ja_sem_netoperek Re: Polska -Włochy 3:2 !!!!! 01.10.02, 15:10 noz fenomenalny mecz!!!! tak sie podjaralem, ze do rana ni moglem zasnac!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: Polska -Włochy 3:2 !!!!! 01.10.02, 15:33 po drugim secie - przegranym przez Polakow 24-26, poszedlem spac. stwierdzilem, ze choc b. dobrze graja to jednak przerzna i trzeciego seta... cholera! a niech to! szlag by to trafil!!! jestem pod takim wrazniem, ze brak mi slow by to wyrazic! no i zal mi, ze meczu nie obejrzalem - brak mi slow by to wyrazic. a niech to! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptak Re: Polska -Włochy 3:2 !!!!! IP: *.bresa.com.pl 02.10.02, 15:18 yhwh napisał: > po drugim secie - przegranym przez Polakow 24-26, poszedlem spac. > stwierdzilem, ze choc b. dobrze graja to jednak przerzna i trzeciego seta... > cholera! yhwh!!! skąd taki brak wiary w Tobie? czyżby brakowało Ci wsparcia ze strony prawdziwych polskich kibiców - patrz pamiętny mecz Polska - San Marino :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nehebrecky Re: Polska -Włochy 3:2 !!!!! 01.10.02, 16:05 jest niezle, chlopaki WALCZĄ przez caly mecz i do konca. gry wygrali z kanada myslalem ze to slaby przeciwnik, ale teraz z wlochami - to jest cos! z grupy juz wyszlismy - jak bedzie dalej? obstawiamy? na mundialu pilkarskim obstawialiscie kolejnosc, wyniki - moze teraz tez sie w to zabawimy? Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: Polska -Włochy 3:2 !!!!! 01.10.02, 16:07 nehebrecky napisał: > na mundialu pilkarskim obstawialiscie kolejnosc, wyniki - moze teraz tez sie w to zabawimy? > OK! ale zrobmy to w oddzielnym watku... Odpowiedz Link Zgłoś