Gość: autowidol IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.03, 00:41 Gdzie w Świeciu można spożywać ten zacny trunek? A może inaczej: gdzie przydażyło Wam się go pić? Park, garaż kolegi, czy na Diabelcach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Toja Re: Alkohol IP: 213.146.48.* 13.04.03, 15:15 Wsyd się przyznać, ale trochę tych miejsc było. Diabelce, zamek, park, ławeczka przy Wojska Poskiego - zawsze dobra zabawa i w gronie przyjaciół. Zastrzegam, że to jeszcze za czasów, gdy na powietrzu było można... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eryk Re: Alkohol jest duchem człowieczym IP: 80.51.243.* 14.04.03, 11:20 Alkohol jest dla ludzi. Ludzi powinna cechować kultura. Kulturą natomiast objęty jest sposób picia alkoholu. Sposób i rodzaj pitego alkoholu należy do wolnego wyboru człowieka. Niższy poziom człowieka to pijak. Pijak pije alkohol bo chce mu się pić. Dno człowieczeństwa to alkoholik, który pije alkohol, bo pić musi. Wybór miejsca do picia, jest zależny od stopnia rozwoju kulturalnego oraz szczebla na którym dany osobnik się znajduje. Środowisko w jakim osoba egzystuje ma tu również znaczenie. Wzorem kulturalnego picia alkoholu (wina) w miejscu publicznym jest np. ksiądz odprawiający misterium mszy świętej w kościele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boo Re: Alkohol IP: *.pl 14.04.03, 12:02 eryk: "ja sie znać na rzeczy bo przejść wszystkie szczeble".niedługo się będziesz alkoholizował razem ze św.Piotrem, co? w Świeciu można wypić w wielu miejscach, jest coś dla lokatorów / beczułka itd./ i plenerowców, chociaż zamiast ławeczek wkoło blankusza lepiej wdrapać się na górkę za nim i pogapić się w gwiazdy przy piwku.się przyznaję że najgłupszym miejscem gdzie mi się zdarzyło był przystanek autobusu miejskiego niedaleko wulkanizacji na mariankach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Alkohol IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 09:32 drogi boo:przeciez piwko mozna wypic w domu z rodzicami co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boo Re: Alkohol IP: *.pl 15.04.03, 13:42 taaaa, jasne a potem razem ze staruszkiem bym ruszył w rajd po knajpach?!jak byłem młodszy to nie raz zwijałem się z lokalu żeby się z nim nie spotkać na piwku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Alkohol jest duchem człowieczym IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 09:29 ty eryk co ty gadasz ludzie coraz czesciej siegaja po alkohol bo nie maja pracy i nie moga jej znalezc a tak wogole alkohol i faje to calkiem niezla rzecz (jest jedna rzecz dla ktorej warto zyc-alkohol i faje):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 19 Re: Alkohol jest duchem człowieczym IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.03, 15:52 Alkohol - tak Ćmiki - nie! Nie mogę wytrzymać jak komuś jedzie z gęby. Można zwymiotować. Odnośnie picia alkoholu to najciekawszym miejscem jest oczywiście zamek, ale bywało się na piaskach na Wodnej, a w pomieszczeniach w pubach lub po prostu u kumpla w siłowni (czytaj: piwnicy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autowidol Re: Alkohol IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.03, 00:22 Mnie przyszło pić np. w takich miejscach jak: -w parku miejskim -nad Blankuszem. -na teranie Szpitala Wojewódzkiego. -nad Wdą w okolicach ul. Wodnej. -na Chmielnikach. -Na Diabelcach. -Na działkach (wszystkich). -itd. (dosłownie wszędzie) Mnie osobiście ten dorobek imponuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadeusz Pogoda Re: Alkohol IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.03, 23:08 ...a w Urzedzie Miasta nawalony nie byles... a ja tak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boo Re: Alkohol IP: *.pl 22.04.03, 13:06 bo po co?tam mają swoich nawalonych. to tak jakby drzewo do lasu znosić. Odpowiedz Link Zgłoś
garti Re: Alkohol 23.04.03, 13:53 Chłopie, urząd to prawdziwy tartak... Nie masz się co przejmować:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autowidol Re: Alkohol IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 22:48 Mało nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autowidol Re: Alkohol IP: *.ds.pg.gda.pl 13.05.03, 20:43 Bo nie umiesz docenić ludzkiej pracy. Wiesz ile trzeba pracować, by zarobić na taką ilość alkoholu? Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech1803 Re: Alkohol 25.04.03, 13:57 W Świeciu niema takiego miejsca żeby wypić piwko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boo Re: Alkohol IP: *.pl 25.04.03, 14:10 pić możesz wszędzie, ważne żebyś się w klimacie poczuł.rzeczywiście mało w Świeciu dobrych miejsc do posiadywania przy browarku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autowidol Re: Alkohol IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.03, 23:37 Dziś piłem w Magicu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autowidol Re: Alkohol IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.03, 01:00 A dziś u Ziutasa na działce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ill Re: Alkohol IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.03, 20:30 możesz popić wszędzie. Zakaz picia w miejscach publicznych jest nieegzekwowany. Przekonałem się o tym wczoraj kiedy piłem browarka na boisku do kosza i pozdrawiałem patrol straży wiejskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autowidol Re: Alkohol IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.03, 00:24 Uwaga: odpowiadam sam sobie na pytanie! Na terenie wojewódzkiego szpitala można spożywać w godnych warunkach. Policja tam nie zagląda. Gorąco polecam pobyt w przyszpitalnym parku na ławeczce z okowitką w dłoni. Odpowiedz Link Zgłoś