Dodaj do ulubionych

Reaktywujmy Kłębowo!!!

IP: *.lodz.gazeta.pl 23.01.03, 09:31
choc może to już nie te lata ?;)))ee, mysle, ze jeszcze dalibyśmy rade.:) no,
może nie do 7 rabno, ale tak 2-3, to na pewno ;))) ostani raz bawiłam sie w
sposób kłębowski jakieś pieć lat temu;))ale tak bardziej luksusowo, bo nie
namiocik, tylko domek, grill, itp. ale było jak trzeba: gitary, śpiewy,
towarzystwo ze starych kłębowskich czasów;))))
pamietacie, że na Kłebowie nawet bartoszycko-lidzbarskie animozje przy
ogniosku ginęły?:)) pozdro, ejsi:))))
Obserwuj wątek
    • angela-rt Re: Reaktywujmy Kłębowo!!! 23.01.03, 10:18
      Jestem za!!!!!!na Kłębowku przezylam piekne chwile;)))tam takze
      zaczęłam,zwracać uwage na jednego faceta ,ktory od 4 lach z okładem jest moim
      męzem:))))
      • mika_1 Re: Reaktywujmy Kłębowo!!! 23.01.03, 19:30
        Zaraz się okaże, że to kłebowo, a nie Lidzbark jest nam najbliższy he,he ;-)
        Ale tak imprezka, jeszcze raz... Fajnie by było!!!
    • koobra Re: Reaktywujmy Kłębowo!!! 23.01.03, 20:18
      słyszałem albo czytałem nie pamiętam,ze czasami bywa tam niebezpiecznie lubią
      tam wypoczywać lyse karki jakaś strzelanina była czy coś podobnego :(
      • angela-rt Re: Reaktywujmy Kłębowo!!! 24.01.03, 10:08
        nic na ten temat nie słyszałam,może,ale ja zawsze bawiłam sie tam super:)))
        nawet jeśli były jakieś nieciekawe incydenty to cało z opresji sie wychodziło:))
        • Gość: Lu Re: Reaktywujmy Kłębowo!!! IP: *.telenergo.pl 24.01.03, 13:01
          Ale czy tam teraz jest gdzie? podobno budki się rozpadły calkiem a ośrodek
          zamknięty...coś wiecie na ten temat?
          • Gość: ejsi Re: Reaktywujmy Kłębowo!!! IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 24.01.03, 15:55
            Gość portalu: Lu napisał(a):

> Ale czy tam teraz jest gdzie? podobno budki się rozpadły calkiem a ośrodek
            > zamknięty...coś wiecie na ten temat?

Mogę oddać swój głos?Mogę?..oczywiscie głos za reaktywowaniem Kłębowa;-))
            Lu..a o jakie budki pytasz?...z piwem?;-) bo takich tam nie brakuje,ale
            oczywiście w sezonie,zimą można wybrać się tylko na spacer brzegiem jeziora,co
            przyznaję też ma swoje uroki:-)Ośrodek otwarty...ale nie jestem pewna czy
            teraz,w wakacje napewno.Własciwie to w najblizszym czasie mogę tam zajrzeć.
            Kiedy jestem w Kłębowie, wystarczy wybrac się na trzykilometrowy spacerek :-)

z pozdrowieniami
            • mika_1 Re: Reaktywujmy Kłębowo!!! 24.01.03, 21:29
              Jestem z Wielkanocą, bo wtedy będę na 100%. Z majem gorzej, choć w maju
              zazwyczaj pogoda lepsza.
              Lu, czy chodzi Ci o osrodek harcerski? Bo ten rozpadł się do cna i zostały
              tylko wspomnienia z czasów kiedy żył i jeździło się na obozy. To też fajne
              było:-)
    • Gość: Uma Re: Reaktywujmy Kłębowo!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.03, 16:50
      Wiecie co?! Ladnie to wszystko brzmi:spotkać sie na imprezie,czy biwaku!ALe nie
      sądze abysmy zgrali sie w czasie i wszyscy przyjechali na Klebowo,raczej we
      wlasnym zakresie aby odwiedzic,powspominac,zrobic cos ze swoimi
      znajomymi..Wszyscy gdzies pracuja,cos tam robią...Mozna umowic sie na jakies
      ognisko podczas swiat WIELKANOCNYCH,bo wiekszosc odwiedza swoje rodziny,ale czy
      pogoda ladna bedzie na takie spotkanie?,czy ktos czas znajdzie i oderwie sie od
      swiatecznego stolu,a moze podczas BIGG WEKENDU???w maju zawsze jest pare dni??
      trzeba popatrzec w kalendarz i moze cos sie znajdzie,moze chociaz pare osob nie
      wszyscy ale zawsze ktos no nie wiem trzeba pomyslec:))))))))))))
      • mika_1 Re: Reaktywujmy Kłębowo!!! 25.01.03, 21:43
        Myślę, że warto zacząć o tym myśleć intensywnie w okolicach świąt, teraz, to
        jescze tak abstrakcyjnie brzmi.
    • klebowo Re: Reaktywujmy Kłębowo!!! 27.01.03, 22:00
      Witam wszystkich pozytywnie myślacych o KŁĘBOWIE.
      To co mówicie o Kłębowie jest super prawdą. Kłębowo jest super a mówię tak
      ponieważ jestem z Kłębowa i mieszkam w Kłębowie.
      Kiedy tylko lato przychodzi zaczynam wyprawy nad jeziorko i tam to dopiero
      wypoczywam - jest poprostu super.
      Gdy mam dużo wolnego czasu to biegnę z Kłębowa nad jeziorko tam uskuteczniam
      pływanie i następnie wracam biegiem do Kłębowa, natomiast kiedy mam mało czasu
      to jeżdzę rowerkiem nad jeziorko i też miło spędzam czas. Dużo by popwiadać o
      Kłębowie to poprostu trzeba przeżyć żeby poznać te uroki Kłebowa a nie wspomne
      o miejscach na leszcze gdzie ze znajomymi wybieram sie nocą na łowy.
      poprpstu super.ZAPRASZAM ALL
      Tego lata też tam będę:-)
      • mika_1 Re: Reaktywujmy Kłębowo!!! 28.01.03, 00:13
        Kurcze, kurcze, ale robisz smaki.....
        Ja to Kłebowo wspominam rewelacyjnie, najpiekniejsze chwile lat szkolnych.... A
        te wschody słońca nad brzegiem...... Ostatnia większa impreza, jaką pamiętam,
        była chyba z 8 lat temu. Angela, czy ty wtedy też tam byłaś? Bełkoty, Leony,
        Worki... az przyjechała policja, stali i patrzyli, co wyprawiamy i w końcu
        postanowili nie interweniować. Nie dziwię się - banda wariatów rzucająca się po
        drzewach:-) Angela, czy ty wtedy też tam byłaś??????????
        • angela-rt Re: Reaktywujmy Kłębowo!!! 28.01.03, 00:15
          chyba bylam na 100% bylam ,ale mało pamiętam jak zwykle gdy bylam na
          kłebowie,taka jakas oszołomiona...powietrzem
          • mika_1 Re: Reaktywujmy Kłębowo!!! 28.01.03, 00:39
            No tak - to powietrze.... wiesz, zawsze się tak zastanawiałam, od czego to, ale
            wreszcie mnie uświadomiłaś - to te procenty powietrza, tak bardzo rozpychały
            nasze szare komórki.... Chociaż, może nie....? warto by to przetestować;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka