keleris5 28.01.05, 19:14 mam pytnaie czy jest ktos jest z tej miejscowosci bo o ile mi wiadomo limanowa jest niedaleko iwkowej?jeli ktos sie taki znajdzie to chciałbym z nim porozmawiac! pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lesteer Re: Iwkowa? 30.01.05, 11:05 Ehhh to troszku jednal daleko od limanowej..Spróbuj może na forum Bochnia (choć tam taka posuch jaki u nas..;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lesteer :)) no i cóż z tego.. 19.03.05, 09:49 ..i goowno to worce jak widzis.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
matys115 Re: :)) no i cóż z tego.. 12.09.05, 23:26 Powinieneś zagadać o to na forum Brzeska O ile mi wiadomo Iwkowa należy do powiatu brzeskiego Najlepiej na www.brzesko.fora.pl lub www.brzesko.biz Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
matys115 Re: Iwkowa? 12.09.05, 23:27 keleris5 napisał: > mam pytnaie czy jest ktos jest z tej miejscowosci bo o ile mi wiadomo > limanowa jest niedaleko iwkowej?jeli ktos sie taki znajdzie to chciałbym z > nim porozmawiac! > pozdrawiam! Powinieneś zagadać o to na forum Brzeska O ile mi wiadomo Iwkowa należy do powiatu brzeskiego Najlepiej na www.brzesko.fora.pl lub www.brzesko.biz Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś