Gość: gość IP: *.146.189.251.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.11.10, 13:25 Witam mam pytanko czy u was też przesunięto wypłaty świadczeń rodzinnych o 2 tygodnie tzn w zeszłym miesiącu było do 15-go a już w tym do 27-go Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: żal Re: mops IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.10, 16:09 Korzystasz ze świadczeń rodzinnych i nie wiesz, że śwaidczeniami rodzinnymi zajmuje się Referat Polityki Społecznej w Urzędzie Miasta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heee Re: mops IP: *.swiecie.vectranet.pl 22.11.10, 16:25 W końcu powinni to ograniczyć bo za dużo darmozjadów żeruje na pracujących u mnie w bloku chleja za mój podatek a robic sie nie chce a w 2 bloku to samo zasiłki biora a 2 samochody w rodzinie i na czarno dorabiaja powinni takim dożywotnio zabierać świadczenia sa ubezpieczeni to wały umacniac po 8h odsnieżać ruby w bajorku liczyc a nie zamoje chlać ćpać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: mops IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.10, 16:59 Pieniądze na świadczenia wpływają od Marszałka z Bydgoszczy, gdyż to jest dotacja. Dlatego też gminy muszą czasami przesunąć termin płacenia, bo nie mają pieniędzy. Czasami taka dotacja wpływa 29 lub 30. Trzeba być cierpliwym, bo pienądze wpływają z Bydgoszczy, ale bardzo powoli. Odpowiedz Link Zgłoś