lokatorka-21 14.10.09, 00:11 poszukuje pracy!!moze mi ktos podpowie gdzie ją znalesc?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dd Re: szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 09:35 Ja też szukam pracy.Może też mi ktoś podpowie gdziejest wolny etat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 09:52 Szukając pracy,trzeba podać swoje umiejętności. Odpowiedz Link Zgłoś
lokatorka-21 Re: szukam pracy 14.10.09, 10:01 Zgadzam sie ze trzeba podac swoje umiejętnosci,ale to sie pisze w CV a nie na forum,ludzie są okropni i odpisują głupie docinki,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 12:52 Na forum też nie szuka się pracy,skoro nie podasz swoich umiejętności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: szukam pracy IP: *.152.144.158.dsl.dynamic.eranet.pl 14.10.09, 14:05 Trzeba chodzic i szukac a nie isc na latwizne i na forum!!jacy jestescie leniwi jak nie chcecie chodzic za praca!!!ona do was nie przyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: szukam pracy IP: *.swiecie.vectranet.pl 14.10.09, 16:17 w czym macie problem? Dziewczyna szuka pracy i zapewne wykorzystuje wszelkie możliwości. Jeśli nie macie nic mądrego do zaoferowania nie zabierajcie głosu! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masa Re: szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 16:19 meg ale jakiej pracy ona szuka? jako sprzątaczka czy jako księgowa? to ważne Odpowiedz Link Zgłoś
lokatorka-21 Re: szukam pracy 14.10.09, 21:50 Dziekuje za poparcie w mojej sprawie,A jednak sa ludzie ktorzy potrafią zrozumiec czlowieka który usilnie szuka pracy.Od dwóch miesiecy chodzę i poszukuje pracy-jakiejkolwiek!SPRZATANIE,NIANIA,SPRZEDAWCA,itd,Kazdą bym przyjeła,,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: szukam pracy IP: *.swiecie.vectranet.pl 22.10.09, 19:03 Do Pani która szuka pracy!Na ul Mickiewicza w sklepie obuwniczym ,w oknie wystawowym wywieszona jest kartka- przyjmę do pracy sprzedawcę.Wydaje mi się, że słabo szuka Pani pracy!Życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
lokatorka-21 Re: szukam pracy 25.10.09, 01:38 O jejku!! Uratowałas mi kobieto życie,A mi sie wydaje ze ja juz tam 2 miesiące temu zlozylam swoje CV i do dzis nie dostałam odpowiedzi bo włascicielka nie moze sie zdecydowac----i prosze mi nie wypisywac ze słabo szukam pracy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lokatorka-21 Re: szukam pracy 14.10.09, 21:41 No moze i nie przyjdzie!Ale sprobowac trzeba wszedzie,skoro się chodzi i wszedzie twierdzą ze brak jest pracy.A pan lub pani xx nie musi zaraz twierdzic ze człowiek idzie na łatwizne:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masa Re: szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 07:44 dobrze robisz tez bym tak pisal gdybym szukał Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
michal.michal.s Re: szukam pracy 16.10.09, 11:52 Napisz coś więcej o sobie. Co potrafisz. Sytuacja rodzinna - jakie godziny pracy wchodzą w grę. Czy uczysz się gdzieś lub studiujesz. Pisz na maila: skorosin.m@gmail.com Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: szukam pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.09, 13:14 zapraszam na gadu wszystkie osoby szukające pracy... 13419825 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cch Re: szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 13:07 w Chełmnie przyjmują do Adriana i HF możesz tam złożyć aplikację, jednakże są to stanowiska produkcyjne. Poza tym w UM w tygodniu są spotkania do Sharpa i innej firmy w Ostaszewie. Przyjedz, zobacz info na stronie PUP chełmni w ofertach pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.09, 18:18 Kiermasz obuwia (-80%) na Mickiewicza poszukuje ekspedientki do sklepu, w sklepie jest informacja gdzie można przysyłać swoje CV... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nati Re: szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.09, 18:01 Tak w bylym inblu poszukuja sprzedawcy. Odpowiedz Link Zgłoś