Gość: Marcia IP: 80.51.140.* 24.05.07, 13:48 Chciałabym się dowiedziec co można trenowac w Świeciu i jakie kluby są przeznaczone także dla dziewcząt???? :) ODP! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marcia Re: Kluby IP: 80.51.140.* 24.05.07, 14:44 To znaczy proszę o ODPOWIEDŹ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Kluby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.07, 08:06 Kiedy sie prosi o odpowiedz, to sie prosi, a nie pisze trzy literki na dodatek konczac wykrzyknikiem, jakby to rozkaz byl. Poza tym, sama forma jakiegokolwiek forum, zaklada dyskusje na zalozony temat. Wiec nawet tej prosby o odpowiedz nie trzeba pisac, bo to sie rozumie samo przez sie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tbtygng Re: Kluby IP: 80.51.140.* 24.05.07, 19:39 Ja tez bym chciała się dowiedziec czekam na odp(opdowiedz):) Odpowiedz Link Zgłoś
kyokushin-kan Re: Kluby 13.09.07, 01:24 Zapraszamy na zajęcia Kyokushin-Kan Karate w Świeciu. - dzieci od 6 lat, młodzież,dorosłych. Grupa "Junior" - wtorki i czwartki, godz.18.00 , Szkoła Podst.nr:7 Grupa "Senior" - poniedziałki i środy, godz.19.30, hala "Wda" Grupa "Zaawansowana" - dzień, godzina, miejsce do uzgodnienia Grupa "Samoobrona kobiet" - dzień, godzina, miejsce do uzgodnienia Grupa "Tay-Bo-Kan" - dzień, godzina, miejsce do uzgodnienia W zajęciach uwzględniamy ćwiczenia ogólnorozwojowe, poprawiające wady postawy, koordynację ruchową. Ćwiczenia z kijem "Bo", samoobrona, elementy boxu, tay-boxingu, judo. Ćwiczenia "Iken" - uczące koncentracji. Ćwiczenia na specjalistycznym sprzęcie typu: tarcze, worki, rękawice bokserskie, itp. Zapewniamy wykwalifikowaną kadrę instruktorską, pełne ubezpieczenie uczestników. Konkurencyjne ceny. Pierwsze zajęcia są nieodpłatne !!! Uczestnicztmy w organizowanych turniejach, obozach, wycieczkach. Klub posiada rekomendację Polskiej Federacji Kyokushin-Kan Karate Serdecznie zapraszamy. kontakt: tel. +48 504 569 459 , lub e-mai. kyok@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: Kluby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.07, 17:27 Interesuje mnie samoobrona kobiet jak wygląda odpłatność? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slaw Re: Kluby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 20:28 Dziewczyny mogą grać w siatkówkę w Jokerze Świecie (podstawówka do gimnazjum). W Siódemce (SP 7) jest drużyna dziewcząt w piłkę ręczną (podstawówka). Indywidualnie możecie trenować zapasy (hala na Miasteczku), boks i kick-boxing (hala na Wdzie). Ponadto dziewczęta trenują lekkoatletykę we Wdzie. A jeśli umysłowe gierki Was interesują to są szachy w Gambicie Świecie (SOK Stokrotka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milo Re: Kluby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 06:30 mozesz tez potrenowac sztuki walki jak np. Aikido (na terenie zakladu psychiatrycznego) czy karate Shorin Ryu (w zespole szkol zawodowych) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milo Re: Kluby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 06:30 tylko ze to akurat jest platne ale warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BYŁY ZAPAŚNIK Re: Kluby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 11:09 radzimy nie chodzic na zapasy bo jest tam kibel jakich mało!! trenerzy są do dupy!! nie potrafią nikogo trenowac jak sam sie nie nauczysz to oni tego nie zroba!!! treningi sa stata czasu i nerwów!!! odradzam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcia Re: Kluby IP: 80.51.140.* 25.05.07, 10:33 Bardzo wam dziękuje pomogliscie mi, a jezeli chodzi o to ODP to chodziło mi ze bardzo oczekuję na nią dlatego dałam !) jeszcze raz dzieki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ....... Re: Kluby IP: 80.51.140.* 25.05.07, 15:41 muslałem o zapasach ale skoro takie warunki to będę musiał zrezygnowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodo Re: Kluby IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.07, 05:29 ..troche tez przesadzacie z tymi zapasami ..sam kiedys uczeszczałem i było extra. ale z drugiej strony jak na te zapasy jeździ spedalony Sztanga, to chyba sa na serio na niskim poziomie. chyba ze on tylko ściera matę, a to będzie zmieniać postac rzeczy. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fak Re: Kluby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 15:59 Najlepiej idź sobie na pedicure, co sie będziesz wysilać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Kluby IP: 80.51.140.* 28.05.07, 19:19 A co tam odrazu zalicze fryzjera i kosmetyczkę zamias się męczyc :) :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodzio Re: Kluby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 22:31 zapasy i niesłuchaj tego głąba pewnie trenować mu się niechciało na zapasach jet super na gwiazdkę super tuniej w ferie kulig wakacje obozy trenerzy i działacze starają się zapewnić by było fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sympatyk Re: Kluby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 14:35 dla dziewczat siatkówka w MUKS "Jokier" ,Lekkoatletyka w KS "Wda", zapasy w MLKS " Wisła", boks w KS "Wda", sporty walki - karate w KS"Aikido", KA "Shorin RYU", szachy w KSz" Gambit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Kluby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 09:51 Naprawde ciekawe, powiedz mi jak mozecie nauczac czegos, czego nazwy nawet nie potraficie napisac? Co to za dyscypliny sportu "box" i "tay-boxing"? Oswiec mnie, bo o takich sportach walki jeszcze nie slyszalem ;| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nom Re: Kluby IP: 212.122.223.* 19.09.07, 10:41 moze kurs tanca na hallera? Odpowiedz Link Zgłoś