begietka 21.06.15, 20:38 Czy gdzieś we Włocławku można kupić tańsze niż np. we Wzorcowni? Pozdrawiam i dziękuję za ewentualne odpowiedzi:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
4alinka Re: liquidy do e-papierosa 26.07.15, 22:57 A próbowaliście może liquidy tej firmy: e-nilsen.pl/? Słyszałam dobre opinie ale nigdy nie próbowałam. Nie jestem jeszcze na tyle obeznana jeżeli chodzi o e-papierosy. Odpowiedz Link Zgłoś
4alinka Re: liquidy do e-papierosa 26.07.15, 22:58 A czy próbowaliście liquidy tej firmy: e-nilsen.pl/? Słyszałam dobre opinie ale nigdy nie próbowałam. Nie jestem jeszcze na tyle obeznana jeżeli chodzi o e-papierosy. Odpowiedz Link Zgłoś
kar_ool Re: liquidy do e-papierosa 15.08.15, 05:18 Możesz poszukać tańszych liquidów tutaj: e papierosy Włocławek Odpowiedz Link Zgłoś
marko903 Re: liquidy do e-papierosa 16.09.15, 12:48 Ja tańsze iquidy do e-papierosa zamawiam na DLX.com.pl i jak do tej pory nie ma żadnego problemu z dostawą i jakością. Odpowiedz Link Zgłoś
dteraz Re: liquidy do e-papierosa 17.09.15, 11:28 oczywiście.. kto dziś jeszcze kupuje w galeriach? sprawdz oferte sklepu specjalistycznego liquido we włocławku szczegóły: e-papierosy włocławek Odpowiedz Link Zgłoś
andglad Re: liquidy do e-papierosa 12.12.15, 13:45 Zapraszam na najlepszy fanpage o e-papierosach - www.facebook.com/vapekokosy/ Koniecznie Polubcie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marko903 Re: liquidy do e-papierosa 18.12.15, 13:50 Spokojnie dobre liquidy znajdziesz na DLX.com.pl ja u nich zamawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aska450 Re: liquidy do e-papierosa 08.01.16, 13:17 Mogę polecić sklep internetowy kingsmoke.pl, z którego korzystam od samego początku jak się przerzuciłam na e-papierosy. Mają całkiem duży wybór i cenowo też jest znaczna różnica niż w sklepie stacjonarnym :) Odpowiedz Link Zgłoś
rdx0 Re: liquidy do e-papierosa 03.02.16, 20:03 Jesli Cie interesuje glikol i gliceryna potrzebna do wyrobu liquidu to zapraszam na e-natura.pl Odpowiedz Link Zgłoś
1ala11 Re: liquidy do e-papierosa 23.02.16, 22:19 na Allegro polecam stronę allegro.pl/vilt-liquid-usa-tob-10ml-12mg-i6007557631.html szybka dostawa duży tani wybór liquidu. Ostatnio kupiłam VILT LIQUID USA 10 ML rewelacja nie drapie w gardle, nie kaszle mnie po nim, łagodny w smaku. Odpowiedz Link Zgłoś
makala13 Re: liquidy do e-papierosa 10.03.16, 15:25 Ja się zaopatruje na reddog.pl. Mają spory wybór smakowych liquidów, a ja lubię próbować ciągle nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
an_ja_35 Re: liquidy do e-papierosa 18.04.16, 20:32 Ja ostatnio kupuję liquidy firmy Take It (takeitliquid.eu ). Jestem zadowolona ze smaku i ceny, nie ma sensu kupować drożej w stacjonarnych sklepach. Najlepsze smaki jak dla mnie to owoce leśne i melonowy, ale to już od gustu zależy. Odpowiedz Link Zgłoś
marry_ann30 Re: liquidy do e-papierosa 22.05.16, 21:11 A ja polecam Wam zajrzeć na stronę vogell.pl , mają bardzo duży wybór smaków i liquidy są w korzystnej cenie, zdecydowanie tańsze niż w sklepach stacjonarnych. Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawoscopinii Re: liquidy do e-papierosa 07.07.16, 20:05 Witajcie! Jestem lekarzem i wszystkich palących i niepalących zachęcam do udziału w badaniu naukowym o E-PAPIEROSACH, opracowanym przez Zakład Medycyny Rodzinnej Uniwersytetu Medycznego w Łodzi. Ankieta nie jest długa. Będę bardzo wdzięczna za wypełnienie. www.surveymonkey.com/r/Epapierosy Odpowiedz Link Zgłoś
malarug Re: liquidy do e-papierosa 10.05.17, 22:50 Na www.mojliquid.pl < najlepsze ceny i promo w ktorych mozna dostac liq za darmo. Genialny wybor smakow. + jak poprosisz to zmieszaja ci np 2-3 smaki w jeden. wystawiaja sie tez na allegro - szukaj marki Malarro Odpowiedz Link Zgłoś