Gość: Atomowy IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.01, 18:29 Co lubisz a czego nie w Chorzowie? Jak podoba Ci sie Chorzow? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ad Re: Chorzów jest suuuuuuuuuuuuuuper! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.01, 22:57 Mieszkałem w najlepszym miejscu Chorzowa - dziesięć minut spaceru do WPKiW, dziesięć minut na Wolkę, pięć minut do Rozrywki, blisko na szóstkę do Katowic itd. Potem mieszkałem na starym osiedlu w Batorym i to już była trochę kaszana. Teraz mieszkam na wsi, dwadzieścia kilometrów od rynku w Chorzowie, ale najlepiej wspominam to pierwsze miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noie Re: Chorzów jest suuuuuuuuuuuuuuper! IP: *.dip.t-dialin.net 28.09.01, 00:43 Taaa....miasto dostalo finanse i co zrobilo??? Zrobilo to,ze Chorzow ma sie czym pochwalic!!!!! Tylko tak dalej!Co mi sie jednak nie podoba,to Park Hutnikow.Dlaczego?Za kazdym razem jak do Chorzowa przyjezdzam,wydaje mi sie ,ze w Parku Hutnikow...coraz mniej drzew! Co wy na to? Nie macie tez takiego wrazenia?noie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reden Re: Chorzów jest suuuuuuuuuuuuuuper! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 21:46 Ja! Chorzów jes piykny! Yno trocha sam je jescze marasu, ale jak sie wyznymy cuzamyn do kupy to zrobiemy sam blank porzondek. Jo jes ze Hajduk (żodyn tam Batory). Trocha sie ta dzielnica rozwinyła. Na przikład dom choby nowy kompleks sportowy u podnóża Hugobergu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krycha Re: Chorzów jest suuuuuuuuuuuuuuper! IP: 212.244.177.* 05.10.01, 12:46 Chorzów pewnie i jest super, ale z dobrą pracą to tu jest kiepściutko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: Chorzów jest suuuuuuuuuuuuuuper! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 23:41 Krycha ma rację. Na samych usługach Chorzów nie ujedzie za daleko. A propos - słyszeliście coś na temat fatalnej sytuacji Teatru Rozrywki ( rzecz jasna finansowej )? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olusia Re: Chorzów jest suuuuuuuuuuuuuuper! IP: *.silesia-region.pl 11.10.01, 07:55 Kompleks sportowy w Hajdukach jest ok. Ale ulicy Stefana Batorego, co coś strasznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.S. Re: Chorzów jest suuuuuuuuuuuuuuper! IP: *.proxy.aol.com 13.10.01, 02:58 Tak szczerze mowiac to tylko wolka mnie zadziwila . W Chorzowie nie bylem pare ladnych lat. Reszta to nie wole mowic. Zal mi osiedla "Ruch" . Wielkie spusztoszenie,a stare osiedle tez jakos inne(osiedle Batory).A brud jaki byl taki tez jest. Ale to normalne z tego Chorzow slynal i nadal hyba slynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olusia Re: Chorzów jest suuuuuuuuuuuuuuper! IP: *.silesia-region.pl 23.10.01, 15:59 chyba to się pisze przez "ch", baranie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.S. Re: Chorzów jest suuuuuuuuuuuuuuper! IP: *.proxy.aol.com 23.10.01, 17:36 Jestes bardzo mila. I do tego bardzo intelegentna. To jest zwykly techniczny blad! Baranico! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olusia Re: Chorzów jest suuuuuuuuuuuuuuper! IP: *.silesia-region.pl 25.10.01, 09:51 Nie mówi się "intelegentna" tylko "inteligentna". Jeżeli to znowu techniczny błąd to radzę popracować nad zdolnościami manualnymi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reden Re: Chorzów jest suuuuuuuuuuuuuuper! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.01, 23:55 Uosprawiomy sam yno o Chorzowie. Niy wadzymy sie. Zodyn niy umie blank piyknie po polsku pisac to sie tak niy chytejcie,ja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felek Re: Chorzów jest suuuuuuuuuuuuuuper! IP: *.chello.pl 08.11.01, 23:01 Jeronie jak piknie sie znowu po slunsku pogodac. Jo mieszkom teroz w stolycy, ale sie na mnie nie drzec, sprzedaja ze skutkiem naszo gwara. Mieszkol zech na Ryszki i bylo pieknie, w 10 minut piechty zech bol kaj chciol, w parku roz, w parku kultury, na ruchu i na wolce. A tu pieronie do roboty to jak do sosnowca, a pierwszo lepszo knajpa, to jakbych jechol do bytomia. Gdyby nie ta pieronsko robota, tobych sie z chorzowa nie ruszol. narka felek Odpowiedz Link Zgłoś