snieznica 11.01.04, 15:03 ...tu wpisywać skojarzenia:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yhwh Re: Proponuję... 11.01.04, 22:15 DUPA SRAKA jakos tak mi sie skojarzyło to pewnie po obejrzeniu tego, co w ramach WOŚP zaserwował nam DK limanowski Odpowiedz Link Zgłoś
lesteer Re: Proponuję... 11.01.04, 23:06 Odpatrzyłeś ode mnie...Ale skoro ostatnie słowo było inne - to dla mnie skojarzenie - srakaburaka Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: Proponuję... 11.01.04, 23:11 lesteer napisał: > Odpatrzyłeś ode mnie...Ale skoro ostatnie słowo było inne - to dla mnie > skojarzenie - srakaburaka ten burak musial byc niezly burak skoro taką srakę jak koncert WOŚP w Limanowej wyprodukował Odpowiedz Link Zgłoś
lesteer Re: Proponuję... 11.01.04, 23:20 Stawiam na "Kopyto", który w szkole uczył PO... Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: Proponuję... 11.01.04, 23:30 lesteer napisał: > Stawiam na "Kopyto", który w szkole uczył PO... No fakt, ten to niezły burak Może ktoś skojarzy inaczej ??? co?? snieżnica - to ty zaproponowałeś gre w skojarzenia - zaproponuj cos , albo raczej kogos byl ci na WOŚP wiekszy burak niz kopyto ?? Odpowiedz Link Zgłoś