IP: 77.245.242.* 05.11.10, 16:42
Czy w świeciu można zrobić kontrolę bioderek dziecku? jeżeli tak, to gdzie i w jakie dni tygodnia?
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: bioderka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.10, 20:43
      mozna zrobić, nie pamiętam jak się nazywa lekarz, ale przyjmuje prywatnie w zielonej przychodni, idźdo zielonej przychodni to ci powiedzą, koszt to 50zł , czekasz jakiś tydzień, bo chyba tylko w środy przyjmuje w godzinach popoludniowych, przyjedza z Bydgoszczy
      • Gość: Agata Re: bioderka IP: 46.113.106.* 05.11.10, 21:06
        Sławomir Kuczyński tele 608720383 ten lekarz przyjmuje w zielonej przychodni!!Pozdrawiam
    • Gość: gosc2 Re: bioderka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.10, 21:03
      Witam. Na kontrole bioderek jeździłam z córką do G-dza gdzie nie trzeba płacić a dzieci bada nasz świecki lekarz ortopeda dr. Niedźwiedzki. Poradnia jest na ul. Ikara os Lotnisko. Numer telefonu powinni mieć w naszej przychodni
      • Gość: gosc Re: bioderka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.10, 21:54
        jak to mówią... za wygodę się płaci, czyli za nie stanie w kolejkach, szybki termin oraz to że na miejscu :)
        • Gość: ja Re: bioderka IP: *.swiecie.vectranet.pl 06.11.10, 20:57
          Polecam dr Kuczyńskiego, konkretny, najlepszy specjalista!!!!!!!!!
          • Gość: kdijofkj Re: bioderka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.10, 21:21
            liczac dojazd do grudziadza i czekanie to wychodzi na to samo. a tu masz na miejscu, co jest przydatne jak sie ma male dziecko
            • Gość: gosc Re: bioderka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.10, 21:41
              powiem wam ze z pierwszym dzieckiem byłam na tym badaniu W Chełmnie, ale to badanie w Świeciu było o wiele lepsze, doktor nie tylko zrobił USG ale sprawdził czy malutka rozwija sie prawidłowo, czy nie ma jakiś skrzywień np. kręgosłupa, poprostu rewelacja!!! no i to w jaki sposób obchodził się z dzieckiem... ja pomimo to ze to moje 2 dziecko do dnia dzisiejszego nie potrafie tak się "obchodzić"z dzieckiem :) zreszta jak ktoś skorzysta z usług tego pana to sam sie przekona. poza tym jeśli coś jest nie tak, to nie zostawia tego problemu rodzicom tylko sam pomaga w leczeniu, poleca specjalistów itp. SUPER FACET
              • Gość: gość Re: bioderka IP: *.swiecie.vectranet.pl 08.11.10, 11:04
                Jeżeli chodzi o lekarza z zielonej to zgadzam się jedynie z tym że szybko i na miejscu no i że ,, POLECA" swoich specjalistów. Sprawdza wszystko , ja po wizycie wyszłam ze łzami na końcu nosa jak usłyszałam, że dziecku jest to i tamto- po zasięgnięciu innej porady okazało się że martwiłam się niepotrzebnie. To oczywiście nie jest regułą przedstawiam tylko mój punkt widzenia, bo wiem że inni są zadowoleni.
                • Gość: ja Re: bioderka IP: *.swiecie.vectranet.pl 23.11.10, 20:03
                  dr Kozak w Bizielu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka