noie 14.08.05, 15:39 To ja naszpikowana ciekawoscia zaloze DZISIAJ tez jeden watek. I powiem wprost: Ludzie z Karpackiej laczcie sie !!! lub wpisujcie ....hihihih Ja jak juz pisalam mieszkam tam okolicznowsciowo hihi nr. 34 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmr2 Re: Karpacka 14.08.05, 19:28 Ja też Karpacka - i to nie okolicznościowo (choć pewne okoliczności to sprawiły,że tu jestem) - trochę niżej. Zaraz się okaże,że czasem spotykamy się w delikatesach na Łukasińskiego, jutro przemkniemy obok siebie na odpuście a tak w ogóle to kończyliśmy tę sama klasę Batorego. I to sie nazywa wspólnota lokalna (w wirtualnym świecie). Wątek powinien nosić nazwę Matrix z Karpackiej. Odpowiedz Link Zgłoś
noie Re: Karpacka 14.08.05, 19:36 Raczej watpie ze sie spotkamy bo w tej chwili jestem w domu a nie oakzyjnie na karpackiej,nie chodze na zakupy i nawet nie wiedzialam ze jest odpust a do szkoly chodzilam w centrum . Jestem tak jakby przyzeniona ale daleko mieszkajaca teraz "okazyjna" jak juz pisalam lokatorka karpackiej....hmmmm chyba zrozumiale to napisalam ? bo juz sama sie gubie ;-) noie ale tytul watki bylby dobry :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bea81 Re: Karpacka 14.08.05, 19:55 mieszkalam tez na Karpackiej 40 ale wyjechalam 17 lat temuza granice,moja rodzina dalej tam mieszka Odpowiedz Link Zgłoś
yasmin_ch Re: Karpacka 14.08.05, 20:13 w moim przypadku spotkanie sie w delikatesach tez niemozliwe:-) rzadko sie w tym mieszkaniu zatrzymuje..a w Chorzowie glownie mieszkalam w okolicy ZUS-u, szkola srednia tez inna pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś