Gość: kibic02 IP: 83.238.147.* 11.09.06, 17:24 jak wam się podoba nowa odsłona portalu świeciak.pl, według mnie jest bardziej przejrzyście i jednolicie - fajnie, że jest i działa dalej, bo myślałem, że powoli odchodzi w niebyt. Pozdro dla adminów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kules Re: swieciak.pl - nowy image IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 17:41 mi nadal nie działa cos rano ruszyło, ale znowu jest klopot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kules Re: swieciak.pl - nowy image IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 17:42 juz dziala, ale wchodzac poprzez swiecie.vel.pl/ a poprzez to nie chce www.swiecie.vel.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic02 Re: swieciak.pl - nowy image IP: 83.238.147.* 11.09.06, 18:58 można też pisać www.swieciak.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swieciak.pl Re: swieciak.pl - nowy image IP: *.stk-net.pl 13.09.06, 21:35 Zapraszam wszystkich do nowego forum, na którym nie będzie problemów typu "ciągle piszecie o wdzie..." itp. Forum jest przejrzystsze i bardzo czytelne i każdy znajdzie swój dział, a jeżeli jakiegoś nie ma wystarczy napisać. Na forum nie trzeba się logować, a posty nie będą cenzurowane chyba że naruszą prawo lub będą niekulturalne. Zapraszam też do kożystania z innych nowości. Pozdrawiam admin ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic02 Re: swieciak.pl - nowy image IP: *.adsl.inetia.pl 13.09.06, 21:53 a co w tym jest złego, że się pisze o Wdzie, to chyba dobrze, o Strażaku też jest wątek, że nie ma innych tematów, a czyja to wina - samych Świecian, że nie zapodają wątków z innych dziedzin, a umieją narzekać, że na forum tylko o piłce nożnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swieciak.pl Re: swieciak.pl - nowy image IP: *.stk-net.pl 13.09.06, 23:16 Oczywiście nic nie jest złego w pisaniu o wdzie itd, ale na forum ( www.swiecie.vel.pl/forum/ ) są działy i kategorie i osoby nie lubiące czytać o wdzie itd. nie muszą, a wchodzą do interesującej ją działu/kategorii. Z nowości mogę napisać że można już dodawać ogłoszenia typu wynajem i o pracy. Z czasem dojdą nowe rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hee Re: swieciak.pl - nowy image IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 02:18 ten nowy image to jakies nieporozumienie ! prosze nie szydzic z prawdziwych forumowiczów! jakbym chciał zajrzec na kokocko to bym zajrzal a nie.... proste Odpowiedz Link Zgłoś