Dodaj do ulubionych

szukam pracy

14.10.09, 00:11
poszukuje pracy!!moze mi ktos podpowie gdzie ją znalesc??????????????
Obserwuj wątek
    • Gość: dd Re: szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 09:35
      Ja też szukam pracy.Może też mi ktoś podpowie gdziejest wolny etat.
      • Gość: ja Re: szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 09:52
        Szukając pracy,trzeba podać swoje umiejętności.
        • lokatorka-21 Re: szukam pracy 14.10.09, 10:01
          Zgadzam sie ze trzeba podac swoje umiejętnosci,ale to sie pisze w CV a
          nie na forum,ludzie są okropni i odpisują głupie docinki,pozdrawiam
          • Gość: ja Re: szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 12:52
            Na forum też nie szuka się pracy,skoro nie podasz swoich umiejętności.
            • Gość: xx Re: szukam pracy IP: *.152.144.158.dsl.dynamic.eranet.pl 14.10.09, 14:05
              Trzeba chodzic i szukac a nie isc na latwizne i na forum!!jacy jestescie leniwi
              jak nie chcecie chodzic za praca!!!ona do was nie przyjdzie
              • Gość: meg Re: szukam pracy IP: *.swiecie.vectranet.pl 14.10.09, 16:17
                w czym macie problem? Dziewczyna szuka pracy i zapewne wykorzystuje
                wszelkie możliwości. Jeśli nie macie nic mądrego do zaoferowania nie
                zabierajcie głosu! pozdrawiam
                • Gość: masa Re: szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 16:19
                  meg ale jakiej pracy ona szuka? jako sprzątaczka czy jako księgowa? to ważne
                • lokatorka-21 Re: szukam pracy 14.10.09, 21:50
                  Dziekuje za poparcie w mojej sprawie,A jednak sa ludzie ktorzy potrafią
                  zrozumiec czlowieka który usilnie szuka pracy.Od dwóch miesiecy chodzę
                  i poszukuje pracy-jakiejkolwiek!SPRZATANIE,NIANIA,SPRZEDAWCA,itd,Kazdą
                  bym przyjeła,,pozdrawiam
                  • Gość: Monia Re: szukam pracy IP: *.swiecie.vectranet.pl 22.10.09, 19:03
                    Do Pani która szuka pracy!Na ul Mickiewicza w sklepie obuwniczym ,w
                    oknie wystawowym wywieszona jest kartka- przyjmę do pracy
                    sprzedawcę.Wydaje mi się, że słabo szuka Pani pracy!Życzę powodzenia.
                    • lokatorka-21 Re: szukam pracy 25.10.09, 01:38
                      O jejku!! Uratowałas mi kobieto życie,A mi sie wydaje ze ja juz tam 2
                      miesiące temu zlozylam swoje CV i do dzis nie dostałam odpowiedzi bo
                      włascicielka nie moze sie zdecydowac----i prosze mi nie wypisywac ze
                      słabo szukam pracy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• lokatorka-21 Re: szukam pracy 14.10.09, 21:41
                No moze i nie przyjdzie!Ale sprobowac trzeba wszedzie,skoro się chodzi
                i wszedzie twierdzą ze brak jest pracy.A pan lub pani xx nie musi zaraz
                twierdzic ze człowiek idzie na łatwizne:(
                • Gość: masa Re: szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 07:44
                  dobrze robisz tez bym tak pisal gdybym szukał
                  Powodzenia!
                  • lokatorka-21 Re: szukam pracy 15.10.09, 10:44
                    DZIĘKUJE!!!miłego dnia życze
    • michal.michal.s Re: szukam pracy 16.10.09, 11:52
      Napisz coś więcej o sobie. Co potrafisz. Sytuacja rodzinna - jakie godziny pracy
      wchodzą w grę. Czy uczysz się gdzieś lub studiujesz.
      Pisz na maila: skorosin.m@gmail.com
      Pozdrawiam
    • Gość: Anka Re: szukam pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.09, 13:14
      zapraszam na gadu wszystkie osoby szukające pracy...
      13419825
    • Gość: cch Re: szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 13:07
      w Chełmnie przyjmują do Adriana i HF możesz tam złożyć aplikację, jednakże są to stanowiska produkcyjne.
      Poza tym w UM w tygodniu są spotkania do Sharpa i innej firmy w Ostaszewie. Przyjedz, zobacz info na stronie PUP chełmni w ofertach pracy.
      • Gość: Przemek Re: szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.09, 18:18
        Kiermasz obuwia (-80%) na Mickiewicza poszukuje ekspedientki do sklepu, w
        sklepie jest informacja gdzie można przysyłać swoje CV...
        • Gość: nati Re: szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.09, 18:01
          Tak w bylym inblu poszukuja sprzedawcy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka