Dodaj do ulubionych

Partia Maryja ogłosiła program

IP: *.net.autocom.pl 14.05.05, 22:14
narodowy socjalizm podnosi łeb. Won na Białoruś razem z Sojuszem Lewych
Dochodów i Ligą Przyjacół Rosji!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Rufiu Partia Maryja ogłosiła program IP: *.eu.org / *.eu.org 14.05.05, 22:16
      "a świstak siesdzi i zawija je w te sreberka.."
      • superpole O Boże... 14.05.05, 22:55
        .
        • Gość: ` Poważna w tym jest tylko energia elektrotermalna.. IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 14.05.05, 23:29
          • Gość: zaciekawiony mnie sie podoba "Etyka"- to cos nowego w polityce! IP: *.tpg.com.au / *.tpgi.com.au 15.05.05, 02:48
            • Gość: teren Re: mnie sie podoba "Etyka"- to cos nowego w poli IP: *.mtm-info.pl 15.05.05, 02:49
              ciekawski, a ty o czym?
              • Gość: zaciekawiony Re: mnie sie podoba "Etyka"- to cos nowego w poli IP: *.tpg.com.au / *.tpgi.com.au 15.05.05, 03:04
                wrzuc sobie w googla
                • Gość: ` Widzieliście?Gnój mnie wyciął! Chamstwo! IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 15.05.05, 20:35
          • Gość: wer Re: Poważna w tym jest tylko energia elektroterma IP: *.psych.lsu / *.psych.cm-uj.krakow.pl 15.05.05, 16:59
            Nie tylko. Model rodziny 2+3 jest Polsce bardziej potrzebny niż np. energia z
            gorącej wody.
            • Gość: teren Re: Poważna w tym jest tylko energia elektroterma IP: *.mtm-info.pl 15.05.05, 17:01
              wer-ku, no to do roboty bracie, do roboty!!!
              • Gość: wer Re: Poważna w tym jest tylko energia elektroterma IP: *.psych.lsu / *.psych.cm-uj.krakow.pl 15.05.05, 17:03
                Ja pracuję ile mogę. Ale w pojedynkę nie dam rady.
                • Gość: teren Re: Poważna w tym jest tylko energia elektroterma IP: *.mtm-info.pl 15.05.05, 17:06
                  to oczywista. w pojedynke, bracie tego tematu zalatwic sie nie da. no a po
                  drugie ja niestety nie moge ci w tym pomoc. sam wiesz dlaczego.
                  • Gość: wer Re: Poważna w tym jest tylko energia elektroterma IP: *.psych.lsu / *.psych.cm-uj.krakow.pl 15.05.05, 17:07
                    Dlatego potrzebna jest odpowiednia polityka państwa.
                    Pozdrawiam.
        • Gość: mikrokontrolery Re: O Boże... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 21:06

--
          mikrokontrolery.net
      • konread Re: Partia Maryja ogłosiła program 14.05.05, 23:16
        ość portalu: Rufiu napisał(a):
        > "a świstak siesdzi i zawija je w te sreberka.."

Zapomniałeś dodać że zgodnie z programem EEE..., to ekologiczne sreberka;-)
    • Gość: Fortis Re: Partia Maryja ogłosiła program IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 22:18
      Alleluja i do przodu!
      • Gość: prezes_ka Re: Partia Maryja ogłosiła program IP: 83.238.86.* 15.05.05, 01:16
        najważniejsze w życiu jest to by człowiek z czystym sumieniem po paru latach
        mógł stwierdzić-nie jestem gnojem nikomu za dużej krzywdy nie wyżądziłem,jestem
        tolerancyjny,za dużo nie ukradłem(chodzi o batoniki),pracuje,płace podatki
        (sic),trochę piję,jestem więc normalnym obywatelem ,co z kolei wyklucza mnie
        automatycznie z w/w partii
        • Gość: teren Re: Partia Maryja ogłosiła program IP: *.mtm-info.pl 15.05.05, 01:18
          prezesku, powiedz szczerze: zalujesz tego?
          • Gość: link Odezwa do NARODU POLSKIEGO ks. Jankowski ! IP: *.uni / 193.171.32.* 15.05.05, 12:20
            odezwa.republika.pl/
    • Gość: wg Nieprawda, to się nazywa Partyja Maryja. IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 14.05.05, 22:19
    • Gość: Maria nie maryja Re: Partia Maryja ogłosiła program IP: *.ny325.east.verizon.net 14.05.05, 22:20
      Ciemnogrod w natarciu z programem dla klechistanu a Swiat jest juz w 21 wieku.
      • Gość: miriam nie maria;) Re: bądźmy dokładni IP: *.icpnet.pl 15.05.05, 01:26
        to takie ładne imię
        • Gość: teren Re: bądźmy dokładni IP: *.mtm-info.pl 15.05.05, 01:28
          masz racje.
    • majo6302 Partia Maryja ogłosiła program 14.05.05, 22:23
      Ten program to jakis bełkot. Najsmieszniejsze jest to 100 tyś.miejsc pracy w
      produkcji biopaliw. Niby ci biedni ludzie wiklinę mają zbierać, czy co?
      • Gość: polakidiotslayer Re: Partia Maryja ogłosiła program IP: *.in-addr.btopenworld.com 15.05.05, 08:35
        Prawdopodobnie beda siedziec caly czas w WC i zajmowac sie produkcja
        fekaliow,ktora to zostanie przerobiona na biopaliwa.
      • Gość: mnm Re: Partia Maryja ogłosiła program IP: *.chello.pl 15.05.05, 11:07
        W to akurat wierzę. 5 tysięcy w rolnictwie i 95 tys w usługach (a konkretnie w
        warsztatach samochodowych do naprawy i wymiany silników)
    • slovas Eeeeeeeeee 14.05.05, 22:26
      Program jak program, pytanie jak chcą go wprowadzać w życie. Mnie się np. podoba
      model 2+3, tyle że mam wątpliwości, czy ludzie dadzą się na niego namówić, tak
      po dobroci. Może Ministersto Płodności trzeba utworzyć.
      A reszta eko itp. to niczym Zieloni. Bardzo to ciekawe
      Piękne to wszystko i czekam na więcej.
      • Gość: nikt Re: Eeeeeeeeee IP: *.attu.pl 14.05.05, 23:53
        slovas napisał:

> Program jak program, pytanie jak chcą go wprowadzać w życie. Mnie się np. podob
        > a
        > model 2+3, tyle że mam wątpliwości, czy ludzie dadzą się na niego namówić, tak
        > po dobroci. Może Ministersto Płodności trzeba utworzyć.
        > A reszta eko itp. to niczym Zieloni. Bardzo to ciekawe
        > Piękne to wszystko i czekam na więcej.

A nieszpory dziś zaliczyłeś? Przyzwyczajaj się, niedługo będą obowiązkowe.
      • Gość: Zenon Re: Eeeeeeeeee IP: *.chello.pl 15.05.05, 00:22
        Na wzor wczesnego realsocjalizmu powinni wprowadzic tzw. bykowe. Dla
        niezorientowanych: rodzaj podatku za nie posiadanie dzieci.
      • Gość: kapusta Re: Eeeeeeeeee IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.05, 14:38
        model 2+3 czyli 2 gejów + sędzia, kat i konkwistador
      • Gość: rew To nie takie trudne IP: *.psych.lsu / *.psych.cm-uj.krakow.pl 15.05.05, 17:10
        Myślę, że wystarczyłyby odpowiednio atrakcyjne ulgi podatkowe za 2, 3 ...
        dziecko.
    • czysta.malta Re: Partia Maryja ogłosiła program 14.05.05, 22:28
      Program Partii Maryja nazwano powiem "Dziesięć E". A potem te "E" wymieniono:

"Ewangelia, etyka, ekologia, edukacja, ekonomia, ekoenergetyka, ekobudownictwo,
      ekorolnictwo, energooszczędność."

No i właśnie przy lekturze tych "E" spadłem...

Po pierwsze dlatego, że są tam słowa na "E" takie jak budownictwo i rolnictwo.

Po drugie dlatego, że tych "E" jest tylko dziewięć...

Członkowie "Partyi Maryi" nie potrafią nawet liczyć do dziesięciu? Więc co
      zafundują swoim ewentualnym wyborcom? Aż strach się bać...
      • Gość: maszynkadomięsa Re: Partia Maryja ogłosiła program IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 14.05.05, 22:56
        Dziesiąte E to Radio Erewań
      • Gość: Fasol Re: Partia Maryja ogłosiła program IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 22:59
        czysta.malta napisał:

> Po drugie dlatego, że tych "E" jest tylko dziewięć...

Dziesiąte "E" to będzie "Europejska Unia won!".

Najpierw wystąpi się z Unii, potem z NATO, a na koniec, jak już będziemy z powrotem pod wytęsknionym butem Moskwy, utworzy się patriotyczne Koło Polskie w rosyjskiej Dumie Pństwowej. A te 100 tysięcy Polaków z łatwością znajdzie pracę w produkcji biopaliw na Syberii.
        • czysta.malta Re: Partia Maryja ogłosiła program 14.05.05, 23:16
          Gość portalu: Fasol napisał(a):

> czysta.malta napisał:
          >
          > > Po drugie dlatego, że tych "E" jest tylko dziewięć...
          >
          > Dziesiąte "E" to będzie "Europejska Unia won!".

A może "jEwreje won"?

A może proszek E?

Kto to wiE?
    • Gość: ola Re: Partia Maryja ogłosiła program IP: *.hsd1.ca.comcast.net 14.05.05, 22:31
      Najpierw pokazmy,ze potrafimy wyzywic te dzieci,ktore juz teraz gloduja,potem
      rozwijajmy model 2+3.Lepsze rozwiazanie:nie robmy dzieci,wszyscy beda po 10-ciu
      latach pracowac.
      • Gość: Patol Trza mieć ryja żeby tak pchać się do koryta !!!!!! IP: *.ztpnet.pl 14.05.05, 22:33
      • Gość: Silent Bob Re: Partia Maryja ogłosiła program IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 15.05.05, 01:06
        Ale z drugiej strony...ileż to radości będzie miał ksiądz katecheta mając klasę
        40-50 osobową, to dopiero będzie wspaniałe doświadczenie jako dla człowieka
        dzieci miłującego...A i ministrantów wikary będzie miał więcej, zwłaszcza że
        każda rodzina będzie musiała jedno dziecko, oczywiście chłopca oddać na służbę
        księdzu dobrodziejowi do pomocy przy mszy i nie tylko pewnie...A że zamożność
        rodzin będzie niewielka i raczej niewystarczająca do utrzymania trójki dzieci,
        to znajdą się zapewne rodzice, którzy wyślą nawet dziecko aby nocowało na
        plebanii...takie będzie zadbane, ksiądz je nawet wykąpie i z kaset
        instruktażowych ojca rydzyka pouczy kultury medialnej...
        Włos się jeży na głowie...
        • Gość: teren Re: Partia Maryja ogłosiła program IP: *.mtm-info.pl 15.05.05, 01:08
          Eeeee bobie silen-cie
          z tym wlosem na glowie to chyba zartujesz. niby skad je masz?
    • Gość: wg e..e..e..e..e..e..to w WC IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 14.05.05, 22:32
    • Gość: Gracjan Partia Maryja ogłosiła program- Handel wiarą... IP: *.adsl.inetia.pl 14.05.05, 22:38
      No tak; najlepszy biznes robi się na bazie wiary.
      Wtedy można głosić wszystko, bez ponoszenia za to jakiejkolwiek
      odpowiedzialności.
      Na tej bazie konsorcjum handlu wiarą i wizerunkiem Boga czyli kościoły
      i religie zbudowało swoją potęgę.
      Może więc uda się P. Maciarewiczowi zbudować dobrobyt...
      Byle nie za cenę palenia na stosie, ognia i miecza i nowego wcielenia
      niewolnictwa psychicznego.
    • Gość: wojtek Re: Partia Antoniego M.- to gwarancja przegranej IP: *.z064220066.okc-ok.dsl.cnc.net 14.05.05, 22:41
      Gdzie ten pan Antoni dolozy reke, to gwarancja , ze partia nie odbije sie od
      dna i zostanie na kontrolowanym niskim poziomie. Taki to jest Jonasz. Tak oto
      wszystkie pijawki polskie moga spac spokojnie. Ta partia, pod tym czulym okiem,
      wysoko nie podskoczy.
      • slovas Re: Partia Antoniego M.- to gwarancja przegranej 14.05.05, 22:48
        I tak trzymać. Niechże sobie panowie i panie odpoczną od niewygodnych sejmowych
        ław, zajmą się płodzieniem dzieci, osczędzaniem energii itp.
        Tak, ale czy to już na pewno koniec? A może dogadają się z resztą familii, bo
        Giertych się przestraszy utraty 2%?
        A powtórzyć warto: odpocznijcie sobie!
    • Gość: młode pokolenie Re: Partia Maryja ogłosiła program IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 22:44
      no tego jeszcze brakuje... juz talibowie sa w rzadzie, jeszcze jednych nam nie
      trzeba...
    • Gość: peether Re: Partia Maryja ogłosiła program IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 22:51
    • Gość: peether Re: Partia Maryja ogłosiła program IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 22:52
      (10 x e) + (2 + 3) = M
      wyznacz e przy załozeniu, ze M=0
    • Gość: napawiony Re: Partia Maryja ogłosiła program IP: *.dolsat.pl 14.05.05, 22:54
      Zdecydowanie brakowało jedenastego "E": EGZEKUCJI! (Wrogów, oczywiście).
      • Gość: mirjam Re: Partia Maryja ogłosiła program IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 14.05.05, 23:01
        Powstanie komisja ds. paciorka po siusiu i pozycji prokreacyjnych.
    • Gość: hihi a ja dodam następne E IP: *.net.autocom.pl 14.05.05, 22:57
      e jak Egzorcyzmy, niekatolików oczywiście, e jak Eliminacja - masonów, żydów,
      cyklistów, liberałów i zwolenników Unii
    • Gość: niepsychol Re: Partia Maryja ogłosiła program IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 23:01
      Matko Boża chroń nas przed debilami, psycholami i Partią Maryja !!!!!
    • Gość: max Re: Partia Maryja ogłosiła program IP: *.pk.edu.pl 14.05.05, 23:01
      co za idioci ksiadz dyrektor to lepiewj powinien sie modlic a nie starym babka w
      głowach mieszac i jeszcze do polityki sie wybierac
    • Gość: polak Re: mi sie podoba postulat 2+3;-) IP: *.icpnet.pl 14.05.05, 23:05
      ale jak oni to chca zrobic? już wiem - wpisza do konstytucji;-)
    • Gość: C Re: Partia Maryja ogłosiła program IP: *.acn.waw.pl 14.05.05, 23:06
      punkt numer jeden programu:
      MAMY TAKIEGO RYJA ZE HOHO! NAWET MIS USZATEK NIE PODSKOCZY.
      punkt numer dwa programu:
      OJCIEDZ RYDZ NADAL LUBI OWCE OD TYLU ORAZ CHOMIKI PORZADNIE OWINIETE TASMA
      KLEJACA, NO I MAMY RYJA ZE HOHO!
      • Gość: ojojoj Re: Partia Maryja ogłosiła program IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 14.05.05, 23:09
        2+3 = rządy pedofili w sutannach. Wiedzą co mówią, potrzebny świeży towar.
    • szczypiorkowski Koniec z programem Mnichnika 14.05.05, 23:07
      Do tej pory, przez 15 lat budowano Polske wg wskazówek Mnichnika. Co z tego
      wyszło sami widzimy. Czas na zmianę, czas na prawdziwie polski, katolicki,
      narodowy i patriotyczny program, a nie jakieś żydowsko-masońskie spiski przeciw
      Polsce.
      • czysta.malta Re: Koniec z programem Mnichnika 14.05.05, 23:20
        szczypiorkowski napisał:

> Do tej pory, przez 15 lat budowano Polske wg wskazówek Mnichnika.

Rozumiem, że Michnika słuchał i Wałęsa, i Kwaśniewski i każy z posłów?

Człowieku, przestań bredzić!

Jest tak, jak jest - bo Twoi znajomi "psychole od Rydzyka" cały czas jątrzą,
        nie mogąc się pogodzić z utrata "rządu dusz"...
      • Gość: cyklista Re: Koniec z programem Mnichnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 23:23
        Jak mogles zapomniec o cyklistach !!!!

ROTFL

Dlaczego tylko 2+3 a nie 2+6 Walesa chcial druga Japonie zrobic to co sie
        ograniczac zrobmy 2 chiny ROTFL

• Gość: mstrn Re: Koniec z programem Mnichnika IP: 212.122.214.* 14.05.05, 23:24
        Abstrahując od postaci Michnika, jak słyszę
        terminy "żydokomuna", "żydomasoneria", "żydowsko-masońskie spiski", to mi się
        już rzygać chce. To już chyba dawno przestało być trendy. Może by tak
        forumowicze wymyślili jakieś nowe określenia? Polecam "azerowolnomularstwo",
        albo "somalijsko-wolnomularskie spiski", bo tamte określenia są 'lekko'
        paranoiczne i 'nieznacznie' wyswiechtane.
        Partia Maryja chce utworzyć katolicką Polskę? A co z wyznawcami innych religii?
        Może stworzą jakieś rezerwaty? Hmm... rEzErwat też ma dużo E w środku. I w
        dodatku kojarzy się z Ekologią. Podoba mi sie pomysl z wykorzystaniem zrodel
        geotermalnych. Moglibysmy tez wykorzystac krowie odchody do produkcji gazu do
        samochodow, a stare nieekologiczne zaklady przerobic na koscioly.
        Tak! Narodowy i patriotyczny program przygotowany przez partie Maryja wydaje
        sie jedynym rozwiazaniem!! :>
      • Gość: mbishop Re: Koniec z programem Mnichnika IP: *.attu.pl 14.05.05, 23:26
        szczypiorkowski napisał:

> Do tej pory, przez 15 lat budowano Polske wg wskazówek Mnichnika. Co z tego
        > wyszło sami widzimy.

Hmm a od kiedy to Michnik namawiał do głosowania na SLD? Nie przypominam sobie
        nic takiego na łamach GW...
        Problem polega na tym, że NIE budowano Polski wg "wskazówek" Michnika. Bo Polska
        Michnika to Polska tolerancyjna, uczciwa, pracowita, myśląca i praworządna.
        Polska SLD, potem AWS a potem znów SLD taką Polską nie była. A dlaczego ludzie
        głosowali na SLD i AWS? Czyżby Michnik ich do tego namawiał? Nie przypominam
        sobie...
        Więc, z łaski swojej kolego nie opowiadaj bzdur...

Czas na zmianę, czas na prawdziwie polski, katolicki,
        > narodowy i patriotyczny program, a nie jakieś żydowsko-masońskie spiski przeciw

Może jednak jakiś dobry psychiatra?
        To się fachowo nazywa "początki schizofrenii".
        • Gość: mmb Re: Koniec z programem Mnichnika IP: *.autocom.pl 15.05.05, 00:01
          Gość portalu: mbishop napisał(a):

> Hmm a od kiedy to Michnik namawiał do głosowania na SLD? Nie przypominam sobie
          > nic takiego na łamach GW...
          > Problem polega na tym, że NIE budowano Polski wg "wskazówek" Michnika. Bo Polska
          > Michnika to Polska tolerancyjna, uczciwa, pracowita, myśląca i praworządna.

Weź przestań bo już nie wytrzymam (ze śmiechu oczywiście)... ;DDDD Jak pan
          Michnik jest taki uczciwy i praworządny, to niech dobrowolnie przeprosi (i
          zapłaci odpowiednie zadośćuczynienie) za oszkalowanie mojej żony na łamach GW 2
          lata temu i tym samym zakończy ciągnący się od tego czasu proces... !!!
          • czysta.malta Re: Koniec z programem Mnichnika 15.05.05, 00:05
            Sugerujesz, że to Adam Michnik osobiście oszkalował Twoją Żonę? Bo jakoś nie
            mogę w w to uwierzyć...
            • Gość: mmb Re: Koniec z programem Mnichnika IP: *.autocom.pl 15.05.05, 11:36
              Osobiście nie ale jako redaktor naczelny GW odpowiada za poczynania swoich
              podwładnych i swego kolegi p. Blumsztajna... Poza tym poinformowany o sytuacji
              nie zareagował...
        • Gość: szczypiorkowski Środowisko GW i Michnik zniszczyli nasze marzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 00:39
          Nie ma innego środowiska politycznego (nawet postkomuniści) które by dokonało
          więcej szkód w świadomości Polaków i w polskim życiu politycznym niz Michnik i
          jego środowisko GW czyli całe Road-UD-UW-PD.
          • Gość: teren Re: Środowisko GW i Michnik zniszczyli nasze marz IP: *.mtm-info.pl 15.05.05, 00:45
            a ty szczypiorkowski sam na to wpadles
            czy ktos ci to powiedzial
            • czysta.malta Re: Środowisko GW i Michnik zniszczyli nasze marz 15.05.05, 00:58
              Gość portalu: teren napisał(a):

> a ty szczypiorkowski sam na to wpadles
              > czy ktos ci to powiedzial

Wiadomo przynajmniej, jakiego radia słucha ten nasz "szczypiorkowski" :-)))
              • Gość: teren Re: Środowisko GW i Michnik zniszczyli nasze marz IP: *.mtm-info.pl 15.05.05, 01:01
                czysta malto (ekologiczna)
                nie wyciagaj pochopnych wnioskow. moze faktycznie czlowiek sam sie domyslil?
                • czysta.malta Re: Środowisko GW i Michnik zniszczyli nasze marz 15.05.05, 01:33
                  Gość portalu: teren napisał(a):

> czysta malto (ekologiczna)
                  > nie wyciagaj pochopnych wnioskow. moze faktycznie czlowiek sam sie domyslil?

IMVHO takie myśli lęgną się tylko w głowach najtęższych; ale może rzeczywiście
                  się pomyliłem... Wszak głupków nie sieją - sami rosną :-)))
                  • Gość: teren Re: Środowisko GW i Michnik zniszczyli nasze marz IP: *.mtm-info.pl 15.05.05, 01:40
                    widzisz !!!
                    trza ich znac. ja taka jedna tega glowe znalem juz w czasach starozytnych, a
                    nawet mialem zaszczyt przez dwa semestry wspolnie z nia zamieszkiwac. wprawdzie
                    pozniej musielismy sie rozstac, bo na taka glowe uwzieli sie wykladowcy, no i
                    jakos zeszla mi z widoku. ale com o niej zapamietal, to moje.
              • Gość: sluchacz Re: Środowisko GW i Michnik zniszczyli nasze marz IP: 151.80.6.* 15.05.05, 13:54
                A po twoich wypowiedziach mozna sie domyslac, ze tego radia nie sluchasz
                zupelnie. Powtarzasz brednie wierzac w kazde slowo z GW i do tego popisujesz sie
                miernej wartosci uwagami. Dadam jeszcze do tego, ze niemal w kazdej twojej
                wypowiedzi obrazasz Radio Maryja, ks. Rydzyka i jego sluchaczy, Powiem cie
                wprost: jestes zwyklym prostakiem. Uwierz mi, ze dla takich jak ty najlepiej
                jest nie zabierac glosu z uwagi na niesmak jaki wywolujesz wsrod czytajacych. A
                twoja "tolerancja" gazetowo wyborcza jest nadwyraz widoczna. Daruj sobie takze
                adresy internetowe - nikt majac choc odrobine oleju w glowie nie bedzie zagladal
                na takie strony. Wysypisk smieci nie brakuje nigdzie. Ale zeby je tworzyc
                jeszcze specjalnie w internecie?
                • Gość: teren Re: Środowisko GW i Michnik zniszczyli nasze marz IP: *.mtm-info.pl 15.05.05, 14:01
                  szanowny sluchaczu, ciesze sie, ze cos sluchasz. powiedz mi tylko, czy sluchasz
                  cos jeszcze? bo jesli nie , to poglady przejales, ale ich nie masz. bo wlasne
                  poglady to nalezy wypracowac. a do tego dochodzi sie laaaaaaataaaaaaamiiiiiiiiii
                  • Gość: sluchacz Re: Środowisko GW i Michnik zniszczyli nasze marz IP: 151.80.7.* 15.05.05, 14:33
                    A co maja teraz znowu poglady do "tolerancja" zionacych nienawiscia
                    cwiercinteligentow? Poglady sa jednym, brednie drugim. Chcesz rozmawiac ze mna
                    na temat pogladow, czy bredni?
                    • Gość: teren Re: Środowisko GW i Michnik zniszczyli nasze marz IP: *.mtm-info.pl 15.05.05, 14:42
                      sluchaczu, nie moge z toba dyskutowac, bo dla ciebie dyskusja oznacza
                      koniecznosc calkowitego podporzadkowania sie twoim pogladom, a kto tego nie
                      zrobi, to jest przez ciebie wylacznie obrazany. I sam piszesz z jakiego
                      srodowiska przejales ten styl myslenia. Jak troche pozyjesz na tym
                      najpiekniejszym ze swiatów i poduczysz sie troche historii, to dowiesz sie, ze
                      nawet twoje i wasze poglady to nic nowego. natura zna nawet ich skutki i
                      zakonczenie. a wiec do dziela sluchaczu. czytaj ksiazki, bo do dyskusji, to ty
                      synku jeszcze masz za krotkie spodenki.
                      • Gość: sluchacz Re: Środowisko GW i Michnik zniszczyli nasze marz IP: 151.80.7.* 15.05.05, 15:00
                        No widzisz. Problem jest nastepujacy jak sie wydaje - nie potrafisz wyjsc z
                        bzdur i wkroczyc na jakas dyskusje na argumenty. Juz ci powiedzialem, ze
                        cwiertinteligancja pociaga za soba niemoznosc dialogu. Jak mozna przeczytac w
                        twoich wypracowaniach nie jestes zainteresowany dyskusja, gdyz obawiasz sie o
                        twoje mierne argumenty(?) i zaslaniasz sie blizej nieokreslonym prawem
                        natury(??). O obrazaniu natomiast nie mow najlepiej nic - bo akurat do tego nie
                        nadajesz sie zupelnie. Obrazasz przedwszytskim siebie samego i te reszte
                        inteligencji, ktora po zapoznaniu sie z twoimi wypowiedziami mozna skalkulowac
                        jako 1/4 stanu naturalnego.
                        • Gość: teren Re: Środowisko GW i Michnik zniszczyli nasze marz IP: *.mtm-info.pl 15.05.05, 15:05
                          sluchowcu,
                          jak mie trza bydzie katarynki, to sie do cie zglosze. a tera daj mi juz spokoj
                          i wloncz se RM.
                          • Gość: sluchacz Re: Środowisko GW i Michnik zniszczyli nasze marz IP: 151.80.7.* 15.05.05, 15:16
                            Dlaczego sam mam go sluchac? Zapraszam i ciebie. Zobacz, zostala nawet utworzona
                            specjalna strona z wybranymi audycjami: www.muzak.cristoforo.biz/
                            Znajdz cos dla siebie i sam w pierwszej osobie przekonaj sie, czym sa bzdury z
                            GW. Zapraszam
                            • czysta.malta Re: Środowisko GW i Michnik zniszczyli nasze marz 15.05.05, 15:25
                              Gość portalu: sluchacz napisał(a):

> Dlaczego sam mam go sluchac? Zapraszam i ciebie. Zobacz, zostala nawet
                              utworzon
                              > a
                              > specjalna strona z wybranymi audycjami

Rozumiem, że wybór polegał miedzy innymi na tym, że nie ma tam tych wszystkich
                              audycji, z których to radio słynie; antysemickich, ziejących nienawiścią,
                              rozpowszechniających kłamstwa i pomówienia?

W takim razie jest to wybór tendencyjny!
                              • Gość: sluchacz Re: Środowisko GW i Michnik zniszczyli nasze marz IP: 151.80.5.* 15.05.05, 16:50
                                nie, mylisz sie. Jest to wybor pewnych audycji z uwagi na ich dosc aktualna
                                tematyke. Jesli chcesz wysluchac innych audycji wystarczy wejsc na strone Radia
                                Maryja: www.radiomaryja.pl/rozmowyn.htm
                                lub skorzystac z podanego juz wczesniej bardzo szybkiego serwera:
                                www.muzak.cristoforo.biz
                    • czysta.malta Re: Środowisko GW i Michnik zniszczyli nasze marz 15.05.05, 14:48
                      Gość portalu: sluchacz napisał(a):

> A co maja teraz znowu poglady do "tolerancja" zionacych nienawiscia
                      > cwiercinteligentow? Poglady sa jednym, brednie drugim. Chcesz rozmawiac ze mna
                      > na temat pogladow, czy bredni?

Od razu widać, że Rydzyk i Jankowski do spółki z Kobylańskim i Mazurem - to
                      twoi nowi bogowie...

Obrażasz mnie, wyzywasz od ćwierć inteligentów i nazywasz to, co robię
                      wysypiskiem śmieci i bredniami. A wiesz, dlaczego to robisz?

Bo masz stracha. Wy wszyscy macie stracha, żeby ludzie nie zaczęli myśleć - bo
                      wtedy wam ten grajdołek roz...ieprzą w trymiga. I gdzie wtedy Ojcec Dyrektor
                      pójdzie ze swoimi zabawkami? Jakie babcie mu kupią nowe autko?
                      • Gość: sluchacz Re: Środowisko GW i Michnik zniszczyli nasze marz IP: 151.80.7.* 15.05.05, 15:08
                        Alez pomylilo ci sie wszystko! Nikt nie boi sie bzdur ludzi o podobnych do
                        twoich pseudopogladow. to "pseudo" bierze sie stad, ze nie masz zadnych
                        argumentow a wiedzie cie jedynie slepa nienawisc. Wypisujesz poprostu bzdury i z
                        tego powodu nikt nie obraza cie tutaj a jedynie nazywa po imieniu to co robisz.
                        Odpusc sobie wiec. Naprawde jest to zenujace i na poziom przedszkolaka. A moze
                        ty chodzisz jeszcze do przedszkola?
                        • czysta.malta Re: Środowisko GW i Michnik zniszczyli nasze marz 15.05.05, 15:27
                          Dobrze - więc zacznijmy dyskusję na argumenty. Oto pierwszy mój argument - RM
                          szerzy w Polsce antysemityzm. Ks. Jankowski jest zagorzałym antysemitą i wzywa
                          innych do tego samego. O. Rydzyk jest antysemitą. Kobylański i Mazur - też
                          antysemici. A przecież Chrystus był Żydem...
                          • Gość: sluchacz Re: Środowisko GW i Michnik zniszczyli nasze marz IP: 151.80.5.* 15.05.05, 16:57
                            moze stane na twoim poziomie. A wiec: Tusk jest marsjaninem, Kaczynski jest
                            marsjaninem, Girtych jest marsjaninem, Zych jest marsjaninem, ciotka zoska tez
                            jest marsjaninem! I co ty na to?
                            • Gość: kwiek Re: Środowisko GW i Michnik zniszczyli nasze marz IP: *.mtm-info.pl 15.05.05, 16:59
                              a wiesz co to jest marsjanica?
                              - qrwa nie z tej ziemi.
                          • Gość: sluchacz Re: Środowisko GW i Michnik zniszczyli nasze marz IP: 151.80.5.* 15.05.05, 16:59
                            Ojoj! Zapomnialem dodac, ze dowody na to znajdziesz na stronie:
                            www.radiomaryja.pl/rozmowyn.htm lub www.muzak.cristoforo.biz
          • Gość: Morphy Kilka uwag IP: *.icpnet.pl 15.05.05, 19:40
            1. Michnik to tez postkomunista, tyle tylko ze opozycyjny (ale tylko na pewnym etapie swojego zycia) wobez PZPR. Michnik nigdy z liberalizmem czy wolnoscia nie mial nic wspolnego.

2. Road, UD, UW, PD, SLD, PO, PiS czy PSL maja dokladnie taki sam program: dorwac sie do wladzy i krasc. "Program" Radia Maryja jest dokladnie taki sam jak "programy" innych zlodziejskich partii. Roznica jest taka, ze w SLD wiedza, ze to sa bzdury. W Radiu Maryja swiecie w to wierza...
        • Gość: mmb Re: Koniec z programem Mnichnika IP: *.autocom.pl 15.05.05, 11:46
          Poza tym nie musi już namawiać do głosowania na SLD bo 3/4 tej formacji ma u
          siebie w PD (demokraci.pl), na czele z tak krystalicznie uczciwymi,
          praworządnymi i szlachetnymi obywatelami jak p. Hausner, który swego czasu
          zażądał 100.000 zł odszkodowania za to, że jakiś nowowybudowany budynek
          przesłonił mu trochę widok z okna... A ile ja mam zażądać za to, że po
          wybudowaniu nowego bloku pod moim oknem w zimie słońca prawie w ogóle nie
          widać... ???
      • Gość: Morphy Kpisz Wacpan, czy o droge pytasz? IP: *.icpnet.pl 15.05.05, 19:37
        Przeciez "program" radia maryja to KONTYNUACJA programu Michnika. Kontynuacja walki z wolnoscia, to twierdzenie, ze rzad wie lepiej od czlowieka, co on potrzebuje, to wysokie podatki, wszechobecna biurokracja i waska grupa politykow-zlodziei posrod morza nedzy. "Program" Radia Maryja to dokladne powielenie programu SLD.
        • Gość: teren Re: Kpisz Wacpan, czy o droge pytasz? IP: *.mtm-info.pl 15.05.05, 19:44
          morphynisto, czy ty czasem nie jestes nacpany? juz lepiej przerzuc sie na opcje
          40% (bez przepitki) jak matrioszka, ktora chyba nie wytrzymala tempa, bo sie
          nie odzywa. tak jak i ten jej jacus (a juz myslalem, ze ja cus tu nie widze)
          • Gość: Morphy Eksperci RM IP: *.icpnet.pl 15.05.05, 21:37
            Jezeli eksperci Radia Maryja debatowali tak samo jak Ty i na takim samym poziomie merytorycznym, to ja sie nie dziwie, skad tyle bzdur w ich "programie"...
      • jukot Re: Koniec z programem Mnichnika 15.05.05, 21:53
        ..poieram ja i moi znajomi.......... dosc lzenia z narodu.
    • Gość: drmw Re: E E E Zrobiłem z wrażenia KUPEEEE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 23:09
      Chlopie *"kocham Ciebie"mimo ze Cie na
      oczy nie widzialem i nie zobacze****za dowcipny styl myslenia.
      Pieknie to napisales(Uwaga-Antek Policjant nadchodzi))to dla
      nie ktorych co to sie polityka nie zajmuja (A.M:);))drmw
      • Gość: robol Re: E E E Zrobiłem z wrażenia KUPEEEE IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 15.05.05, 10:49
        niedługo już nie będzie nam do śmiechu.
        A tylko śmiać się zostało bo płakać się znudziło, zresztą wiem z opowieści że
        niektórzy skazańcy dostawali głupawki.

Ja się śmieję z własnej glupoty: że wróciłem tutaj , do nowej i wolnej ojczyzny
        bo miałem poczucie czegoś tam
        >> ojczyzna to zbiorowy obowiązek << i inne głupoty
        no i siedzę już na walizkach bo mam serdecznie dosyć...
        powiedzial mi jeden zgniły kapitalista jak porzucałem dobrą prace dla
        ojczyzny: jeszcze pożałujesz...
        i qrwa żałuję jak cholera, szczególnie ostatnich ośmiu lat życia kompletnie
        zmarnowanych, Polski mi nie żal
        pozdrawiam
    • Gość: nikt Samo EKO! To w końcu są narodowcy czy Zieloni? IP: *.attu.pl 14.05.05, 23:18
      bo już się pogubiłem :|
      • czysta.malta Re: Samo EKO! To w końcu są narodowcy czy Zieloni 14.05.05, 23:22
        Gość portalu: nikt napisał(a):

> bo już się pogubiłem :|

Narodowcy, ale niezbyt inteligentni... A to E im po prostu pasowało...

Mogliby dać też na przykład 10xA, i byłoby w stylu: A może Rydzyk na
        prezydenta, A może Macierewicz na premiera?
        • Gość: nikt Re: Samo EKO! To w końcu są narodowcy czy Zieloni IP: *.attu.pl 14.05.05, 23:50
          czysta.malta napisał:

> Gość portalu: nikt napisał(a):
          >
          > > bo już się pogubiłem :|
          >
          > Narodowcy, ale niezbyt inteligentni... A to E im po prostu pasowało...
          >
          > Mogliby dać też na przykład 10xA, i byłoby w stylu: A może Rydzyk na
          > prezydenta, A może Macierewicz na premiera?

:-)

Dobre
          • czysta.malta Re: Samo EKO! To w końcu są narodowcy czy Zieloni 15.05.05, 00:07
            Gość portalu: nikt napisał(a):

> czysta.malta napisał:

> > Mogliby dać też na przykład 10xA, i byłoby w stylu: A może Rydzyk na
            > > prezydenta, A może Macierewicz na premiera?
            >
            > Dobre

Tylko żeby nie okazało się prawdziwe :-)))
        • Gość: sluchacz Re: Samo EKO! To w końcu są narodowcy czy Zieloni IP: 151.80.5.* 15.05.05, 17:34
          Nie rozumiem czemu "A" mialoby byc lepsze od "E"? Mozesz znalesc programy o
          tematyce zwiazanej z naprawa sytuacji w Polsce na stronie:
          www.muzak.cristoforo.biz/
      • Gość: filutek Re: Samo EKO! To w końcu są narodowcy czy Zieloni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 23:24
        A kto im będzie trzepał kapucyna,stare babcie?hehehe
        • Gość: jan Re: Samo EKO! To w końcu są narodowcy czy Zieloni IP: *.acn.waw.pl 15.05.05, 08:56
          widze, ze dla ciebie to bardzo wazna sprawa ;-)
          masz z tym problemy?
      • Gość: Morphy To sa czerwoni IP: *.icpnet.pl 15.05.05, 19:46
        JAk wiadomo zieloni to niedojrzali czerwoni, czyli tacy poczatkujacy komunisci.

Narodowcy to z reguly narodowi socjalisci, czyli tacy nieco mniej z-idiociali komunisci.

To dlatego podobienstwa pomiedzy Rydzykiem a zielonymi sa tak uderzajace: jedni i drudzy to poczatkujacy komunisci.
        • Gość: teren Re: To sa czerwoni IP: *.mtm-info.pl 15.05.05, 19:47
          morphinisto. jednak udowodniles, ze bierzesz. fe
          • Gość: Morphy "Program" RM IP: *.icpnet.pl 15.05.05, 21:41
            I takie wlasnie merytoryczne dyskusje prowadziliscie podczas tworzenia programu? To widac...
    • Gość: monitorpolski.com Re: Partia Maryja ogłosiła program IP: *.dyn.optonline.net 14.05.05, 23:24
      W Polonii nowojorskiej juz i Partia Maryja nie pomoze.
      UB-ecja i ZOMO-owcy objeli wiekszosc stanowisk w organizacjach polonijnych.
      Szczegoly na www.monitorpolski.com
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka