Gość: sw IP: *.xdsl.centertel.pl 07.11.08, 12:34 W Swieciu na terenie psychiatryka odbywaja sie zajecia ju-jitsu wtorki czwartki o 19.zapraszamy panie i panow oraz młodzież Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: door Re: JU-JITSU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 12:40 Jaka jest odpłatność za miesiąc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sw Re: JU-JITSU IP: *.xdsl.centertel.pl 07.11.08, 14:04 50 złpo pewnym czasie ma byc trzy razy w tygodniu trening Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: JU-JITSU IP: *.swc.vectranet.pl 07.11.08, 15:19 czy moge sie dowiedzieć kto jest trenerem i jakie ma kwalifikacje jaki rodzaj ju-jitsu to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaj Re: JU-JITSU IP: *.xdsl.centertel.pl 07.11.08, 16:21 jakas odmiana brazylijskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: JU-JITSU IP: *.swc.vectranet.pl 07.11.08, 18:09 a kto jest trenerem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ju Re: JU-JITSU IP: *.xdsl.centertel.pl 08.11.08, 08:25 w listopadzie beda pokazy sztuk walk na hali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: JU-JITSU IP: *.swc.vectranet.pl 08.11.08, 16:25 myslalem ze tozek to w ajkido Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwar-Maga Re: JU-JITSU IP: *.adsl.inetia.pl 08.11.08, 16:57 Jaka odmiana Brazylijskiego ? Sambo ?Przeciez ten Stozek nie umie nic z tego .Lepiej niech sie jednego trzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zses Re: JU-JITSU IP: *.swc.vectranet.pl 10.11.08, 11:12 stozek i ju jitsu smieszne taki uniwersalny ..a jakies uprawniena wogole on ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sw Re: JU-JITSU IP: *.xdsl.centertel.pl 10.11.08, 13:03 czepiasz sie uprawnien?po co ci one jesli chcesz trenowac przyjdz i trenuj jesli ci sie nie spodoba wracaj do domu.nawet nie widziales treningu a juz czepiasz sie prowadzacego.szukasz mistrza jedz do Chin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUMPER Re: JU-JITSU IP: *.adsl.inetia.pl 10.11.08, 13:32 Ktoś się czepia uprawnień i bardzo dobrze! Jeżeli puszcza się swoje dzieci to trzeba wiedzieć do kogo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: JU-JITSU IP: *.swc.vectranet.pl 10.11.08, 15:14 czepiam sie bo chciał bym u konkretnego trenera ćwiczyć a nie u kogos bo chce trenerem byc trzeba mieć jakieś kwalifikacje do tego ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hyg Re: JU-JITSU IP: *.xdsl.centertel.pl 10.11.08, 18:07 czekaj na konkretnego trenera tylko zebys sie nie zestarzal.szukasz dziury w calym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: JU-JITSU IP: *.adsl.inetia.pl 10.11.08, 22:03 Podejrzewam,że twój" trener "z języka polskiego jest bardzo dobrym nauczycielem,ale "ty" jesteś tępym UCZNIEM pisząc po kropce małą literą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: JU-JITSU IP: *.swc.vectranet.pl 11.11.08, 01:24 ale ma jakies pojecie o JU-JITSU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hyg Re: JU-JITSU IP: *.xdsl.centertel.pl 11.11.08, 10:13 twoja wiedza na temat sportow walki jest bliska zeru podejzewam ,nic w tym zlego oczywiscie i poprostu czepiasz sie ludzi jak pisza.zmieniasz temat.nie wszyscy znaja tak wspaniale zasady ortografii jak ty ja nie wiem jak sie robi duza literke na klawiaturze.prawda jest tez ze nie znam dobrze zasad pisowni.rozszyfrowales mnie teraz pokaz jak ci idzie na macie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: JU-JITSU IP: *.swc.vectranet.pl 11.11.08, 12:08 Mi za to bardzo dobrze idzie na macie a w stójce jeszcze lepiej chcesz sie sprawdzić ZAWSZE CHĘTNY I GOTOWY BY PODJĄĆ walkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kij Re: JU-JITSU IP: *.xdsl.centertel.pl 11.11.08, 12:21 taki jestes dobry ?musisz sporo trenowac.jesli mozesz powiedz gdzie trenujesz.tak szczerze to nie slyszalem zeby w swieciu byl ktos taki zaje...iscie dobry.pomijajac np niektorych zapasnikow trenera Draspe i kilku moich znajomych ktorzy moze nie sa pewni swoich umiejetnosci jak ty,ale daja sobie rade. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: JU-JITSU IP: *.swc.vectranet.pl 11.11.08, 12:11 No ale ma czy tylko tak sobie chce trenować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gilo Re: JU-JITSU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.08, 12:06 ale co ma??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: JU-JITSU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.08, 23:19 Byłem na zajęciach bardzo fajnie jest stójka i parter. z tego co wiem Świecie jest filją z bydgoskiego klubu espadon na hali łuczniczka . Najlepszym rozwiazaniem jest przyjsc na trening i juz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: JU-JITSU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 22:43 jak ktos ma jakes pytania niech pyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ew Re: JU-JITSU IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.08, 17:00 Witam... Odnośnie tematu:" Gość portalu: ju napisał(a): > w listopadzie beda pokazy sztuk walk na hali" Z tego co słyszałem to w grudniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAJA Re: JU-JITSU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.08, 19:56 Pokazy sa przełożone na styczeń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kary Re: JU-JITSU IP: *.swc.vectranet.pl 11.11.08, 12:19 Witam chciałbym się dowiedzieć od jak dawna ta szkółka działa a i czy jest trenowana stójka co jakis czas czy tylko parter Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: JU-JITSU IP: *.swc.vectranet.pl 14.11.08, 14:48 trener bez uprawnień śmieszne co,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nm Re: JU-JITSU IP: *.xdsl.centertel.pl 14.11.08, 15:11 bardzo, najlepiej go zaskarzcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: JU-JITSU IP: *.swc.vectranet.pl 15.11.08, 15:01 Mam pytanie czy można przyjść sobie na trening zobaczyć jak wygląda ? i gdzie jest dokładnie ta sala...???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: JU-JITSU IP: *.xdsl.centertel.pl 15.11.08, 17:21 to jest dawna swietlica w psychiatryku popatrzec tez pewnie mozna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: JU-JITSU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.08, 23:26 zajecia bjj we wtorki i czwartki na 19.15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: JU-JITSU IP: *.swc.vectranet.pl 19.11.08, 14:40 a dokladnie gdzie jest ta swietlica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam Re: JU-JITSU IP: *.xdsl.centertel.pl 19.11.08, 15:24 wchodzac do psycha idz prosto w kierunku izby przyjec nigdzie nie skrecaj jak droga prowadzi,lekko po luku jakies 300 m w lini prostej od izby po lewej stronie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: JU-JITSU IP: *.swc.vectranet.pl 19.11.08, 22:19 a ilu ludzi chodzi ? tak z ciekawości pytam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: JU-JITSU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 22:37 zapraszam wszystkich zainteresowanych bjj 2,3 treningi i każdy bedzie mogól wyciągnąć swoje wnioski na temat bjj w swieciu z maty oczywiscie a nie z inter. Co dwa tygodnie bedzie przyjezdzał z bydzi prowadzacy tam zajecia . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: JU-JITSU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.08, 23:08 brazylijske jujitsu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: JU-JITSU IP: *.swc.vectranet.pl 26.11.08, 15:26 a stójka tam tez jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: JU-JITSU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.08, 23:45 przecież o to chodzi zeby sprowadzic ze stojki do parteru takze trenuje sie stoj . i part. Odpowiedz Link Zgłoś