bea81 23.03.07, 23:41 Czy mozecie polecic mi jakiegos dobrego notariusza z Chorzowa lub okolicy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eichendorff Re: Szukam dobrego notariusza 25.03.07, 08:40 Na Wolce (w okolicach "starego" Chopina) jest notariusz. Raz korzystałem z usług. Byłem zadowolony. Nie polecam natomiast notariusza, który miał kiedyś siedzibę w budynku przy ul.Dąbrowskiego i Estakadzie (wejście od parku hutniczego), choć nie wiem czy jeszcze tam się mieści biuro... Odpowiedz Link Zgłoś
yasmin_ch Re: Szukam dobrego notariusza 25.03.07, 22:30 6 lat temu sie miescilo;-) skoro nie polecasz to ciesze sie ze ostatecznie tam nie skorzystalam z uslugi, chyba tylko dano nam jakas informacje i na tym sie skonczylo. a nie pamietasz jak sie ten z Wolki nazywal? Odpowiedz Link Zgłoś
eichendorff Re: Szukam dobrego notariusza 26.03.07, 09:01 yasmin_ch napisała: > a nie pamietasz jak sie ten z Wolki nazywal? Danuta Bańczyk chorzow.cityinfo.pl/firma.php?id=37332 Fajna bo kilkoma zdaniami po śląsku potrafiła uspokoić, trochę wcześniej zdenerwowaną, moją babcię. Odpowiedz Link Zgłoś
alin-a78 Re: Szukam dobrego notariusza 17.07.14, 19:08 Szukam jakiegoś niezłego notariusza. Kto jest dobry i w miare tani w Chorzowie? Odpowiedz Link Zgłoś
anna_xxx Re: Szukam dobrego notariusza 21.07.14, 14:36 Ja niedawno trafiłam do takiej nowej kancealrii na wolności. Pani bardzo miła aż zaskoczona byłam, zupełnie inne podejście do klienta niż zazwyczaj i rabat też najlepszy dostaliśmy. Pani nazywała się Aleksandra Błasiak ja polecam Odpowiedz Link Zgłoś