie Brassiere:) 13.08.09, 13:20 Witam wszystkie Panie!!! Tym razem pani Natalia dobrała mi nowy model Ariza z Panache! Jest świetny i niewiarygodnie wygodny!!! Pani Natalia jak zawsze bardzo miła i pomocna za co bardzo jej dziękuję.Drogie Panie po raz kolejny POLECAM SKLEP gorąco!!! Odpowiedz Link
natala7brassiere AKCESORIA DO BIELIZNY JUŻ SĄ!!!! Zapraszam gorąco 14.08.09, 17:30 Przypomnę tylko,że są to : Przedłużki do biustonoszy wkładki silikonowe okrągłe obniżacz obwodu ściągacz ramiączek pokładki pod ramiączka worki do prania bielizny wraz z gratisową próbką proszku do prania Pozdrawiam N. Odpowiedz Link
natala7brassiere Cieliste Tango Plunge już jest !!! :) 14.08.09, 17:34 Doszedł do nas dziś model Tango plunge w kolorze cielistym :) zapraszam serdecznie Pozdrawiam N. Odpowiedz Link
kalia2010 Re: A w Łodzi Brassiere! 20.08.09, 16:51 Pani Natalio bardzo przepraszam ale wypłukałam się na wakacjach z gotówki i zajrzę do Pani w przyszłym tygodniu po wypłacie. Pozdrawiam Asia J. Odpowiedz Link
kalia2010 Re: A w Łodzi Brassiere! 24.08.09, 16:17 Pani Natalio czy macie w sklepie jakiś model Masquerade albo z serii CLEO Panache w moim rozmiarze (65G)? Na pewno zjawię się pod koniec tygodnia na jakieś zakupy:) Odpowiedz Link
natala7brassiere ELIZA z Panache już jest :) ZAPRASZAMY 24.08.09, 18:40 Witam, Z przyjemnością informuję zainteresowane Panie,iż model ELIZA Z Panache zagościła właśnie w naszym salonie:) Serdecznie zapraszamy Odpowiedz Link
komama0 Re: ELIZA z Panache już jest :) ZAPRASZAMY 26.08.09, 08:44 Pani Natalio a jest już coś z jesiennej kolekcji Masquerade? Marzy mi się Minuet Heather... Odpowiedz Link
natala7brassiere Re: ELIZA z Panache już jest :) ZAPRASZAMY 26.08.09, 11:00 Witam :) Niestety jeszcze nic z masquerade do nas nie doszło, a więc jeszcze chwilkę trzeba będzie poczekać. Jak tylko coś się pojawi natychmiast napiszę :) Pozdrawiam Natalia Odpowiedz Link
kalia2010 Re: A w Łodzi Brassiere! 28.08.09, 11:57 Pani Natalio nie udało mi się niestety wyrwać dzisiaj z pracy! Ehh a już mi się śniła ta Eliza! Czy mogę liczyć, że mój rozmiar zostanie się do wtorku, wtedy już nie ma bata jestem na 100%! Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link
natala7brassiere Re: A w Łodzi Brassiere! 28.08.09, 13:55 Witam:) Eliza bardzo szybko sie sprzedaje i niestety 65 G już nie mam ale 70 FF jest i odłożyłam już:) Pozdrawiam N. Odpowiedz Link
veselinka Re: A w Łodzi Brassiere! 31.08.09, 00:26 Witam, A jak wygląda sytuacja z karmnikami? Pozdrawiam:) Odpowiedz Link
natala7brassiere Re: A w Łodzi Brassiere! 31.08.09, 14:58 Witam:) Wciąż czekamy na dostawe karmników.Jak tylko sie pojawią natychmiast napiszę na forum:) Pozdrawiam N. Odpowiedz Link
natala7brassiere MAIA, ANNALISE oraz ANTOINETTE z Masquerade już są 31.08.09, 15:02 Serdecznie zapraszam Pozdrawiam Natalia Odpowiedz Link
kalia2010 Re: MAIA, ANNALISE oraz ANTOINETTE z Masquerade j 31.08.09, 15:44 Pani Natalio w jakiej cenie jest Maia i Antoinette i jakie są kolorki? Odpowiedz Link
natala7brassiere Re: MAIA, ANNALISE oraz ANTOINETTE z Masquerade j 31.08.09, 18:45 Maia 176 zł ciemny fiolet Antoinette 176zł teal/black Annalise 176zł black multi :) Zapraszam:) Pozdrawiam N. Odpowiedz Link
kalia2010 Re: A w Łodzi Brassiere! 02.09.09, 09:44 Pani Natalio dziękuję za kolejne bardzo udane zakupy. Proszę mnie poinformować jak w sklepie pojawią się jakieś modele Panache Cleo bo bardzo mi na nich zależy:) Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link
natala7brassiere :) 02.09.09, 12:31 Pani Asiu to ja dziękuję za jak zawsze miłą wizytę w salonie:) Oczywiście będziemy w stałym kontakcie:) Pozdrawiam serdecznie N. Odpowiedz Link
sena6 Pierwszy raz ;) 02.09.09, 19:16 Zawitałam dzisiaj pierwszy raz na Piotrkowską 59 i dzięki fachowemu oku Pani Natalii stałam się szczęśliwą posiadaczką dobrze dopasowanego stanika. Magia jakaś ;) bardzo dziękuję ;) serdecznie polecam, pozdrawiam i czekam na klasyczne czarne :) Paulina Odpowiedz Link
eloquor Re: Pierwszy raz ;) 03.09.09, 14:04 Ja też dziś pierwszorazowa w Brasserie. Ludzie, pędźcie tam kto żyw - Pani cudowna, oferta przebogata! Pani znalazła chyba z 10 staników w moim 34J, co mi się zdarzyło po raz pierwszy w życiu. Zwykle nie było wcale, albo był jeden i do tego źle leżał. Dowiedziałam się też żem nie "Freyowa" tylko "panachowa" i przestałam na freye chorować. Ogólnie bardzo, bardzo pozytywne wrażenie:) Odpowiedz Link
natala7brassiere Kolejne nowe modele jesień/zima w salone!!! 04.09.09, 17:28 Witam. Z przyjemnością informuję wszystkie Panie,iż otrzymaliśmy właśnie nowe modele Brooke,George z Cleo w pełnej rozmiarówce oraz straplessy: Zara Nude a także Evie Black. Dla zainteresowanych Pań wspomnę jeszcze,że brakująca rozmiarówka w Panache zaostała uzupełniona(Confetti,Tango czarne,Tango plunge,Ariza,Eliza,Maia). Serdecznie zapraszam Pozdrawiam Natalia Odpowiedz Link
kalia2010 Re: Kolejne nowe modele jesień/zima w salone!! 05.09.09, 09:25 No tą wiadomością mnie Pani dobiła:P Są moje ukochane Cleo a ja muszę czekać na kolejną wypłatę cały miesiąc! Może Pani podać w jakich kolorach jest George i Brook? Mam nadzieję, że nie zielone bo 3 staniki w podobnych kolorach to już przesada:) Odpowiedz Link
sena6 Re: Kolejne nowe modele jesień/zima w salone!! 06.09.09, 19:19 Ja też czuję się dobita, chciałam czarny strapless - mam czarny strapless :D chyba się zapożyczę :D Odpowiedz Link
natala7brassiere Re: Kolejne nowe modele jesień/zima w salone!! 07.09.09, 15:24 Brooke jest w kolorze czerwonym,natomiast George w kolorze turkusowym,Zara w kolorze nude. Pozdrawiam Natalia Odpowiedz Link
certain_whatsit Re: Kolejne nowe modele jesień/zima w salone!! 08.09.09, 18:07 Jako świeżo upieczona posiadaczka Brooke i Zary dopowiem, że ta pierwsza ma piękny, pomidorowy odcień, a ta druga wpdada we wrzoso- róż :) Serdecznie pozdrawiam Panie ze sklepu - obsługa jest przemiła i bardzo fachowa. Odpowiedz Link
moty-lica Re: Kolejne nowe modele jesień/zima w salone!! 10.09.09, 14:44 mam takie nieśmiałe pytanie - czy sklep jest małobiuściasto-przyjazny? Czy znajdzie się coś w rozmiarach 60d, 65c? Pozdrawiam Odpowiedz Link
natala7brassiere Re: Kolejne nowe modele jesień/zima w salone!! 10.09.09, 17:42 Tak oczywiście :) posiadamy rozmiary od 60D,a więc oczywiście i Pani pomożemy coś dobrać:) Serdecznie zapraszam Pozdrawiam Natalia Odpowiedz Link
natala7brassiere ZMIANA GODZIN PRACY W BRASSIERE!!!! 18.09.09, 18:38 Witam:) W związku z nadchodzącym sezonem jesienno-zimowym Brassiere zmienia godziny otwarcia pn-pt 11.00 - 18.00 sobota 11.00 - 15.00 Zapraszamy Pozdrawiam Natalia Odpowiedz Link
natala7brassiere Nowa dostawa w Brassiere od jutra w sprzedaży!!!! 25.09.09, 12:56 Witam bardzo serdecznie wszystkie Panie:) Z przyjemnością informuję iż od jutra tj.26.09.09r w sprzedaży będą nowe modele Caitlyn Nude oraz Caitlyn Black z ELOMI a także Tango Purple Balconnet Bra oraz biustonosze sportowe Freya Activ Black oraz Energise White.Doszły do nas również brakujące rozmiary z obecnej kolekcji(RIO białe i czarne,arabelka,jolie,ariza,eliza,pollyanna,cleo).Apropos karmników lada moment będą w salonie(będzie to model Emily marki Freya).Jak tylko się pojawią natychmiast napiszę na forum. Pozdrawiam:) Natalia Odpowiedz Link
natala7brassiere Kolejne nowe modele!!! 26.09.09, 12:19 Witam:) Kolejna dobra wiadomość dla wszystkich Pań :) Właśnie dziś dotarły do nas nowe modele Pollyanna czarna oraz Mischa czarna z fioletowymi motywami kwiatowymi. Serdecznie zapraszam i pozdrawiam Natalia Odpowiedz Link
natala7brassiere Bardzo atrakcyjna obniżka kolekcji letniej!!!! 01.10.09, 12:22 Witam:) Z przyjemnością informuję iż obniżyliśmy kolekcję letnią aż o 40%,jest to więc niezykle atrakcyjna oferta.Obniżką objete są modele English Rose w rozmiarach 30D 30E 32F 32FF 32G 34F 34G , Lilly 70F 70H 75F 75FF 75H 65G , Luna 34FF 32F ,oraz Eleanor w kolorze pistacjowym w prawie całej rozmarówce (w 60 ostatnie są E i F) oraz Katie(również występuje w większości rozmiarów jednak w 60 zostały tylko D, G oraz GG).Do każdego biustonosza posiadamy majtki (również są objęte obniżką,poza Luną do której niestety majtek już nie ma). Serdecznie pozdrawiam wszystkie Panie.Natalia Odpowiedz Link
szatkowska_k Re: Bardzo atrakcyjna obniżka kolekcji letniej!!! 01.10.09, 12:51 Pani Natalio czy Minuet Panache Masquarade jest lub będzie niebawem dostępny? Potrzebuję 28G lub 30FF. Pozdrawiam Karolina Odpowiedz Link
natala7brassiere Re: Bardzo atrakcyjna obniżka kolekcji letniej!!! 01.10.09, 13:45 Niestety nie mamy tego modelu i w najbliższym czasie nie sądze,że się pojawi.W tym momencie czekamy na model Libby marki Freya. Pani Karolino jednak itak serdecznie zapraszam,gdyż mamy bardzo dużo nowych modeli,które gorąco polecam:) Pozdrawiam Natalia Odpowiedz Link
natala7brassiere Sobota-3.10.2009r wyjątkowo nieczynne!!!! 02.10.09, 17:52 Od poniedziałku zapraszmy na zakupy:) Dotarło do nas uzupełnienie kolekcji. Freya Active od 5.10-10.10 10% taniej!!! Zapraszamy Odpowiedz Link
natala7brassiere Nowe modele Georgiana,Tiffany oraz karmniki już są 09.10.09, 16:11 Zapraszam serdecznie do salonu:) Pozdrawiam Natalia Odpowiedz Link
natala7brassiere Nowy model Billie już jest:) Zapraszam 23.10.09, 12:52 Pozdrawiam Natalia:) Odpowiedz Link
natala7brassiere Nowy model Minuet w kolorze midnight już w salonie 30.10.09, 15:39 Serdecznie zapraszam:) Pozdrawiam N. Odpowiedz Link
carla1010 Re: Nowy model Minuet w kolorze midnight już w sa 02.11.09, 21:21 Pani Natalio, po wczorajszym bieganiu po cmentarzach się rozchorowałam i wygrzewam się w łóżku, jak tylko lepiej się poczuję od razu do Pani biegnę. Tak jak się umawiałyśmy proszę jakby co nie mieć skrupułów i sprzedać Tiffany. W końcu zawsze coś pięknego u Pani kupię. Pozdrawiam serdecznie i przepraszam za kłopot, Karolina Sz. Odpowiedz Link
natala7brassiere Pani Karolino nie ma problemu:) 04.11.09, 20:32 Ja już nie pracuje w Brassiere. Ale dziewczynom które tam są przekaże napewno i napewno nie bedzie problemu:) Pozdrawiam Natalia:) Odpowiedz Link
natala7brassiere Witam Pani Karolino:) 04.11.09, 20:41 Absolutnie prosze sie nie martwić o ile nie bedzie chętnych na Tiffany w Pani rozmiarze to spokojnie sobie na Panią poczeka:) Ja juz nie pracuje w Brassiere ale przekaże dziewczynom,żeby o Pani pamiętały:) Pozdrawiam Natalia:) Odpowiedz Link
olabrassiere Nowe modele już dostępne. 09.11.09, 11:24 Witam Panie. W salonie dostępne są modele Pippa, Darcey w kolorze pink, Christina, Cally oraz Allure. Zapraszam serdecznie na zakupy. Ola. Odpowiedz Link
aga-sas dla mnie t 10.11.09, 11:53 Ja niestety mam poczucie wyrzuconych pieniędzy(250 zł), pasują tylko szorty, a profesjonalnie dobrany biustonosz po przymierzeniu 5 innych tak mnie uciska, że po zdjęciu go po 4 godzinach mialam slady jeszcze przez dwie następne. W sklepie Panie zapewniały, że ma być ciasno, że to naturalnie na poczatku niewygodne , że świetnie wygląda, że pasuje do koloru włosów, takie tam, tylko się do noszenia nie nadaje......rozczarowana Odpowiedz Link
olabrassiere Re: dla mnie t 10.11.09, 14:54 Witam serdecznie. Jeśli cokolwiek złego dzieje się po założeniu stanika, bardzo proszę o ponowną wizytę u nas i sprawdzenie w czym tkwi problem. Postaramy się zrobić wszystko by była Pani zadowolona. Pozdrawiam i zapraszam. Ola. Odpowiedz Link
aga-sas Re: dla mnie t 11.11.09, 15:40 Dziękuję, naprawdę wizyta u Pani w sklepie była przyjemnością, tylko sam biustonosz nie nadaje się dla mnie bo jak wspomnialam strasznie mnie uwiera, jak tylko będę w poblizu sklepu zajrzę aby porozmawiać o tym. Pozdrawiam, Odpowiedz Link