Dodaj do ulubionych

Dzień Papiernika

IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.10, 19:55
Witam...
Moim skromnym zdaniem impreza była zaplanowana bardzo dobrze,lecz nie dopisała
publiczność(załoga bardzo sztywna w 80%).
...
Bawiłem się bardzo dobrze wraz z moimi córkami gdzie zajęliśmy 2 pierwsze
miejsca w zabawach na scenie:),potem czerpanie papieru,+dużo innych zabaw
edukacyjnych dla dzieci.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Dzień Papiernika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.10, 04:50
      Zaprosili Rubika za grubą kasę i to jeszcze do Chełmna a tu jakiś śmieszny
      operator się podnieca. Zejdź na ziemię i wreszcie się obudź. Za tą kasę są
      lepsze zespoły a nie klaskanie kotletowe.
      • Gość: gość Re: Dzień Papiernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.10, 09:28
        zgadzam się wcale nie było tak superowo !!! nie do końca było to wszystko
        przemyślane i zaplanowane, poszedłem z dziecmi cos koło 16 i co???? już nie było
        nawet tandetnych talonów dla nich, mało tego odziwo ktoś na moje konto już się
        zaanonsował a to dość ciekawe!!!!!
        • Gość: ona Re: Dzień Papiernika IP: *.swiecie.vectranet.pl 13.06.10, 13:22
          Trochę licho było, sztywno. Ale w sumie ok. Orkiestra pograła, piwo
          było :D
          • Gość: yhy Re: Dzień Papiernika IP: 94.254.239.* 13.06.10, 15:41
            Zwiedzanie zakładu podobno było do bani!!! słyszałem że najdłuższą wycieczkę
            miała grupa na makulaturę, nie dość że trasa max ograniczona to na dodatek
            wydział miał postój he he, skarżyli się że dłużej autobusem jechali niż zwiedzali.
            • Gość: xyz Re: Dzień Papiernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.10, 16:18
              Sztywna załoga? A czego tu się spodziewać po takiej organizacji. Atrakcji mnóstwo jedynie dla dzieci, a przecież to pracownicy mieli swoje "święto" heh. Mieli skakać wśród dzieci razem z klaunem, bo nie rozumiem jak inaczej się tam można było rozerwać? Talony? Kompletna żenada. Mało jedzenia, mało picia w porównaniu do lat ubiegłych. W poprzednich latach było to lepiej zorganizowane. A Rubik? Yyy no dobra jak już Go zaprosili to dlaczego nie do Świecia? Przecież Mondi jest w Świeciu a nie w Chełmnie. Jak chcieli imprezy integracyjnej to mogli sobie wziąć rycerzy do Chełmna a koncert Rubika zorganizować w Świeciu. Pozdrawiam serdecznie wszystkich pracowników ;)
              • Gość: ja Re: Dzień Papiernika IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.10, 17:38
                Piekna pogoda, zwiedzanie zakladu, atrakcje nie tylko dla
                dzieci.Znowu zle? Prosze o konstruktywna krytyke. A moze latwiej
                zawsze byc na nie, a trudniej cos zaproponowac? Piszcie, czego
                zabraklo, czego oczekujecie w przyszlym roku.
                • Gość: do ja Re: Dzień Papiernika IP: *.swiecie.vectranet.pl 13.06.10, 18:13
                  Imprezy w ŚWIECIU!!! wszystko co lepsze było w Chełmnie, a nie każdy może
                  dojechać! Zresztą po piwie to ci co byli przy Mondi raczej już nie pojechali. Za
                  naszą kasę ( bo to na bank z socjala poszło ) bawiło sie inne miasto - śmiech!!!
                  • Gość: ja Re: Dzień Papiernika IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.10, 20:07
                    Nie wiem, jaki procent pracownikow Mondi to mieszkancy Chelmna, ale
                    jest ich troche i to tez ich pieniadze, wiec pomysl, aby swietowac w
                    obu miastach wydaje mi sie trafiony.Rzeczywiscie, wczoraj koncert
                    Rubika odbyl sie za Wisla,moze dlatego ze nasz amfiteatr jest dalej
                    remontowany.Ale odleglosc miedzy obu miastami jest tak niewielka, ze
                    chyba to nie byl duzy problem, aby tam dotrzec.
                    • Gość: hmm Re: Dzień Papiernika IP: *.swiecie.vectranet.pl 13.06.10, 20:45
                      MONDI kur...Świecie a nie MONDI Chełmno. A co do ilosci pracowników z Chelmna jest ich mniej niż 20%, dokładnie 17,32%. Ale mimo to pozdrawiam kolegów z Chełmna.
                      • Gość: anonim Re: Dzień Papiernika IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.10, 13:46
                        Czemu taka krytyka!!!Jak się nie podobało to trze3ba było iść do
                        domu~!człowiekowi nikt nie potrafi dogodzić zawsze żle i żle żal mi Was!
                        • Gość: Byłem Re: Dzień Papiernika IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.10, 17:20
                          Fakt Faktem , na ostatnim dniu Papiernika było o wiele lepiej , można było
                          więcej zjeść , wypić... Jednak to może wina kryzysu ?
                          • Gość: ed Re: Dzień Papiernika IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.10, 17:27
                            odpowiedzialny za organizację (lider) był pan Motylewski, a on jest z Chełmna, więc to jest odpowiedź na pytanie, dlaczego Rubik był w Chełmnie ;)

www.swietopapieru.chelmno.pl/pl/index.php?t=kontakt
                            • Gość: madzia Re: Dzień Starego Piernika IP: 57.90.36.* 15.06.10, 11:15
                              i to wszystko w temacie
                              • Gość: wer Re: Dzień Starego Piernika IP: *.swiecie.vectranet.pl 19.06.10, 16:15
                                No ładnie.
                          • Gość: komar1973 Re: Dzień Papiernika IP: *.swiecie.vectranet.pl 23.06.10, 15:40
                            jaki kryzys? pamiętasz celuloze?gdzie się odbywał dzień papiernika?
              • Gość: xyz Re: Dzień Papiernika IP: 57.90.36.* 15.06.10, 15:16
                • Gość: ? Re: Dzień Papiernika IP: *.ip.netia.com.pl 15.06.10, 17:03
                  Skoro nie masz nic do napisania, to na na jaki ch... klikasz "odpowiedz"
                  a potem, bez napisania czegokolwiek oprócz ksywy, "Wyślij"? Masz ty w
                  ogóle mózg w tym łbie?
              • Gość: zyx Re: Dzień Papiernika IP: 57.90.36.* 18.06.10, 13:47
                doładnie!
    • Gość: Agata Re: Dzień Papiernika IP: 57.90.36.* 14.06.10, 17:38
      impreza żenada. talony - tylko wstyd przed dzieckiem, co lepsze to płać, a
      obsługa do tego opryskliwa bo brak informacji co na talony. wszędzie kolejki.
      zdjęcia na płocie rozwieszane byle jak już w czasie imprezy i pozaginane. nie
      było widać organizatora wcale, wszystko puszczone na żywioł, że nawet maciborek
      i rubik nie byli wstanie nadrobić braku pomysłów i przygotowania.
      magiczny zachód słońca nad stadionem w chełmnie w czasie koncertu to była jedyna
      ciekawa atrakcja dnia papiernika w świeciu - tyle tylko, że niepotrzebnie wydano
      tyle kasy bo zachód słońca akurat był za darmo. daliby na rękę i każdy sam
      kupiłby piwo czy parówkę, czy coś porządnego dla dzieci. a tak widziałam łzy w
      oczach tych dzieci, które rycerze odprawili z kwitkiem z konkursu na mariankach
      - podobno zabrakło cukierków na nagrody.
      jednym słowem pieniądze od bogatej firmy nie wszystko załatwią - potrzeby też
      pomysł, a tego przede wszystkim zabrakło.
      • Gość: ja Re: Dzień Papiernika IP: *.centertel.pl 14.06.10, 19:54
        skoro to była taka żenada to mogłaś z dzieckiem iść do domu a nie
        czekać do konca imprezy żeby potem na forum wylać swoje żale, a
        talonów mogłaś nie brać skoro taki wstyd...
        • Gość: ja Re: Dzień Papiernika IP: *.swiecie.vectranet.pl 14.06.10, 20:23
          A skąd wiesz pajacu, że wszyscy siedzieli do końca. Jak sie za coś płaci grubą kasę to trzeba wymagać. A nie wydać pieniądze i morda w kubeł. Tak robili kiedyś komuchu jeden.
          • Gość: ja Re: Dzień Papiernika IP: *.centertel.pl 14.06.10, 20:50
            ze swoich płaciłes pajacu że wymagasz??? mogło nie być tej imprezy
            przynajmniej takie oszołomy jak ty nie miałyby na co narzekać
            • Gość: tak Re: Dzień Papiernika IP: *.swiecie.vectranet.pl 14.06.10, 21:18
              dokladnie! za rok nic bym na miejscu mondi nie zrobila i tyle won! a gdzie
              dostaniesz taka impre od firmy? u prywaciarza. tylko kasa kasa po 50zl do
              wyplaty i byscie mordy cieszyli! poczyuatajcie o kulturze organizacyjnej itp.
              podobnym tzn. miekkim HR`ze.
              ludzie to trzoda nie warto sie dla nich starac... a jakies bachory zobaczyly
              cukjierki i juz koniec tone zakupic tak?? wogole co za sciema ktory dzieciak w
              dzisiejszych czasach placze za cukieriek? zaden durn ie!
              • Gość: ggg Re: Dzień Papiernika IP: *.swiecie.vectranet.pl 14.06.10, 21:28
                A z jakich to było pieniędzy przygłupy. Z socjalnych pieniędzy pracowników pajace
              • Gość: Agata Re: Dzień Papiernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.10, 23:11
                każdy widział jak było czyli drętwo i bez polotu. a jak komuś to wystarcza to ma
                problem ze sobą, bo inni od takiej firmy jak mondi oczekują wysokiego poziomu.
                każdy głupi potrafi wydać pieniądze, ale nie każdy zrobi to mądrze.
                u "prywatnego" wydaje się z głową, ale mondi to też firma prywatna tylko że tym
                razem zabrakło wyobraźni i profesjonalizmu.
                a dzieci płaczą nie do cukierka tylko z niesprawiedliwości.
                • Gość: csw Re: Dzień Papiernika IP: *.swiecie.vectranet.pl 15.06.10, 11:10
                  wycieczki moze i nie byly najdluzsze ale byly i to sie liczy ze tyle
                  wiary z dziecmi wpuscili na zaklad bhp pewnie jeszcze to przezywa co do
                  imprezy talonow dla dziciakow juz o 14 nie bylo troche to wszystko za
                  szeroko ustawione i brak lawek przy atrakcjach dla dzieci rodzice
                  musieli stac w kolejce z dzieckiem przy kazdej atrakcji bo ze stolikow
                  nie byli w stanie upilnowac swoich pociech a tak nie bylo najgorzej
                • Gość: ona Re: Dzień Papiernika IP: *.swiecie.vectranet.pl 15.06.10, 18:42
                  mnie podobała się nasza rodzima Orkiestra!
                  • Gość: wbijam w to Re: Dzień Papiernika IP: 94.254.248.* 15.06.10, 21:13
                    róbcie sobie te swoje dni papiernika lepsze czy gorsze ale kiedy w końcu
                    zaczniecie płacić pracownikowi stosowne pensje za jego należycie wykonywaną
                    pracę??? Mam rodzinę na utrzymaniu, wynajem z opłatami kosztuje mnie ponad 60%
                    mojej wypłaty, zapożyczam się co miesiąc żeby koniec z końcem powiązać a za
                    kwartalną spłacam te długi jeszcze do tego muszę dorabiać w swoich dniach
                    wolnych, które powinienem wykorzystać na wypoczynek. Z taką wyjściówką w bankach
                    mogą mnie wyśmiać, ja nawet nie myślę iść się o kredyt dopytywać bo tylko wstydu
                    można się najeść. Na to wszystko ci jakieś drzewka szczęścia dają- pytam się po
                    co? chyba żeby pracownik BHPowcowi nie podpadł:) dajcie pracownikowi większe
                    płace co w końcu pójdzie na swoje, wtedy takie drzewko z chęcią przyjmie, bo
                    będzie miał gdzie wkopać.
                    • Gość: Tom Re: Dzień Papiernika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.10, 10:24
                      Myslisz, że gdzie indziej zarobisz więcej? Nigdzie nie płacą lepiej
                      niż w Mondi. Poza tym jakii socjal tam jest . U prywaciarza można
                      tylko pomarzyć o dotacji do wczasów.
                      • Gość: pppp Re: Dzień Papiernika IP: *.swiecie.vectranet.pl 16.06.10, 11:07
                        bsanda nieuków i roboli przyzwyczaiła sie zyć ponad stan a teraz ma
                        wielkie wymagania. ukrócić to!
                      • Gość: stachu Re: Dzień Papiernika i do roboty IP: 57.90.36.* 18.06.10, 13:58
                        Jesteś naiwny. Prywaciarz, dotacje do wczasów, to określenia sprzed 20 lat.
                        Właśnie ten cały wymuszony socjal to miód dla takich frajerów jak ty. Chleba i
                        igrzysk! i do roboty.
                  • Gość: andrzej orkiestra IP: 57.90.36.* 21.06.10, 09:30
                    orkiestra grała jak z nut
                    nawet lepiej niż na procesji bożego ciała
                    • Gość: magda Re: orkiestra IP: *.swiecie.vectranet.pl 21.06.10, 15:02
                      Bo orkiestry nie było na Bożym Ciele :D:D
                      • Gość: Bazan Re: orkiestra IP: *.vc.shawcable.net 22.06.10, 00:36
                        To nie byl dzien PAPIERNIKA????,tylko STAREGO PIERNIKA!!!!
                        • Gość: Barciol Re: orkiestra IP: *.cdma.centertel.pl 28.06.10, 15:34
                          A w Barcie było ponad 800 na rękę wczasów pod gruszą - prywatna
                          firma:) Pozdro dla wiecznie niezadowolonych :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka