justysia741 08.08.13, 22:38 Wie ktos moze gdzie mozna kupic w miare dobrego laptopa w rozsadnej cenie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotr2_pl Re: Laptop 08.08.13, 23:03 Co uważasz za rozsądną cenę i do czego potrzebujesz lapka? Odpowiedz Link Zgłoś
justysia741 Re: Laptop 09.08.13, 07:23 Do uzytku codziennego .. Nie potrzebuje ekstra grafiki czy tez innych rzeczy .. Rozsadna cena za zwykly laptop Odpowiedz Link Zgłoś
ka64 Re: Laptop 09.08.13, 22:58 Proponuje śledzić oferty lokalnych marketów elektronicznych. Od czasu do czasu pojawiają się bardzo ciekawe propozycje. Jednakże wszystko zależy od limitu finansowego jaki sobie założysz. Czasami warto też przejść się ich szlakiem osobiście gdyż czasami wyprzedają coś ciekawego by pozbyć się ze stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaoliwki77 Re: Laptop 12.08.13, 21:54 Proponuje zakup laptopa na allegro ale nie używanego tylko nowego od sprzedających sklepów Ja tez tak zrobiłam i nie żałuje laptop przyjechał kurierem w kartonie nowiutki i za cenę sporo niższą niż u nas był w media tak ze polecam jak co pisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel123130 Re: Laptop 29.04.14, 11:55 a komis z telefonami? as tel itp. Niby używane ale są też nowe i nie drogo a po drugie obsługa znająca się na rzeczy. Ale jeśli ma być nowy to neonet. Czasami dużo taniej niż w media expert. Internet też polecam tylko jeśli się nie znasz lepiej skorzystaj ze ,,stacjonarnego" sklepu Odpowiedz Link Zgłoś
tofik-csw Re: Laptop 30.04.14, 22:16 Żadnych komisów ani lombardów unikaj jak diabeł święconej wody,a koleś który pisze że ludzie którzy tam pracują znają się na rzeczy to kompletna bzdura powiedzą ci wszystko abyś kupiła cokolwiek.Żadnych as tel. itp. to kompletni debile sprzedadzą gó... i powiedzą że super.Ja radzę poszukaj w sklepach internetowych są dobre oferty ,a że poszukujesz lapka do ogólnego użytku to nie będzie problemu. Sam osobiście kupiłem w maktroniku ze sklepu internetowego i wszystko jest ok już drugi rok użytkuję i nie narzekam. Sama zdecyduj. Odpowiedz Link Zgłoś