separatysci_limanowscy 12.04.02, 18:33 My będziemy deklarować narodowość lachowską. I dopilnujemy, by taka została wpisana w formularz. Poważnie obawiamy się jednak fałszerstw. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ? Re: Spis powszechny a narodowość lachowska IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.02, 18:50 a o narodowości debilnej nie uwzględnili ? Odpowiedz Link Zgłoś
separatysci_limanowscy Re: Spis powszechny a narodowość lachowska 12.04.02, 18:55 Nie musieli - jest rubryka "miejsce zamieszkania", gdzie wystarczy wpisać "Kraków". Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Spis powszechny a narodowość lachowska 12.04.02, 18:58 Ja każe wpisać Lapończyk.....bedziemy mieć nową mniejszość.:) No i moze kasa jaka z tego będzie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edmund Re: Spis powszechny a narodowość lachowska IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.02, 22:18 ostatnio wpadam do burdelu i od drzwi pytam "ile kosztuje narodowość lachowska?" No i niczym sie obejrzałem zaraz mi lachę zrobiła dziewczyna za jedyne 50 zł - widocznie była tejże narodowości (lachowskiej) Odpowiedz Link Zgłoś
separatysci_limanowscy Re: Spis powszechny a narodowość lachowska 13.04.02, 17:00 Gorąvzkujesz. W Mszanie epidemia jakaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otho Re: Spis powszechny a narodowość lachowska IP: 217.97.141.* 25.05.02, 13:40 Połączcie się ze ślązakami. Oni mają zamiar wpisywać przy spisie narodowość śląską. Razem może coś wskuracie. Powstanie jakiś lacho-śląsk. Kurka brzmi jak Austro-Węgry. Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Spis powszechny a narodowość lachowska 26.05.02, 14:38 eee z tymi pieronami to cięzko by się było dogadać...poza tym u nich jest ordung ...a my lubimy luzzzz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: Spis powszechny a narodowość lachowska 26.05.02, 20:02 Gość portalu: otho napisał(a): > Połączcie się ze ślązakami. Oni mają zamiar wpisywać przy spisie narodowość > śląską. Razem może coś wskuracie. Powstanie jakiś lacho-śląsk. Kurka brzmi jak > Austro-Węgry. Albo Trynidad-Tobago... :) Odpowiedz Link Zgłoś