Gość: dietka IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.10, 23:27 urodziłam dziecko ,a teraz chciałabym w2rócic do swojej wagi,czyli zgubić jakies 5 kg!co robic?cwicze,ale moze jakas dieta?ktos zna jakąś ktora poskutkuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: winetu Re: pomocy IP: *.xdsl.centertel.pl 09.06.10, 05:40 Szukaj w Google. Tam znajdziesz diet i pierdułek na twój problem. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: pomocy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.06.10, 09:30 najlepiej jakieś tabletki brać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o matko!! Re: pomocy IP: *.swiecie.vectranet.pl 09.06.10, 10:08 Myślenie boli? w necie nie możesz poszukać ? kolejny wątek o idiotyzmach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Jan Re: pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 10:23 Jakaś młoda mama zadała pytanie, jakiś inteligent odsyła ją do internetu, niech sobie szuka, a co tam. To ja się pytam po co jest to forum? Wyobraźmy sobie sytuację, oczywiście mało prawdopodobną, że nikt nie będzie zakładał wątków na forach bo jest google, fora dyskusyjne padną i gdzie wtedy szukać informacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 10:59 polecam wykupienie diety na stronie www.vitalia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schudnięta Re: pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 11:32 w kakę se wsadź te diety na vitalii tam piszą sami moderatorzy podtrzymując tematy, żeby durne baby myślały, że warto kupić dietę i że skutkuje idiotki wy jedne założycielko wątku - podam maila, napiszę Ci co ja zrobiłam, że schudłam pozdrawiam i nie kupuj żadnych diet !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schudnięta Re: pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 11:33 *podaj maila -miało być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do schudnięta Re: pomocy IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.10, 12:19 klaudynka.1989@wp.pl z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś