Dodaj do ulubionych

Klub gejowski w Świeciu

• Gość: swojak Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.08, 18:44
      A Ty katolik na jakim świecie żyjesz ?
      • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.08, 19:46
        Swojak-gdzieś ty łaził tak długo!!!Tu prawie Tomasza rozstrzelali ,zagazowali a
        ty sobie poszedłeś, wirtualnego kumpla zostawiłeś. :)
        • Gość: swojak Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.08, 21:01
          Nie wirtualnego. Ja Go znam wiele lat, ale dopiero tutaj na forum dowiedziałem się więcej o Nim. Tak ładnie piszę dużymi literami bo Tomek na to zasługuje. Jeżeli ktoś chciałby Go rozpoznać jak to pisali niektórzy anty ( dziwny chód, kobiecy głos, etc)to nigdy nie będzie wiedział kto to jest. On jest tak jak my wszyscy. POPROSTU ! Zwyczajny, dobry gość. To wszystko. Nie chcę dalej pisać o Tomku bo to Jego życie, Jego decyzje, Jego problemy. Uważam, że wszyscy musimy się uczyć od śp. Ireny Sendler, która mówiła, iż świat będzie piękny, kiedy na świecie będzie panowała powszechna miłość, tolerancja i...pokora. To słowa skierowane do wszystkich, którzy są nastawieni bojowo do kochających inaczej. Pozdrawiam wszystkich ! I tych z lewa i z prawa !!!
          • Gość: Tomek Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.gprs.plus.pl 13.05.08, 22:20
            Swojak, jestem Ci bardzo wdzięczny za te słowa. To za wiele.
            Tzar - Tobie także bardzo dziękuję za wsparcie. Napisz do mnie
            proszę pod adres: benek3.79@tlen.pl
            A Lesbijki to wspaniałe kobiety! I to, z kim chcą chodzić do łóżka,
            to ich sprawa. I wszystko na temat.
            Inwektywy o rozstrzelaniu, spaleniu, zagazowaniu naprawdę nie robią
            na mnie wrażenia. Pozdrawiam serdecznie
            • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.08, 22:55
              Napisałem maila,przed chwilką wysłałem :D
              • Gość: Tomek Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.gprs.plus.pl 13.05.08, 23:43
                Sehr danke
                • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.08, 23:59
                  in English please
    • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.08, 11:01
      Widzę,że ktoś przewietrzył ,coś wywiało z przeciągiem :D :D :D
    • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.08, 08:33
      Karolu-więcej kreatywności-a ty tylko powielasz to co inni piszą.Nie stać cię na
      więcej-czy naprawdę jesteś tak denny?
    • Gość: karol Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.abhsia.telus.net 19.05.08, 01:19
      Albo zrobmy tak zebiesz swoich kumpli pedalkow i spodkajmy sie gdzes ok to sobie
      pogadamy co?????
      • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.08, 10:06
        Przepraszam ale nie mogę zrozumieć co napisałeś- spróbuj jeszcze raz ale bez
        błędów matole jeden.Jak chcesz wypowiadać się osiołku na forum-to niestety ale
        trzeba trochę wykazać się znajomością języka polskiego.Zamiast tu burkać lepiej
        uzupełnij edukację-a z tego co widać to masz baaaaardzo wielkie braki.Do nauki
        osiołku.
        • Gość: obserwator Re: Klub gejowski w Świeciu IP: 83.238.144.* 19.05.08, 11:54
          Witam wszystkich.Tych,,normalnych"i tych,,nie normalnych".Przeczytałam cały ten temat i też chciałabym coś powiedziec.Zyjemy w czasach okrutnych gdzie,,człowiek-człowiekowi wilkiem".To smutne,że żyjąc w XXIw.mozna spotkać ludzi tak mało tolerancyjnych.Nie potrafię zrozumieć jak komuś może przeszkadzać czyjaś orientacja seksualna,kolor skóry lub wiara.Czemu ludzie nie mogą się z tym pogodzić,że każdy człowiek sam decyduje o swoim życiu?Czy to takie trudne?Wydaje mi się,że nie.Mam dzieci,staram się wychować je na dobrych ludzi,wpajam im,że każdy człowiek zasługuje na szacunek,że miarą człowieka nie jest rasa,wyznanie,orientacja ale to jakim jest człowiekiem.Uczę je również współczucia dla innych,że trzeba ludziom pomagać i kochać ich takich jakimi są.Myślę po przeczytaniu wpisów typu:pedały,cioty itp.,że wam poprostu zabrakło w waszym życiu kogoś kto by was nauczył tolerancji.Zyczę wam abyście w końcu zrozumieli,że to nie wy jesteście pępkiem Świata a w świecie jest również miejce dla tych jak ich nazywacie,,innych"
          • Gość: Pan Tak Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.08, 13:09
            Dobrze to ująłeś pedały nie są pempkiem świata a tak im się wydaje.
            • Gość: Tomek Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.gprs.plus.pl 19.05.08, 13:19
              Panie Tak - radzę przeczytać wypowiedź Obserwatora raz jeszcze, bo
              chyba masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem.
              Obserwator - dziękuję Ci za Twój wpis. Po tym, co napisałeś, mogę
              postawić Cię jako wzór tolerancji, od którego można się uczyć.
              Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie. Jak i innych czytelnikow.
              • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.08, 13:53
                :D Pan Tak-chłopie wczytaj się w sens wypowiedzi przedmówcy a nie będziesz się
                ośmieszał i wyciągał tak absurdalnych wniosków.Pozdrawiam wszystkich
                • Gość: Marek Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.08, 10:30
                  Widziałem Cię Tomek na koncercie gospel. Fajnie śpiewałeś. Tak sądze.
                  • Gość: Tomek Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.08, 14:10
                    Panie Marku, chciałem być na koncercie Gospel, ale miałem inne pilne
                    sprawy, dlatego nie było mnie w ten weekend w Świeciu. Chyba mnie
                    Pan z kim innym myli. Pozdrawiam!
                    • Gość: Marek Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.08, 10:17
                      Chyba się nie mylę. Widziałem cie na zdjęciach w Expresie.
                      • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 21.05.08, 10:27
                        UUUUUUUUU -cichy wielbiciel widzę :D :D :D
                      • Gość: ___________ Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.08, 11:35
                        To z Expresu, to nie jest zdjęcie z warsztatów chyba, bo nie są na biało.
    • Gość: vv Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.anonymouse.org 22.05.08, 18:32
      przestancie umawiac sie na forum zboczency! ktos madry powiniem skasowac ten
      temat, ale widocznie brakuje takiego, jak mozna propagowac takie tresci na
      forum, wstydz sie gazeto
      • Gość: ojjj Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.08, 21:44
        A co tu jest takiego złego, że się umawiają na spotkanie. Też mi problem, że
        odrazu kasować.
    • Gość: Anty-ciota Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.08, 17:42
      Co się stało z Tomkiem? Po tym jak ktoś napisła, że widział go na
      koncercie przestał sie odzywać. Boi się czy co
    • Gość: karol Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.abhsia.telus.net 24.05.08, 06:03
      ja sie nie umawiam znim tylko chce mu dac po mordze temu pedalkowi!!!!!!!!
      • Gość: dobra_dobra Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.08, 11:07
        Chcesz się umówić ale robisz to brutalnie, och Karolku tak ostro odrazu.
        • Gość: Tomek Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.08, 12:31
          Już jestem. Nic mi nie jest tylko byłem czymś zajęty. To o czym
          nawijamy?
          • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.08, 15:45
            Może Anty poda jakiś temat he he he he? Anty-ciebie też dawno nie było i Tomasza
            nie było-hmmmmmm. :D :D :D
            • Gość: Tomek Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.gprs.plus.pl 25.05.08, 19:28
              Widzę, że się ktoś pode mnie podszywa. Albo mam rozdwojenie jaźni;)
              Pozdrawiam.
              • Gość: Młody gay Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.08, 15:30
                A może one też jest Tomek?
                • Gość: gość 50 Re: Klub gejowski w Świeciu IP: 57.90.33.* 04.06.08, 10:42
                  ja mam żonę ale chcę sróbować odmienności czyli z nim
                  • Gość: Ciekawy Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.08, 10:46
                    To znaczy, że jsteś gejem, który sie ukrywa, czy po prostu masz
                    ochotę na eksperyment?
                    • Gość: gość50 Re: Klub gejowski w Świeciu IP: 57.90.33.* 04.06.08, 10:49
                      może się okazać że jestem bi czas się o tym przekonać
                    • Gość: gość50 Re: Klub gejowski w Świeciu IP: 57.90.33.* 04.06.08, 10:54
                      co zaniemówiłeś nie odpisujesz
    • Gość: gość50 Re: Klub gejowski w Świeciu IP: 57.90.33.* 04.06.08, 10:46
      mam żonę ale chciałbym doświadczyć jak to jest z nim
    • Gość: gość 59 Re: Klub gejowski w Świeciu IP: 57.90.33.* 04.06.08, 11:39
      czy jest tu chętny który nauczy mnie męskiej miłości mam 50 lat i
      jeszcze nigdy nie byłem z męższczyzną a chcę tego i zależy mi na tym
      • Gość: Młody gay Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.08, 14:39
        Nie za późno na takie eksperymenty. A jak się żona dowie? Co wtedy?
        • Gość: Tomek Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.gprs.plus.pl 04.06.08, 14:51
          Gość50 - to jest forum dyskusyjne, a nie randkowe. Jeśli tak bardzo
          Ci zależy wejdź na czaterię na Interii. Tak będziesz mógł przebierać
          i wybierać jak w śliwkach. Mam nadzieję, że znajdziesz odpowiednia
          osobę i nie doświadczysz przedmiotowego potraktowania:)
          Znam kilka osób biseksualnych, które mają rodziny. Moim zdaniem mają
          trudniej niż gay-e. Ukrywanie swojej drugiej twarzy przed żoną czy
          mężem bardzo wiele kosztuje. Oczywiście można i wielu osobom to się
          udaje. Pozdrawiam!
          • Gość: Tomek Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.gprs.plus.pl 04.06.08, 14:54
            I jeszcze jedno. Padło tu pytanie czy nie jest za późno? Moim
            zdaniem nie. Utarło się u nas, że osoby starsze nie mają prawa
            myśleć o sexie, a co dopiero go uprawiać - dotyczy to wszystkich.
            Taki stereotyp. Pora go obalić!
            • Gość: Młody gay Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.08, 15:38
              Ale w ym wieku to lepiej wnuki bawić niż się ogladać za fajnymi
              dupciami.
          • Gość: Tomku... Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 21:15
            miałem już kilka dziewczyn, które będąc ze mną miały świadomość, ze jestem bi...

i nie miały nic przeciwko, ze wcześniej sypiałem także z facetami....

to tak dla przykładu ze można być szczerym i nie udawać...
            • Gość: Tomek Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.08, 16:20
              Dziękuję za szczerość:) Cieszę się, że taki układ miałeś. To
              świetnie:) Ci, których znam ukrywają się i czasami prowadzi to ich
              na skraj przepaści... Serdeczności.
    • Gość: helena Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.08, 16:13
      a ja myslalam ze geje wraz z mamutami wygineli...a tu prosze-jak
      licznie jak na tak male Świecie(żart,zeby nie bylo)...ja tam
      tolerancyjna jestem i jedno jest pewne,ze jezeli chodzi o przyjazn
      damsko&meska-to tylko na Was mozna liczyc,bezinteresownosc w
      dziedzinie seksu i nikt nam nie zarzuci zdrad.Wniosek:Wy tez
      jestescie potrzebni ....pozdrawiam Helenka
      • Gość: Tomek Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.08, 16:18
        Dzięki Helenko! Kochana jesteś:) Pozdrawiam:)
        • Gość: Młody gay Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.08, 17:02
          Oglądacie mecze? Dla mnie straszna nuda, ale strach głośno o tym
          mówi bo cię zlinczują.
          • Gość: Tomek Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.08, 21:31
            Nie przepadam za piłką nożną. Mogę obejrzeć, ale nie muszę.
            Zazwyczaj nie oglądam. Wolę w tym czasie poczytać, albo zrobić coś
            dobrego do zjedzenia:) Pozdrowienia.
            • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.08, 12:39
              Do Młodego i Tomasza-myślę ,ilość obejrzanych meczy nie jest miarą
              "męskości"faceta. Kiedyś-jak nasi grali na mistrzostwach Meksyku-całe noce
              siedziałem aby oglądać mecze.Ale było warto-było co oglądać.Siedzieliśmy z ojcem
              i siostrą wpatrzeni w ekran.Mimo późnej pory (mecze zaczynały się ok 1 w nocy)
              gorąco i głośno kibicowaliśmy "naszym".A teraz..........
              A co do samego tematu-teraz nie przepadam za piłką nożną-uwielbiam lekką
              atletykę.Pozdrawiam
              • Gość: Majkel Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.08, 11:36
                Dla mnie piłka to wielka kicha. Przeżywać przez dwie godziny jak 22
                facetów gania za nadmuchanym pęcherzem to straszna nuda. Jest tyle
                ciekawszych zajęć.
              • Gość: Rafał Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.08, 21:38
                Tzar, Twoja sportowa sylwetka mówi za siebie, jaką lubisz dyscyplinę sportową
                • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.08, 21:43
                  Brydża Rafałku he he he he he he he heh
                  • Gość: Rafał Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.08, 00:32
                    Nie trzeba było się tak rozpychać na koncercie Gospel i patrzeć kto za Tobą siedzi !?
                    • Gość: Młody gay Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.08, 10:20
                      Co robie chłopaki w wakacje? Ja jadę do Grecji. Mam nadzieję, że
                      kogoś tam poznam.
                      • Gość: Tomek Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.gprs.plus.pl 17.06.08, 22:48
                        Noo, Grecja to piękny kraj. Powodzenia i odpoczynku życzę. A jeśli
                        jesteś blondynem, za zapeniam, że powodzenie będziesz miał pewne. Ja
                        jeszcze nie wiem gdzie spędzę urlop. Na pewno odwiedzę nasze morze.
                        Może zajrzę do Poznania. Ale czy wybiore się gdzieś dalej? Nie wiem.
                        Marzy mi się podróż na wschód - na Ukrainę, Białoruś. Pozdrawiam
                        serdecznie.
                        • Gość: Ciekawy Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.08, 15:27
                          Nie wiecie przypadkiem, na której z polskich plaż można spotkac
                          najwięcej gejów. Słyszałem, że w Łebie albo Gdańsku?
                          • Gość: Tomek Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.gprs.plus.pl 18.06.08, 20:40
                            Wiem, że w Gdańsku - Stogach jest gejowska plaża. Spotkasz tam wielu
                            nagich homo. Jak tam dojechać? Więc dojeżdżasz do Gdańska Głównego,
                            przechodzisz przez całe stare miasto - Złotą Bramę, koło Neptuna,
                            Zieloną Bramę, Krowi Most, i dalej wzdłóż Długich Ogrodów aż
                            dojdziesz do dużego skrzyżowania. Tam wsiadasz w tramwaj "13" i
                            wysiadasz praktycznie na plaży. Potem kierujesz się na wschód -
                            jakieś 1,5 - 2 km. I trafisz na ową plażę. Więc powodzenia i miłego
                            plażowania.
                            • Gość: Młody gay Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.08, 11:41
                              Fajnie wiedzieć. Wybiorę sie tam w nastepny weekend. Może kogoś
                              poderwę?
                              • Gość: Ciekawski Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.08, 09:34
                                Słyszałem, że idąc na takąplaże trzeba koniecznie wydepilowac ptaka.
                                Inaczje wszyscy się na ciebie gapią jak na małpę? To prawda?
                                • Gość: Naturysta Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.08, 12:21
                                  Wypada się ogolić. Gdy nie ma włosów kogut wygląda na większego.
    • Gość: BOLEK I LOLEK Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 12:52
      LOLEK ZNAJDZCIE SOBIE JEKIEŚ K.... INNE FORUM CZY COŚ TAM BO CIAGLE
      K.... KLUB GEJI,GEJE I H..J IM W D..E
      • Gość: Naturysta Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.08, 15:38
        Jak ci się nie podoba to nie czytaj. każdy ma prawo wyrażąc swoją
        opinię. Nie chce czyatć o gejach, to prtzeglądaj wątek o koncercie
        Anny M. Jopek w Cafe Kultura, albo poczytaj kto Popiera PO.
        • Gość: Tomek Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.gprs.plus.pl 20.06.08, 20:04
          Naturysta - popieram w całej rozciągłości. Jeśli się komuś nie
          podoba ten wątek, to niech go po prostu nie czyta. I koniec.
          Jeśli chodzi o golenie - no to trzeba się trochę ogarnąć. Powodzenia
          życzę:)
          • Gość: Młody gay Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.08, 10:09
            Byłem na tej plaży i nie podobało mi się za bardzo. Za dużo
            napaleńców. Prztyczepiło się do nad trzech gości koło 50 i nie
            mogliśmy sie od nich uwolnić. Niby nic wielkiego, ale ile razy można
            mówić, że nie mamy ochody pójśc razem znimi na lody ani na piwo.
            • Gość: Biustman Re: Klub gejowski w Świeciu IP: 62.189.127.* 25.06.08, 15:44
              Ale sie niesmacznie zrobilo.......
              • Gość: Tomek Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.gprs.plus.pl 25.06.08, 22:03
                Ano się skwasiło. No ale nie dziwię się. Nie bez przyczyny ta plaża
                w Gdańsku - Stogach nazwana jest - "ku..górki". Każda plaża jest
                lepsza od tej. Z drugiej strony wnioski a priori zazwyczaj trzeba
                osobiście poprzeć empirycznie. Mam nadzieję, że Młody Gay wyrobił
                sobie już zdanie na temat takich miejsc i będzie je omijał szerokim
                łukiem, tak jak darkroomy i sauny. Pozdrawiam serdecznie.
                • Gość: Młody gay Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.08, 16:49
                  Czemu nie polecasz dark roomów? Podobno jest to ciekawe
                  doświadczenie? Byłeś kiedyś w czymś takim? Mam kolegę, który namawia
                  mnie na coś takiego.
                  • Gość: Tomek Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.gprs.plus.pl 26.06.08, 18:07
                    Nie, nie byłem w takim przybutk. I nie zamierzam być. Szanuję
                    siebie. W takich miejscach zaspokaja się egoistyczne pierwotne
                    instynkty odarte z emocji, uczuć, delikatności, romantyzmu. Jeśli
                    kolega Cię namawia - musisz się przekonać i sam wyciągnąć wnioski.
                    Pozdrawiam.
                  • Gość: pozna Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.centertel.pl 26.06.08, 20:52
                    czesc wszystkim poznam osobe w wieku 18 do 25 lat do zwiasku
                    pozdrawiam
                    • Gość: Młody gay Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.08, 15:08
                      Napisz o sobie coś więcej. To że chcesz kogoś poznac to jeszce za
                      mało żeby odpowioedzieć na taki anons.
                      • Gość: swojak Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.08, 17:15
                        Dlaczego nie wchodzicie w interii na czaterię do pokoju gay ? Tam można znaleźć wielu...znajomych (!?)
                        • Gość: pozna Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.centertel.pl 28.06.08, 19:40
                          mieszkam kolo swiecia i juz od dawna szukam kogos na stale ale jakos
                          niemoge nikogo znalesc pomocy
                          • Gość: swojak Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.08, 22:38
                            pozna, naprawdę na czacie można poznać wielu fajnych gości. Tylko należy mieć do pewnych spraw i ludzi dystans. Nie kazdy jest ok. Przekonałem sie o tym. Zalezy czy preferujesz starszych czy mlodych. Powodzenia !
                            • Gość: Henryk Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.08, 11:05
                              Mam na imię Henryk. Od dłuższego czasu gryzie mnie problem, z którym
                              nie umiem sobie poradzic. Nie wiem kogo zapytać czy to prawda. Mam
                              ponad 30 lat i wiem już o tym, że są osoby o odmiennej orientacji
                              seksualnej. Do tej pory byłem jednak przekonany, że ich seks to są
                              pocałunki, jakieś pieszczoczy, ale niedawno kolega powiedział mi, że
                              homoseksualiści wkładaja sobie penis do odbytu. Trudno mi w to
                              uwierzyć. Ja z trudem mogę zmieścić czopek, nie wiem jak byłoby z
                              palcem, jakim więc cudem ktoś może włożyć tam penis? Nie znam żadnej
                              fachowej literatury na ten temat, dlatego pystam się was.
                              • Gość: prosze Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.08, 21:00
                                tu odnajdziesz miedzy wierszami odpowiedz na twojw pytanie
                                www.meskiswiat.info/index.php?option=com_content&task=view&id=88&Itemid=33
                                • Gość: Tomek Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.gprs.plus.pl 29.06.08, 22:35
                                  Prosze - dziękuję, że w tak subtelny sposob podsunąłeś odpowiedzą na
                                  pytanie poprzednikowi. Cieszę się, że dyskusja nie zeszła na
                                  żenujący poziom:) I pozdrawiam Cię serdecznie.
                                  A jeśli chodzi o szukanie drugiej połowy w obrębie naszego miasta,
                                  to myślę, że warto rozszerzyć "pole poszukiwań". No i cierpliwości
                                  oraz powodzenia życzę!
                                  • Gość: Henryk Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.08, 15:54
                                    Przeczytałem bardzo uważnie, ale nadal wydaje mi się to trochę
                                    dziwne. Chyba sie nigdy nie odważę na taki eksperyment. Nie umiałbym
                                    tego powiedziec swojej narzeczonej. Pomyślałaby, że jestem
                                    homoseksualistą.
                                    • Gość: anty ciocia Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.anonymouse.org 02.07.08, 21:00
                                      Henryk uwiez desperaci sa w stanie zrobic wszystko :) kto wie co geje robia
                                      wiecej, strach pomyslec....
                                      • Gość: czytelnik Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.08, 15:37
                                        To Heniek ma dylemat. Ciekae czy słyszał o seksie oralnym. Może na
                                        ten temat tez nalezy mu się jakiś wykład? Lepiej żeby chłop
                                        dowiedział sie to i owo jeszcze przed 40.
                                        • Gość: Poważny człowiek Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.08, 18:13
                                          czytam te wpisy i odnosze wrażenie, że połowa jest zmyślona. Ta cała
                                          dyskusja pedziów z ich przeciwnikami wygląda mi na sztucznie
                                          podsycanie zainteresowania homoseksualizmem, czym moga być
                                          zainteresowane wiadome środowiska.
                                          • Gość: Tomek Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.gprs.plus.pl 04.07.08, 18:38
                                            Poważny człowiek - odnoszę wrażenie, że Twój wpis ma własnie na celu
                                            podsycanie, ale nienawiści i nietolerancji. Co to
                                            znaczy "zainteresowanie homoseksualizmem"? To tym można się
                                            interesować? A czy to hobby? Jak zbieranie motyli albo znaczków? To
                                            niepoważne. No chyba, że taki jest własnie cel - niepoważna
                                            wypowiedź, niepoważne potraktowanie adwersarza. Pana pseudonim jest
                                            w takiej sytuacji bardzo adekwatny... Pozdrawiam.
                                            • Gość: Poważny człowiek Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.08, 15:40
                                              Czuje panie Tmaszu, że dawno nie mialeś chłopaka. Stąd w tobie ten
                                              niepokój.
                                              • Gość: Tomek Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.08, 19:40
                                                Jak zwykle Pana przeczucia zawodzą. Pozdrawiam!
                                                • Gość: swojak Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.08, 01:43
                                                  Niepoważne wypowiedzi pana niepoważnego nie można traktować...poważnie. Sa to raczej żałosne wypociny nie mające nic wspólnego z tematem tego postu. Jezeli się pan nie intresuje tym tematem proszę zajrzeć do innych. Może o kotkach albo pieskach ?
                                                  Tutaj jest temat dla poważnych ludzi a nie laików !
                                                  • Gość: Mandaryn Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.08, 19:55
                                                    Każdy ma prawo zabierać głos w tym poście. Moim zdaniem gejostwo
                                                    powinno być akranze więzieniem. Tam wiedza jak postępować z takimi
                                                    odmieńcami.
                                                  • Gość: Tomek Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.gprs.plus.pl 13.07.08, 21:17
                                                    Mandaryn - masz rację, każdy ma prawo wypowiedzieć się na tym forum.
                                                    Musisz jednak pamiętać, że dyskusja opiera się na wymianie
                                                    argumentów - racjonalnych i nikogo nie krzywdzących. Uważam, że Twój
                                                    wpis za racjonalny uznać nie można, ponieważ godzi w wartości
                                                    humnanizmu - godność każdego człowieka. I jeśli oceniasz każdego
                                                    przez pryzmat jego skłonności seksualnych, to polemika z Tobą jest
                                                    bezzasadna.
                                                  • Gość: Maciej [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.08, 19:37
                                                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                                                  • Gość: Tomek Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.08, 20:39
                                                    Nie powiem, że to debil, bo debilizm to choroba i ta nazwa jest
                                                    bardzo błędnie używana. Dużo jest innych określeń. Mnie wystarczy
                                                    to, że Mandaryn ma prawo do właśnego zdania, ale nie może bez
                                                    jakichkolwiek racjonalnych argumentów poniżać ludzi. Brak wiedzy to
                                                    pierwszy krok do strachu, a ten pcha człowieka w różne ciemne
                                                    zaułki. Wiedza, wiedza, wiedza!!! O to apeluję.
                                                  • Gość: swojak Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 19.07.08, 14:48
                                                    Tomek, nie szkoda Ci nerwów ? Przeciez to tylko "ludzie " !?
                                                  • Gość: Michał Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.08, 10:13
                                                    Święta racja. Po co się złościć gdy za oknem taka piękna pogoda.
                                                  • Gość: Tomek Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.gprs.plus.pl 23.07.08, 11:50
                                                    Tylko ja się wcale nie złoszczę. Bo na kogo i na co? A pogoda,
                                                    rzeczywiście piękna. Tylko na rowerek wskoczyć i pędzić przed
                                                    siebie. Pozdrawiam:)
                                                  • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 23.07.08, 12:42
                                                    Na rowerek mówisz-hmmm.A ty Michał-coś ty nabluzgał,że usunięto?.Pozdrawiam
                                                  • Gość: swojak Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 23.07.08, 20:19
                                                    Tzar, chłopie, gdzieś Ty się podziewał, kiedy Cię nie było ?
                                                  • Gość: Ringo Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.08, 18:23
                                                    Podziwiam was chłopaki. Trudno jest być gejem w tak nieloreancyjnym
                                                    krajue jak nasz.
                                                  • Gość: Tomek Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.gprs.plus.pl 26.07.08, 06:10
                                                    Każdy ma swój krzyż, który niesie przez życie. Ważne by być sobą i
                                                    żyć zgodnie z sobą. Choć wiem, że to strasznie trudne i w życiu
                                                    bardzo różnie z tym bywa. Każda droga jest inna. Życzę wtrwałości i
                                                    wewnętrzej siły! Pozdrawiam.
                                                  • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.08, 10:33
                                                    ..albo krzyż albo swojego mola co go gryzie he he he he.W końcu to każdego
                                                    prywatna sprawa z kim sypia.A wytrwałość przyda się w każdym związku - i tym
                                                    homo i hetero.Pozdrawiam
                                                  • Gość: szamel Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.08, 12:48
                                                    otwieramy!!!
                                                  • Gość: Rogi.L Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.08, 10:01
                                                    Jak to sie dzieje, że ten pedalsi wątek od roku jest
                                                    najpopularniejszym tematem rozmó na tym forum? Czy w Świeciu jest
                                                    tyle gejów czy może pare panienke sztucznie nakręca ten temat, że
                                                    urobić na woją modłę normalnych ludzi?
                                                  • Gość: obserwuję Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.08, 11:00
                                                    Lepiej poznać fakty co i jak u "nich" z ich własnych wypowiedzi, niż mam czytać
                                                    jakieś wypociny gdzieś w necie.
                                                  • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.08, 11:31
                                                    ROGI L - a czujesz się urabiany?
                                                  • Gość: elixir Re: Klub gejowski w Świeciu IP: 89.231.150.* 28.08.08, 09:52
                                                    a który to jest ten Tomek z gospel chórku?poznajcie mnie z nim
    • Gość: Tymas osie Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.08, 15:04
      otwieramy a jak....
      • Gość: Rogi. L Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.08, 13:06
        Troche czuję. Bo geje przedstawiają sie ti jako strasznie fajni
        ludzie, co to by nawety muchy nie skrzywdzili. Wódki nie piją,
        papierosów nie palą, wracają do domu przed 22. Sami ministranci.
        • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.08, 13:31
          E no nie przesadzaj ,geje nie różnią się niczym od innych facetów.No może
          -kwestia łóżkowa-ale to chyba każdego prywatna sprawa z kim sypia-nieprawdaż
          kolego?Miło Cię tu widzieć,chętnie zapraszamy do dyskusji na wszystkie
          tematy.Pozdrawiam
          • Gość: Rogi. L Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.08, 11:02
            Nie mówiłem, że bedzie się koleś przymilał. To właśnie mialem na
            myśli. Są zbyt mili. Specjaliści od PR.
            • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.08, 11:38
              Poczułes się tak,jakby ktoś się przymilał?
              • Gość: Tadzio Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.08, 12:08
                Coś w tym jest. Panienki panoszą się coraz bardziej.
                • Gość: Anonim Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.08, 14:06
                  Niedawno przespałem się z facetem. Czy to znaczy, że jestem gejem.
                  Musze przyznać, że w trakcie stosunku było mi przyjemnie, ale po
                  wszystkim czułem obrzydzenie. Nie powiedziałem mu tego, ale tak
                  czułem. Co mam robić. Najgorsze jest to, że one chce to powtórzyc.
                  • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.08, 14:53
                    Nie rób niczego wbrew sobie.Powiedz mu otwarcie,że taki sex cię nie bawi.
                    • Gość: hubabuba Re: Klub gejowski w Świeciu IP: 62.189.127.* 07.08.08, 11:26
                      Albo popros o pieniadze - nawet jesli nie bedzie Ci sie podobac to
                      kupisz sobie zapiekane w decznie.
                      • Gość: Anonim Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.08, 11:34
                        Drwisz z poważnej sprawy. Nigdy nie miałe takiego dylematu to nie
                        zabieraj głosu,.
                        • Gość: Majki Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.08, 16:03
                          Widzę, że wątek umiera. Czyżby wszystkie panienki wyjechły do Grecji?
                          • Gość: swojak Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.ip.netia.com.pl 15.08.08, 11:25
                            Majki, jeżeli wchodzisz na forum i dotykasz jakiegoś tematu to pisz jak normalny człowiek. Wiesz dlaczego ? Gay to nie panienka, to człowiek kochający inaczej jak się mówi popularnie. Znam wielu facetów gay. Sa bardziej normalni ( i bardziej kulturalni ) jak hetero. Ta Twoja wypowiedź to chyba taka mała nienawiść poprzez słowa do ludzi o innej orientacji. Pozdrawiam ! / także Tomka, Tzara, Biustmana /
                            • Gość: Majki Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.08, 12:57
                              Tak czuję. Nie wiem co się dzieje, ale gejostwo się strasznie
                              namnożyło. Kiedyś cio ludzie skrywali sowja ułomnoś dziś sie nią
                              obnoszą. Wszystko przez te kretyńskie programy telewiztyjne
                              lansujące pedziowatych stylistów, fryzjerów tancerzy i inne tego
                              typu mendy.
                              • Gość: Tomek Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.gprs.plus.pl 18.08.08, 15:48
                                Majki - Widać na czym opierasz swoją wiedzę o - jak to określasz -
                                gejostwie - na programach telewizyjnych lansujących.... . A czy choć
                                znasz jakiegoś geja osobiście? Podejrzewam, że nie.
                                Masz prawo mieć właśne zdanie. Masz rację, że teraz gejów "bardziej
                                widać" w mediach czy na ulicach. Jesteś w błędzie mówiąc, że się
                                ich namnożyło. Byli od zawsze (wystarczy na przykład przejrzeć
                                historię starożytną, gdzie powszechne było mieć żonę i kochanka).
                                Poza tym, jeśli mówisz, że te programy sa kretyńskie to po co je
                                oglądasz? Masz przecież pilota. Przełącz na inny kanał.
                                Ułomność? Człowieku, apeluję, uzupełnij swoją wiedzę!
                                I na zakończenie, nie obrażaj ludzi, których widzisz jedynie przez
                                pryzmat stereotypów. Używaj w dyskusji argumentów a nie wyzwisk. Bo
                                to świadczy o Twoim poziomie kultury. siema.
                                • Gość: :) Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.08, 18:57
                                  Udało się komuś z Was poderwać kiedyś kogoś na ulicy, lub w innych miejscach?
                                  Oczywiście nie chodzi mi tu o branżowe lokale. Pozdrawiam
                                  • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 18.08.08, 19:34
                                    Do Majkiego!Twoja wiedza na temat mniejszości seksualnych jest na poziomie
                                    średniowiecza.Tomasz ci podpowiada o zmianie programu pilotem-wiesz co to
                                    takiego?Gość! a dlaczego cię to interesuje?-liczysz na coś?
                                    • Gość: :) Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.08, 20:21
                                      Pytam czysto teoretycznie :
                                      • Gość: swojak Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 18.08.08, 20:36
                                        Gościu ! Prawie rok temu, właśnie tutaj na forum poznałem wspaniałego człowieka. Poprostu dusza człowiek. Wielki Przyjaciel przez duże P.
                                        Wystarczy ? Pozdrawiam serdecznie moich 2 przedmówców !
                                        • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.08, 20:27
                                          Swojak-pozdrawiam.I wszystkich piszących tutaj na forum też pozdrawiam
                                          • Gość: swojak Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.08, 22:05
                                            Spoko, dzięki !!!
                                            • Gość: Majki Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.08, 10:22
                                              Chodzi mi o to, że lansuje się pogląd, że wszytkiego nalezy
                                              spróbować i chlopca i dziewczynki. Kiedyś było to nie do pomyślenia.
                                              Tak włąsnie szerzy się gejostwo. Przez --------
                                              • Gość: Tomek Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.08, 15:45
                                                Majki - powiedz mi proszę, kto dokładnie lansuje - imię i nazwisko,
                                                stacja telewizyjna.
                                                Masz rację, kiedyś i teraz (patrząc na Twoje wpisy) o seksualności
                                                nie można mówić. Każdy niech to robi przy zgaszonym świetle i pod
                                                kołdrą. Ale czasy się zmieniają. I niestety z tym musisz się
                                                pogodzić. Teraz seksualność przestaje być tabu i młodzi ludzie chcą
                                                wiedzieć i o to pytają. A pytają po to, aby mieć świadomość,
                                                zrozumieć, by dokonać wyboru, ocenić, by wyrobić sobie zdanie.
                                                Zapewne Ty nie pytałeś, więc jak się domyślam i wiedzy też nie masz
                                                za dużej. Więc nie narzucaj proszę swojego zdania innym.
                                                Po części zgadzam się z Tobą, że niektórzy starsi geje mogą
                                                wykorzystać nieświadomość. Ale to pewien margines, jak w każdej
                                                dziedzinie życia. Starsi hetero też marzą o młodych babeczkach.
                                                Reasumując, Twoje argumenty można łatwo obalić. Szanuję jednak Twoje
                                                zdanie. Pozdrawiam.
                                                • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.08, 16:13
                                                  Majki a ilu tych "niewinnych " małolatów robi to z premedytacją oddając się za
                                                  kasę-zobacz co się dzieje na dworcach w dużych miastach-i gdzie ich rodzice? nie
                                                  widzą że synalek chodzi w drogich ciuchach?używa drogiej komórki? Pozdro dla
                                                  wszystkich
                                                  • Gość: Majki Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.08, 16:22
                                                    Co chłopcy na dworach, o których wspomnialeś robią to co robią, bo
                                                    jest zapotrzebowanie na ten asortyment. Gdyby nie było biorców nie
                                                    byloby tez dawców. Tym czasem nie widzą w tym nic złego i sprzedają
                                                    się starym dziadom, którzy sami nie moga już nic wyhaczyć.
                                                  • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.08, 17:32
                                                    a już czy starym czy młodym to nie wiem.Wiem,że tak się dzieje.
                                                  • Gość: swojak Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.08, 20:24
                                                    Mam pytanie do wszystkich, którzy są wrogo nastawieni do kochających inaczej- powiedzcie ! Dlaczego w kraju niby w 90 % katolickim człowiek człowiekowi wilkiem ? Gdzie miłość, tolerancja etc. ?
                                                  • Gość: Majki Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.08, 10:40
                                                    Kościół Katolicki podobnie jak prawosławny, Świadkowie Jehowy,
                                                    protestanci, itd. potępiają homoseksualistów.
                                                  • Gość: Tomek Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.gprs.plus.pl 21.08.08, 11:06
                                                    Majki - Kościół Katolicki nikogo nie potepia! Nakazuje w takich
                                                    wypadkach wstrzemięźliwość! Inne wymienione przez Ciebie religie -
                                                    także.
                                                    Kościół Katolicki - tyle o ile sie orientuje - uważa akty
                                                    homoseksuale za grzech. Przed kilkoma wiekami uważał też za grzech
                                                    twierdzenie, że Ziemia jest okrągła. Tak więc Kościół też ewoluuje.
                                                    Apeluję ponownie o edukację!
                                                  • Gość: Tomek Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.gprs.plus.pl 21.08.08, 10:57
                                                    Swojak - miłość, tolerancja, o które apelujesz są, istnieją, tak jak
                                                    nienawiść i pogarda. Z tą różnicą, że te ostatnie są bardziej
                                                    krzykliwe, wdzierają się na afisze, na postumenty, tak jak ludzie,
                                                    którzy nimi zioną. Łatwiej jest w kimś dojrzeć coś złego niźli
                                                    dobrego. A jeśli chodzi o katolików? To nie wszyscy są tak okropni,
                                                    jak piszesz. Jak wszędzie są wyjątki i pewien margines w jedną i
                                                    drugą stronę - nawiedzonych obrońców na barykadach i zajadłych
                                                    przeciwników na barykadach. Najlepiej chyba po środku, prawda?
                                                    Majki - moim zdaniem - zarówno na rynku są biorcy jak i dawcy.
                                                    Mówisz, że jeśli nie byłoby zapotrzebowania, ci młodzi chłopcy nie
                                                    staliby na dworcach czy gdzie indziej. Uważam, że jeśli taka osoba
                                                    chce stać na dworcu, to jest jego decyzja. Wybiera taką drogę.
                                                    Oczywiście może wybrać inną i są ludzie, którzy próbują dotrzeć do
                                                    nich i nakłaniają do zmiany decyzji. Życie to sztuka podejmowania
                                                    decyzji, sztuka wyboru - mówią filozofowie. Problem jest złożony i
                                                    nie składa się tylko z niewinnych aniołków i starych diabłów. Nie
                                                    zawsze zasady ekonomiczne (popyt, podaż) dają się przenieść na życie
                                                    i ludzi.
                                                    Pozdrawiam!
                                                  • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.ip.netia.com.pl 21.08.08, 16:03
                                                    Do Tomasza-ale się rozpisałeś hmmmm. Odwieczny problem większości- kto- z
                                                    kim sypia.Jak to ludzi strasznie interesuje z kim inni idą do łóżka.Tylko ciągle
                                                    plotki i pierdoły.I to ciągłe wtykanie nosa w cudze życie,takie włażenie z
                                                    buciorami.
                                                  • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.08, 19:23
                                                    Majki-ty o kościele katolickim lepiej nie pisz bo co jakich czas papież za coś
                                                    przeprasza ,mam na myśli postawę i zachowanie kościoła.
                                                  • Gość: Tomek Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.gprs.plus.pl 21.08.08, 19:38
                                                    Tzar - Masz rację w pewłni. Jak myślisz, dlaczego telenowele cieszą
                                                    się u nas taką popularnością? Bo cudze życie jest ciekawsze niż
                                                    własne. Bo lepiej być sędzią i katem w cudzej sprawie niż swojej.
                                                    Jeśli chodzi o kościół, to tworzą go ludzie - jedni tacy, jedni
                                                    tacy. Błędy popełniać - rzecz ludzka. Przepraszać za nie - światła i
                                                    godna pochwały. Tkwić w nich - niezrozumiała i ograniczająca.
                                                    Ponownie apeluję o edukację! Bo tylko ona pozwoli nam świadomie
                                                    podjąć wybór. I zrozumieć, uszanować wybór innych.
                                                    Pozdrawiam!
                                                  • Gość: swojak Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.08, 19:42
                                                    Najlepiej byłoby zamknąć temat a życie i tak toczy sie swoim torem. Czy komus będzie się to podobac czy nie ! Acha, słyszałem, ze Bóg kocha nawet morderców. Więc do nas ma chyba więcej miłości...
                                                  • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.08, 21:31
                                                    Zamknąć? hmm dzięki forum mogę nadal klikać ze znajomymi,tymi bliższymi i tymi
                                                    wirtualnymi.
                                                  • Gość: swojak Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.08, 22:02
                                                    Sorry Tzar, nie wiedziałem, przecież Ciebie nie znam , he, he !
                                                  • Gość: Majki Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.08, 13:02
                                                    To nie jest bez znaczenia kto z kim sypia. A jeśli tym kimś jest
                                                    siostra, albo córka?
                                                  • Gość: Tomek Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.gprs.plus.pl 22.08.08, 17:07
                                                    Majki - to zapytaj się siostry czy córki, czy się z Tobą prześpi?
                                                    (!!!)
                                                    Mylisz całkowicie pojęcia - homoseksualizm z kazirodztwem i
                                                    pedofilią. Różnica jest jedna, podstawowa i olbrzymia! Homoseksualni
                                                    ludzie, za obopólną zgodą się kochają, mają tego pełną świadomość i
                                                    ponoszą wszelkie tego konsekwencje. W kazirodztwie i pedofilli tak
                                                    nie jest! Te dwa pojęcia są ohydne i karalne!!!! Jeśli wiesz o
                                                    takich zdarzeniach (kazirodztwie i pedofilii) jesteś zobowiązany
                                                    powiadomić organy ścigania. Pisałem to już na tym forum. Gdybyś
                                                    Majki je uważnie przeczytał, znałbyś moje zdanie.
                                                    Chwytasz się absurdalnych argumentów aby poniżyć osoby
                                                    homoseksualne. Ale nie dziwię się. Po Ziemi chodzi wielu frustratów,
                                                    którzy by się docenić i pozbyć choć grama kompleksów, gotowi są
                                                    drugiego utopić w łyżce wody. Możesz nie lubić osób homoseksualnych,
                                                    nie kontaktować się z nimi. Pozwól im jednak wybrać swój sposób
                                                    życia. Wolny wybór to podstawa demokracji!!! A sumienie? Niech każdy
                                                    pilnuje swojego.
                                                    I nawet gdy ktoś mi powie, że homoseksualizm jest ślepą uliczką
                                                    ewolucji, może tak twierdzić. Ale nie może mi bronić iść tą uliczką.
                                                    Pozdrawiam:)
                                                  • Gość: swojak Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.08, 18:20
                                                    TOMEK, brak mi słów podziwu dla Ciebie !!!! Pozdrawiam wszystkich !
                                                  • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.08, 19:50
                                                    MAJKI-bez komentarza.TOMASZ-to jak walka z wiatrakami.Tak mi się wydaje.Znowu
                                                    wracamy do tego samego tematu-już pisaliśmy na temat "sypiania".I co z tego
                                                    wynikło? :(.SWOJAK-nie znasz mnie-nie żałuj.
                                                    Pozdrawiam wszystkich
                                                  • Gość: swojak Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.08, 20:26
                                                    TZAR-ku, skąd wiesz , ze nie ? Nie byłbym do końca taki pewien , he,he (wysportowany gościu )Miłego spędzenia wolnych dni !
                                                  • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.08, 21:22
                                                    Bo wiem ,że nie .Ten kogo poznałem to teraz nie chce mnie zanać
                                                  • Gość: swojak Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.08, 23:02
                                                    Nie zartuj !Poprostu trochę wiem i już ! Jesteś spoko !
                                                    A jak bys się dobrze rozejrzał, to mnie mozesz też znać, ale to już nie temat na forum...Pa!
                                                  • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.08, 10:31
                                                    Ja nie żartuję Swojak-przynajmniej nie w tej kwestii.Wiesz co-rozglądać się już
                                                    nie będę,nie chcę już nikogo poznawać,żeby znowu nie dostać kopa. Pozdrawiam
                                                  • Gość: swojak Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.ip.netia.com.pl 23.08.08, 11:28
                                                    Jesteś jeszcze młodym człowiekiem. Co to 40 -tka !
                                                    Mnie życie też dało tak popalić, ze byłby dobry scenariusz na film (zapytaj Tomka ). Ale mimo wszystko nie poddaję się dzięki człowiekowi tutaj poznanemu. Hej !
                                                  • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.08, 12:37
                                                    Widzę ,że ktoś mnie "sprzedał".Ja się nie poddaje.
                                                  • Gość: swojak Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.08, 18:03
                                                    Nie TZAR, wszystko jest ok ! Naprawdę ! Więcej dowiesz sie, wiesz gdzie....Pozdrawiam ! P.S. Nie jestem kablem
                                                  • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.08, 08:57
                                                    Ja nie powiedziałem,że jesteś kablem A niby gdzie mam się dowiedzieć?
                                                  • Gość: swojak Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.08, 11:14
                                                    Tzar, mówiłem wcześniej, u Tomasza. Hejka !
                                                  • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.08, 12:45
                                                    A dlaczego u Tomasza?co ty kombinujesz Leniuchowo - Zrób to zróbOże wyjaśnisz?
                                                    viquson@gmail.com
                                                  • Gość: swojak Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.08, 20:38
                                                    Wysłałem wieści na Twój adres. Wróciły, nie wiem dlaczego. Od 22.00 10278350 Hejka !
                                                  • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.08, 22:35
                                                    adres jest ok sprawdź
                                                    viquson@gmail.com
                                                  • Gość: Majki Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.08, 12:40
                                                    Jak sprawdziuć czy ktoś jest gejem. Mam kolegę, ktorego podejrzewam
                                                    o to, ale nie ma pewności. Może macie jakiś pomysł?
                                                  • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.ip.netia.com.pl 27.08.08, 13:18
                                                    MAJKI-skoro piszesz "kolegę" to po co sprawdzać- jeśli nawet byłby gejem-to coś
                                                    zmieni ? Nie będziesz chciał aby był twoim kolegą? Boisz się ,że twoim kumplem
                                                    jest gej?Jeśli chcesz go sprawdzać to ty jesteś zwykłym znajomym-nie wiem z
                                                    pracy ,szkoły czy osiedla.Kolegę się ma albo nie.Uważam,że jeśli ten kolega
                                                    uzna,że jesteś godny zaufania,że jesteś facet z klasą to z czasem sam ci
                                                    powie.Ale do czego ci taka wiedza potrzebna?Pozdrawiam cię Majki
                                                  • Gość: swojak Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.08, 22:37
                                                    Tzar, Krzysiek z tej strony. Najpierw chcialeś ze mna pogadać a teraz co ?
                                                  • Gość: Majki Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.08, 10:01
                                                    Chcę wiefdzieć, co znaczy jego dotyk. Czy jeśli kładzie mi na
                                                    ramieniu rękę, to czyni to jako kumpel, czy tez staje mu w tym
                                                    momencie.
                                                  • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.08, 12:34
                                                    Jeżeli kładzie ci rękę na ramieniu to znaczy ,że ma do ciebie zaufanie,że jesteś
                                                    jego kumplem.A czy mu staje? -a ty jak położysz kobiecie rękę na
                                                    ramieniu-koleżance,znajomej-tak po przyjacielsku-to też ci zaraz staje?Chyba
                                                    zbyt wyolbrzymiasz wszystko.Nie doszukuj się w każdym dotyku podtekstów
                                                    erotycznych.Majki-pozdrawiam
                                                  • Gość: Majki Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.08, 16:57
                                                    Ja się niczego nie doszukuje, po prostu głupio bym sie czyl, gdybym
                                                    stał się obiektem seksualnym dla niego.
                                                  • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.08, 20:45
                                                    Może zbyt wyolbrzymiasz pewne sprawy?Może zwykłe kumpelskie klepnięcie po
                                                    ramieniu odbierasz jako próbę poderwania cię,jakiegoś gestu z podłożem
                                                    seksualnym? Nie wiem.Może facet traktuje cię jak prawdziwego kumpla,kompana a ty
                                                    mu zaraz łatkę chcesz przypiąć.Oj Majki,Majki.Pozdrawiam
                                                  • Gość: swojak Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.ip.netia.com.pl 04.09.08, 23:00
                                                    TZAR-ku ! Jeżeli chcesz być w porządku do wszystkich to proszę: jedną miarą traktuj wszystkich. Napisałem do Ciebie, więc jakaś kultura obowiązuje aby dać odpowiedź. Ale widzę, że wokół nas jest wielu ludzi- masek ....
                                                  • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 05.09.08, 21:09
                                                    Swojak-przecież odpisuję.Pozdrawiam.A kultura?-hmmmmja chyba jestem niekulturalny.
                                                  • Gość: swojak Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 05.09.08, 22:11
                                                    Jak na pismaka przystało odpowiem tak: bez komentarza !
                                                  • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 05.09.08, 23:04
                                                    ale to też forma komentarza :P
                                                  • Gość: swojak Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 06.09.08, 13:41
                                                    Oj Tzarku, jak zwykle "bystrzacha" i dowcipny !
                                                    Miłego weekendu
                                                  • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 06.09.08, 16:32
                                                    Ja tak lubię. :P
                                                  • Gość: swojak Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 06.09.08, 21:21
                                                    Ok, a ja nie lubię narzucać swojej skromnej osoby innym ! Pa !
                                                  • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.08, 09:44
                                                    Nieskromnie skromny. :D
                                                  • Gość: swojak Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.08, 10:48
                                                    Moje zachowanie Tzarku jest adekwatne do wyglądu
                                                  • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.08, 16:19
                                                    E tam wygląd...
                                                  • Gość: swojak Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.08, 20:53
                                                    E , tam... może powiedzieć np. niejaki TZAR- wysoki, wysportowany, opalony. poprostu supermen !I nie bedę tutaj na te tematy dyskutował...
                                                  • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 08.09.08, 09:04
                                                    Oj swojak Swojak-lata świetności mam już dawno za sobą.Pozdrawiam
                                                  • Gość: swojak Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 08.09.08, 09:23
                                                    I kto to mówi, he, he !
                                                  • Gość: tokarz [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.08, 16:12
                                                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                                                  • Gość: do tokarza Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.swc.vectranet.pl 08.09.08, 17:11
                                                    tokarzu, jesteś obleśny. zero tolerancji w Tobie, to słowo jest ci całkowicie
                                                    obce. nie będę Ci tu podawać definicji, gdyż to nie moja rola, ale Twoje
                                                    podejście pozostawia wiele do życzenia. ja jestem za równouprawnieniem dla
                                                    homoseksualistów. oni też są ludźmi, i to o wiele bardziej wrażliwymi niż my.
                                                    pozostaje nam im jedynie współczuć, że żyją w tak okropnym, nieuświadomionym
                                                    społeczeństwie i muszą się ze swoimi upodobaniami kryć... a każdy ma prawo żyć
                                                    po swojemu i nam nic do tego. pozdrawiam!
                                                  • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 08.09.08, 18:46
                                                    Idę jutro na grzyby.Idzie ktoś ze mną? :D :D :D Zapraszam :D :D :D
                                                  • Gość: swojak Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 08.09.08, 19:24
                                                    Na grzyby nie , ale z Tobą ...
                                                  • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 08.09.08, 20:07
                                                    Heh swojak co też ci po głowie chodzi
                                                  • Gość: swojak Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 08.09.08, 20:44
                                                    Nie wiesz, ze człowiek na starość głupieje ? he, he !
                                                  • Gość: tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.ip.netia.com.pl 08.09.08, 21:57
                                                    no co ty-swojak
                                                  • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 08.09.08, 18:44
                                                    TOKARZ ciebie ciężka choroba psychiczna toczy
    • Gość: Mały Re: Klub gejowski w Świeciu IP: 80.51.140.* 09.09.08, 11:43
      jeśli chodzi o temat klubu gejowskiego to raczej to nie wypali, bo świecie to za
      małe miasto żeby komukolwiek opłacało się taki klub otwierać. w toruniu kluby
      padają jak muchy, bo niestety za małe obroty są, a co dopiero w takim świeciu. a
      co do tego, że w świeciu jest mniej gejów niż w chełmnie to się nie zgodzę bo
      jestem z chełmna, a kupę więcej gejów znam ze świecia :D ale jeśli ktoś się
      odważy otworzyć gay klub to ma moje duchowe wsparcie ;)
      • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.08, 13:14
        Masz rację,zgadzam się z tobą.Pozdrawiam
        • Gość: Ajron Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.08, 16:21
          Wolicie zjeść loda, czy napić sie kakao?
          • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 10.09.08, 19:11
            Ajronik-aleś ty głupiutki, chłopie jakie jakie texty staroświeckie.
            • Gość: swojak Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 10.09.08, 23:16
              Gdyby głupota umiała latać odleciałaby w dal. Jeżeli Ajronik nie lubisz gejów to Twój wybór, ale nie ubliżaj, lepiej włącz TV Trwam.
              A tak na poważnie: jeżeli nie miałbyś coś wspólnego z kochajacymi inaczej , nie wchodziłbyś na to forum. Pozdrawiam Tzara !
              • Gość: Ajron Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.08, 13:40
                Moje pytanie wcale nie jest prostackie. Przecież wszyscy wiedzą, że
                geje zmieniają partnerów jak rękawiczki. Wielu z nich w ciągu
                miesiąca łapie w klubach po kilku nawet kilkunastu kolesiów. I chyba
                spotykają się nie po rto, żeby potrzymac się za rączkę, ale ostri
                podupczyć.
                • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.08, 15:39
                  Widzę że nieźle jesteś doświadczony w życiu gejów,obcykany w szczegółach
                  • Gość: swojak Re: Klub gejowski w Świeciu IP: 83.238.144.* 11.09.08, 23:49
                    Ajron, Ja swojego kumpla poznalem właśnie tutaj ponad rok temu i jestem mu wierny. I nie pierdziel takich głupot jak nie znasz sie na rzeczy. Nie mam poprostu słów dla takich prostaków ! Tzar pozdrawiam !
                    • Gość: mały Re: Klub gejowski w Świeciu IP: 80.51.140.* 12.09.08, 09:40
                      ja ze swoim chłopakiem jestem juz prawie dwa lata i nic nie zapowiada zmian... a
                      nie czuję się jakiś wyjątkowy wśród gejów, bo znam wiele stałych par homo...
                      trudno więc powiedzieć, że geje tylko szukają seksu, są i takie i takie osoby,
                      tak samo jak wśród hetero, bo nie można zaprzeczyć, że i wśród osób hetero
                      zdarzają się osoby, które idą na dyskę z myślą że "może uda się kogoś wyrwać"...
                      • Gość: Ajron Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.08, 11:37
                        Tylko geje mogli wpaśc na pomysł czegoś takiego jak dark roomy,
                        gdzie parzy sie każdy z każdym. Jak zwierzęta. Wychodzi faceta z
                        takiego roomu i nawet nie wie kto go walił. To jest normalne?
                        • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 12.09.08, 12:53
                          Ajronik-jakiż ty zorientowany we wszystkim.Twoja wiedza jest zastanawiająca-te
                          dark roomy i ta cała reszta.Pozdrawiam
                          • Gość: swojak Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 12.09.08, 18:37
                            TZAR, innym pomagasz a sam sobie nie dajesz pomóc...Wiesz, że jesteś super facetem, ale brakuje Ci odwagi. Trudno Cię rozgryść. Hejka !
                            Miłego weekendu !
                            • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 12.09.08, 19:05
                              Komuś pomogłem? hmmmm-tobie tez pomóc? w czym?
                              • Gość: swojak Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.ip.netia.com.pl 12.09.08, 21:26
                                Chociażby swoimi wpisami tutaj na forum. Weź się obejrzyj za siebie ile dobrego potrafisz dac dobrym słowem. O reszcie się nie wypowiadam bo nie wiem. Czy mi pomogłeś ? Tak, ale ocenę zostawię dla siebie. Pozdrawiam !P.S. Gdybyśmy zrobili tutaj ranking najlepszych wypowiedzi to z Tomkiem idziesz łeb w łeb !
                                • Gość: oNa Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 12.09.08, 23:38
                                  od jakiegoś czasu zaglądam na to forum i z uwagą czytam to co tu piszecie. Jeżeli mogę się wypowiedzieć to z tym klubem gejowskim to raczej nie wypali. I nie to, że źle jeśli powstanie, bo ja mam dla homoseksualistów totalną tolerancję...Raczej chodzi o to, że nasze społeczeństwo jest zbyt nieśmiałe i wiele osób nie chciało by się ujawnić....Chociaż w sumie miłość to miłość...Ważne żeby kochać i być kochanym :)))) pozdrawiam Was wszystkich xD
                                  • Gość: swojak Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.ip.netia.com.pl 12.09.08, 23:45
                                    ONa, jestes poprostu KOCHANA ! Buźka !
                                • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 13.09.08, 08:34
                                  Łeb w łeb z Tomkiem-he he he-no Ajronik znowu opacznie zrozumie. Oj Swojak-ale
                                  ty słodzisz
                                  • Gość: swojak Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 13.09.08, 09:50
                                    Mogę sie wyłączyć z dyskusji, nie ma sprawy. Czego nie lubię w życiu to narzucania swojej osoby drugiemu człowiekowi. Miłej soboty !

• Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 13.09.08, 10:53
                                      To nie moja sprawa czy chcesz czy nie chcesz dyskutować na forum.Może masz
                                      rację-może czas zniknąc-cały czas nad tym myślę
                                      • Gość: swojak Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 13.09.08, 12:30
                                        Tzar, do Ciebie pisalem ostatnią wypowiedź a nie do innych. I nie mów, ze słodze. Wiem, ze zarówno Ty jak i ja jesteśmy po przejsciach, których nikomu napewno nie zyczylibyśmy. Chciałem porozmawiać. poprostu, jak facet z facetem...
                                        Ale nie jesteś pierwszym, który daje mi do zrozumienia, gdzie jest moje miejsce. Umiem czytac między wierszami. Mimo wszystko- najlepszego !!!
                                        • Gość: Tomek Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.08, 20:21
                                          Swojak - wrzuć na luzz. Spokojnie! Twoje posty przypominają mi
                                          rozhisteryzowanego gościa, który za wszelką cenę chce zwrócić na
                                          siebie uwagę. Tylko czy to odpowiednie miejsce? Może warto byłoby
                                          niesnaski wyjaśnić drogą emailową.
                                          A jeśli chodzi o ostatni wątek wpisów - kluby, dark - roomy,
                                          trwałość związków. Pierwsze dwa są dla ludzi. Każdy ma wybór - chce
                                          idzie, nie chce - nie idzie. Proste. Wolny wybór! Trwałość związków?
                                          Nie można generalizować i powielać stereotypów. Jest bardzo różnie
                                          bo ludzie są różni - czy to homo czy hetero. I wsio na temat.
                                          Pozdrowionka:)
                                          • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.ip.netia.com.pl 13.09.08, 21:45
                                            Uuuuuuuuuuuuuuuuuu Tomaszek-pojechałeś po bandzie
                                            • Gość: swojak Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.ip.netia.com.pl 13.09.08, 23:15
                                              Tomku, Tzark-u: nie jestem żadnym beczacym bachorem. To, ze w życiu mi nie wyszło to TY TOMKU wiesz najlepiej. I co ? Mam się targnąc na swoje życie ? Czy mam brac życie takim jakim jest. Zycie starszego gay jest okrutne. Wiem, ale nie musisz mi to przypominac. ja chciałem tylko porozmawiac z TZAR-em bo tak chciał- tak to zrozumiałem. I wszystko. Tomku, mam dla Ciebie więcej słów podzięki , niż sobie to wyobrażasz.
                                              Sorry, jeżeli jestem nie oki !
                                              • Gość: Tomek Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.08, 04:38
                                                Swojak - mówienie o tym, że w życiu Ci nie wyszło, targaniu się na
                                                własne życie i o strasznym losie starszego gaya pokazuje Twoją
                                                kondycję. A ta - cóż, wymaga popracowania nad nią. A żeby nad nią
                                                popracować, trzeba chęci, otwarcia się, szczerości. Tyle ode mnie -
                                                bardzo ogólnie, bo nie jestem specjalistą czy terapeutą. A ten tu
                                                musi zadziałać. Piszę to wszystko tu, na forum by to Cię może choć
                                                troszkę zmobilizowało. Nie mnie rozstrzygać kto z kim chciał
                                                porozmawiać i jak to zostało odebrane. Nie znam Waszych relacji
                                                (Twoich i Tzara - jeśli takie w ogóle są). Nie mam na ten temat nic
                                                do powiedzenia. Swojak - nie dziękuj. Działaj:)
                                                • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 14.09.08, 20:23
                                                  TOMASZ-relacje -na zasadach ogólnych forum.Innych nie ma -skoro interesuje cię
                                                  taka informacja.I to wszystko.SWOJAK-podziwiam-ja starałbym się nie obnażać
                                                  swoich słabości.Są specjaliści którzy mogą ci pomóc-A może po prostu to zwykły
                                                  kryzys wieku średniego? Więcej optymizmu życiowego Panie kolego.Pozdrawiam
                                                  • Gość: oNa Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 15.09.08, 16:09
                                                    Kolejny komentarz z mojej strony (chyba zrobię się wścibska xD) - powinniście
                                                    trzymać ze sobą sztamę, skoro i tak jest ciężko Wam w naszym nietolerancyjnym
                                                    świecie.... także chłopaki wrzućcie na looz i spróbujcie sie wzajemnie
                                                    zrozumieć:))) mam nadzieję, że nikomu nie ubliżyłam mówiąc tak bezpośrednio bo
                                                    młoda dość jestem a wnioskuję, że tu różny przedział wiekowy. Pozdrówkam :)))
                                                  • Gość: Tomek Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.08, 16:40
                                                    Ona - dziękuję, że z nami jesteś. Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie.
                                                    Tzark-u - nie denerwuj się, mówiłem bardzo ogólnie. To wszystko. I
                                                    Ciebie także serdecznie pozdrawiam:)
                                                  • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 15.09.08, 17:33
                                                    TOMASZEK-potrafię opanować emocje he he he.Nie jestem nerwowy-mówiłeś ogólnie i
                                                    tak też ci odpowiedziałem ogólnie ;), o relacjach.he he he.Jestem spoko.ONA
                                                    pozdrawiam,przyjemności życzę.Tomuch tobie też :P
                                                  • Gość: przem Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.08, 23:24
                                                    hej ja tu nowy o co chodzi w tym forum ktos pomoże?
                                                  • Gość: swojak Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 20.09.08, 01:41
                                                    Oj Przem ! Pewnie tutaj dużo nerwów starcisz, ale to twój wybór.
                                                    Dodaj temu tematowi dużo świeżości. Mamy tutaj tak wspaniałych gości
                                                    jak Tomek, Tzar,Biustman...Oni napewno będa z Tobą dyskutować !
                                                    Pozdrawiam w/w !!!
                                                  • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 20.09.08, 12:51
                                                    Oj Swojak -nie strasz chłopaka :D :D.Witam i pozdrawiam,miłej soboty
                                                  • Gość: vogue Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.08, 14:18
                                                    A jak tam z waszym Coming out-em? Czy żyjecie podwójnym życiem?
    • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 20.09.08, 17:09
      Vogue-myślisz że kogoś to może interesować z kim sypiam? Ty swoje życie sexualne
      upubliczniasz?
      • Gość: przem Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.08, 18:43
        hej a o której godzinie można tu z kims poklikac? bo kiedy nie wejde to chyba
        nikogo nie ma, albo jeszcze sie tak nie znam hehe pozdrawiam wszystkich:)
        • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 20.09.08, 18:56
          A różnie.Chcesz poklikać? qush@interia.eu
          • Gość: przem Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.08, 19:04
            a co to za aders gdzie to?
            wiesz ja mam od niedawna neta nie orientuje sie tak jeszcze
          • Gość: przem Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.08, 19:10
            a co to za strona i gdzie? ja mam niedawno neta i jeszcze nie wiem co i jak heheh
            • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 20.09.08, 19:22
              To mój adres e-mail.Przemo-a ile ty masz lat-jeśli można :) :) :) ?
              • Gość: przem Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.08, 19:42
                ja 21 juz taki stary jestem heheh
                • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 20.09.08, 19:46
                  małolat-słuchaj-w twoim wieku to wszyscy chyba obcykani w kompie,a w necie tym
                  bardziej.Dlatego pytam o wiek Pozdrawiam
                  • Gość: przem Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.08, 19:48
                    no niby tak ale znam dużo osób które mało sie znaja i ja sie ucze można
                    powiedziec ze raczkuje hehe
                  • Gość: przem Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.08, 19:56
                    a tu zawsze wiadomosci tak wolna przechodza czy ja cos źle robie? jakos szybciej
                    nie mozna przeczytac co sie napisało?

• Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 20.09.08, 20:04
                      tak tu jest- nawet bardzo wolno
    • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 20.09.08, 21:23
      Widzę,że ta powolność cię zniechęciła.Jak chcesz poklikac -maila
      podałem.Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
      • Gość: przem Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.08, 22:27
        cos dla mnie za wolno tutaj ja wole na gg np. Tu wszyscy sa ze Świecia?
        • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 20.09.08, 22:36
          Nie-nie wszyscy-a ty?
          • Gość: przem Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.08, 22:43
            ja tez nie. Z okolic jestem ale do miasta mam ok 20 min zalezy oczywiscie z jaka
            prędkościa jade hhehe
            • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 20.09.08, 23:35
              Ale ja nie powiedziałem ,że nie jestem.Jestem ze Świecia
              • Gość: przem Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.08, 23:36
                aha a tu nikogo wiecej nie ma na tym forum ?
                • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 20.09.08, 23:42
                  Nikogo?hmmm -moze faktycznie jestem nikim :(
                  • Gość: przemo Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.08, 23:58
                    ojj nie o to mi chodziło!!!!!!!!!!! pytam bo tylko z Toba pisze, a na forum
                    zawsze wiecej ludzi,czy nie?
                    • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 21.09.08, 00:04
                      Różnie z tym pisaniem,czasami kilku.Przeważnie zobacz po nickach
                      • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 21.09.08, 00:42
                        Jak kiedys zachce ci się klikać to pogadamy na GG
    • Gość: swojak Re: Klub gejowski w Świeciu IP: 83.238.144.* 21.09.08, 00:54
      Tzarku, czytam czytam...I co ? Kiedys tez podałes mi adres e-mail.
      Chcialem porozmawiac. Nic z tego nie wyszlo. Pewnie wiek Ci nie
      odpowiadal. Czyz nie ? Ten cholerny wiek przejściowy jak
      powiedziałeś, trudności wieku przejsciowego. Bądź konsekwentny !
      Pozdrawiam Cię ! Jestes naprawdę oki !
    • Gość: swojak Re: Klub gejowski w Świeciu IP: 83.238.144.* 21.09.08, 01:57
      Do mojegoPrzyjaciela PIKUSIA z forum !
      Jesteś moim jedynym facetem i tutaj przy wszystkich chciałbym to
      zakomunikować. I zycze wszystkim, aby tak jak ja znaleźli tutaj SENS
      swojego życia !
      • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 21.09.08, 09:59
        Swojak-co za wyznanie!!!! PRZEM-hmmmm,chyba mam rację,ale nie panikuj :D :D :D
        • Gość: swojak Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 21.09.08, 11:15
          Tzarku, wystarczy tylko byc CZŁOWIEKIEM a reszta juz sama się ułoży.
          • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 21.09.08, 12:45
            Ale czasami tak trudno nim być :(
            • Gość: swojak Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 21.09.08, 18:03
              ...ale warto nim byc, Tzarku ! Szczególnie dla innych ! A człowiek
              to wiesz, brzmi dumnie. Danie siebie innemu człowiekowi to dopiero
              jest coś ! ( nawet w trudnym wieku średnim jak Ty to mówisz )
              Pozdrawiam na nowy tydzień !
        • Gość: przemo Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.08, 15:28
          A dlaczego nie mam panikowac, bo troche sie zakreciłem:)))
          • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 21.09.08, 17:14
            Spoko Przemo-jest ok.Pozdrawiam
            • Gość: Tomek Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.gprs.plus.pl 22.09.08, 08:13
              Przemo - witam. Miło, że się tu pojawiłeś. I jesteś. Tzarek - pozdro
              serdeczne. Swojak - także pozdrawiam. Zacznij działać, bo na razie
              tylko mówisz, z czego niewiele wynika. Ty wiesz, o czym mowię.
              Serdeczności dla forumowiczów.
              • Gość: swojak Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 22.09.08, 09:24
                Masz rację Tomku, najlepiej wyjść z forum i nie zaśmiecać jego
                swoimi przemyśleniami...
                Pozdrawiam !
                • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 22.09.08, 09:30
                  Swojak-każde zdanie,wypowiedź coś wnosi do dyskusji.Jednak zbyt często
                  powtarzane ogólniki do niczego nie prowadzą,nie wnoszą nowości,powiewu "świeżej
                  myśli".I się nie obrażaj na słowa krytyki-Nikt cię nie wygania,z
                  forum.Przeczysz samej jego idei
                  • Gość: swojak Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 22.09.08, 10:28
                    Tzarku, niejednemu człowiekowi można wpajać nawet proste zasady
                    wielokrotnie a i tak nie wie o co chodzi albo nie chce wiedzieć.
                    Trzeba byc w porzadku najpierw do ludzi a potem go pouczać. Bądź
                    taki fajny jak fajnie piszesz ( tutaj piję do Ciebie, wiesz o co
                    chodzi)Trzymaj się staruszku , he
                    • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 22.09.08, 10:36
                      Wyluzuj-ja się nie obrażam o nic
                      • Gość: Czesio z Klanu Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.08, 14:52
                        Czyżby nasi geje wymarli?
                        • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.08, 15:50
                          Czesiu-na grzyby polecieli :D
    • Gość: kastrat Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.swc.vectranet.pl 16.10.08, 22:34
      Trochę sobie poczytałem. No i muszę stwierdzić, że nietolerancja, albo homofobia rodzi się poprostu z czystej niewiedzy. Mało kto wie, że ośrodki przynależności seksualnej i orientacji są ulokowane w podwzgórzu, dokładniej w jego trzecim jądrze. Androgeny to substancje, które w życiu płodowym powodują jego obkurczenie, co gwarantuje popęd płciowy skierowany do płci żeńskiej. Są takie sytuacje, nie wiadomo skąd one się biorą, że u płodu płci męskiej do głosu dochodzą estrogeny, a androgeny przesuwają się na dalszy plan, co ma niestety olbrzymie znaczenie dla całego życia tej jednostki. Brak androgenów, a obecność estrogenów jej niestety sygnałem do tego, żeby owego jądra nie obkurczać, ale pozostawić go w niezmienionej postaci, co powoduje, że tacy mężczyźni czują popęd płciowy w sposób kobiecy, czyli do mężczyzn. Trzecie jądro podwzgórzowe mają średnio 2,5 raza większe od heteroseksualnych mężczyzn. Tak, prawdopodobnie hormony, te przekaźniki robią szkody. Ciekawostką jest, że w Azji, gdzie jednym z głównych dań jest soja, zawierająca dużo fitohormonów. Ano spójrzcie na Tajlandię. Pełno osób transseksualnych, homoseksualnych, cyrki z łazienkami. Pomyślcie, i połączcie to w całość z tym, co pisałem wcześniej. Dla nie wiedzących co to są fitohormony - to hormony naśladujące swoim działaniem estrogeny. Niewiedza, albo może lepiej zabrzmi, niechęć do wiedzy. Wiadomo, że to, co nowe, i to, co zaburza porządek widzenia świata przez odbiór przeciętnych osób jest odrzucane. Także ten tekst, który tylko w przybliżeniu ukazuje bardzo prawdopodobną drogę powstawania homoseksualizmu, spotka się z krytyką. Ja nie mam jąder. Cóż, budowę ciała mam jaką mam. Popędu płciowego nie mam. W biodrach mam 122, wzrost 192, eunuchoidalna budowa ciała. Nie wiem, co by to było, gdyby w moim organiźmie był testosteron. Nie wiem i wiedzieć nie chcę. Powiem tylko, że nawet się cieszę, bo widząc ówczesny świat męski rozlewający się testosteronem, i jego pochodną dihydroestosteronem pozostaje mi tylko patrzeć z politowaniem na ten przerażający agresywny teatrzyk, w której akturzy w jednej ręcę trzymają maczugę, w drugiej swoje przyrodzenie i brną przez świat. To tak na marginesie. Jestem osobą tolerancyjną, bo wiem, że orientacji płciowej w 100% się nie wybiera.
      • Gość: Żaba Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.08, 15:42
        Nikt nie potępia gejów. Chodzi tylko o to, że wkurzają ludzi tym
        swoim pierdzeniem o nietolerancji. Niech sobie żyją jak chcą, byli
        nie robili ludziom wody z mózgu twierdząc, że to normalne.
        • Gość: swojak Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.08, 20:27
          Dla Ciebie żabuniu coś jest normą a dla drugiej osoby nie. I tutaj
          trzeba być tolerancyjny dla różnych poglądów, różnych wypowiedzi.
          Ktoś, kto tego nie rozumie niech sie nie wypowiada. Koniec , kropka.
          A gdzie jest Tomek i Tzar ?
          • Gość: Żaba Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.08, 15:09
            Myślę tak jak wiekszośc zdrowych Polaków.
            • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.08, 15:39
              Żaba-myślenie zawsze ma przyszłość(podobno)
              • Gość: swojak Re: Klub gejowski w Świeciu IP: 83.238.144.* 21.10.08, 23:35
                Tzar, dzięki, że jesteś !
                • Gość: oNa Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.08, 22:38
                  Żabciu zdrowe myślenie jest pojęciem względnym. Wszystko zależne jest od układu
                  odniesienia. Pozdrawiam Was wszystkich :)))
                  • Gość: cygan Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.08, 15:32
                    Bardzo lubiłem czytać wpisy w tym wątku, ale ostatnio
                    zainteresowanie tematem zmalało. Ciekawe dlaczego. Sądzę, że warto
                    kontynuować temat, bo wszystkiego jeszcze nie napisano.
                    • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.08, 15:43
                      Cygan-a czego nie napisano?Pozdrawiam
                    • Gość: swojak Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.08, 10:50
                      Do cygana: bo musi byc czas na odpowiednią dyskusję i czas na
                      miłość. Teraz pewnie jest czas na to drugie...
                      • Gość: Jacykow Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.08, 10:00
                        Święta racja.
                        • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 27.11.08, 21:15
                          O ktoś nowy.Miło gościć na forum Pozdrawiam
                          • Gość: swojak Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 27.11.08, 23:46
                            O, Tzar się odezwał, miło gościć !
                            • Gość: Lucyfer Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.08, 14:18
                              Wszystkie pedały idą do Piekła.
                              • Gość: Tzar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 28.11.08, 19:36
                                Lucyfer- i tak trzymać !!! he he he
                                • Gość: przystojny roman Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.swc.vectranet.pl 28.11.08, 19:49
                                  łał ilu tu geji !!!
                                  • Gość: swojak Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 28.11.08, 21:01
                                    Tzar, a moze weźmiemy do piekiełka Lucyferka i damy mu próbkę
                                    prawdziwego życia ? he, he
                                  • Gość: Rafał Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 06.12.08, 21:46
                                    Roman, a co Ci chodzi po głowie ?
    • Gość: Tzar Wesołych Świąt IP: *.adsl.inetia.pl 23.12.08, 18:03
      Wszystkim forumowiczom-tym ZA i tym PRZECIW,tym tolerancyjnym, i tym mniej
      tolerancyjnym życzę pogodnych świąt, dużo ciepła, miłości,magicznej atmosfery i
      wszystkiego co tylko się zamarzy.
      • Gość: swojak Re: Wesołych Świąt IP: *.ip.netia.com.pl 23.12.08, 22:10
        A Tobie Tzar szczególnie ! Szkoda, że w tym roku nie udało się nam
        spotkac. I jak znam życie- pewnie tak zostanie. Trzymaj się !
    • Gość: nathaniello Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.gprs.plus.pl 11.01.09, 18:40
      JESTEM ZA !!! JUZ CZAS NA JAKIS KLUBIK:))) A MOZE NA POCZATEK Z
      CAFE KULTURA CO SRODE ZROBIMY DZIEN GEJATKA??:)) CO WY NA TO?
      • Gość: Jaba Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.09, 10:10
        Można o tym pomyśleć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka