Gość: ona IP: *.adsl.inetia.pl 03.04.07, 16:12 czy wie ktos gdzie mozna dostac dobra prace w biorze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: door Re: praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 20:19 Z taką ortografią,to chyba nigdzie.Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oli-f-ka Re: praca IP: 80.51.140.* 11.04.07, 19:24 Dokładnie się zgadzam...nigdzie!!! Krowy doić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: praca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.07, 20:07 Szukasz pracy w biurze, a nawet nie potrafisz poprawnie napisać tego słowa? Gdzie kupiłaś te mature, debilko? :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kamiro Re: praca 12.04.07, 10:06 ja również byłabym zainteresowana posadą w biurze...(matury nie kupiłam a wręcz przeciwnie skończyłam studia na kierunku humanistycznym) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jojo Re: do Kamiro IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.07, 10:27 Gratuluję ukończenia studiów humanistycznych .Jeśli więc je ukończyłaś a nie kupiłaś ukończenie to może lepiej zrozumiesz niż inni że "no money, no funny" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujas z ere fe nu Re: praca IP: 86.43.107.* 12.04.07, 11:25 idz do jakiegos urzedu tam ostatnio podobno dali bardzo wysokie podwyzki, wladza podobno boi sie ze pracownicy im uciekaja Odpowiedz Link Zgłoś
kamiro Re: praca 12.04.07, 12:02 a czy mółgłbyś sprecyzowac "jakiegoś urzędu", bo z tego co wiem w urzędach niechętnie przyjmują nowe osoby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: praca IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.07, 15:44 na mestwina jest swietny urzad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: praca IP: *.stk-net.pl 13.04.07, 20:09 i podobno ortografia nie potrzebna!!!!!!!!!! to co umiesz wystarczy i 200 za godz.polecam p.s. a moze slownik poczytaj w wolnej chwili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pl Re: praca IP: *.stk-net.pl 13.04.07, 22:00 Nieznajomość ortografii nie jest powodem do dumy... Jednak sugerowanie komukolwiek pracy w domu publicznym tylko dlatego, ze nie napisał poprawnie słowa "biuro" jest szczytem głupoty i chamstwa... gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieshka Re: praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 09:27 Po pierwsze jest takie coś jak Urząd Pracy (wiem że to miejsce nie spełnia znakomicie swoich zadań, ale warto tam zajrzeć - dla spełnienia formalności). Po drugie to chyba rzeczywiście masz mało w głowie, bo co ty myślisz? Że tutaj wszyscy forumowicze napiszą gdzie są wolne etaty????Trzeba samemu pogłówkować, pochodzić i się popytać a nie liczyć na gotowe. Nikt Ci nie da na tacy spisu zakładów pracy, które poszukują pracowników!!!Nie lubię takich ludzi, którzy nie potrafią wykazać się inicjatywą tylko liczą, że inni poprowadzą ich za rączkę przez całe życie. A Twój kolejny wątek będzie może brzmiał: "Jak napisać dobre CV i podanie o pracę?"...Ludzie - więcej samodzielności!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 20:49 no wlasnie durna palo chyba sie ta dziewczyna pytala czy nie wie ktos gdzie mozna dostac prace, inteligencja to Ty nie swiecisz bo na moje nie potrafisz czytac ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goja Re: praca IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.07, 22:33 Dokładnie - dziewczyna stara się, a forum jest jednym ze sposobów szukania pracy, mieszkania, pomocy . . . A lista zakładów? Proszę bardzo: Urząd Pracy - poszukuje referenta, Urząd Gminy w Jeżewie - pracownika socjalnego, GZELLA - kogoś do działu płac, MAT - fakturzystki i osób do grup degustacyjnych, MILLENNIUM- doradcy klienta, a na Dużym Rynku otwierają nawy lokal i też poszukują pracowników. POWODZENIA i głowa do góry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: praca IP: *.adsl.inetia.pl 20.04.07, 12:50 goja jestes konkretna to lubie pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goja Re: praca IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.07, 22:13 A jak! :)) Najbardziej mnie wkurza na forum takie obrzucanie się błotem, jak ktoś pyta - oczekuje odpowiedzi, a nie wyzwisk, no nie? Pozdrawiam PS. Ona - znalazłaś pracę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: praca IP: *.adsl.inetia.pl 21.04.07, 09:32 tak goja dostalam w starostwie dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goja Re: praca IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.07, 19:14 Super - GRATULUJĘ, a można wiedzieć w którym Wydziale? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: david.k Re: praca IP: *.stk-net.pl 28.04.07, 07:28 znam, ale dla chłopaków i nie w biurze. podobno była "Sowy" płaci chłopakom za randki, bo nikt jej nie chce he he he P.S. dla bezrobotnego jak zanlazł! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michas Re: praca IP: *.stk-net.pl 28.04.07, 09:56 to jest ta od tych co maja w miescie zaklad pogrzebowy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: praca IP: *.stk-net.pl 28.04.07, 11:59 Tak to od nich, ale ta najbrzydsza z calej trójki ( ta najstarsza) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rewelka Re: praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 10:14 to się nazywa wsparcie ziomów z miasta tragedia Odpowiedz Link Zgłoś