Gość: kmrp Re: Przeklinanie w polu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.10, 00:53 "Udowodnić, że jest niewinny - to jednak może być trudne, bo w miejscu publicznym jakim jest pole, nikogo prócz niego nie było". Rozumiem, że aby zostać WINNYM, świadek nie był potrzebny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smeagol Re: Przeklinanie w polu IP: *.icpnet.pl 05.02.10, 01:15 Hwała Wam Dzielni Policjanci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smeagol Re: Przeklinanie w polu IP: *.icpnet.pl 05.02.10, 01:22 Po prostu dwóch debili w mundurach popełniło przestępstwo - oszustwo, zastraszenie i wymuszenie haraczu. Świadomie i z PREMEDYTACJĄ! Problemem jest to że w Polsce są oni całkowicie bezkarni, a nawet gdyby udało się im udowodnić winę to skończyłoby się w najlepszym razie na anulowaniu mandatu. Dopóki pseudo-policjanci będą pozostawać bezkarni, dopóty takie sytuacje będą powszechne . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Przeklinanie w polu IP: *.hsd1.il.comcast.net 05.02.10, 01:29 w przyszlym tygodniu wysle grupe chlopakow z miasta to tych niby policjantow naucza pokory i wbija im palami troche rozumu do tych pustych zakutych lbow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr_Jake Re: Przeklinanie w polu IP: *.ds.gumed.edu.pl 05.02.10, 01:49 Jest to tylko dowodem na to, że większość policjantów to TĘPE MŁOTY. Czekam na nr konta Ryśka, wpłacimy po parę złotych. Taka społeczna akcja, niech będzie o niej głośno. A ta parka z radiowozu, powinna zostać nominowana do nagrody ZAKUTA PAŁA (odpowiednika nagrody złotej pały). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wietke Re: Przeklinanie w polu IP: *.chello.pl 05.02.10, 01:58 chłopak zaczął przeklinać by pokazać że jest osobą dorosłą i że w kasze nie da sobie pluć a tu lipa wieśniaki na plecach i mandat z miejsca bo kijowy dzień mieli -każdy dobrze wie że do policji idzie ok 80 procent wyżutków społecznych więc wszystko w normie -żal mi rysia ale tak już jest po co brał ten mandat -będzie miał nauczkę albo zawsze będzie z tyłu ! Odpowiedz Link Zgłoś
prof-antoni Re: Przeklinanie w polu 05.02.10, 05:33 tak działa nasza policja i jej cudowne statystyki jak głowy nie będą lecieć , to nic się nie zmieni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodz_matolow Re: Przeklinanie w polu IP: *.mammothnetworks.com 05.02.10, 06:49 Bo, ku..., jak policja jedzie, ku..., polna droga, ku..., za piechurem, to, ku..., piechur powinien, ku..., skrecic w pole, ku..., i odejsc, ku.... Kurwa. Odpowiedz Link Zgłoś
mcgoo Re: Przeklinanie w polu 05.02.10, 07:22 większość policji jest złośliwa (ma zaburzenia społeczne) - mnie prowokowali jadąc 50 km/h poza obszarem zabudowanym (pod Sandomierzem po serpentynach i pagórkach tak aby nie dało się ich wyprzedzić). Nie zdarzyło mi się jeszcze żeby policja pomogła w rozładowaniu korka - w przekierowaniu aut w objazdy - tam gdzie mogą pomóc nigdy nie pomogą tam gdzie mogą zaszkodzić zawsze zaszkodzą - taka jest drogówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel ten norma Re: Przeklinanie w polu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.10, 07:54 ja dostalem mandat 20 zl za przeklinanie ze wywrócilem sie na sliskim oblodzonym chodniku Odpowiedz Link Zgłoś
sprawazlewa Re: Przeklinanie w polu 05.02.10, 08:48 - Dlaczego dzieci milicjantów nie chodzą do szkoły? - Bo też chcą być milicjantami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowak Re: Przeklinanie w polu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.10, 09:05 Jeden z nich ma w rodzinie wujka z Milicji Obywatelskiej, a ojciec drugiego służył w ORMO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Przeklinanie w polu IP: *.ip.netia.com.pl 05.02.10, 09:11 Najlepiej wypowiadać się nie mając o niczym pojęcia. Nikt z Was tam nie był,więc nie wiecie co tak własciwie się stało. A jak to się mówi-kij ma dwa końce. Jeżeli już tak oceniacie,to chociaż poznajcie opinię drugiej strony.Jeżewska policja ma swoje minusy-jak kazdy,ale ma też dużo plusów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skjfk Re: Przeklinanie w polu IP: *.adsl.inetia.pl 05.02.10, 09:21 Plus i minus daje - minus. Nie ma miejsca w policji na "minusy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawnik Re: Przeklinanie w polu IP: 195.20.110.* 05.02.10, 09:24 zniszczyłbym tych policjantów za takie zachowanie w każdym sądzie Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Przeklinanie w polu 05.02.10, 09:31 A mnie zainteresowało dlaczego pan Rysio przeklinał. Jeśli w nocy, w szczerym polu zauważyłbym nieoznakowany samochód, który za mną jedzie też darłbym się do słuchawki telefonu: Kur....JAKICHŚ DWÓCH PACANÓW W AUCIE MNIE ŚLEDZI!Ratunku! A może gwałtem chcieli go wziąć? Kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Re: Przeklinanie w polu 05.02.10, 09:31 Facet ma szczęście, że go nie zastrzelili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszcz Re: Przeklinanie w polu IP: 213.17.216.* 05.02.10, 09:44 miszcz mowy polskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Przeklinanie w polu IP: 212.244.178.* 05.02.10, 09:48 "Motyla noga Tomka Mazura" ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie odbierają Re: Przeklinanie w polu IP: 194.50.123.* 05.02.10, 09:49 Dzisiaj chyba świętują udaną wczorajszą akcję na komisariacie w Jeżewie. Ddzwoniłem z gratulacjami w związku z bohaterską postawą funkcjonariuszy. Niestety nikt nie odbiera telefonu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Prawnika Re: Przeklinanie w polu IP: 212.183.140.* 05.02.10, 09:57 Panie prawniku - prosimy w takim razie o pomoc dla biednego Ryska. A my sie jeszcze zlozymy po pare zlotych na koszty :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość 1 Re: Przeklinanie w polu IP: *.ip.netia.com.pl 05.02.10, 10:00 Tak narzekacie na tę policję,że bez wykształcenia itp. A większość naszych policjantów z Jeżewa ma studia. I z pewnością nie robią takich błędów ortograficznych jak Wy. Aż żal czytać takie teksty,gdy w każdym słowie jest błąd. Nie umiesz pisać-nie pisz wcale albo cofnij sie do zerówki w celu poznania liter i zasad pisowni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KatJa Re: Przeklinanie w polu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.10, 11:29 Jakie Wyższe Szkoły Policyjne kończyli? Bo jeżeli ich wykształcenie nie ma nic wspólnego z pracą policji to g... mają a nie wykształcenie. Zastanów się, co piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ben-oni Re: Przeklinanie w polu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.10, 10:06 Też mi afera?? Psy chciały dostać łapówe na wódkę, a że koles nie miał przy sobie drobnych to mu wpieprzyli mandat. Normalka, polska policja to mafia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lektyka Re: Przeklinanie w polu IP: *.ip.netia.com.pl 05.02.10, 10:10 Oczywiste chamstwo i prymitywizm dwóch gnojków, którym sie wydaje, ze maja jakas władzę. Władzę to miał Napoleon. Wiele razy policja zachowała się wobec mnie bardzo profesjonalnie, lecz wiele lat temu, przejeżdżałem nad ranem przez Wrocław i takich samych dwóch szmondaków pod pretekstem wykroczenia drogowego (zmiany pasów bez kierunkowskazu - nie popełniłem tego wykroczenia) wlepiło mi mandat. Ich było dwóch - ja jeden. Tutaj sprwa jest oczywista i nawet gdyby oficer prasowy zaklinał się i opowidał jacy to jego koledzy są sprawni i przestrzegajacy prawa i tak sprawa cuchnie na kilometr. A jaka jest szkodliwośc czynu nawet jeśli został popełniony? Ptasie msciwe móżdżki i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leny Re: Przeklinanie w polu IP: 193.0.242.* 05.02.10, 10:10 to dziady, którzy ubierając mundur uważają się za ludzi ponad normalnymi obywatelami. Mogą wszystko i najgorsze jest to, że chyba komendant daje im do poczytania za co mają dziś dawać mandaty i jeżeli ktokolwiek zacznie dyskutować, mają przy tym rację, oni jak nakręceni powtarzają to samo za co zostaliśmy ukarani ! Buraki nic więcej ! Nie ma człowieczeństwa w policji, szczególnie w takim zachowaniu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Przeklinanie w polu IP: 83.98.179.* 05.02.10, 10:14 jesli TK orzekl, ze ukazywanie swoich pogladow na forach internetowych nawet urzywajac slow obrazliwych i wulgarnych jest dopuszczalne to: POJEEEBANE TE PSY Z PASTWISKA CO JADA ZA CZLOWIEKIEM, STRASZA PEWNIE LASKI CHCIELI ALE FACET SIE BRZYDZIL TO GO SKASOWALI POJEEBUSY! Odpowiedz Link Zgłoś