diablica1985 13.09.05, 22:10 Witam,mam problem...próbuję wytłumaczyć koleżance,że tkwi w toksycznym związku,że chłopak niszczy jej psychikę...ale nic do niej niedociera!Jak mam jej pomóc?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czerstwy.stefek Re: POTRZEBNA RADA 13.09.05, 23:22 Hm... Do izy z "M jak miłośc" też nie docierały argumenty Gośki, a jakie były efekty - wszyscy wiemy. Ja bym wogóle nie wtykał niosa w te sprawę, bo normalne, że zakochana w kolesiu dziewczyna może się do Ciebie zrazić. Może z czasem zmądrzeje. Drugie wyjście, to napisać do miesięcznika "Dobre rady" - oni zawsze mają dobre rady (a jakby co to jest jeszcze gazetka "Z życia wzięte" - tam takie historyjki są na porządku dziennym i szlachetni redaktorzy zawsze potrafią je rozwikłać)! Pozdrawiam i zawsze służę pomocną dlonią:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B-Mol Re: POTRZEBNA RADA IP: *.adsl.inetia.pl 13.09.05, 23:59 Drogi Stefku zwracam się do Ciebie jako do niewątpliwego autorytetu w sferze stosunków damsko-męskich , gdyż mając lat 14 nie zostałam jeszcze przeszyta strzałą amora a moje koleżanki to już kilka razy się zakochiwały i to zawsze w innym mężczyźnie.Raz nawet się zdarzyło że zakochały się w tym samym nauczycielu z pobliskich Polskich Łąk .Poradz co mam uczynić w przypadku swojej całkowitej obojętności na te sprawy?Czekam na szybki odpis Odpowiedz Link Zgłoś
czerstwy.stefek Re: POTRZEBNA RADA 14.09.05, 20:13 Cóż ja mogę powiedzieć, droga B-Mol... Kiedyś moj kolega nieszczęśliwie kochał się w katechecie, ale moje jakże cenne uwagi odmieniły jego żywot. myślę, że po przeczytaniu moich sugestii Twe życie zmieni sie nie do Poznania: Proponowałbym zakupienie jakichś wystrzałowych perfumów i fajnych ciuszków, którymi zaimponowałabyś koledze na szkolnym korytarzu. polecam szczególnie wodę brzozową, którą należy spryskać sie obficie, a jako okrycie wierzchnie wyśmienicie pasowałaby spódniczka mini i ponczochy z różowej lajkry! Oczywiście trzeba pamiętać o depilacji. Kołcz i Tede wiedzą co mówią - posłuchaj piosenki "Pękniety jeż", a wątpliwości zostaną rozwiane! Myślę, że teraz możesz iść na podryw! Pozdrowionka 4 all! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcbet Re: POTRZEBNA RADA IP: 10.10.74.* 17.09.05, 09:26 piosenki PEKNIETY JEZ???? serio?, mozna gdzies tego posluchac??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
diablica1985 Re: POTRZEBNA RADA 14.09.05, 20:04 thx za radę Stefku,ale chciałabym pomóc kumpeli,żeby w przyszłości nie podzieliła losu Izy z "Mjak miłość",a moja przedmówczyni chyba powinna założyc własny post:)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: POTRZEBNA RADA 15.09.05, 00:05 diablica masz calkiem fajny profil:)) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: POTRZEBNA RADA 16.09.05, 14:59 nie ma za co szkdoa ze zajeta jestes:)) Odpowiedz Link Zgłoś