Dodaj do ulubionych

KORZYSTAM Z ZAPROSZENIA

01.03.04, 12:03
Korzystając z zaproszenia sotera_mlodszego postanowiłem coś naskrobać na
forum. Mam takie pytanie. Dlaczego kibice Unii Wąbrzeźno tak bardzo się nie
lubią z kibicami Sparty Brodnica? Ja osobiście do nich nic nie mam, ale
kiedyś zdarzyło mi się odwiedzić stronę kiboli (adresu już niestety nie
pamiętam), która mnie setnie ubawiła. Wychodzi na to, że mottem życiowym
gości jest wpier... komukolwiek, a za szczyt odwagi i heroizmu jest uważane
starcie z policją. Moglibyście sobie to sami poczytać. Zna ktoś adres?
Obserwuj wątek
    • soter_mlodszy Re: KORZYSTAM Z ZAPROSZENIA 01.03.04, 16:32
      bardzo serdecznie dziekuje Tobie figo15 i nin15, za odwiedziny...mysle ze to
      nie ostatni raz:-)

zasyłam serdeczne pozdrowienia z trojkatnego rynku dla calego wabrzeskiego
      grodu:-)
      • Gość: naata Re: KORZYSTAM Z ZAPROSZENIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.04, 18:47
        I ja wpisuję sie chętnie na zaproszenia Sotera_młodszego :)
        Żałuję tylko, ze o sporcie a tym bardziej kibicach nie pogadam, no ale jest
        jeszcze, tyle tematów....:)
        Pozdrawiam
        • Gość: Muminek Re: KORZYSTAM Z ZAPROSZENIA IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 19:10
          Ja też korzystam z zaproszenia,
          Więc jestem na krótko i zaraz mnie nie ma :)))
        • parkowy Re: KORZYSTAM Z ZAPROSZENIA 01.03.04, 19:45
          Pozdrowienia z Grudziądza.:)
          • soter_mlodszy Re: KORZYSTAM Z ZAPROSZENIA 01.03.04, 19:55
            dzieki po stokorć...:-) Wąbrzęźno, Swiecie, Grudziądz...!!!
            • anaiss Re: KORZYSTAM Z ZAPROSZENIA 01.03.04, 20:42
              no proszę, tłumie dzisiaj :-)
              soterix, widzę, że niemały sukces osiągnąłeś!
              pozdrówka dla wszystkich
              anaiss
              • soter_mlodszy Re: KORZYSTAM Z ZAPROSZENIA 02.03.04, 18:10
                przybyli, przybyli nową siłą zasilili...:-)

p.s.
                mam ochotę porymować:-)))
                • chetor Re: KORZYSTAM Z ZAPROSZENIA 04.03.04, 19:31
                  Pozdrawiam z forum Grudziądza. Znam kilka osób z Brodnicy, znam trochę
                  Brodnicę, lubię Brodnicę. Ostanio byłem jednak tylko 5 razy w ubiegłym roku.
                  Pozdrawiam
                  • soter_mlodszy Re: KORZYSTAM Z ZAPROSZENIA 04.03.04, 19:42
                    w imieniu Brodnicy dziekuje:-)
                    • anaiss Re: KORZYSTAM Z ZAPROSZENIA 04.03.04, 19:55
                      ja też znam parę osób z Brodnicy
                      i też ją trochę znam :-)
                      i też byłam tam parę razy

aaa, i jeszcze znam parę osób z brodnicy :-))
                      • naata Re: KORZYSTAM Z ZAPROSZENIA 04.03.04, 20:42
                        hehe...i ja znam parę osób z Brodnicy, nawet mam tam rodzinę ;D
                        ale dawno nie byłam w Brodnicy a szkoda to piekne miasteczko... :-)))
                        pzdr
                      • marowit Re: KORZYSTAM Z ZAPROSZENIA 04.03.04, 21:52
                        anaiss - kogo mialas na mysli?? sotera i marowita?? :)

ja jestem lacznikiem miedzy miastem anaiss a brodnica :)

marowit

ps. serdecznie witam nowa gwardie :)
                        • anaiss Re: KORZYSTAM Z ZAPROSZENIA 04.03.04, 22:15
                          jeśli chodzi o brodnicę, to miałam na myśli Ciebie i sotera, zaś jeśli chodzi o
                          Brodnicę, to pozwolisz, że nie będę wymieniać ;-)
                          duuuży cmok 4 marowit
                          anaiss
                          • marowit Re: KORZYSTAM Z ZAPROSZENIA 04.03.04, 22:19
                            senks anaiss - jestem zawstydzony :)
                            oczywiscie odwzajemniam! :)

marowit
                            • anaiss Re: KORZYSTAM Z ZAPROSZENIA 04.03.04, 22:23
                              tak długo Cię nie było
                              tęskniłam troszeczkę
                              tylko książki :-( i forum
                              więc czasami trochę świruję :-(
                              i zajmuję się wymyślaniem rymów
                              • marowit Re: KORZYSTAM Z ZAPROSZENIA 04.03.04, 22:41
                                ja raczej nie rymuje. ja tez po okresie leniuchowania musze ostro wziasc sie do
                                pracy :( ah te studia - mialy byc najlepszym okresem w zyciu - jakos tego nie
                                czuje!

marowit
                                • soter_mlodszy Re: KORZYSTAM Z ZAPROSZENIA 05.03.04, 18:22
                                  zyli długo i szczesliwie...spotkali sie w letni wieczor na brodnickim rynku:-)))
                                  wszyscy forumowi przyjaciele!
                                  • Gość: parkowy Re: KORZYSTAM Z ZAPROSZENIA IP: 80.48.150.* 07.03.04, 19:02
                                    Rzeczywiście organizujecie spotkania forumowiczów w realu?
                                    • anaiss Re: KORZYSTAM Z ZAPROSZENIA 07.03.04, 19:05
                                      soter użył tutaj metafory.
                                      spotkaliśmy się wszyscy w brodnicy (czy na forum brodnica), a nie w Brodnicy
                                      ale może ja o niczym nie wiem i po kryjomu się spotykają, a mnie Bydgoszczanki
                                      nie chcą ;-)

anaiss
                                      • soter_mlodszy Re: KORZYSTAM Z ZAPROSZENIA 07.03.04, 19:22
                                        nie spotykaja sie...jak na razie, ale kto wie w piekne sloneczne lato na
                                        pojezierzu moga sie forumowicze spotkać:-)))

p.s.
                                        anaiss chcemy, chcemy:-)
                                        • anaiss Re: KORZYSTAM Z ZAPROSZENIA 07.03.04, 19:41
                                          czyli dobrze zrozumiałam to co napisałeś? :-)
                                          ja byłam na początku przekonana, że Ty i marowit znacie się w realu

anaiss

p.s. takie spotkania to rzecz wielce ryzykowna
                                          • soter_mlodszy Re: KORZYSTAM Z ZAPROSZENIA 07.03.04, 19:48
                                            dobrze zrozumialas to co napisalem...!:-)
                                            nie znam marowita w realu!

a co do spotkan to sa ryzykowne oj tak,
                                            wchodzi soter, a tu okazuje sie ze jest kobieta...pod 40-tkę i co :-)))
                                            • parkowy Re: KORZYSTAM Z ZAPROSZENIA 07.03.04, 20:12
                                              Próbowałem Was trochę pociągnąć za język i udało się.:)Moje pytanie nie było przypadkowe,spotykaliśmy się w realu.Mimo wszystkich niedogodności,w końcu mieszkamy w dość odległych miejscach Polski,spotkliśmy się i było super.:)
                                            • anaiss Re: KORZYSTAM Z ZAPROSZENIA 07.03.04, 21:30
                                              soter_mlodszy napisał:

>
                                              > nie znam marowita w realu!
                                              >

chyba stereotypy mną powodowały...

• soter_mlodszy Re: KORZYSTAM Z ZAPROSZENIA 08.03.04, 15:57
                                                łaczy Nas forum, mimo odleglosci:-)))
                                                • toja50 Re: KORZYSTAM Z ZAPROSZENIA 12.03.04, 20:18
                                                  Korzystam z zaproszenia i pozdrawiam anaiss i sotera-mlodszego. No i tych co
                                                  sie tu plączą.
                                                  • soter_mlodszy Re: KORZYSTAM Z ZAPROSZENIA 13.03.04, 13:49
                                                    dziekuje(my) i pozdrawiamy tutaj rowniez zaplatanych:-)))
                                                  • figo15 Re: KORZYSTAM Z ZAPROSZENIA 19.03.04, 13:12
                                                    A ja studiowałem sobie trzy latka u was. Więc też mam trochę znajomych.
                                                  • soter_mlodszy Re: KORZYSTAM Z ZAPROSZENIA 19.03.04, 13:14
                                                    witamy i do wpisow zachecamy!
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka