Dodaj do ulubionych

dobry informatyk pilnie potrzebny

05.09.12, 08:18
poszukuje informatyka który umiałby odzyskać dane z komputera. chodzi o wykasowane zdjęcia. pomocy to bardzo ważne...
Obserwuj wątek
    • marcin5016 Re: dobry informatyk pilnie potrzebny 05.09.12, 12:13
      Potrafię odzyskać zdjęcia.
      • kamola82 Re: dobry informatyk pilnie potrzebny 05.09.12, 13:15
        a jak się z Panem skontaktować?
        • marcin5016 Re: dobry informatyk pilnie potrzebny 05.09.12, 15:22
          Proszę podać maila to się odezwę.
          Pozdrawiam
          • kamola82 Re: dobry informatyk pilnie potrzebny 05.09.12, 21:52
            marcinkamila(@)interia.pl
    • co-rel Re: dobry informatyk pilnie potrzebny 06.09.12, 10:16
      Do tego nie potrzeba „dobrego informatyka”. Programów do odzyskiwania skasowanych plików, z których obsługą poradzi sobie średnio rozgarnięty dzieciak z gimnazjum, jest w sieci zatrzęsienie. Podstawą, która zwiększy szansę na odzyskanie wszystkiego, jest nie używanie komputera (dysku), z którego zdjęcia zostały skasowane. Nawet korzystanie z internetu (nowe pliki tymczasowe przeglądarki), zmniejszają możliwości odzysku danych domowymi sposobami.
      • kamola82 Re: dobry informatyk pilnie potrzebny 06.09.12, 10:25
        no to po ptakach bo zdjęcia wykasowano przy formatowaniu dysku i zrobiono nowy system...
        a co do zdolności komputerowych to myślę że średnio rozgarnięty gimnazjalista i tak przewyższa moje możliwości...
        • magdalencja90 Re: dobry informatyk pilnie potrzebny 06.09.12, 11:24
          nie mow tak :) wygladasz na madra kobiete i na pewno lepiej sie znasz niz gimnazjalista bo oni tylko grac w gry umieja
          • sha-lom Re: dobry informatyk pilnie potrzebny 06.09.12, 14:38
            Obecnie mówi się: 'pokaż mi swój folder Temporary Internet Files, a powiem ci kim jesteś'.
            Osobiście wolę: 'pokaż mi swoją domową bibliotekę, a powiem ci kim jesteś'.
            Tak więc Magdaleno, masz rację.:)
      • sha-lom Re: dobry informatyk pilnie potrzebny 06.09.12, 14:32
        Proponuję, jeżeli koleżanka jest w temacie, rozwinąć go bardziej...
        • co-rel Re: dobry informatyk pilnie potrzebny 06.09.12, 15:01
          Rozwinąć? www.krollontrack.pl :)
          • sha-lom Re: dobry informatyk pilnie potrzebny 06.09.12, 15:46
            Rzeczywiście po koleżance nie spodziewałem się nic więcej.
            • co-rel Re: dobry informatyk pilnie potrzebny 06.09.12, 17:46
              A jakich to elaboratów spodziewałeś się nt. odzyskiwania zdjęć w domowym zaciszu? To nie jest żadna czarna magia, kiedy przeciętny użytkownik może posłużyć się jedynie dostępnym w sieci oprogramowaniem, którego obsługa ogranicza się do wybrania jednej z kilku opcji. Nie sądziłeś chyba, że na forum Świecia podyskutujesz o zaawansowanych technikach odzysku nadpisanych danych (nota bene dostępnych jedynie dla „służb” oraz specjalizujących się w tym nielicznych firmach)?
              Masz coś do powiedzenia, co zrozumie ktoś, kto nie potrafi nawet pobrać takiego oprogramowania z Internetu? W takim razie, ja chętnie przeczytam coś od Ciebie. :) Chyba, że jedynie coś tam słyszałeś, ale nie jesteś w stanie ubrać tego w zrozumiałą wypowiedź, na podstawie której, przeciętny użytkownik komputera zyskałby na tej wiedzy… ;)
              • sha-lom Re: dobry informatyk pilnie potrzebny 06.09.12, 17:54
                Mówiłaś o programach, a podałaś link do firmy OnTrack.
                Ale jak już mówimy na temat, to powiedz coś więcej o możliwościach odzyskania z zera jedynki...
    • kamola82 Re: dobry informatyk pilnie potrzebny 07.09.12, 15:09
      zdjęcia odzyskane...dziękuję Panie Jacku!
      • papierowe_serce Re: dobry informatyk pilnie potrzebny 23.09.12, 09:57
        Witam,
        Poszukuję osoby, która zajmuje się tworzeniem stron internetowych.
        Proszę o kontakt: anne-boleyn@wp.pl
        • co-rel Re: dobry informatyk pilnie potrzebny 23.09.12, 11:09
          A Google przestało działać?
          • papierowe_serce Re: dobry informatyk pilnie potrzebny 28.09.12, 19:20
            co-rel poszukuję KOMPETENTNEJ osoby, Ty do nich nie należysz.
            Ogłoszenie aktualne
            • co-rel Re: dobry informatyk pilnie potrzebny 29.09.12, 10:27
              A czy wynik poszukiwania frazy „tworzenie stron www” w Google, podaje w efekcie cokolwiek z moim nickiem? Nie sądzę, bo ja się tym nie zajmuję. Z tegoż samego powodu nie zaproponowałam siebie, a jedynie najbardziej właściwy sposób poszukiwania wykonawcy. Jaki więc sens ma Twój głupkowaty komentarz? Nie najlepiej u Ciebie z myśleniem, a konkretnie; doborem narzędzia do zadania, czy może obsługa wyszukiwarki internetowej przerasta poziom Twojego intelektu?
              • pereubu Re: dobry informatyk pilnie potrzebny 10.12.12, 17:55
                Szanowne co-rel.

to ze jestes niedowartosciowanym i bitym w dziecinstwie trollem wiedza juz wszyscy
                to ze twoja "pomoc" wyraza sie w obrazaniu innych tez juz wiedza

ale cytujac ciebie - przemadrzale co-rel:
                "Jaki więc sens ma Twój głupkowaty komentarz? Nie najlepiej u Ciebie z myśleniem, a konkretnie; doborem narzędzia do zadania"

no coz - do obrazania innych oraz do ich puczania wybierz moze inne medium
                a tutaj
                odpusc sobie

taka rada starszego czlowieka
            • qwerty317 Re: dobry informatyk pilnie potrzebny 29.09.12, 10:29
              www.allestrony.com
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka