Dodaj do ulubionych

tunnel of sound - wrażena

IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.09, 11:45
byłem i było super !!!! jeden z lepszych eventów w jakich miałem szczęście brać udział, przepraszam, za te głupoty, które wcześniej wypisywałem, szacunek, czekam już na następny event w Świeciu
Obserwuj wątek
    • Gość: zdziwiony ;p Re: tunnel of sound - wrażena IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.09, 11:49
      Stary eventwcu czy Ty zmieniles operatora sieci internetowej?
      Jakos wczesniej pisales z innego rodzaju IP. ;P
      • Gość: stary eventowiec Re: tunnel of sound - wrażena IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.09, 12:03
        ooo, jaki spryciarz :) jestem u kumpla, dopiero wstaliśmy po imprezie, są już
        może gdzieś zdjęcia ???
        • Gość: różni Re: tunnel of sound - wrażena IP: *.swiecie.vectranet.pl 09.05.09, 12:40
          fotki podobno będą na www.cpnsklad.pl ale nie wiem czy dzisiaj czy
          kiedy, wrażenia super
          • Gość: był Re: tunnel of sound - wrażena IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.09, 12:49
            Nie było źle: nagłośnienie było spoko, z oświetleniem już trochę gorzej ale
            można się było tego spodziewać.
            Jedno co mi się nie spodobało to to, że wpuszczali dosłownie wszystkich, a
            mianowicie było pełno małolatów w wieku ok 12-15 lat :/ przez to impreza
            wyglądała jak szkolna potańcówka...
        • Gość: stary eventowieccc Re: tunnel of sound - wrażena IP: 89.243.252.* 09.05.09, 16:50
          no to ktorycw... sie za mnie podszywa co no dawac nie umiecie nawet swojego
          pseudo podpisac pod postem cwaniaczki.Pozdro dla normalnych
    • Gość: techno maniac Re: tunnel of sound - wrażena IP: *.swiecie.vectranet.pl 09.05.09, 14:25
      impreza do dup... mało ludzi pełno małolatów i wieśniaków heeee dno trzeba
      następnym razem posłuchać ludzi na forum
      • Gość: NoName Re: tunnel of sound - wrażena IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.09, 16:38
        Ten co się podszywa za starego eventowca to jakiś gej,znam go
        osobiścia,także nnie podszywaj się pod kogoścw...u.Pewni to któryś z
        organizotorów tej stypy chce sobie przysłodzić.Powiem tak byłem tam
        zobaczyć bo bylem ciękaw jak to g owno wyglądało i moge z czystym
        sumieniem napisać,ze nawet u andrzeja nie ma takiej stypy.Poprostu
        śmiech na sali.I co cwaniaczki może powiecie,ze impreza wam wypaliła?
        (hehe)W ogole oświetlenie super monitor od laptopa skierowany w
        stronę sali,laser jak u smei tyle,że kolorowy,ruchoma głowa i6
        pasków ledowych szeokości 20 cm to był event(hehe) co do
        publiczności to tak jak się wypowiadałem przed imprezą cała stocia
        ogólnie wiekowo od 13-17 lat i kilku znajomych tych co organizowali
        to cale cudo. Muzyka hmmmm mario deeeyaj czy jak tam on sie nazwya
        poprostu grał takie gó...,ze się w pale nie mieści,nie wiem jak
        diabllo bo nie moglem już wytrzymać i wyszedłem.Otomoj
        komentarz,takze nastepnym razem zanim się bedziecie wypowiadać wiecy
        znawcy poznajcie najpierw się trochę na tym. Nie wątpie,że
        stokrotkowiczom się podobało bo to dla nich nowość. Pozdro dla ekipy
        eventowców i do zobaczenia na prawdziwej imprezie.
        • Gość: bloki Re: tunnel of sound - wrażena IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.05.09, 18:21
          moim zdaniem na zamek proszę my tu mieszkamy spać się nie da ludzie
          pracują
          • Gość: ktoś Re: tunnel of sound - wrażena IP: *.swiecie.vectranet.pl 09.05.09, 19:56
            ej grabol, czy też może lukas, albo ksiądz, co zazdrościcie że
            cośsię dziej dlatego piszecie, ja jestem przekonany że inpra się
            udała jak na warunki świecia. Twierdzę że to nie był i wogóle nie
            miał być wielki event, a jeśli tak sięchwalicie, no to ruszcie głowy
            i swoje portwele i coś zorganizujcie. Porównujecie wszystko do stoci
            i pewnie stale tam chodzicie i to nazywacie te eventy, no tak, każdy
            ma sówj świat i tyle. Każdy wybiera co chce a komentują i marudzą
            cwaniaki i zazdrosne osoby, więc powodzenia panowie. Pozdro dla
            zadowolonych
            • Gość: stary eventoviec Re: tunnel of sound - wrażena IP: 89.243.252.* 09.05.09, 22:07
              co Janek zal dupe sciska co i piszesz posty i podszywasz osoby ktore nie maja z
              tym nic wspolnego mylisz sie grubo kto to pisal.stocia nie wchodzi tutaj gre
              jesli wczorajsza impreze nazywasz eventem to widac gdzie grasz.ja nazwalbym ja
              spedem burakow.a ja do stoci nie chodze jesli o to chodzi i nigdy w swieciu
              nigdzie nie pojde.pozdro dla wtajemniczonych
              • Gość: o co chodzi Re: tunnel of sound - wrażena IP: *.swiecie.vectranet.pl 09.05.09, 22:39
                to chyba wątek dla upośledzonych,, stary eventowiec to jakiś debil
                zakompleksiony mały chłopiec który sam nie wie czy jest dziewuchą czy chłopcem
                tylko bla bla bla ble ble ble, gęba mu się nie zamyka.. nie jestem żadnym fanem
                tej muzy po prostu wszedłem z ciekawości co się dzieje w Świeciu i trafiłem na
                tego popaprańca...ach luz trochę mnie poniosło....a po za tym dobrze ze ktoś się
                bierze za organizowanie jakiejkolwiek imprezy,

p.s. S.Eventowcu trza było kilka dropsów walnąć i tobie też by się
                podobało...hehehe
                • Gość: stary eventowiec Re: tunnel of sound - wrażena IP: 89.243.252.* 09.05.09, 22:43
                  "o co chodzi" sam sobie walnij kilka dropsow debilu.Wida jaki masz poziom
                  inteligencji piszac o tym na forum.Nie bylem na tej imprezie i nigdy nie bede bo
                  mam to w dupie.Wiem od ludzi co to byla za impreza.Pomysl jak najbardziej gorzej
                  z wykonaniem.Ja nie mam nic przeciwko impreza w Świeciu.Chce aby cos u nas sie
                  dzialo tylko jesli widze kto sie bierze za organizacje takich imprez to naprawde
                  rece opadaja.Pozdrawiam wszystkich i dziekuje za posty
                  • Gość: :) Re: tunnel of sound - wrażena IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.09, 09:19
                    a my mamy ciebie w dupie stary eventowcu, uwazasz sie za nie wiadomo kogo,
                    myslisz, ze jestes lepszy, a w rzeczywistosci to masz zaburzone poczucie
                    wartosci.... dobrze, ze w świeci cos sie dzieje, popieram ludzi z inicjatywą,
                    potępiam zgorzkniałych zadufanych w sobie krytykantów (np. s.eventowiec)
                  • Gość: kropka. Re: tunnel of sound - wrażena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.09, 17:29
                    to sam sie za to zabierz... w koncu sie na tym znasz skoro na tylu
                    imprezach byles... no i kase na imprezy tez trzeba miec to i na
                    organizacje moze bys znalazl... trzymam kciuki ;) powodzenia i
                    pozdrawiam :) buziaki :)
              • Gość: kropka Re: tunnel of sound - wrażena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 10:20
                zapierales sie ze nie idzesz na taka impreze bo bedzie beznadziejnie
                a jednak poszedles... jak na pierwszy raz nie bylo zle... szalu tez
                nie bylo jednak od czegos trzeba zaczac... poza tym na naszej hali
                nie ma rewelacyjnych warunków do tego typu imprez
                pozdo.
                ps. moze nie wyzywaj wszystkich na forum bo to troche swiadczy o
                Twoim braku kultury a inteligencja to Ty na pewno z takim
                slownictwem nie grzeszysz... dla Ciebie specjalne pozdrowienia i
                buziaki :):*
        • Gość: NoName Re: tunnel of sound - wrażena IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.09, 23:15
          Powiem krótko nawet dobrze,ze się coś takiego odbywa w koncu dla
          buractwa tez cos musi być,niech się tesz wyszaleją :)
          • Gość: nimka Re: tunnel of sound - wrażena IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.05.09, 23:47
            ojj ludzie . nie ma postu na tym forum , gdzie nie byloby durnowatych kometarzy
            . Napisz poprostu:" nie podobalo mi sie , bo muzyka nie jest w moim
            guscie,cienko z tym , z tamtym " a nie psioczysz na wszystko, tak jakby cale
            zycie bylo do dupy . Pesymistyczne zycie nie jest ciekawe . Niektorzy to na sile
            musza wtracic swoje 3 grosze i zjechac kogos . Jak bachory !! Teraz pewnie w
            odwecie dalej pocisniecie . smieszne ! Ja bylam, podobalo mi sie , muzyka ok
            ,zalezalo od dj-a . Wiecej takich imprez :)
          • Gość: pff Re: tunnel of sound - wrażena IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.05.09, 23:52
            Sa gusta i gusciki .Cos sie moze komusc podoba , cos nie . I kazdy ma prawo
            wyboru . Taki ze mnie burak ? Bynajmniej wiem ze sie pisze : tez a nie "tesz". I
            kto tu bardziej na buraka pasuje? Czytajac te niektore posty ogarniaja mnie
            sakrastyczne mysli .
            • Gość: szpryca Re: tunnel of sound - wrażena IP: *.swiecie.vectranet.pl 10.05.09, 09:04
              Dla mnie najlepiej grał TIESTO i PAUL VON DYK . A co to je w ogóle
              EVENT ? Też chce byc starym eventowcem .
              • Gość: ktoś Re: tunnel of sound - wrażena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 10:11
                Kilka kwestii. Patrzcie co i kto pisze. Była mowa, że ten janek czy
                może dj atom pisze z ip ...coś centertel, raz się wypowiedział, a
                stary eventowiec, odpisuje co drugiej osobie jako janek. też ktoś
                się już wypowiedział że to nie miał być wielki event. Dla tych co
                tak wszyskich oceniają i dowalają proponuje zrobić cos sa mu i się
                przedswawić bo pewnie jeszcze znacie i udajecie znajomych tych osób
                które obrażacie, szok. Też jak można oceniać coś gdzie się nie było,
                z opowieści, to tak samo jak bym ci opowiedział jak smakuje jabłko,
                brak inteligencji. Tragiczne jest to że są osoby które tylko
                krytykują i obniżają poziom, niestety też jestem przekonany że już
                te osoby siedzą i myślą jak mi dowalić. Dla mnie impreza udana,
                prawda jest co poprawić ale dawno nie było takiej imprezy w Świeciu,
                każdy dj pokazał się z innej i ciekawej stronny i napewno świeccy
                inni dj-e większego szału by nie zrobili bo gwiazd nie mamy. Na
                imprezach klimat tworzą ludzie a wszystko psują ciołki co marudzą.
                a i stary eventowiec ni nazywaj mnie tej jankiam,
                • Gość: ktoś Re: tunnel of sound - wrażena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 10:21
                  kwestia dla bloków, imprezy nie są codziennie, a większośc ludzi
                  pracuje, ci co mieszkają koło stokrotki i innych dyskotek, koło
                  zamku więc nie jesteście jedyni, a to nie znaczy że nie ma być
                  imprez, hala jest po to by żyła dla ludzi, miejcie pretensje do osób
                  które wybrały miejsce budowy a nie do organizacji, przez takie
                  marudzenie i takich noName i stary eventowiec to nic nie będzie w
                  Świeciu. jak ktoślubi wielkie eventy niech na nie jeździ ale dajcie
                  żyć innym i komentujcie na tamtych forach.
    • Gość: mmmmm Re: tunnel of sound - wrażena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 11:09
      z tego co wiem organizatorzy musieli dużo pracy włożyć w tą impreze,
      i dużo swoich pieniędzy, nie jest łatwo nawet coś takiego
      zorganizować. Szacunek dla nich....
      • Gość: Łepek Re: tunnel of sound - wrażena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 11:47
        a białe rękawiczki były? ;) "basrurka"? może "jazda"? ;D
        Oczywiście każdy lubi co innego i czym innym się zadowala :)
        Polecam Globala na początku czerwca w Poznaniu i gwarantuję wam, że już na
        świeckie imprezy tego typu wracać nie będziecie ;)
        TSF, a konkretnie druga edycja to już pewien minimalny poziom był -
        przynajmniej jeśli chodzi o line up, a tu? no skład delikatnie mówiąc nieznany :)
        • Gość: Świątuś Re: tunnel of sound - wrażena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 14:54
          no kto tam ze starej ekipy leci na Possen, na Globala?

ot line up podobny do świeckiej potańcówki:

Above & beyond
          Kosheen
          Menno de Jong
          Matt Darey
          Kyau & Albert
          Joop
          Leon Bolier
          Orjan Nilsen
          First State
          Sebastian Sand
          Second Mind

+ masa innych dj na kilu scenach i z pełną gastronomią i innymi rozrywkami ;)

zapraszam

BANS BANS BANS :)
        • Gość: NoName Re: tunnel of sound - wrażena IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.09, 15:18
          Pozdro dla Świątusia i łepka,ja zapraszam was 16 lipca do stoczni
          Gdańskiej zapowiada się dobra imprezka wiadomo będzie Tiesto ale nie
          o niego mi chodzi,a mianowicie będzie również SIED VAN RIEL kto lubi
          jego klimaty i słyszał sety na zywca wie,ze są MOCNE:)Niestety nie
          dam rady się wyrwać na Globala :/ale ma nadzieję w przyszłym roku :)
          • Gość: Świątuś Re: tunnel of sound - wrażena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 16:20
            my z Łepkiem druga edycja GG :)

a na Tieściak pewnie też się wybiorę o ile dostanę bilet ;) choć widziałem go we
            Wrocku, ale za to jak wtedy masakrycznie zagrał chciałbym go usłyszeć jeszcze
            raz ;)

potem w kolejności z pewniaków:

Viva Beach Party w Gdyni - z Aly & Fila
            Armin w Poznaniu w sierpniu

z nie pewnych Sunrise :P
            • Gość: wu-du Re: tunnel of sound - wrażena IP: *.swiecie.vectranet.pl 12.05.09, 10:55
              Fajnie było, dorwałem dwie dziewczyny i impra skończyła się w moim
              łóżku a jeżeli chodzi o muze to coś tam grało ale chyba nie za
              fajnie bo nie pamiętam
              • Gość: lora Re: tunnel of sound - wrażena IP: *.swiecie.vectranet.pl 12.05.09, 11:00
                Fotki oddają wszystko.Sporo dzieci
                • Gość: Misiu Re: tunnel of sound - wrażena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.09, 15:51
                  Ale dj-e byli pelnoletni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka