Dodaj do ulubionych

Wda spuści Strażaka?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 15:36
Wczoraj się dowiedzialem, że jeśli spadnie z V ligi Wda, to z obecnego miejsca Strażaka, druzyna trenera Ratkowskiego leci z A klasy do B... Zyska Tęcza Wiąg! Tam będzie piłka, a nie w Świeciu, bo są madrzy i uczciwi działacze. Nowe boisko ze sztuczną trawą, oswietlenie, szatnie z prawdziwego zdarzenia i trybuny, to niedaleka przyszłość we Wiągy przy pomocy dotacji z UE. A potem conajmniej IV a może i III liga! A Świeciu będzie wstyd! Nowy zarząd spoczął na laurach?! jak działają wiceprezesi? Kuczyński, Trajder i inni?
Obserwuj wątek
    • elias26 Re: Wda spuści Strażaka? 12.05.06, 15:54
      Ja nie mam nic przeciwko :) , lecz nie wiadomo czy wda spadnie oraz czy strażak
      nie przeskoczy Tęczy (1pkt różnicy) ! niech wygra lepszy :)
      • Gość: hq Re: Wda spuści Strażaka? IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.06, 17:52
        najpierw niech się utrzyma ta Tęcza w A-klasie, bo jak Grom Więcbork i Wda zlecą to Wiąg wita B klasę i są derby z Wdą ale rezerwami.
    • Gość: baggio Re: Wda spuści Strażaka? IP: *.stk-net.pl 12.05.06, 20:25
      ........a ja wczoraj się dowiedziałem że w Wiagu ma być podgrzewana płyta ,
      stadion na 55 tys. miejsc w całości zadaszony oczywiscie dach otwierajacy. W
      pobliskim Morsku ma byc budowany port lotniczy , hotel i cały kompleks sportowy
      bo działacze myslą o Lidze Mistrzów...........

hahahahahahahahahahahahahahah ! diablo ty jesteś totalny młotek !!
      • Gość: diablo Re: Wda spuści Strażaka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 21:08
        Miły przyjacielu czy wiesz, że w Sulnowie za pieniadze UE bedzie nowy kompleks sportowy z boiskiem i trybunami! Nie wiem czy sztuczną trawą. Boisko podgrzewane będzie ale na Wdzie po jej awansie do II ligi!!! Koszt 1 do 2 milionow zł
        • Gość: haaaaaQ Re: Wda spuści Strażaka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 22:26
          jakie betony,pomysly na stadiony,niech sie wezma lepiej za gre a nie pisza o
          stadionach z podgzrewana murawa haha
    • Gość: gosc Re: Wda spuści Strażaka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 22:43
      ty chyba jestes tym samym ch..em robiony co madry sarnecki henryk.podaj se z nim
      grabe wybitnie bujna wyobraznia :)a co do wdy to spadku nie bedzie.a strazak
      dostanie becki od rezerw wdy w b!!!
      • hamet Re: Wda spuści Strażaka? 21.05.06, 23:04
        Spadku nie będzie bo WDA zaczeła mecze kupować, a jak chcesz się ze Strażakiem
        zmierzyć to nie ma problemu, tylko uświadom sobie to że to nie jest C klasowa
        drużyna - myślisz że jak wygrywacie z Viktorią Cieleszyn to jesteście
        niepokonani - brawo :-))) Strażak by sprał wam tyłki - tak jak w ostatnim
        sparingu dostała 1 drużyna WDY - jeszcze za Szlengi
    • Gość: diablo Re: Wda spuści Strażaka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 11:30
      Widzę u was brak elementarnej KULTURY i wyobraźni. Nigdy zapewne własnego grajdołka nie opuszczacie. Nie czujecie się Europejczykami i nie znacie świata zachodniego. Strażak Przechowo to fajna drużyna z byłych piłkarzy Wdy. Oni chętnie tam grają, bo jest miła atmosfera. Obecnie nie uważam za faworyta Wdę z meczu ze Strażakiem. O trenerze Ślędze nie będę mówił, on ponosi winę za spadek, jako jeden z głównych dowodzacych w klubie. Wczoraj przegrał ze swoja Wisłą Nowe z Gromem Osie, oto cały komentarz o tym trenerze. Jak Strażak lał Wdę nie było mnie w Polsce. Redaktorzy czasopism, mają prawo żyć złudzeniami czy marzeniami jak pan Sarnecki. Za jego czasow jak pamiętam młodzi piłkarze jeździli za granicę i odnosili sukcesy. Wydaje mi się że ten pan był z prof. Antoszkiem organizatorem turnieju Euro-Cup w Przechowie. Roku nie pamiętam ale kilku gra we Wdzie. Ludzie z fantazją i energią oraz marzeniami są potrzebni w Sporcie. Zarówno w waszym Strażaku jak we Wdzie i innych klubach. Sukcesy Odnosi Grom czy Start oraz Pomorzanin bo tam czują piłkę, zdobywają pieniądze i mają pomysł na powodzenie! Moje dywagacje mijają sie z celem bo słyszałem o połaczeniu Strażaka i Wdy. Obaj prezesi pan Żurek i Wojtkowski po cichu dogadują się. Trenerem ma być Zbigniew Ratkowki, który wychował plejadę dobrych piłkarzy grających w przeszłości w III lidze. Ze sportowym pozdrowieniem ,życzę sukcesu obu dobrym, naszym trenerom, panu Trochowskiemu i Ratkowskiemu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka