Gość: mg IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.10, 11:14 Mam pytanie,czy i kto w Świeciu naprawia aparaty cyfrowe,bardzo proszę o informację na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marek Re: naprawa aparatu IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.10, 11:22 zapytaj sie tego stiga od fot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mg Re: naprawa aparatu IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.10, 11:32 Dzięki,o tym nie pomyslałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mongol Re: naprawa aparatu IP: *.math.Uni-Magdeburg.DE 08.06.10, 11:37 myslisz, że stig naprawa swoj sprzęt w świeciu ? :))) proponuje zaniesć aparat do zakładu foto przy kablówce oni wysyłają aparaty do odpowiednich serwiosów producenta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: naprawa aparatu IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.10, 11:54 ja tam nie wiem gdzie naprawia . pewnie ma taki co to sie nie psuje i tak pewnie wie gdzie naprawiaja to i zapytac nie zaszkodzi . moze akurat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: naprawa aparatu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.10, 12:56 poszukaj w google serwisy coza filozofia ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata Re: naprawa aparatu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.10, 13:06 Jakiego rodzaju jest to usterka? Jeśli konieczna jest wymiana jakiejś części, to załatwisz to wyłącznie w autoryzowanym serwisie. Innej opcji nie ma. Nie ma wolnego dostępu do części, a zamienniki nie istnieją. W Bydgoszczy są trzy, albo cztery zakłady, które zajmują się naprawą, ale nikt na telefon nie powie czy możliwa jest naprawa. Sprawa jest bardziej skomplikowana niż ci się wydaje. Serwis caona i nikona jest w Warszawie, chociaż ten w Berlinie w przypadku canona jest znacznie lepszy i tańszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: naprawa aparatu IP: *.swiecie.vectranet.pl 08.06.10, 13:09 to prawda że gość z kablówki wysyła do naprawy ale w zależności co poszło kosz naprawy może przewyższyć koszt zakupu tego aparatu . Rozumiem że aparat jest po gwarancji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mg Re: naprawa aparatu IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.10, 14:52 Ten aparat to fujiA850 ma 6miesięcy ale kupiony nie w Polsce nie wysuwa sie obiektyw wiec chcialam go naprawic tylko nie wiem gdzie dzieki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś