Gość: JOŁ :D IP: *.stk-net.pl 21.02.07, 22:42 www.teatrmodulo.com/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Joł Re: teatr modulo IP: *.stk-net.pl 22.02.07, 21:23 Był ktoś? bo ja tak i było dosyć fajne tylko dzieciarnia mnie wkurzała, która gadała i wymuszała śmiech żal i to gimnazjum co się dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś tam... Re: teatr modulo IP: *.stk-net.pl 22.02.07, 23:40 Ja też byłam i zgadzam się że "dzieciarnia" z gimnazjum nie potrafi się zachowac. Moim zdaniem Ksiądz który ich przygotowuje do bierzmowania nie powinien kazac im przychodzic na przedstawienie bo inaczej nie dostaną książeczek czy tam pieczątek. To powinna byc każdego indywidualna sprawa czy chce przyjsc do kościoła czy nie bo jak sie dzieciaki zmusza to potem zachowują sie tak a nie inaczej żeby pokazac jak bardzo mają gdzieś to wszystko ale z drugiej strony gdyby nie młodzież z gim to pewnie pozajmowane byłyby tylko pierwsze ławki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASt Re: teatr modulo IP: *.adsl.inetia.pl 23.02.07, 19:48 Coz...nie mozna chyba od ludzi ograniczonych kultura vivy wymagac nieco glebszego poznania naprawde dobrego tekstu teatralnego...:/ Odpowiedz Link Zgłoś