reserved.pl 07.04.11, 16:49 Jeżeli chcecie skorzystać z prywatnego dentysty to odradzam panią Nowaczeską, brak profesjonalizmu a jeżeli chodzi o mnie to wyrwała mi zdrowego zęba. Niech to będzie przestrogą dla innych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tobacco123 Re: uwaga ! 07.04.11, 19:02 co ty mowisz. ja do niej chodze juz kilka dobrych lat i jestem bardzo zadowolona! a poza tym jak mozesz kogos oczerniac na forum?? wiesz ze to karalne? rozumiem odradzic ale nie zaraz pisac o braku profesjonalizmu. znam wiele osob ktore sa zadowolone, ja tez. ps. naucz sie pisowni- Panią Nowawczewska Odpowiedz Link Zgłoś
dziecko_diabla Re: uwaga ! 08.04.11, 06:09 Niestety to prawda , mi połamała ząb 4 razy i wzieła 200 zł za wyrwanie. Męczyła się 1,5h z zębem , o bólu nie wspomnę. Szkoda że rachunku za usługę nie dała, pozwałbym ją. Odpowiedz Link Zgłoś
reserved.pl Re: uwaga ! 09.04.11, 11:51 ja chciałem założyć wkładkę korygującą wade zgryzu no ale niestety dzięki wizycie u wyżej wymienionej "stomatolog" jest to nie możliwe ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
arvena-1 Re: uwaga ! 09.04.11, 12:54 dziwne, że prywatnie wyrywała zęba - z tego co mi wiadomo, jęśli taka jest potrzeba to kieruje do przychodni do siebie i za darmo wyrywa. Ja sobie ją chwalę bardzo delikatna, profesjonalna i nie tak droga jak inne - miałam kanałowe leczenie ( 3 wizyty po 50zł ) Odpowiedz Link Zgłoś
reserved.pl Re: uwaga ! 11.04.11, 19:11 wygadujesz głupoty, za 50 zł to mogą Ci przegląd zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
oko-24 Re: uwaga ! 11.04.11, 20:45 ja sie do niej wybieram własnie zawsze do niej chodze i jestes zadowolony delikatna mila polecam Odpowiedz Link Zgłoś
arvena-1 Re: do reserved.pl 13.04.11, 11:51 nie wygaduje głupot - nie mam wprawdzie żadnych kwitów od niej, ale autentycznie tyle zapłaciłam! Miałam leczenie kanałowe, 2 lub 3 kanały do wyczyszczenia + zamknięcie zęba. Pani Nowaczewska podzieliła mi to na 3 wizyty i za każdą zapłaciłam po 50zł. I jeśli masz ochotę kogoś obrażać to zapraszam na prywatną rozmowę bo na forum to trochę żenujące! Odpowiedz Link Zgłoś