Dodaj do ulubionych

Praca w Polpak Karton

22.07.11, 12:19
Witam wszystkich forumowiczów.
Mam pytanie odnośnie atmosfery i warunków pracy w firmie.
Dobrze się tam pracuje, czy nie?
Obserwuj wątek
    • kulfon13l Re: Praca w Polpak Karton 22.07.11, 15:53
      Interesuje cię firma, a nawet nie znasz jej nazwy?
      • 4_manka2 Re: Praca w Polpak Karton 22.07.11, 17:51
        lelo na poczatku mlodych jak wszedzie w takich firmach zawsze gonia . o celulozie nie myslales tam chyba wieksze zarobki ? ______________________________________________________ a s kad ty sie tu wzioles znowu kulfon ? podobno miales sie wiecej nie pojawiac tak napisal inny forumowicz ! odblokowali ci konto ? widze ze nic cie zycie nie nauczylo i dalej chcesz psuc nerwy ludziom ! a moze sie skonczylo dobre co ? slodkosci serwowane przez kobiete z idealana figura ? czy inne nieszczescie cie spotkalo ?
      • lelo_oo Re: Praca w Polpak Karton 22.07.11, 21:49
        Ok niech będzie Schumacher mój błąd, ale i tak każdy wie o co chodzi.
    • kociewiak84 Re: Praca w Polpak Karton 24.07.11, 23:03
      Wysłałem CV i cisza, nikt nie ospisał ... firma chyba się nie szanuję, bo każda szanująca się firma odpisałaby chociaż że w tej chwili nie mają wolnych etatów ... trzeba uderzać do konkuręcji.
      • kulfon13l Re: Praca w Polpak Karton 25.07.11, 11:52
        Jeśli z takimi samymi błędami napisałeś CV, to wcale się nie dziwię, że nie odpisali. :)
        • hun.ltd Re: Praca w Polpak Karton 25.07.11, 15:21
          Kulfon 13I mało Ci jeszcze ?Chcesz aby admin serwera zablokował Ci możliwość tworzenia kolejnych kont za łamanie regulaminu? Widocznie jedna nauczka to dla Ciebie za mało .Jeśli ktoś się czuje urażony postami Kulfona13I lub innych Kulfonów to niech śmiało pisze do administracji portalu . Tam maja go już tak dosyć że wszelkie jego przejawy łamania regulaminu forum będą surowo karane do pociągnięcia do odpowiedzialności karnej .Pozdrawiam innych forumowiczów .
          • kulfon13l Re: Praca w Polpak Karton 25.07.11, 16:38
            Wskażesz mi punkt regulaminu, w którym napisane jest, że nie można zwracać uwagi dyskutantom, że pytają o firmę, która już nie istnieje? A może napiszesz mi, w którym to punkcie regulaminu forum jest napisane, że nie można tłumaczyć, z jakiego domniemanego powodu firma nie odpisała komuś na złożone u nich podanie o pracę? :)
          • kulfon13l Re: Praca w Polpak Karton 25.07.11, 17:14
            A banialuki o "pociąganiu do odpowiedzialności karnej", zostaw sobie do opowiadania swoim mało kumatym kolegom. :) Jeśli zwrócenie komuś uwagi na popełniane przez niego rażące błędy ortograficzne, miałoby być pociągane do odpowiedzialności karnej, to chyba tylko w kraju analfabetów, którego ty byłbyś prezydentem i ministrem sprawiedliwości jednocześnie. Tak więc już możesz przygotowywać się do następnych wyborów.
            Teraz szybko zgłoś do moderacji ten wątek, żeby czasami nikt nie przeczytał o twoich śmiesznych argumentach. :)

Ciekawy też jestem, jak przełożony administratorów, tudzież prawnik Agory, zareagowałby na te brednie, które wypisujesz w ich imieniu. Nie sądzę, żeby obdarowali cię carte blanche, więc mam nadzieję, że w końcu bekniesz za to publiczne, w ich imieniu, szafowanie bezpodstawnymi i bezprawnymi (jeśli wiesz co oznacza to słowo i jakie mogą być konsekwencje dla ciebie) groźbami. :)

Administracji forum, polecam zainteresowanie się bardzo naginanym regulaminem oraz wybiórczym moderowaniem wątków. Być może okaże się, że donosiciel o ksywie hun.ltd (o mało nie popełniłem literówki w pierwszym członie), praktykuje tu sobie vendette, a jego nieobiektywne podejście do jednego tylko użytkownika, to zdecydowanie niepożądane cechy u osoby pełniącej taką funkcję.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka