Dodaj do ulubionych

swieciak.pl - nowy image

IP: 83.238.147.* 11.09.06, 17:24
jak wam się podoba nowa odsłona portalu świeciak.pl,
według mnie jest bardziej przejrzyście i jednolicie -
fajnie, że jest i działa dalej, bo myślałem, że
powoli odchodzi w niebyt. Pozdro dla adminów.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kules Re: swieciak.pl - nowy image IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 17:41
      mi nadal nie działa cos rano ruszyło, ale znowu jest klopot
    • Gość: Kules Re: swieciak.pl - nowy image IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 17:42
      juz dziala, ale wchodzac poprzez swiecie.vel.pl/ a poprzez to nie
      chce www.swiecie.vel.pl/
      • Gość: kibic02 Re: swieciak.pl - nowy image IP: 83.238.147.* 11.09.06, 18:58
        można też pisać www.swieciak.pl
        • Gość: swieciak.pl Re: swieciak.pl - nowy image IP: *.stk-net.pl 13.09.06, 21:35
          Zapraszam wszystkich do nowego forum, na którym nie będzie problemów typu
          "ciągle piszecie o wdzie..." itp. Forum jest przejrzystsze i bardzo czytelne i
          każdy znajdzie swój dział, a jeżeli jakiegoś nie ma wystarczy napisać. Na forum
          nie trzeba się logować, a posty nie będą cenzurowane chyba że naruszą prawo lub
          będą niekulturalne.
          Zapraszam też do kożystania z innych nowości.

Pozdrawiam
          admin ;)
          • Gość: kibic02 Re: swieciak.pl - nowy image IP: *.adsl.inetia.pl 13.09.06, 21:53
            a co w tym jest złego, że się pisze o Wdzie,
            to chyba dobrze, o Strażaku też jest wątek,
            że nie ma innych tematów, a czyja to wina -
            samych Świecian, że nie zapodają wątków
            z innych dziedzin, a umieją narzekać,
            że na forum tylko o piłce nożnej
            • Gość: swieciak.pl Re: swieciak.pl - nowy image IP: *.stk-net.pl 13.09.06, 23:16
              Oczywiście nic nie jest złego w pisaniu o wdzie itd, ale na forum (
              www.swiecie.vel.pl/forum/ ) są działy i kategorie i osoby nie lubiące
              czytać o wdzie itd. nie muszą, a wchodzą do interesującej ją działu/kategorii.

Z nowości mogę napisać że można już dodawać ogłoszenia typu wynajem i o pracy.

Z czasem dojdą nowe rzeczy
              • Gość: hee Re: swieciak.pl - nowy image IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 02:18
                ten nowy image to jakies nieporozumienie ! prosze nie szydzic z prawdziwych
                forumowiczów! jakbym chciał zajrzec na kokocko to bym zajrzal a nie.... proste
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka