Dodaj do ulubionych

ekipa sprzątajaca halę

24.11.07, 00:05
Pomóżcie mi zrozumieć co robi na hali"szefowa" sprzataczek(stała
bywalczyni izby wytrzeżwień)ubrana na czarno z komórką na smyczy
zasówa w szpilkach po nowiuśkim parkiecie.byłam świadkiem jak
podeszła zaprosić Pana Pogodę na poczęstunek po meczu(minę miał
nietęgą),czy na takie "stanowisko" nie można by wybrać osoby
bardziej reprezentacyjnej.pani G. jest znana świeckiej policji
ipogotowiu raczej ze złej strony,równie dobrze można było tam
postawić któregoś z "rynkowych chlorów" ...i ona na dodatek parzy
tam gościom kawe,fuj
Obserwuj wątek
    • Gość: Jajakobyły Re: ekipa sprzątajaca halę IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.07, 04:07
      O co Ci chodzi Zuza ? Czy kiedyś Cię ta Pani nie zaprosiła do
      kompanii? Czy moze zazdrościsz jej szpilek i komórki? Wyluzuj i daj
      szanse żyć innym albo zwyczajem Greków spychaj ich z Likavitosu . To
      po ichniemu nazywa się ksenofobia
      • Gość: nora Re: ekipa sprzątajaca halę IP: *.stk-net.pl 24.11.07, 12:38
        wpuszcxza kolesiow synka na treningi polpaku, czego innym nie wolno.
        wstretna baba!
        • giti Re: ekipa sprzątajaca halę 25.11.07, 09:50
          Każdy mógł zabrać się za tą robotę, z tego co wiem był ogłoszony przetarg.
          • Gość: Jajakobyły Re: ekipa sprzątajaca halę IP: 83.238.145.* 25.11.07, 10:37
            Masz racje Giti wszystkie baby na miotły .Każdej wolno latać .Do
            śniegu bo pada .
            • Gość: Baba Jaga Re: ekipa sprzątajaca halę IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.07, 13:50
              "Masz racje Giti wszystkie baby na miotły .Każdej wolno latać .Do
              śniegu bo pada"-napisal: Jajakobyly
              a ja wypraszam sobie!!! my idziemy z postepem,miotła to juz
              przeżytek!! my teraz na odkurzaczach latamy!!!! Jajakobyly,przeproś
              panie !!!
        • Gość: KIBIC Re: ekipa sprzątajaca halę IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.07, 15:47
          FAKTYCZNIE MASZ RACJĘ CO DO PANI CHODZI JAK LALUNIA A TA Z
          POLNEJ L. TERAZ JAK W-CE PREZES W SKORZANYM PŁASZCZU JESTEM
          CIEKAWA ZA JAKIE PIENIADZE ZAMIAST POMAGAC DZIECIOM Z
          BIEDNYCH RODZIN TO CHBA TO ZAŁOŻYŁY ABY CZERPAĆ DLA SIEBIE
          KORZYŚCI MAJATKOWE .
          • Gość: lecha Re: ekipa sprzątajaca halę IP: *.eranet.pl 25.11.07, 16:28
            czy mowa o Lesi?kto ja zatrudnil, jej reputacja jest znna za czesow
            jej udzialu w orkiestrze celulozowej.dziwne, ze nikt nie sprawdzaln
            dzialalnosci swietlicy dla bezrobotnych, niezle popijawy sie tam
            odbywaly! ciekawe za czyje pieniadze i dlka kogo przeznaczone?
            • Gość: Jajakobyły Re: ekipa sprzątajaca halę IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.07, 20:44
              To ja dawałem pieniądze na alkohol i inne prezenty a jeśli ktoś ma
              coś do tego to niech żałuje że go nie zauważyłem .Zazdrość jest
              brzydka .
              • Gość: Obserwator* Re: ekipa sprzątajaca halę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.07, 21:18
                Czy piszący o tej kobiecie żyją tylko przeszłością ,dajcie kobiecie
                szansę na zmianę swojego życia,jesteście okrutni.Czy wszyscy macie
                swoją przeszłość krystaliczną?.
                • Gość: Mot Re: ekipa sprzątajaca halę IP: *.gprs.plus.pl 25.11.07, 22:26
                  Większość wypowiedzi na ten temat jest przesycona jadem. To takie
                  polskie. Przypomina mi to słynną - modlitwę Polaka z filmu "Dzień
                  świra". Rozumiem, że można być zazdrosnym. Ale zazdrość nie może
                  upodlać drugiego człowieka. Jest coś takiego jak zazdrość kreatywna -
                  patrzę na drugiego człowieka i myślę: "wow, ale im się udalo.
                  Wspięli się wysoko. Też bym tak chciał." I dalej - "Ciekawe jak im
                  się to udało? Ile pracy i wysiłku to kosztowało?". No i idę do tych
                  osób i pytam się, jak to się robi? Nie wszyscy w tym kraju kradną i
                  są ostatnimi świniami. Tego absolutnie nie mogę powiedzieć o
                  babeczkach ze Stowarzyszenia Osób Bezrobotnych. Dlaczego nikt nie
                  wspomni, że na rowerach jeździły po firmach i zbierały dary dla
                  dzieciaków. Że, aby zarejestrować swoje stowarzyszenie robiły
                  zrzutki na bilet do Bydgoszczy do sądu gospodarczego. A skórzany
                  płaszcz? Szpilki? Każda kobieta lubi być ładnie ubrana. Każda
                  kobieta lubi się podobać. Nie, nie jestem członkiem stowarzyszenia,
                  ani bliskim znajomym pań. Po prostu bez nienawiści patrzę na
                  drugiego człowieka. Tego niektórym poprzednikom życzę. Pozdrawiam.
    • Gość: ate Re: ekipa sprzątajaca halę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.07, 10:25
      MASZ JAKIEś LEWE INFORMACJE, DZIECKO. POMIESZAłAś INFORMACJE NA TEMAT KILKU
      PRACOWNIKóW, DODAłAś JAKąś DZIWNą PRZESZłOść, NIE WIESZ NAWET JAK SIę NAZYWA ANI
      KIM JEST SZEFOWA TEJ EKIPY. NIE WIEM KIEDY UDAłO CI SIę ZAUWAżYć, żE KTOKOLWIEK
      WPUSZCZAł KOGOKOLWIEK NA TRENINGI POLPAKU, BO NAWET SAMA OWA EKIPA NIE MA
      WóWCZAS WSTęPU NA PARKIET. żADNA Z NICH NIGDY NIE GRAłA W żADNEJ ORKIESTRZE, ANI
      żADNA NIE MA SKóRZANEGO PłASZCZA... NIE WIEM JAK Z PRZESZłOśCIą, ALE NAWET GDYBY
      ZAISTNIAł KIEDYKOLWIEK JAKIKOLWIEK INCYDENT Z POLICJA CZY IZBA WYTRZEźWIEń TO
      NIE MA TO ZNACZENIA, BO TO WłAśNIE PRZESZłOśC. LICZY SIę, żE TE PANIE POTRAFIą
      WYKONAć BEZ ZARZUTU SWOJA PRACę, KTóRA NIE OGRANICZA SIę TYLKO DO SAMEJ HALI.
      PRACY MAJA PEłNE RęCę I LEDWO DOSYPIAJą. ALE PEWNIE łATWIEJ JEST SIEDZIEć W DOMU
      I MARUDZIć, żE INNI COś MAJą... NAJPIERW SPRAWDZAJ INFORMATORóW, BO PóKI CO NIE
      SPEłNIAJą SIę W SWOJEJ PRACY... żYCZę POZYTYWNIEJSZEGO NASTAWIENIA DO żYCIA...
      • Gość: iV Re: ekipa sprzątajaca halę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.07, 10:36
        Caps-Lock ci się włączył, dziecko. :)
        • Gość: kala Re: ekipa sprzątajaca halę IP: *.stk-net.pl 26.11.07, 12:25
          hala jest wizytowka miasta. pracownicy powinni byc odpowiednioo
          dobierani, miec kwalifikacje i cos soba przedstawiac!a co do imprez
          w swietlicy osob bezrobotnych, to szczera prawda. jestem mieszkanka
          ul wincentego i slyszalam nie jedena impreze pan i ich glosne
          powroty do domu. wiec zanim zaczniecie bronic , to sie upewnijcie!
          • Gość: milka Re: ekipa sprzątajaca halę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.07, 13:37
            a wy nie imprezujecie? jeśli te panie przychodzą do pracy po spozyciu czy w jej
            trakcie pija to rzeczywiście jest problem, bo jeśli nie to nie rozumiem o co
            chodzi... to w końcu w życiu prywatnym tez trzeba trzymać zawsze i wszędzie
            fason przyzwoitości i być trzeźwym?
            • Gość: Ola Re: ekipa sprzątajaca halę IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.07, 15:15
              Kochani !
              Dlaczego mierzycie ich taką miarą ? Niektórzy bez alkoholu potrafią
              się głośno śmiać i bawić. Dlaczego na Forum tyle nienawiści i
              zazdrości? Każdy ma kiedyś te 20 lat i popełnia większe lub mniejsze
              błędy. Czy warto....?
              • Gość: bibi Re: ekipa sprzątajaca halę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.07, 15:40
                ta Pani wcale nie ma 20 lat,to stara baba której dzieci tułają się
                po ulicy.mąż w areszcie a ona pije do dziś .jestem wystarczająco
                blisko by to widzieć na własne oczy.
                • Gość: wituś Re: ekipa sprzątajaca halę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.07, 15:49
                  co prawda to prawda.początek meczu a panie już stoją z wiadrami przy
                  wejściu,żeby nikt nie mówił ze ich nie ma.tylko co z tą wodą ,mecz
                  trochę potrwa a woda w wiaderku wystyga.
    • Gość: gienia Re: ekipa sprzątajaca halę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.07, 16:04
      szefową sprzątaczek jestem ja!
      • Gość: kolo Re: ekipa sprzątajaca halę IP: *.stk-net.pl 26.11.07, 17:00
        to lap mopa i wiadro
        • Gość: mika Re: ekipa sprzątajaca halę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.07, 19:30
          dobrze wiemy co mamy robić i nikt nie może nam zarzucić że nie wykonujemy swojej pracy należycie dobrze. więc zajmij się sobą a nie na chama szukasz senscji.
          • Gość: glampa Re: ekipa sprzątajaca halę IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.07, 20:26
            Tylko nie sprzątaczka, tylko nie sprzątaczka... po prostu "Konserwator
            powierzchni płaskich" i tak proszę o nas pisać. My wykonujemy ciężką pracę.
            • Gość: do glampa Re: ekipa sprzątajaca halę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.07, 20:57
              i tak trzymać. popieram w całości twoją wypowiedż.
    • Gość: do zuza 13 Re: ekipa sprzątajaca halę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.07, 20:54
      dziewczyno mylisz pojęcia. skąd masz takie informacje że pani G jest szefową pań które zajmują się porządkiem na hali.mylisz się panią G zatrudnia urząd miasta i na 1000% nie ma ona nic wspólnego z paniami ze spółdzielni.a poza tym to widzę że nie masz zajęcia bo zajmujesz się takimi głupstwami.przeszłość kogokolwiek nie powinna cię interesować, ciekawa jestem czy ty jesteś taka kryształowa. zajmij się lepiej własnym życiem. czy ty nie masz własnych problemów? niech problemy innych cię nie interesują!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: mika Re: ekipa sprzątajaca halę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.07, 21:31
        co wyczerpały wam się tematy do oszczerstw? odpowiem na każde pytania dotyczące naszej działalności. oczywiście w granicach rozsądku.
        • Gość: Mot Re: ekipa sprzątajaca halę IP: *.gprs.plus.pl 26.11.07, 22:15
          Źdźbło w oku drugiego zobaczą, a belki w swoim nie - mawiała moja
          babcia. I tak też jest z tą sprawą. Opluwanie kogokolwiek taką
          frajdę niektórym sprawia. Podejrzewam, że w życiu osobistym są
          stłamszeni i pod pantoflem. Dlatego na forum mogą sobie ulżyć.
          Żałosne! Dla mnie babeczki ze Świetlicy (jakie są takie są, ze swoją
          historią, wadami, wpadkami, dobrymi i złymi stronami) są jedną z
          wizytówek Świecia. Uważam, że bardzo dobra wizytówką! Tak trzymajcie
          babeczki!!! Nie musze wam mówić, abyście sie nie dały, bo wiem że
          jesteście charakterne i w kaszę sobie nie dacie dmuchać. Jestem z
          Wami!!! Trzymajcie się!!! Pozdrawiam. T
    • Gość: tom Re: ekipa sprzątajaca halę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.07, 01:32
      obrażasz ludzi
      • Gość: mela Re: ekipa sprzątajaca halę IP: *.eranet.pl 16.12.07, 13:26
        ogolnie to tam najczysciej nie jest
    • Gość: xxx Re: ekipa sprzątajaca halę IP: 213.25.95.* 01.01.08, 18:11
      czepiacie się
      • Gość: kibic Re: ekipa sprzątajaca halę IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.08, 07:41
        byłem ostatnio na meczu w hali i mogę stwierdzić,że jest czysto.Widać,że sprzątaczki oj przepraszam KONSERWATORKI dobrze się wywiązują ze swoich obowiązków.Mam tylko jedno,,ale,, do jednej z nich,do Pani blondynki(farbowanej):dziewczyno zrób coś ze swoją figurą bo na następnym meczu jak znów będe musiał oglądać twój ogromny goły brzuch to się pożygam.Bez urazy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka