Dodaj do ulubionych

Pytanie do pań o buty

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.09, 21:38
Witam !
czy gdzieś w świeciu dostanie podobne buty jak w linku?
czy moe żuciły się wam gdzieś w oczy?
koniecznie koloru czerwonego i najlepiej tego typu,moga mieć ewentualnie jakiś dodaten np.złoty lub srebrny,ale nie a dużo głownie czerwone,rozmiar 37
obchodziłam już wszystkie sklepy jakie znam i nie znalałam,tylko na Jana Pawła były,ale za duże i za małe właśnie z dodatkiem złotego
Bardzo Proszę o pomoc!!!
img43.imageshack.us/i/742103965.jpg/
Obserwuj wątek
    • Gość: vv Re: Pytanie do pań o buty IP: *.centertel.pl 17.09.09, 18:45
      skoro w Świeciu nie ma to może w Chełmnie będą
      • Gość: ANIA Re: Pytanie do pań o buty IP: 77.255.20.* 17.09.09, 20:21
        takie buty to przezytek
        juz stare i niemodne.
        nie dostaniesz takich w zadnym porzadnym sklepie
        • Gość: kolezanka Re: Pytanie do pań o buty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.09, 10:38
          noooo tragedia te buty:(
          • Gość: Aguś Re: Pytanie do pań o buty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.09, 11:17
            musze mieć takie,bo mam czerwoną suknie
            • Gość: ... Re: Pytanie do pań o buty IP: 83.238.144.* 18.09.09, 11:27
              > musze mieć takie,bo mam czerwoną suknie

Ale co ma, w tym wypadku, wspólnego fason buta z kolorem sukienki? :D
              Wiem, że nie zadałaś pytania po to, by ktoś oceniał Twój wybór, poza tym o gustach się nie dyskutuje, ale faktycznie - takie buty od ładnych kilku lat nie należą już do najmodniejszych. Ciężko więc, jak sama zauważyłaś, będzie Ci gdzieś takie dostać...
              Nie masz obowiązku zakładania czerwonych butów, bo taki kolor ma Twoja suknia. Wystarczy, że dobierzesz odpowiednie dodatki, i spokojnie możesz pokazać się, w chociażby czarnych szpilkach. :)
              Z resztą, czy nie lepiej jest wprowadzić do stroju "coś innego", zamiast na siłę szukać butów w identycznym kolorze, co będzie monotonne i nudne? :)
              • Gość: !!!!!!!! Re: Pytanie do pań o buty IP: *.swiecie.vectranet.pl 18.09.09, 11:36
                Mam identyczne buty tylko troche bardziej w bordo kolorze
                • Gość: ehh Re: Pytanie do pań o buty IP: *.adsl.inetia.pl 18.09.09, 11:40
                  kobiety mają problem :) gdzie znaleśc w świeciu - byłam wszędzie i
                  nigdzie nie znalazłam :) skoro byłaś wszedzie i nigdzie nie
                  znalaslas to niema ich w swieciu :)
                  • Gość: hihi Re: Pytanie do pań o buty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.09, 11:58
                    A ja mam jakieś dziwne przeczucie,że jest to styl p. Agnieszki
                    P...Tak po prostu zgaduję:)))hehe
                  • Gość: Magda Re: Pytanie do pań o buty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.09, 22:08
                    Moja najlepsza rada zamów na allegro;)a tak nawiasem mówiąc sa nie
                    ladne X.O.X.O
        • Gość: aguś Re: Pytanie do pań o buty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.09, 07:13
          Zacznijmy od tego ze w Świeciu żanych porządnych sklepów niema!!! własnie o takie delikatne buty do ślubu mi chodzi!
          O ocenianie nie prosiłam!!!!
          • Gość: ... Re: Pytanie do pań o buty IP: *.adsl.inetia.pl 19.09.09, 09:11
            > Zacznijmy od tego ze w Świeciu żanych porządnych sklepów niema!!!

Dlaczego więc usilnie poszukujesz informacji na temat obuwia w naszym mieście, skoro jesteś z góry nastawiona na "nie" i, jak na początku stwierdziłaś, dokładnie sprawdziłaś asortyment wszystkich tutejszych sklepów z butami?! :D

> własnie o takie delikatne buty do ślubu mi chodzi!

A to są delikatne buty? :)
            Tak z ciekawości zapytam. Piszesz, że potrzebujesz ich "do ślubu", czyli mamy rozumieć, że to Ty będziesz panną młodą, tak?! :)

• Gość: zuza Re: Pytanie do pań o buty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.09, 14:19
      widziałam takie w sklepie koło pizzerii "oli"taki kiermasz obuwia
    • Gość: sd Re: Pytanie do pań o buty IP: *.centertel.pl 18.09.09, 19:25
      chcesz sie cała ubrać na czerwono? to naprawde musisz sie postarac
      zeby odcienie czerwieni do siebie pasowały bo inaczej bedzie to
      paskudnie wyglądało. moze faktycznie warto wybrac czarne buty
      • Gość: zniesmaczona Re: Pytanie do pań o buty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.09, 16:45
        i najlepiej jeszcze wlosy pofarbuj na czerwono!! ewidentny brak klasy, bo jak
        mozna sie ubierac pod jeden kolor ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka